Wandel ook voor Prinses Beatrix Spierfonds!

0 wandelaars steunen ons voor € 0,-
Prinses Beatrix Spierfonds

Prinses Beatrix Spierfonds

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft één groot doel: alle spierziekten de wereld uit. Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Ons belangrijkste middel in deze strijd is wetenschappelijk onderzoek. We financieren en stimuleren onderzoek naar genezing en kwaliteit van leven voor mensen met een spierziekte op dit moment. Help ons mee in de strijd tegen spierziekten en kom in actie voor het Prinses Beatrix Spierfonds, tijdens de Nijmeegse vierdaagse.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

We financieren en stimuleren onderzoek naar genezing en kwaliteit van leven voor mensen met een spierziekte op dit moment. Samen met internationale experts maken we zorgvuldige afwegingen over welke onderzoeken we financieren. Zo weet iedereen die meehelpt zeker dat zijn of haar geld en inspanning van echte waarde zijn. Onschatbare waarde.

Hoe helpen we jou?

Fantastisch dat jij je wilt inzetten voor het Prinses Beatrix Spierfonds! Wij helpen je graag om je actie een zo groot mogelijk succes te maken! Wat bieden we je?
Een eigen actiepagina op vierdaagsesponsorloop.nl  • Wij betalen jouw inschrijfkosten voor het maken van de sponsoractie

  • Tips en tricks om sponsorwerving zo makkelijk mogelijk te maken!

  • Een goed gevuld actiepakket mét sportshirt

  • Promotiemateriaal om jouw actie onder de aandacht te brengen


En natuurlijk zijn wij ook aanwezig om je aan te moedigen!

Contactgegevens

Prinses Beatrix Spierfonds

E-mail: actie@spierfonds.nl
Website: https://www.spieractie.nlWij wandelen voor Prinses Beatrix Spierfonds