Wandel ook voor VluchtelingenWerk Nederland!

11 wandelaars steunen ons voor € 4.012,-
VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Help jij vluchtelingen een nieuw leven op te bouwen? Loop dan mee voor VluchtelingenWerk. Van de miljoenen mensen die op de vlucht zijn, vindt een klein deel bescherming in Nederland. Na een lange tijd van angst en onzekerheid, kunnen ze in ons land op adem komen. Maar daarmee is hun reis nog niet ten einde; in zeker opzicht begint het nu pas. Ze moeten de taal gaan leren, onze gewoontes en regels begrijpen en een bijdrage gaan leveren aan onze samenleving.

Zonder hulp is dat een onmogelijke opgave. Duizenden deskundige vrijwilligers van VluchtelingenWerk helpen vluchtelingen hierbij en geven hen de kans om een nieuw leven op te bouwen. Kom jij voor ons in actie, zodat vluchtelingen die hier zijn op ons kunnen rekenen?

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?


Samen met 14.000 vrijwilligers kunnen wij vluchtelingen helpen: 
      *) bij het leren van de Nederlandse taal en het vinden van een opleiding of werk
      *) met de hereniging van achtergebleven gezinsleden
Daarnaast kunnen wij dankzij jouw steun de Kindervakantieweken organiseren en lobbyen bij de overheid voor een beter en humaner asiel- en integratiebeleid.

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Vierdaagse in voor ons? Dat is geweldig! Uiteraard staat daar wat tegenover. Dit kun je van ons verwachten:
      1) Wij nemen de inschrijfkosten voor het aanmaken van een sponsoractie voor  onze rekening!
          Meld je aan via de 'Kom in Actie' button op deze pagina, dan kun je je gratis registreren; 
      2) Een eigen actiepagina op vierdaagsesponsorloop.nl om jezelf te promoten;
      3) Twee mooie VluchtelingenWerk shirts.

Meelopen voor VluchtelingenWerk motiveert en inspireert! Want elke stap die jij straks zet, draagt eraan bij dat nog meer vluchtelingen op ons kunnen rekenen!

Contactgegevens

VluchtelingenWerk Nederland

E-mail: info@vluchtelingenwerk.nl
Website: https://www.vluchtelingenwerk.nlWij wandelen voor VluchtelingenWerk Nederland

Charles van Beuningen: Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Charles van Beuningen

Vluchtelingen zijn houders van een verblijfsstatus. Het is van het grootste belang dat zij zich assimileren in ons land.
Verzameld bedrag
 1.000,00
Soluna Pioch: Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Soluna Pioch Team Solizuna

Vluchtelingen zoeken een leven in veiligheid. Daarom vragen ze bescherming aan, soms ook in Nederland. Ze komen terecht in een land waar ze niemand kennen en de taal niet spreken. In deze onzekere situatie kunnen vluchtelingen rekenen op de steun van VluchtellingenWerk Nederland. Zij helpen hen tijdens de ingewikkelde asielprocedures en bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dit kunnen zij niet zonder de hulp van onze vrijwilligers, donateurs én actievoerders. Daarom willen wij graag in actie komen voor Vluchtelingenwerk tijdens onze wandelingen.
Verzameld bedrag
  .708,30
Bart van Oirschot: Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Bart van Oirschot

Al bijna 6 maanden doe ik met veel plezier en voldoening mee aan het maatjes project van stichting WIW (Welkom in Wageningen) Samen met mijn maatje Awelkier uit Eritrea doen we leuke dingen en praten we veel over Nederland, Eritrea, het verleden en de toekomst. Ook bedrijfsmatig draag ik mijn steentje bij aan stichting WIW met mijn bedrijfje "Tasman Autoverhuur" in Wageningen. Zo leen ik elke woensdag 1 van mijn 7 pers. auto's uit zodat de mensen van het AZC naar de markt in Wageningen kunnen worden vervoerd. Ik hoop dat ik een paar leuke sponsers kan vinden en ze kan overtuigen van het ontzettend goede en noodzakelijke werk van Vluchtelingenwerk Nederland. Als tegenprestatie loop ik uiteraard de 4-daagse uit.....heb er weer veel zin in!
Verzameld bedrag
  .498,95
Mark Hagers: Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Mark Hagers

Het is altijd belangrijk om op te komen voor mensen op de vlucht. Mensen die vaak alles moesten achterlaten om hun leven en dat van hun dierbaren veilig te stellen. En omdat ze vaak lang - wel meer dan vier dagen - hebben moeten lopen en ze dan helaas niet altijd het onthaal krijgen dat mij straks te wachten staat vind ik het mooi om mijn prestatie voor VluchtelingenWerk Nederland in te kunnen zetten. Ik ben erg blij met alle steun die binnenkomt. Heel veel dank aan iedereen! Bij de intensieve trainingen van de afgelopen maanden heb ik erg genoten van de prachtige landschappen die ik op mijn wandelingen zie. Af en toe maak ik panorama foto's die nog een beetje de weidsheid laten zien. Ik wissel op deze pagina een beetje af, deze keer een stralende zon vanaf de Mooker hei op 30 juni.
Verzameld bedrag
  .489,65
len Keizers: Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
len Keizers

