Wandel ook voor Villa Pardoes!

7 wandelaars steunen ons voor € 730,-
Villa Pardoes

Villa Pardoes

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Met het hele gezin weer eens lol maken en de batterij opladen! Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren en verwelkomt jaarlijks zo’n 600 gezinnen.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Dankzij jouw gesponsorde kilometers draag jij bij aan een  heerlijke vakantieweek in de Villa voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind.

Hoe helpen we jou?


  • Je krijgt jouw eigen sponsorpagina op vierdaagseloop.nl.

  • Ontvangst in de sponsorloop tent na de finish.

  • Fotomoment met Pardoes en de gelegenheid om jouw cheque aan te bieden.

  • Een bezoek aan Villa Pardoes, inclusief rondleiding.

  • Op verzoek sturen we je ons logo, zodat je jouw eigen Villa Pardoes loopshirt kunt maken.

  • Je ontvangt een unieke Villa Pardoes drink bidon.


Contactgegevens

Villa Pardoes

E-mail: info@villapardoes.nl
Website: https://www.villapardoes.nlWij wandelen voor Villa Pardoes

Anita Broos: Ik wandel voor Villa Pardoes
Ik wandel voor Villa Pardoes
Anita Broos

BeschrijvingVilla Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij hier een week lang gratis een vakantie. Villa Pardoes richt zich op zieke kinderen uit Nederland in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar oud. Mijn zus en haar man zijn vrijwilligers bij Villa Pardoes, mijn zoon sponsort vanuit zijn bedrijf. Door mijn actie tijdens de 4 daagse wil ik op mijn beurt een steuntje bijdragen om zieke kinderen met hun ouders en broertjes en zusjes even te laten ontspannen en genieten.
Verzameld bedrag
  .259,65
Isabel van Els: Ik wandel voor Villa Pardoes
Ik wandel voor Villa Pardoes
Isabel van Els

Dit jaar wil ik gaan lopen voor Villa Pardoes. In dit prachtig mooie sprookjesachtig vakantieverblijf kunnen gezinnen met ernstig zieke kinderen even helemaal bijtanken. Even een week onbekommerd genieten met broertjes, zusjes, opa\'s en oma\'s. Even niet denken aan ziektes en genieten met het hele gezin en waar ze weer nieuwe herinneringen kunnen maken
Verzameld bedrag
  .240,00
Robin De Haan: Ik wandel voor Villa Pardoes
Ik wandel voor Villa Pardoes
Robin De Haan

Ik loop voor Villa Pardoes, omdat ik het mogelijk wil maken dat meer zieke kinderen en hun gezinnen leuke en nieuwe herinneringen gaan maken. Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie aan voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa\'s en oma\'s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten en genieten!
Verzameld bedrag
  .150,00
willem vogels: Ik wandel voor Villa Pardoes
Ik wandel voor Villa Pardoes
willem vogels

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren. 20-20-20-20-20-20-20 jaar jubileum actie's voor Villa pardoes 20-20-20-20-20-20-20 zaterdag 6 april gaan we pizza bakken voor Villa Pardoes ,kinderkookclub( viert 20 jarig bestaan) woensdag 24 juni a.s. gaan we met de kinderkookclub en jongerenwerk weer koken in Villa Pardoes juli 2019 ga ik de vierdaagse lopen voor Villa Pardoes we hopen zo een mooi bedrag bijeen te krijgen voor Villa Pardoes.
Verzameld bedrag
  . 50,00
Lisan Snoeks: Ik wandel voor Villa Pardoes
Ik wandel voor Villa Pardoes
Lisan Snoeks

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.
Verzameld bedrag
  . 10,00
Marlon Snoeks: Ik wandel voor Villa Pardoes
Ik wandel voor Villa Pardoes
Marlon Snoeks

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.
Verzameld bedrag
  . 10,00
Suze Pietjouw: Ik wandel voor Villa Pardoes
Ik wandel voor Villa Pardoes
Suze Pietjouw

40 km is 10 km meer dan dat ik hoef te lopen voor mijn leeftijd. Daarom heb ik besloten om met mijn deelname aan de vierdaagse een goed doel te hangen VILLA PARDOES dus. Ik heb hiervoor gekozen omdat kinderen ernstig ziek kunnen zijn waardoor ze geen \"normale\" jeugd kunnen hebben. Bij villa pardoes kunnen ze dat even vergeten en samen met hun gezin een leuke tijd hebben!! Dit is erg belangrijk voor kinderen die ernstig ziek zijn! En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. DUS STEUN MIJ EN DONEER!!
Verzameld bedrag
  . 10,00