Wandel ook voor Ruby and Rose!

27 wandelaars steunen ons voor € 26.350,-
Ruby and Rose

Ruby and Rose

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Helaas sterven er nog steeds 1500 vrouwen per jaar in Nederland aan een vorm van vrouwenkanker!
Elk jaar worden in Nederland 4.500 vrouwen getroffen door een vorm van gynaecologische kanker. Dit zijn kankervormen zoals: eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Dit kan alle vrouwen overkomen, meisjes in de bloei van hun leven, jonge vrouwen, moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma's.
Loop daarom mee als sponsorloper voor stichting Ruby and Rose en ga samen met ons de strijd aan tegen vrouwenkanker want hiermee:

*) Red jij als sponsorloper het leven van vrouwen;
*) Maakt jouw bijdrage als sponsorloper meer onderzoek en behandelmethoden naar vrouwenkanker mogelijk;
*) Krijgen wij samen meer aandacht voor gynaecologische kanker;
*) Staan we sterker in de strijd tegen vrouwenkanker!

Meld je dus nu aan als sponsorloper op deze website of stuur een e-mail naar: info@rubyandrose.nl en wij nemen contact met je op!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Zie hiervoor ook onze website www.rubyandrose.nl. Het bestuur en het team van stichting Ruby and Rose bestaat uit enthousiaste mensen, die zich inzetten op geheel vrijwillige basis. Er blijft geen geld aan de ‘strijkstok’ hangen.

Wij hebben een wetenschappelijke raad, die de ingezonden onderzoeksprojecten beoordeeld. Al meerdere onderzoeken zijn inmiddels succesvol afgerond.
 
Met het inzamelen van deze gelden hopen wij als Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen te vergroten. Help jij ons mee?

Hoe helpen we jou?


  • Aanmelding als sponsorloper voor Ruby and Rose is gratis.

  • Je ontvangt een unieke goodiebag en een T-shirt van Ruby and Rose.

  • Je wordt goed verzorgd bij onze rustposten met o.a. een masseur, water, fruit,  een schoon toilet en andere versnaperingen.

  • Op de Vierdaagse Sponsorloopsite kun je je eigen actiepagina aanmaken en jezelf promoten;

  • Wij geven je tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren;

Contactgegevens

Ruby and Rose

E-mail: info@rubyandrose.nl
Website: http://www.rubyandrose.nlWij wandelen voor Ruby and Rose

Aniek Mulder: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Aniek Mulder

September 2016 kreeg ik zelf de diagnose eierstokkanker. Na een periode van twee operaties en zes chemokuren, kreeg ik een jaar geleden te horen dat ik weer gezond was. Nu ik weer fit ben, is het tijd om me in te zetten voor Stichting Ruby and Rose en de strijd tegen vrouwenkanker aan te gaan op de wandelschoenen. Stichting Ruby and Rose maakt zich sterk in de strijd tegen vrouwenkanker, denk hierbij aan gyneacologische kankersoorten als bijvoorbeeld baarmoederhalskanker, eierstokkanker en schaamlipkanker. Wist u dat de helft van alle eierstokkankerpatienten de eerste drie jaar niet overleefd? En dat die overlevingskans de afgelopen 15 jaar niet verbeterd is? Dat is toch gek?! Tijd om hier verandering in te brengen! Dit kan alleen met onderzoek, waar ontzettend veel geld voor nodig is. Dus sponsor mij en steun daarmee Stichting Ruby and Rose!
Verzameld bedrag
 4.418,95
Loes en Renee Wijnhoven: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Loes en Renee Wijnhoven

Al heel wat jaren lopen we samen de 4daagse, maar dit jaar willen we daar voor het eerst een sponsorloop van maken. Door te lopen voor Ruby and Rose hopen we een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en een hart onder de riem te steken aan iedereen die hier mee te maken heeft.
Verzameld bedrag
 2.344,30
Gerda Toebast: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Gerda Toebast

Doordat ik 2 jaar geleden zelf met deze ziekte ben geconfronteerd, weet ik hoeveel impact dit op je leven en vooral het leven van je familie heeft! Dit gun ik niemand.! Daarom ga ik proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te “wandelen” zodat het onderzoek gestaag verder kan gaan. Ik wens dan ook alle onderzoekers heel veel succes.
Verzameld bedrag
 2.065,30
Tessa Heijnen: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Tessa Heijnen

