Wandel ook voor Parkinson Vereniging!

18 wandelaars steunen ons voor € 24.272,-
Parkinson Vereniging

Parkinson Vereniging

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Ongetwijfeld heeft u gehoord van parkinson of kent u iemand met deze ziekte? Veel mensen denken bij parkinson aan trillende armen of benen. Dat klopt maar ten dele. Geheugenproblemen, stijve spieren, maar ook spraak- en slikproblemen zijn symptomen waarmee patiënten worden geconfronteerd. Er is nog veel onduidelijkheid over parkinson en er bestaat helaas nog geen genezing voor! Het is een slopende ziekte voor de patiënt en heeft ook grote impact op zijn omgeving, zoals partner, kinderen en familie. Ook u kunt zich inzetten voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met parkinson door deel te nemen aan de Nijmeegse Vierdaagse Sponsorloop. Loopt u met ons mee?

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

De Parkinson Vereniging zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor 50.000 mensen met de ziekte van Parkinson en/of een parkinsonisme in Nederland. Dit doen wij door patiënten samen te brengen, mee te laten praten en beslissen, informatie te verstrekken en wetenschappelijk onderzoek te stimuleren voor de patiënt van nu. Uw opbrengst gebruiken we voor activiteiten voor parkinsonpatiënten.

Hoe helpen we jou?

De Parkinson Vereniging biedt u als sponsorloper een gezellige bijeenkomst op de maandag van de Vierdaagse, T-shirts van de vereniging en tips voor onderweg en bovenal eeuwige heldenstatus!

Contactgegevens

Parkinson Vereniging

E-mail: info@parkinson-vereniging.nl
Website: https://www.parkinson-vereniging.nlWij wandelen voor Parkinson Vereniging

Jolanda Schreuders: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Jolanda Schreuders

Ook dit jaar loop ik weer voor de parkinson vereniging. Vorig jaar had ik veel sponsoren maar het geld blijft nodig. deze ziekte moet een ander uitzicht krijgen dan dat er nu is ik hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen en dat we met elkaar weer een gigantisch bedrag bij elkaar lopen
Verzameld bedrag
 3.200,00
Steven en Amber Lobregt: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Steven en Amber Lobregt

mijn vrouw heeft sinds 4 jaar Parkinson, dit sloeg als een bom bij ons in en wij wilde hier iets mee! zo heb ik vorig jaar de 4daagse ook al voor de Parkinson vereniging gewandeld samen met mijn dochter, helaas moest zij de strijd staken. Dit jaar is ze helaas uitgeloot zodat ze ons aan kan komen moedigen, maar mijn vrouw is wel ingeloot en mag het dit jaar gaan proberen, om de mooiste wandeltocht te voldoen. Want het is een echte doorzetter. We hopen ook dit jaar weer veel geld op te halen voor de Parkinson vereniging want er is echt veel geld nodig voor onderzoeken. Vandaar dat we uw steun hard kunnen gebruiken.
Verzameld bedrag
 3.084,60
Marry Piel: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Marry Piel

De ziekte van Parkinson, helaas hebben we er persoonlijk mee te maken. Er is veel geld nodig voor onderzoek en daar wil ik mij deze Nijmeegse 4 daagse graag voor inzetten.
Verzameld bedrag
 2.999,65
Marion Oosterlee: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Marion Oosterlee

Een aantal jaar geleden kreeg mijn man de diagnose Parkinson. Wat dit inhoud voor het dagelijks leven, dat merk je in de loop van de tijd. In mijn gedachten is het “ meneertje Parkinson” geworden die bij mijn man het nodige aanricht. Gelukkig is er medicatie, en fysio therapie. Maar voor degene die deze diagnose krijgt is het hard werken om in conditie te blijven en deze te behouden.
Verzameld bedrag
 2.627,90
Huub van Asten: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Huub van Asten

