Wandel ook voor Nierstichting!

0 wandelaars steunen ons voor € 0,-
Nierstichting

Nierstichting

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Kom in actie om de droom van iedere nierpatiënt waar te maken: nierziekten genezen. Zodat de 2-jarige Pim, die ernstige nierproblemen heeft, nooit hoeft te dialyseren. En Dominique niet meer hoeft te wachten op een donornier. Net als duizenden andere nierpatiënten. Want zij dromen allemaal van een leven zonder nierziekten.
Ook dit jaar kun je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in actie komen voor nierpatiënten. Samen hebben we één doel: zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten. Help jij mee?

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Nierpatiënten hebben één droom: nierziekten genezen. De Nierstichting werkt samen met toponderzoekers aan een wetenschappelijke doorbraak. Door mee te wandelen en sponsorgeld op te halen, komt deze doorbraak een stap dichterbij.


Wil je ook grote stappen maken voor nierpatiënten? Wandel dan met ons de Nijmeegse Vierdaagse!

Hoe helpen we jou?

Kom jij in actie voor nierpatiënten? Je bent van harte welkom bij het Nierstichting team! Je krijgt van ons een uniek Nierstichting T-shirt.


Klik op ‘Kom in actie!’ en meld je aan. Of maak je eigen sponsorpagina aan via de actiewebsite van de Nierstichting.  Zo draag je bij aan de droom van iedere nierpatiënt: nierziekten genezen.


 

Contactgegevens

Nierstichting

E-mail: actie@nierstichting.nl
Website: https://www.nierstichting.nlWij wandelen voor Nierstichting