Lieve allemaal, Exact zes jaar geleden begon ik vol hoop en vertrouwen, net als nu, aan mijn onderbouwing om sponsors te werven voor het prachtige doel Ruby and Rose. Mijn schoonmoeder moest ik destijds al bijna een jaar missen, na een zeer korte maar intense strijd tegen baarmoederkanker. Ik was in die periode tijdens haar ziekte en na haar overlijden vooral verdrietig, voelde me verslagen; de kanker had niet alleen mijn schoonmoeder, maar ons allemaal in zijn greep. Ik zag dagelijks het verdriet bij allen die haar liefhadden. Kort na haar overlijden besloot ik echter dat de kanker geen enkele slag meer mocht winnen. Niet één meer. Ik kwam in contact met de stichting Ruby and Rose. Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen, zodat er onderzoek kan worden gedaan op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker. Hiervoor organiseert de stichting verschillende projecten en evenementen. Met het inzamelen van deze gelden hoopt Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen voor vrouwen die getroffen worden door deze vorm van kanker te vergroten. Prachtige doelstellingen dus, nietwaar? En dat met evenzo prachtige resultaten die eruit voort vloeiden. Er was bij mij dan ook geen enkele twijfel tot het lopen van de Vierdaagse voor Ruby and Rose. Dit resulteerde in 2012 al in een prachtig bedrag van bijna €3500. En dit jaar? Dit jaar deel ik opnieuw mijn verhaal, in de hoop dat mensen wat vaker stil zullen staan bij de impact van kanker....Trek ik mijn trouwe wandelschoenen aan en zamel ik opnieuw met volle moed en vertrouwen zoveel mogelijk geld in. Voor iedere vrouw die zo enorm hard strijd. Voor iedere vader, moeder, echtgenoot, dochter, zoon, broer, zus of andere dierbare.... Helpen jullie mee? Ertegen vechten gaat immers samen altijd beter! Sponsoren gaat al vanaf vijf euro, die u eenmalig via bovenstaande knop doneert. Wat u ervoor in ruil terug krijgt? Enorme dankbaarheid, hoop, vertrouwen, optimisme en strijdlustigheid. Liefs, en met een hele dikke knuffel aan jou daarboven lieve Peet, Tessa
Verzameld bedrag
 1.875,30
Erna Kuun: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Erna Kuun

Ik loop dit jaar mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Voor de sportieve uitdaging, de gezelligheid maar vooral omdat ik de Stichting Ruby and Rose een warm hart toe draag.
Verzameld bedrag
 1.545,00
Manon van Gruijthuijsen: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Manon van Gruijthuijsen

Dit jaar wandel ik voor een goed doel! Jaarlijks sterven er ongeveer 1500 vrouwen aan een vorm van vrouwenkanker. Zoals iedereen, ken ook ik persoonlijk vrouwen in mijn familie-, vrienden- en kennissenkring die aan deze vorm van kanker lijden, en op dit moment tegen deze ziekte aan het strijden zijn, of helaas aan een vorm van deze kanker zijn gestorven. Gelukkig ken ik ook vrouwen die inmiddels zijn genezen t.a.v. een bepaalde vorm van vrouwenkanker. En dat gun ik uiteraard iedereen!! Zoals bij alle ernstige ziektes het geval is, gaat er veel leed en verdriet mee gepaard. Maar als ik dan door de Vierdaagse te wandelen ook maar de kleinste bijdrage kan leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen voor vrouwen die getroffen worden door deze vorm van kanker kan vergroten, dan doe ik dat maar al te graag!!! Ik hoop dat een ieder die dit leest op mijn Facebookpagina, mij uiteraard wil sponsoren. Dit kan al vanaf € 5,00!!! Ik heb 840 Facebookvrienden, dus wanneer nu alleen maar de helft van deze vrienden € 5,00 sponsort dan ga ik de Vierdaagse lopen met een prachtig bedrag ten goede van deze organisatie waarbij alle gelden ten goede komen aan onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Onthoud: Dit kan alle vrouwen overkomen, meisjes in de bloei van hun leven, jonge vrouwen, moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, en oma's. Persoonlijke Uitdaging!! Wanneer ik een bedrag hoger dan € 4000,00 ophaal, dan ga ik niet de 40 km lopen, maar 50 km.
Verzameld bedrag
 1.457,30
Maureen Carin  Suuske Esther: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Maureen Carin Suuske Esther