Ik kom in actie omdat ik zelf de Ziekte van Parkinson heb. Dit jaar loop ik voor de 28e keer de vierdaagse en mijn streven is in ieder geval de 30e keer te gaan halen. Echter is dat door mijn aandoening maar de vraag of dat gaat lukken. Verder hoop ik dat uw steun de extra bouwsteen op zal leveren om Parkinson uiteindelijk op den duur te kunnen genezen c.q. verder de symptomen te vertragen/stoppen.
Verzameld bedrag
 2.284,90
Carla Aalderink: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Carla Aalderink

De Parkinson Vereniging is er voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. Een chronisch, progressieve ziekte die zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kan treffen. Het is al 200 jaar geleden dat de ziekte voor het eerst werd beschreven en helaas is er nog altijd geen genezing mogelijk. Goede informatievoorziening, belangenbehartiging, ontmoetingen en onderzoek zijn heel belangrijk. Daar is veel meer geld voor nodig dan nu beschikbaar is en daarom loop ik graag voor het eerst met de Nijmeegse 4daagse mee. Vorig jaar heb ik gezien hoe een mooie groep enthousiaste lopers een prachtig bedrag bij elkaar heeft gelopen voor de Parkinson Vereniging. Dat goede voorbeeld wil ik dit jaar gaan volgen. Mij sponsoren betekent natuurlijk dat u voor 100% de Parkinson Vereniging steunt. Ieder bedrag is welkom. Al vast hartelijk dank! Meer informatie vindt u op www.parkinson-vereniging.nl
Verzameld bedrag
 1.781,30
Bertha Reimink: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Bertha Reimink

Ik loop dit jaar voor de tweede keer voor de Parkinson Vereniging. Ik heb dit doel gekozen omdat ik in mijn familie zie wat Parkinson met je doet. Helaas bestaat er nog geen genezing voor. De Parkinson Vereniging zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor 50.000 mensen met de ziekte van Parkinson en/of een parkinsonisme in Nederland. Dit doen zij door patiënten samen te brengen, mee te laten praten en beslissen, informatie te verstrekken en wetenschappelijk onderzoek te stimuleren voor de patiënt van nu. Daarvoor is veel geld nodig. Ik hoop dan ook dat u mij wilt sponsoren, zodat we een mooi bedrag ophalen voor de Parkinson Vereniging. De Vierdaagse sponsorloop’ garandeert dat het gesponsorde bedrag 100% uitbetaald wordt aan de Parkinson Vereniging. Alvast bedankt voor je steun!
Verzameld bedrag
 1.424,65
Henk Rutten: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Henk Rutten

Een heel goede vriend van mij waar ik al jaren mee wandel, Pieterpad, Westerborkpad en nog veel meer heeft al enige tijd Parkinson. Ook een collega van me lijdt aan Parkinson. Deze slopende ziekte heeft zich bij hen geopenbaard al voor hun 60ste levensjaar, helemaal nog niet zo oud dus. Graag wil ik voor hen lopen en mijn steentje bijdragen aan het goede werk van de Parkinson Vereniging.
Verzameld bedrag
 1.395,30
Anja Verweij: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Anja Verweij

Een aantal jaren geleden heeft mijn vader op jonge leeftijd de diagnose parkinson gekregen. Dit was heftig! Je altijd sterkte vader begon af te takelen. Gelukkig gaat het niet heel hard en is het met de medicijnen te vertragen maar hij moet zijn dagelijkse bezigheden er wel op aanpassen en werken gaat helaas niet meer. Het zou natuurlijk super fijn zijn als de oorzaak van parkinson aangepakt kan worden zodat de klachten verdwijnen ipv steeds erger worden. Hiervoor is meer onderzoek nodig en daarvoor dus meer geld. Helpt u mee om dit onderzoek mogelijk te maken?
Verzameld bedrag
 1.265,00
Ans Hoving: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ans Hoving

