Wandel ook voor Ruby and Rose!

19 wandelaars steunen ons voor € 10.150,-
Ruby and Rose

Ruby and Rose

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Helaas sterven er nog steeds 1500 vrouwen per jaar in Nederland aan een vorm van vrouwenkanker!
Elk jaar worden in Nederland 4.500 vrouwen getroffen door een vorm van gynaecologische kanker. Dit zijn kankervormen zoals: eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Dit kan alle vrouwen overkomen, meisjes in de bloei van hun leven, jonge vrouwen, moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma's.
Loop daarom mee als sponsorloper voor stichting Ruby and Rose en ga samen met ons de strijd aan tegen vrouwenkanker want hiermee:

*) Red jij als sponsorloper het leven van vrouwen;
*) Maakt jouw bijdrage als sponsorloper meer onderzoek en behandelmethoden naar vrouwenkanker mogelijk;
*) Krijgen wij samen meer aandacht voor gynaecologische kanker;
*) Staan we sterker in de strijd tegen vrouwenkanker!

Meld je dus nu aan als sponsorloper op deze website of stuur een e-mail naar: info@rubyandrose.nl en wij nemen contact met je op!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Zie hiervoor ook onze website www.rubyandrose.nl. Het bestuur en het team van stichting Ruby and Rose bestaat uit enthousiaste mensen, die zich inzetten op geheel vrijwillige basis. Er blijft geen geld aan de ‘strijkstok’ hangen.

Wij hebben een wetenschappelijke raad, die de ingezonden onderzoeksprojecten beoordeeld. Al meerdere onderzoeken zijn inmiddels succesvol afgerond.
 
Met het inzamelen van deze gelden hopen wij als Ruby and Rose een bijdrage te leveren in de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen te vergroten. Help jij ons mee?

Hoe helpen we jou?


  • Aanmelding als sponsorloper voor Ruby and Rose is gratis.

  • Je ontvangt een unieke goodiebag en een T-shirt van Ruby and Rose.

  • Je wordt goed verzorgd bij onze rustposten met o.a. een masseur, water, fruit,  een schoon toilet en andere versnaperingen.

  • Op de Vierdaagse Sponsorloopsite kun je je eigen actiepagina aanmaken en jezelf promoten;

  • Wij geven je tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren;

Contactgegevens

Ruby and Rose

E-mail: info@rubyandrose.nl
Website: http://www.rubyandrose.nlWij wandelen voor Ruby and Rose

Angela Van Bokhorst: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Angela Van Bokhorst

Ik loop voor Ruby & Rose omdat ik geld wil inzamelen voor onderzoek naar deze vorm van kanker. Ik loop voor de eerste keer mee met de 4daagse een uitdaging op zich. Maar de uitdaging voor vrouwen die geconfronteerd worden met gynaecologische kanker is vele maken groter. Elke vrouw kan deze diagnose krijgen. Dit is voor mij een hele goede rede om te lopen voor dit goede doel.
Verzameld bedrag
 1.583,85
Sanne & Nina : Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Sanne & Nina

Ik, Sanne heb bijna 5 jaar op de poli Verloskunde en Gynaecologie van het Radboudumc gewerkt en mijn loopvriendin Nina Lely werkt hier nog steeds. Wij zijn meerdere malen geconfronteerd met de ernstige gevolgen van gynaecologische kanker. Dit heeft ons zeer geraakt. Professor Massuger heeft ons verteld over de goede zaken die Ruby and Rose verricht. Wij zouden hier graag een bijdrage aanleveren d.m.v het lopen van de vierdaagse.
Verzameld bedrag
 1.053,00
Claudia Weeren: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Claudia Weeren

Dit jaar loop ik voor Ruby and Rose omdat het belangrijk is dat er voldoende onderzoek is naar gynaecologische kanker om de overlevingskans te vergroten
Verzameld bedrag
  .700,00
Ben Maurits: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Ben Maurits

Wederom koppel ik daar weer een goed doel aan vast. Voor mij is dat Ruby and Rose, de stichting waaraan ik vanaf de oprichting al aan verbonden ben. Ieder vrouw, of het nu je oma, moeder, dochter, partner, schoonzus of vriendin is kan, een van de gynaecologische kankersoorten krijgen. Ik heb het helaas van dichtbij mee moeten maken. Help ons mee in de strijd tegen de gynaecologische kanker. Steun Ruby and Rose door mij te sponsoren.
Verzameld bedrag
  .655,00
Maureen, Esther en Carin: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Maureen, Esther en Carin

Vorig jaar, tijdens de Nijmeegse 4daagse, liepen wij voor het Goede doel Ruby and Rose. Vlak voor onze start werd onze lieve ski-vriendin gediagnosticeerd met baarmoederhalskanker. Dit jaar zijn we er weer klaar voor om 4 dagen te bikkelen en helaas óók dit jaar moet onze vriendin wederom de strijd aan gaan tegen baarmoederhalskanker. Reden temeer om ons weer in te zetten voor Ruby and Rose!
Verzameld bedrag
  .655,00
Annet Cheizoo-Lammers: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Annet Cheizoo-Lammers

Als acupuncturist kom ik helaas ook in contact met vrouwen die een vorm van gynaecologische kanker hebben. Dit zijn kankervormen zoals: eierstokkanker, baarmoederkanker, baarmoederhalskanker en vulvakanker. Dit kan alle vrouwen overkomen, meisjes in de bloei van hun leven, jonge vrouwen, moeders, dochters, zussen, tantes, vriendinnen, oma\\\'s. Ruby and Rose heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Daarom wandel ik voor Ruby and Rose tijdens de Nijmeegse 4daagse.
Verzameld bedrag
  .634,65
Ilonne Langedijk: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Ilonne Langedijk