De afstand is niets als iemand een motief heeft #Jane Austen Tot onze verrassing zijn wij dit jaar alle 4 ingeloot en lopen wij voor de 1e keer de Nijmeegse 4 daagse. Tijdens deze dagen willen wij ons inzetten voor de Stichting Ruby and Rose en is onze motivatie om de finishlijn te halen nóg groter geworden. Helaas sterven er nog steeds 1500 vrouwen per jaar in Nederland aan een vorm van vrouwenkanker! Elk jaar worden in Nederland 4.500 vrouwen getroffen door een vorm van gynaecologische kanker. Dit zijn kankervormen zoals: eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Dit kan alle vrouwen overkomen, meisjes in de bloei van hun leven, jonge vrouwen, moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma's. Met het inzamelen van deze gelden hoopt Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen voor vrouwen die getroffen worden door deze vorm van kanker te vergroten. Daarom lopen wij mee als sponsorloper voor Stichting Ruby and Rose. Samen staan we sterker in de strijd tegen vrouwenkanker! Wij hopen dan ook van harte dat jullie ons en daarmee de Stichting Ruby and Rose willen steunen! Sponsoren kan door te klikken op “Sponsor mij” en kan al vanaf € 5. Kleine moeite, groot gebaar. Liefs en veel dank! Esther, Maureen, Suuske en Carin
Verzameld bedrag
 1.396,95
ROMY & YVET: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
ROMY & YVET

Hallo, Wij zijn ROMY & YVET twee oncologieverpleegkundigen werkzaam op de afdeling gynaecologie oncologie in het ziekenhuis te Amsterdam. Dit jaar lopen wij voor het eerst de vierdaagse. Wij wilde graag ons deelname combineren met een sponsor en zagen dit goede doel voorbij komen. Dagelijks hebben wij op ons werk te maken met vrouwen met baarmoederhalskanker, baarmoeder, eierstok en vulvakanker. Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Met het ingezamelde geld hoopt Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen te vergroten. Steun ons maar voornamelijk dit goede doel! Heel veel liefs, De @wandelzusters Romy Vonk & Yvet Koopmanschap.
Verzameld bedrag
 1.230,65
Anne van Eck: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Anne van Eck Team Wilde wandelaars

Stichting Ruby and Rose zet zich in voor onderzoek naar kanker bij vrouwen. Ieder jaar sterven helaas nog zo’n 1.500 vrouwen aan gynaecologische kanker. Dit zijn kankervormen als: eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Gynaecologische kanker kan alle vrouwen overkomen: vrouwen zoals wij, vrouwen in de bloei van het leven, vrouwen die jullie ook kennen: moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma's. Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker.
Verzameld bedrag
 1.209,30
5 Walking  Roses: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
5 Walking Roses Team 5 walking roses

Hoi iedereen Wij zijn een team van 5 fanatieke 4daagse lopers en vinden het heel belangrijk om voor Ruby and Rose te lopen omdat er veel geld nodig is om goed onderzoek te kunnen doen naar deze verschrikkelijke vrouwenkanker. Dus steun ons en wij lopen 800 km bijelkaar
Verzameld bedrag
 1.114,95
Diede Loopik: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Diede Loopik

Als arts binnen de gynaecologie kom ik regelmatig in aanmerking met vrouwen die een gynaecologische vorm van kanker hebben. Elk jaar worden in Nederland 4500 vrouwen getroffen door deze vorm van kanker, waarbij er helaas nog steeds 1500 vrouwen per jaar hieraan overlijden. Ik doe daarom ook onderzoek naar één van deze vormen van kanker, baarmoederhalskanker, en hoe je deze ziekte vroegtijdig kunt opsporen. Je wilt deze ziekte in het voorstadium al opsporen, zodat de ziekte geen kans krijgt om te ontwikkelen tot kanker. Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen, zodat er onderzoek kan worden gedaan op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker. Hiervoor organiseert de stichting verschillende projecten en evenementen. Met het inzamelen van deze gelden hoopt Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen voor vrouwen die getroffen worden door deze vorm van kanker te vergroten. Dit jaar loop ik voor de eerste keer mee met de vierdaagse, spannend! Ik hoop dan ook, door mee te doen als sponsorloper voor Ruby and Rose, een extra steun in de rug te hebben om die finishlijn te halen! Helpt u mee!!?
Verzameld bedrag
 1.104,65
Debbie Aagten: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Debbie Aagten