Parkinson een ziekte die ons allemaal kan treffen. Of je nou jong of oud bent. Helaas nog geen medicijnen die je beter kunnen maken maar wel heel goede voorlichting, ondersteuning, onderzoek en begeleiding door de Parkinson Vereniging. Erg belangrijk want je leven verandert en je moet veel inleveren om nog een beetje te kunnen functioneren. Ik ken het van dichtbij want mijn man heeft het nu sinds 6 jaar en ik zie het helaas steeds een beetje meer achteruit gaan. De Parkinson Vereniging is heel belangrijk voor patient en familie. Rieky en ik lopen voor de 3e keer de sponsorloop. Hoe meer geld er binnenkomt hoe beter. De Parkinson Vereniging doet veel goed werk en dat kost geld. We hopen dat u ons wilt sponsoren .
Verzameld bedrag
 1.252,65
Leo De Leede: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Leo De Leede

M’n zeer goede vriend heeft sinds ‘n aantal jaren Parkinson, eigenlijk PSP, dat is voor mij ‘n hele goede reden om te steunen, hoop dat er iets op gevonden wordt om de ziekte te stoppen
Verzameld bedrag
 1.090,00
willem vogels: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
willem vogels

De Parkinson Vereniging (ANBI) biedt professionele steun aan mensen die zelf of in hun directe omgeving te maken hebben met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. Deze steun bestaat uit activiteiten en voorzieningen die hun kwaliteit van leven bevorderen, vooral door hen te helpen zoveel mogelijk zelfstandig te functioneren en goed geïnformeerd te zijn. Het beleid van de Parkinson Vereniging is dan ook primair gericht op mensen met de ziekten van Parkinson en hun naasten (vaak ook mantelzorger). Voor hen worden de middelen in de eerste plaats ingezet. In de periode 2013-2016 richt zich dit op de doelstellingen: regie in eigen handen; krachten bundelen; kennis verspreiden; meepraten en meebeslissen; onderzoek en ontwikkeling stimuleren; elkaar ontmoeten. Om deze doelstellingen te bereiken is veel geld nodig. Hiervoor vraag ik Uw steun! Willem Vogels
Verzameld bedrag
 1.016,00
Vera Heyms: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Vera Heyms

Mijn oom, die gediagnosticeerd is met Parkinson vroeg of ik interesse had om mee te lopen voor de Parkinson vereniging. Het lijkt mij extra bijzonder om naast het uitlopen van de 4daagse een mooi bedrag op te halen ten goede van Parkinson. Daarnaast ben ik werkzaam in het ziekenhuis op de afdeling Neurologie waar Parkinson een veelvoorkomend ziektebeeld is. Ik vind het daarom belangrijk dat er meer onderzoek komt naar deze ziekte.
Verzameld bedrag
  .409,95
Lenie Heyms: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Lenie Heyms

Dit jaar is het de 7e keer dat ik de 4-daagse ga lopen. Een speciaal jaar omdat ik dit jaar samen met mijn dochter ga lopen, voor haar de 1e keer. Maar ook zeker een speciaal jaar omdat ik dit jaar voor het eerst ga lopen voor een goed doel. Ik heb gekozen voor de Parkinson-vereniging, omdat helaas een van mijn familieleden getroffen is door deze ziekte. Er is veel geld nodig voor onderzoek en daar wil ik mij deze 4-daagse graag voor inzetten.
Verzameld bedrag
  .310,00
hans v.d.neut: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
hans v.d.neut

Ik heb dit doel gekozen omdat de Parkinson Vereniging heel goed werk doet. Ze zetten zich in voor iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met deze ziekte. Ook stimuleert de vereniging (wetenschappelijk) onderzoek, en ik ken verschillende mensen die Parkinson hebben, daarom loop ik de Vierdaagse.
Verzameld bedrag
  . 90,00
Jeanny Theunissen: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Jeanny Theunissen

Ik heb al 3 jaar gelopen voor de Parkinson Vereniging. Reden is dat mijn broer Parkinson heeft en zo een steentje bij kan dragen aan nog meer onderzoeken voor deze ziekte.
Verzameld bedrag
  . 25,00
Kyan Aken van: Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Ik wandel voor Parkinson Vereniging
Kyan Aken van

Mijn opa heeft Parkinsonisme en ik wil graag dat er meer onderzoek komt naar betere behandelingen. Helaas gaat hij snel achteruit en kan hij sinds een jaar ook niet meer thuis wonen.
Verzameld bedrag
  . 15,00