Wandel ook voor Prinses Beatrix Spierfonds!

5 wandelaars steunen ons voor € 910,-
Prinses Beatrix Spierfonds

Prinses Beatrix Spierfonds

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft één groot doel: alle spierziekten de wereld uit. Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Ons belangrijkste middel in deze strijd is wetenschappelijk onderzoek. We financieren en stimuleren onderzoek naar genezing en kwaliteit van leven voor mensen met een spierziekte op dit moment. Help ons mee in de strijd tegen spierziekten en kom in actie voor het Prinses Beatrix Spierfonds, tijdens de Nijmeegse vierdaagse.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

We financieren en stimuleren onderzoek naar genezing en kwaliteit van leven voor mensen met een spierziekte op dit moment. Samen met internationale experts maken we zorgvuldige afwegingen over welke onderzoeken we financieren. Zo weet iedereen die meehelpt zeker dat zijn of haar geld en inspanning van echte waarde zijn. Onschatbare waarde.

Hoe helpen we jou?

Fantastisch dat jij je wilt inzetten voor het Prinses Beatrix Spierfonds! Wij helpen je graag om je actie een zo groot mogelijk succes te maken! Wat bieden we je?
Een eigen actiepagina op vierdaagsesponsorloop.nl  • Wij betalen jouw inschrijfkosten voor het maken van de sponsoractie

  • Tips en tricks om sponsorwerving zo makkelijk mogelijk te maken!

  • Een goed gevuld actiepakket mét sportshirt

  • Promotiemateriaal om jouw actie onder de aandacht te brengen


En natuurlijk zijn wij ook aanwezig om je aan te moedigen!

Contactgegevens

Prinses Beatrix Spierfonds

E-mail: actie@spierfonds.nl
Website: https://www.spieractie.nlWij wandelen voor Prinses Beatrix Spierfonds

bram beekmans: Ik wandel voor Prinses Beatrix Spierfonds
Ik wandel voor Prinses Beatrix Spierfonds
bram beekmans

afgelopen jaar is een familievriend overleden aan de gevolgen van de spierziekte duchenne hij was pas 19. paar jaar terug is de vader van m\'n beste vriend overleden aan ALS. ik loop voor dit fonds zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar spierziektes en niemand te vroeg vaarwel moet zeggen tegen zijn vader of kind
Verzameld bedrag
  .425,00
Sophie Raijmakers: Ik wandel voor Prinses Beatrix Spierfonds
Ik wandel voor Prinses Beatrix Spierfonds
Sophie Raijmakers

Mijn jongste broer heeft een aangeboren spierdystrofie. Hij ontwikkelde zich langzamer en moeilijker dan mijn andere broer en ik, waardoor mijn ouders de stap zetten om naar een cesartherapeute te gaan. Nadat bleek dat zij hem niet helemaal verder zou kunnen helpen en er vermoedelijk meer aan de hand was, zijn ze verder gegaan. Zo kwamen ze terecht in het onwijs lange traject van onderzoeken etc. Na een jaar of 4 (!) kwam er een diagnose, aangeboren spierdystrofie. Inmiddels is hij 18 jaar en kan hij gelukkig op veel vlakken mee met zijn leeftijdsgenoten. Hij is wat kleiner, smaller en minder gespierd dan zij maar doet vrijwel niet onder voor de rest! Ik loop mee met de Vierdaagse omdat het een evenement is wat mij al van kinds af aan heeft geraakt, geinspireerd en gefascineerd. Een evenement wat zoveel delen van de wereld bij elkaar brengt tot een gebroederlijk samenzijn, daar wil ik deel van uitmaken. En hoe mooi is het, dat ik daarnaast ook nog kan lopen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Om te zorgen dat het onderzoek in de toekomst nog beter wordt en er vooral veel eerder een diagnose kan worden gesteld, zodat er ook sneller een passend behandelplan kan worden opgesteld. Steunen jullie mij maar vooral het Prinses Beatrix Spierfonds? Alvast bedankt!!
Verzameld bedrag
  .305,00
Christy Koops: Ik wandel voor Prinses Beatrix Spierfonds
Ik wandel voor Prinses Beatrix Spierfonds
Christy Koops

Ik loop samen met mijn vriend om geld op te halen voor onderzoek en ondersteuning bij spierziekten . Zelf ben ik moeder van twee lieve jongens met de zeldzame spierziekte Brody. Wij hopen dat jullie ons willen steunen met een bijdrage !
Verzameld bedrag
  . 80,00
Gerda Vercoutre: Ik wandel voor Prinses Beatrix Spierfonds
Ik wandel voor Prinses Beatrix Spierfonds
Gerda Vercoutre

Spierziekten de wereld uit!
Verzameld bedrag
  . 50,00
Bart Riezeweide: Ik wandel voor Prinses Beatrix Spierfonds
Ik wandel voor Prinses Beatrix Spierfonds
Bart Riezeweide

Ik loop samen met mijn vriendin om geld op te halen voor onderzoek en ondersteuning bij spierziekten. Zelf heeft ze twee lieve jongens met een zeldzame spierziekte Brody. Zij kunnen niet lopen om geld op te halen, dus doen wij het! Steun ons met een kleine bijdrage!
Verzameld bedrag
  . 50,00