Mijn naam is Debbie Aagten en ben bijna 28 jaar. In mei 2015 is mijn moeder na een kort ziektebed overleden aan eierstokkanker. Haar 4Daagse wandelhart hield haar op de been. De 4Daagse was waarom ze de eerste stappen rond haar ziekenhuisbed zette en de zware stappen op de gang. Deze 4Daagse, net als mijn vorige 4Daagse in 2016, loop ik graag weer voor Stichting Ruby and Rose. Tijdens de wandelingen hoop ik aandacht te vragen en geld op te halen voor vele vrouwen die deze steun nu hard nodig hebben, zodat ik geld in kan zamelen voor meer onderzoek en meer bekendheid, waarop minder ouders hun dochter, minder kinderen hun moeder, minder partners hun vrouw en minder vriendinnen hun vriendin verliezen.
Verzameld bedrag
  .906,00
Eline Bosma: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Eline Bosma Team Wilde wandelaars

Stichting Ruby and Rose zet zich in voor onderzoek naar kanker bij vrouwen. Ieder jaar sterven helaas nog zo’n 1.500 vrouwen aan gynaecologische kanker. Dit zijn kankervormen als: eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Gynaecologische kanker kan alle vrouwen overkomen: vrouwen zoals wij, vrouwen in de bloei van het leven, vrouwen die jullie ook kennen: moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma's. Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Jullie steun motiveert ons! Alvast bedankt voor jullie hulp en wie weet tot bij de finish op de Via Gladiola! Liefs van Eline
Verzameld bedrag
  .623,95
Ben Maurits: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Ben Maurits

Dit jaar loop ik weer en heb mij weer aangemeld als sponsorloper voor Ruby and Rose. Ik ben al sinds de oprichting van de stichting betrokken bij de activiteiten van Ruby and Rose en weet hoe belangrijk het is dat onderzoek gedaan moet worden tegen deze vreselijk ziekte. Jaarlijks gaan veertienhonderd vrouwen dood door kankers die alleen vrouwen treffen, waarvan baarmoederhalskanker en eierstokkanker de meest bekende zijn. Wij lossen dat niet op, maar we proberen er wel iets aan te doen, hoe klein ook. Want er is nog een wereld te winnen. Ruby and Rose zet zich hiervoor in. Help jij Ruby and Rose ook mee door mij te sporsoren? Dit jaar is het de derde keer dat ik voor Ruby and Rose als sponsorloper de vierdaagse van Nijmegen ga lopen.
Verzameld bedrag
  .554,65
Suus Berger: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Suus Berger

Ruby and Rose is een stichting die in 2007 is opgericht door vrijwilligers. De stichting streeft naar meer bewustwording bij vrouwen uit de risicogroepen en verbetering van de zorg voor vrouwen met een vorm van gynaecologische kanker. Gynaecologische kanker is de verzamelnaam voor kanker aan de geslachtsorganen van de vrouw. We onderscheiden vier soorten nl; baarmoederkanker, baarmoederhalskanker, schaamlipkanker en eierstokkanker.
Verzameld bedrag
  .530,00
Manou en Mariska : Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Manou en Mariska

Wij lopen samen de vierdaagse (dochter en moeder) . Manou is onlangs ingeent tegen baarmoederhalskanker en we hopen daarmee dat ze nooit ziek zal worden. Toch zijn er jaarlijks zo'n 1500 vrouwen die te maken krijgen met vrouwenkanker, dat zijn er 1500 teveel, daarom lopen wij voor Ruby en Rose en hopen we geld op te halen voor genezing van zieke kinderen en vrouwen en onderzoek om dit te voorkomen.
Verzameld bedrag
  .509,65
Marjan Scholtens: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Marjan Scholtens Team Kump goed

Met z'n drieën komen we in actie voor Ruby and Rose. Want vrouwen steunen vrouwen, toch? Het zou fantastisch zijn als jij onze actie ook steunt. Dit is de deal: wij wandelen vier dagen 40 kilometer en jij maakt (vanuit je luie stoel) een klein bedrag over voor onderzoek naar het voorkomen en genezen van vrouwenkanker. Doe je mee?
Verzameld bedrag
  .505,00
Rene Van Mierle: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Rene Van Mierle

Dit jaar loop ik als sponsorloper mee voor stichting Ruby and Rose. Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker. En dit is hard nodig.
Verzameld bedrag
  .455,00
Marieke van Rossum: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Marieke van Rossum Team Wilde wandelaars