Omdat vluchtelingen meer aandacht nodig hebben. Ze hebben vaak een vreselijke tijd achter de rug. En vluchtelingen lopen ook vaak vele kilometers maar dan met minder training en goede materialen.
Verzameld bedrag
  .425,25
Mark Peters: Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Mark Peters

Enorm veel mensen in de wereld zijn op de vlucht voor oorlog, honger, natuurrampen of andere zaken. Zij zijn dus vredezoekers. Vluchtelingenwerk Nederland zet zich in om mensen op een positieve manier op te vangen en hen te begeleiden naar een waardevol en vredig verblijf. Vluchtelingen dragen hun verhaal mee. Dat gaat niet over rozengeur, maar kan anderen wel leren wat er in de wereld gebeurt. Bovendien hebben vluchtelingen vaak vaardigheden die een land als Nederland nodig heeft. Om de integratie van deze mensen zo vlot en goed mogelijk te laten gebeuren, zet ik me in voor Vluchtelingenwerk! Denk aan het Syrische meisje Loujein vorig jaar. Toen "de vluchteling" een gezicht kreeg, begon men haar massaal te sponsoren. Niet alleen voor Vluchtelingenwerk, maar tegelijkertijd voor de Nierstichting. Zij was een voorbeeld een vluchtelinge die perfect in Nederland thuis hoort : moedig, open en vastberaden. Dus steun mij en maak Vluchtelingenwerk sterker!
Verzameld bedrag
  .355,00
Liza Arts: Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Liza Arts Team Solizuna

Vluchtelingen zoeken een leven in veiligheid. Daarom vragen ze bescherming aan, soms ook in Nederland. Ze komen terecht in een land waar ze niemand kennen en de taal niet spreken. In deze onzekere situatie kunnen vluchtelingen rekenen op de steun van VluchtellingenWerk Nederland. Zij helpen hen tijdens de ingewikkelde asielprocedures en bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dit kunnen zij niet zonder de hulp van hun vrijwilligers, donateurs en actievoerders. Daarom willen wij graag in actie komen voor Vluchtelingenwerk tijdens onze wandelingen.
Verzameld bedrag
  .340,00
Loujein Al Rabeei: Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Loujein Al Rabeei

vluchtelingenwerk helpt mensen die gevlucht zijn weer een nieuw goed leven op te bouwen. zij zorgen ervoor dat je in het begin geholpen wordt met van alles 1 daarvan en dat is ook 1 van de belangrijke dingen, dat is dat je de taal onder de knie krijgt zodat je een goed begin kunt maken. ze doen nog veel meer als je aan meer informatie wilt komen kunt naar: www.vluchtelingenwerk.nl. ik loop dit jaar voor de tweede keer mee met de vierdaagse en ook voor de tweede keer voor vluchtelingen werk. ik werd ook goed geholpen en dus wou ik ook meer voor vluchtelingenwerk beteken door dit jaar weer voor hen te gaan lopen. het bedrag van vorig jaar was boven de 1000 euro en ik hoop dat we dit jaar weer meer kunnen halen. dus wat ik zeg is sponsor mij want zo ben ik blij. en alvast bedankt♥♥♥♥♥
Verzameld bedrag
  .120,00
Menno Oldenhof: Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Menno Oldenhof

Al heel mijn leven lang beoefen ik verschillende sporten. De afgelopen jaren ben ik actief gaan wielrennen en sinds vorig jaar ben ik lange afstanden gaan lopen. Dit is de tweede keer dat ik meedoe met de vierdaagse. Mijn plan is om dit elk jaar te doen en altijd voor een goed doel. Dat geeft mij kracht om met veel motivatie de afstand van 50 kilometer te lopen. Stel je voor dat je niets meer hebt en huis en land moet verlaten om gedwongen ergens anders een nieuw leven op te bouwen. Wat is het fijn als je opgevangen wordt in een gemeenschap waar je welkom bent, kunt overleven en de kansen en mogelijkheden krijgt om iets van jouw leven te maken. In deze roerige tijden is het van belang dat vluchtelingen goed opgevangen kunnen worden om vervolgens weer op eigen kracht verder te kunnen met hun leven. Dat stukje menselijkheid is volgens mij heel erg nodig om mensen die slachtoffer zijn van geweld en/of intimidatie door oorlog, conflict, het onderdeel uitmaken van een bepaalde groep (ras, geslacht, seksuele geaardheid, religie, geloofsovertuiging, politieke gezindheid etc.) etc. een veilige en vriendelijke omgeving te bieden. Ik hoop samen met uw hulp een bijdrage te kunnen leveren aan de acties van Vluchtelingenwerk Nederland. Alvast bedankt!
Verzameld bedrag
  . 25,00
Chantal Duis: Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Chantal Duis

Ik ben in januari begonnen als vrijwilligster en zet mij graag op meerdere manieren in voor dit goede doel.
Verzameld bedrag
  . 25,00
Feras Ata: Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Ik wandel voor VluchtelingenWerk Nederland
Feras Ata

Ik wandel voor de VluchtelingenWerk. Ze doen enorm menselijk en vrijwiligerswerk voor de vluchtelingen. Ik was zelf een klant voor hun.
Verzameld bedrag
  . 25,00