Wandel ook voor Villa Pardoes!

2 wandelaars steunen ons voor € 185,-
Villa Pardoes

Villa Pardoes

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Met het hele gezin weer eens lol maken en de batterij opladen! Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren en verwelkomt jaarlijks zo’n 600 gezinnen.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Dankzij jouw gesponsorde kilometers draag jij bij aan een  heerlijke vakantieweek in de Villa voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind.

Hoe helpen we jou?


  • Je krijgt jouw eigen sponsorpagina op vierdaagseloop.nl.

  • Ontvangst in de sponsorloop tent na de finish.

  • Fotomoment met Pardoes en de gelegenheid om jouw cheque aan te bieden.

  • Een bezoek aan Villa Pardoes, inclusief rondleiding.

  • Op verzoek sturen we je ons logo, zodat je jouw eigen Villa Pardoes loopshirt kunt maken.

  • Je ontvangt een unieke Villa Pardoes drink bidon.


Contactgegevens

Villa Pardoes

E-mail: info@villapardoes.nl
Website: https://www.villapardoes.nlWij wandelen voor Villa Pardoes

Isabel van Els: Ik wandel voor Villa Pardoes
Ik wandel voor Villa Pardoes
Isabel van Els

Ik heb dit jaar voor Villa Pardoes gekozen. Als Eftelingmedewerker zie ik de gasten enorm genieten. En genieten van iets fijns willen we allemaal. Hoe fijn is het dan dat gezinnen met ernstig ziek kinderen even kunnen genieten. In Villa pardoes kunnen ze genieten van een onbezorgde week waarin ze even weer een gezin kunnen zijn. Waar het ziek zijn en allen zorgen erom heen even vergeten kunnen worden.
Verzameld bedrag
  .135,00
willem vogels: Ik wandel voor Villa Pardoes
Ik wandel voor Villa Pardoes
willem vogels

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren. 20-20-20-20-20-20-20 jaar jubileum actie's voor Villa pardoes 20-20-20-20-20-20-20 zaterdag 6 april gaan we pizza bakken voor Villa Pardoes ,kinderkookclub( viert 20 jarig bestaan) woensdag 24 juni a.s. gaan we met de kinderkookclub en jongerenwerk weer koken in Villa Pardoes juli 2019 ga ik de vierdaagse lopen voor Villa Pardoes we hopen zo een mooi bedrag bijeen te krijgen voor Villa Pardoes.
Verzameld bedrag
  . 50,00