Wandel ook voor Ruby and Rose!

1 wandelaar steunen ons voor € 10,-
Ruby and Rose

Ruby and Rose

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Helaas sterven er nog steeds 1500 vrouwen per jaar in Nederland aan een vorm van vrouwenkanker!
Elk jaar worden in Nederland 4.500 vrouwen getroffen door een vorm van gynaecologische kanker. Dit zijn kankervormen zoals: eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Dit kan alle vrouwen overkomen, meisjes in de bloei van hun leven, jonge vrouwen, moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma's.
Loop daarom mee als sponsorloper voor stichting Ruby and Rose en ga samen met ons de strijd aan tegen vrouwenkanker want hiermee:

*) Red jij als sponsorloper het leven van vrouwen;
*) Maakt jouw bijdrage als sponsorloper meer onderzoek en behandelmethoden naar vrouwenkanker mogelijk;
*) Krijgen wij samen meer aandacht voor gynaecologische kanker;
*) Staan we sterker in de strijd tegen vrouwenkanker!

Meld je dus nu aan als sponsorloper op deze website of stuur een e-mail naar: info@rubyandrose.nl en wij nemen contact met je op!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Zie hiervoor ook onze website www.rubyandrose.nl. Het bestuur en het team van stichting Ruby and Rose bestaat uit enthousiaste mensen, die zich inzetten op geheel vrijwillige basis. Er blijft geen geld aan de ‘strijkstok’ hangen.

Wij hebben een wetenschappelijke raad, die de ingezonden onderzoeksprojecten beoordeeld. Al meerdere onderzoeken zijn inmiddels succesvol afgerond.
 
Met het inzamelen van deze gelden hopen wij als Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen te vergroten. Help jij ons mee?

Hoe helpen we jou?


  • Aanmelding als sponsorloper voor Ruby and Rose is gratis.

  • Je ontvangt een unieke goodiebag en een T-shirt van Ruby and Rose.

  • Je wordt goed verzorgd bij onze rustposten met o.a. een masseur, water, fruit,  een schoon toilet en andere versnaperingen.

  • Op de Vierdaagse Sponsorloopsite kun je je eigen actiepagina aanmaken en jezelf promoten;

  • Wij geven je tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren;

Contactgegevens

Ruby and Rose

E-mail: info@rubyandrose.nl
Website: http://www.rubyandrose.nl