Ik loop voor Ruby and Rose en hoop hierdoor mee te helpen om geld te verzamelen voor gynaecologisch onderzoek en zo strijd te leveren tegen vrouwenkanker.
Verzameld bedrag
  .624,65
Nellie van der Moolen: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Nellie van der Moolen

Vorige week is een vriendin van me overleden aan een vorm van vrouwenkanker. Ter nagedachtenis aan haar kom ik voor Ruby and Rose in actie. Dat heeft ze zelf in het verleden ook gedaan. Ik kan alleen maar hopen dat er mede door mijn bijdrage meer geld binnenkomt om het broodnodige onderzoek te doen.
Verzameld bedrag
  .620,00
Rob van de Ven: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Rob van de Ven

Omdat ik graag een steentje wil bijdrage om deze vorm van kanker de wereld uit te helpen.
Verzameld bedrag
  .609,30
Corine van der Meulen: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Corine van der Meulen

Eerst even voorstellen: Corine uit Harderwijk en dit jaar voor het eerst deelnemend aan De Vierdaagse! Een enorme persoonlijke uitdaging op zowel fysiek als mentaal vlak! Naast deze uitdaging wil ik ook graag de Vierdaagse opdragen aan een goed doel: Ruby and Rose. Ruby and Rose draag ik een warm hart toe omdat zij met zeer betrokken en enthousiaste vrijwilligers zich inzetten en aandacht vragen voor vrouwenkanker. Een vorm van kanker die we niet dagelijks in de spotlights tegenkomen. Toch vraagt deze vorm van kanker ook zeker om onderzoek en daarom is elke financiële bijdrage van harte welkom. Mijn Vierdaagse voelt compleet met Ruby and Rose! Hoe mooi zou het zijn als jullie mij willen aanmoedigen door middel van sponsoring in de vorm van een financiële bijdrage aan Ruby and Rose!
Verzameld bedrag
  .545,00
Thomas & Maren Gradussen: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Thomas & Maren Gradussen

Graag willen we ons inzetten voor het goede doel Ruby & Rose. Met het sponsorgeld kan onderzoek worden gedaan naar vrouwenkanker. We hopen dat er snel een manier wordt gevonden waardoor alle mensen genezen van kanker.
Verzameld bedrag
  .394,65
Lomme van Dam: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Lomme van Dam

Ik steun Ruby and Rose bij hun actie tegen vrouwenkanker!
Verzameld bedrag
  .375,00
Diede Loopik: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Diede Loopik

Als arts-onderzoeker bij de gynaecologie, doe ik onderzoek naar het voorkomen van baarmoederhalskanker. Vorig jaar heb ik voor de eerste keer de Vierdaagse gelopen en heb ik een mooi bedrag op kunnen halen voor Ruby and Rose. Dit jaar ga ik opnieuw de uitdaging aan door 4x50km te gaan lopen. Graag loop ik opnieuw voor Ruby and Rose en hopelijk willen jullie mij helpen om geld in te zamelen voor gynaecologisch onderzoek en zo strijd te leveren tegen vrouwenkanker.
Verzameld bedrag
  .370,00
Loes en Renee Wijnhoven: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Loes en Renee Wijnhoven

Dit jaar willen we net als vorig jaar geld ophalen voor Ruby and Rose, zodat zij fondsen kunnen werven voor onderzoeksprojecten op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker. Vorig jaar liepen we voor Ruby and Rose in het bijzonder om onze nicht Lieke Wijnhoven een hart onder de riem te steken, dit jaar lopen we in haar nagedachtenis.
Verzameld bedrag
  .365,00
Geja Pleket: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Geja Pleket

Dit jaar wil ik weer lopen voor een goed doel, Ruby and Rose. Het onderzoek naar gynaecologische kanker richt zich op alle vrouwen van alle leeftijden. Omdat het elke vrouw kan overkomen.
Verzameld bedrag
  .290,00
Isabel Verwiel: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Isabel Verwiel

Wederom loop ik dit jaar mee aan de vierdaagse en koppel ik er graag een goed doel aan. Ruby and Rose is het gekozen doel om zo geld in te zamelen voor meer onderzoek naar vrouwenkanker.
Verzameld bedrag
  .280,00
Bianca Curre-Eefting: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Bianca Curre-Eefting

helaas moeten we van dichtbij meemaken wat deze ziekte met iemand doet. Het is moeilijk als buitenstaander dit te moeten zien, je staat zo machteloos in de strijd die een dierbare moet leveren, met deze aktie heb ik toch het gevoel een steentje bij te kunnen dragen.
Verzameld bedrag
  .244,65
Suus Berger: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Suus Berger

Het onderzoek dat Ruby and Rose doet naar vrouwenkanker is belangrijk, Omdat het elke vrouw kan overkomen, je moeder, je zus, je vriendin, je dochter, je tante, je oma, maar ook jijzelf.
Verzameld bedrag
  .120,00
Yvonne de Boer: Ik wandel voor Ruby and Rose
Ik wandel voor Ruby and Rose
Yvonne de Boer

Ik kom in actie omdat ik het belangrijk vind dat er onderzoek wordt gedaan, zodat er meer mensen sneller geholpen kunnen worden en weer gezond door het leven kunnen.
Verzameld bedrag
  . 30,00