Stichting Ruby and Rose zet zich in voor onderzoek naar kanker bij vrouwen. Ieder jaar sterven helaas nog zo’n 1.500 vrouwen aan gynaecologische kanker. Dit zijn kankervormen als: eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Gynaecologische kanker kan alle vrouwen overkomen: vrouwen zoals wij, vrouwen in de bloei van het leven, vrouwen die jullie ook kennen: moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma's. Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker.
Verzameld bedrag
  .449,65
Dorien Snel-Veldhoen: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Dorien Snel-Veldhoen Team Kump goed

Met z'n drieën komen we in actie voor Ruby and Rose. Want vrouwen steunen vrouwen, toch? Het zou fantastisch zijn als jij onze actie ook steunt. Dit is de deal: wij wandelen vier dagen 40 kilometer en jij maakt (vanuit je luie stoel) een klein bedrag over voor onderzoek naar het voorkomen en genezen van vrouwenkanker. Doe je mee?
Verzameld bedrag
  .374,60
Hanin ata: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Hanin ata Team #Vteam

Omdat ik onderzoeken voor vrouwenkanker heel belangrijk vindt en ik ken een paar mensen die kanker hadden en gelukkig zijn ze allemaal genezen door zo'n soort onderzoeken . en een van hun is mijn begelijder met het vierdaagse .
Verzameld bedrag
  .344,30
Gerrianne Brinkman: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Gerrianne Brinkman Team Kump goed

Met z'n drieën komen we in actie voor Ruby and Rose. Want vrouwen steunen vrouwen, toch? Het zou fantastisch zijn als jij onze actie ook steunt. Dit is de deal: wij wandelen vier dagen 40 kilometer en jij maakt (vanuit je luie stoel) een klein bedrag over voor onderzoek naar het voorkomen en genezen van vrouwenkanker. Doe je mee?
Verzameld bedrag
  .330,00
Geja Pleket: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Geja Pleket

ik vind het een goed doel .het kan iedere vrouw overkomen
Verzameld bedrag
  .309,65
Tessa Odijk: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Tessa Odijk Team Wilde wandelaars

Dit jaar loop ik voor het eerst mee met de Nijmeegse vierdaagse. Samen met drie andere vriendinnen hopen wij na 4x40 km de eindstreep te halen! Doorzettingsvermogen, dat zullen we nodig hebben. In Nederland zijn heel veel vrouwen die heel veel doorzettingsvermogen nodig zullen hebben. Niet voor de Vierdaagse, maar omdat zij iedere dag de strijd aan moeten gaan met een verschrikkelijke ziekte. Dat is waarom wij niet alleen voor onszelf de Vierdaagse lopen, maar wij lopen ook om geld in te zamelen voor Ruby and Rose! Stichting Ruby and Rose zet zich in voor onderzoek naar kanker bij vrouwen. Ieder jaar sterven helaas nog zo’n 1.500 vrouwen aan gynaecologische kanker. Dit zijn kankervormen als: eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Gynaecologische kanker kan alle vrouwen overkomen: vrouwen zoals wij, vrouwen in de bloei van het leven, vrouwen die jullie ook kennen: moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma's. Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker.
Verzameld bedrag
  .235,00
Daphne van der Mispel: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Daphne van der Mispel Team Wilde wandelaars

Stichting Ruby and Rose zet zich in voor onderzoek naar kanker bij vrouwen. Ieder jaar sterven helaas nog zo’n 1.500 vrouwen aan gynaecologische kanker. Dit zijn kankervormen als: eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Gynaecologische kanker kan alle vrouwen overkomen: vrouwen zoals wij, vrouwen in de bloei van het leven, vrouwen die jullie ook kennen: moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma's. Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker.
Verzameld bedrag
  .215,00
Majke van Bommel: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Majke van Bommel

Hoe meer geld, hoe meer onderzoek, hoe beter de behandeling voor de gynaecologische oncologie!
Verzameld bedrag
  .164,65
Umit Murat Koksal: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Umit Murat Koksal

Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Daarnaast organiseert stichting Ruby and Rose verschillende projecten en evenementen in het kader van deze fondsenwerving, zoals het verkopen van mooie producten om hiermee ook gelden voor gynaecologisch onderzoek te genereren. Met het inzamelen van deze gelden hopen wij als Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen voor vrouwen die getroffen worden door deze vorm van kanker te vergroten.
Verzameld bedrag
  . 80,00