Wandel ook voor Nierstichting!

4 wandelaars steunen ons voor € 4.644,-
Nierstichting

Nierstichting

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Kom in actie om de droom van iedere nierpatiënt waar te maken: nierziekten genezen. Zodat de 2-jarige Pim, die ernstige nierproblemen heeft, nooit hoeft te dialyseren. En Dominique niet meer hoeft te wachten op een donornier. Net als duizenden andere nierpatiënten. Want zij dromen allemaal van een leven zonder nierziekten.
Ook dit jaar kun je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in actie komen voor nierpatiënten. Samen hebben we één doel: zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten. Help jij mee?

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Nierpatiënten hebben één droom: nierziekten genezen. De Nierstichting werkt samen met toponderzoekers aan een wetenschappelijke doorbraak. Door mee te wandelen en sponsorgeld op te halen, komt deze doorbraak een stap dichterbij.


Wil je ook grote stappen maken voor nierpatiënten? Wandel dan met ons de Nijmeegse Vierdaagse!

Hoe helpen we jou?

Kom jij in actie voor nierpatiënten? Je bent van harte welkom bij het Nierstichting team! Je krijgt van ons een uniek Nierstichting T-shirt.


Klik op ‘Kom in actie!’ en meld je aan. Of maak je eigen sponsorpagina aan via de actiewebsite van de Nierstichting.  Zo draag je bij aan de droom van iedere nierpatiënt: nierziekten genezen.


 

Contactgegevens

Nierstichting

E-mail: actie@nierstichting.nl
Website: https://www.nierstichting.nlWij wandelen voor Nierstichting

Wandelduo Gladiolig: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Wandelduo Gladiolig

Van dichtbij heeft Suus gezien welke impact een nierziekte kan hebben op iemands leven. Zowel haar vader als haar zus hebben Cystenieren. Wij lopen de vierdaagse voor hen en voor alle andere nierpatienten (en hun familie). Laten we zoveel mogelijk geld ophalen om het onderzoek naar geneesmiddelen en behandelmethodes weer een paar stappen verder te brengen! Stappen maar! Op naar de Via Gladiola!
Verzameld bedrag
 2.355,25
Elvira Eggink: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Elvira Eggink

Ik kom in actie voor de Nierstichting omdat; Genezing van nierziekten tot op de dag van vandaag niet mogelijk is. Jaarlijks overlijdt 1 op de 6 dialysepatiënten. Dialyseren is geen leven, maar overleven. Mensen gaan dood door (nog steeds) het tekort aan donornieren. Door mijn deelname aan de Vierdaagse hoop ik zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten en om nierpatiënten hun leven terug te geven. Help je ook mee? Iedere bijdrage is welkom! Alvast hartelijk dank!
Verzameld bedrag
 1.443,60
Magda Krajnc: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Magda Krajnc

Na jarenlang collectant en wijkhoofd te zijn geweest, ben ik nu (ook) collectecoördinator geworden van de Nierstichting (vrijwilligerswerk). Ik wil dit graag combineren met de Vierdaagse Nijmegen (vorig jaar 4 x 30 km gelopen; dit jaar ga ik voor 4 x 40 km). De Nierstichting zet alles op alles zodat nierpatiënten in leven blijven en echt blijven leven: met een beter levensperspectief en meer vrijheid en energie om gewoon mens te zijn. Door mijn deelname aan de Vierdaagse hoop ik zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van nierziekten en om nierpatiënten hun leven terug te geven. Sponsor je mij? Iedere bijdrage is welkom! Bij voorbaat hartelijk dank!!
Verzameld bedrag
  .745,00
Marlies van Dinter: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Marlies van Dinter

Goede en gezonde nieren zijn belangrijk voor iedereen!
Verzameld bedrag
  .100,00