Wandel ook voor Nierstichting!

10 wandelaars steunen ons voor € 8.588,-
Nierstichting

Nierstichting

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Ook dit jaar lopen we met een team van de Nierstichting mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Samen halen we geld op om nierpatiënten hun leven terug te geven. En we hopen van harte dat jij ons daarbij wilt helpen!
De Nierstichting bestaat 50 jaar. We hebben al heel wat dromen kunnen realiseren. Door te durven. En te doen. Maar nog steeds is er die harde werkelijkheid. Jaarlijks overlijdt 1 op de 6 dialysepatiënten. Mensen gaan dood door het tekort aan donornieren. Hoe mooi zou het zijn wanneer we nierpatiënten hun leven terug kunnen geven?

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Zet grote stappen voor Nierpatiënten
We zetten alles op alles voor de realisatie van de draagbare kunstnier en het verkorten van de wachtlijst en werken we aan onze ultieme droom: nierziekten kunnen genezen!  Door mee te wandelen en sponsorgeld op te halen, komt die droom een stapje dichterbij. Deel jij onze droom en wil je ook grote stappen maken voor nierpatiënten? Wandel dan met ons mee!
Hoe draag je bij aan onze droom?
Wandel 4 dagen lang mee tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Zorg dat je een startbewijs hebt voor de Nijmeegse vierdaagse en breng zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen.

Hoe helpen we jou?

Loop je mee voor de Nierstichting? Dan kun je rekenen op:  • Vier unieke Nierstichting sportshirts

  • Verwenmomentjes tijdens het evenement

  • Mascottes Niertje en Noortje voor de aanmoediging en uniek foto-moment

  • Promotiemateriaal om jouw actie onder de aandacht te brengen!

  • Handige tips en tool voor je sponsorwerving

  • En natuurlijk heel veel dank namens alle nierpatiënten!


Maak vandaag nog je actiepagina nog aan via de ‘Kom in actie’ button.

Contactgegevens

Nierstichting

E-mail: actie@nierstichting.nl
Website: https://www.nierstichting.nlWij wandelen voor Nierstichting

Daniella Geering: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Daniella Geering

‘Dit jaar voor de buis, volgend jaar op de buis!’ Dat waren mijn woorden op 17 juli 2017 toen ik weer naar de binnenkomst op de Via Gladiola zat te kijken. De sfeer, de prestatie, daar wil ik al jaren onderdeel van zijn en dit jaar gaat dat gebeuren! De Nijmeegse 4Daagse staat al ruim 20 jaar hoog op mijn verlanglijst maar van de grond kwam het niet. Ergens van dromen is niet genoeg. Pas vanaf het moment dat ik besloot dit echt te gaan doen en me niet meer tegen laat houden door invloeden en gedachtes, ben ik op weg. Letterlijk en figuurlijk. Dromen, Durven, Doen is ook het thema van het jubileumjaar van de Nierstichting die dit jaar 50 jaar bestaat. Zelf word ik dit jaar 40 en met mijn mams die bij de Nierstichting werkt, was de link om de jubilea te combineren snel gelegd: 40 jaar, 4x 40 km voor de Nierstichting die dit jaar 50 jaar bestaat. Helpen door te doen, klaar staan voor een ander, het sterkt mij om er helemaal voor te gaan en op moeilijke momenten zal het ook zeker helpen om door te gaan. De eerste stappen zijn gezet via de Via 4Daagse, een organisatie die zich specifiek richt op debutanten. Via hun krijg ik coaching, tips, schema’s en het belangrijkste HET startbewijs. Ik heb er vertrouwen in, maar belangrijker nog onwijs veel zin in. Makkelijk zal het niet worden, maar ik zet mijn beste beentje voor jullie voor. De paden op de lanen in en 20 juli 2018 finishen op mijn Via Gladiola met hopelijk een geweldig mooi bedrag voor de draagbare kunstnier! Hartelijke groet, Daniëlla
Verzameld bedrag
 1.824,65
Annet  Bouwmans : Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Annet Bouwmans

Ik ben Annet Bouwmans - Contactclown Doeke, een clown in de zorg. Tijdens de vierdaagse zamel ik geld in voor de Nierstichting. We hebben 2 kinderen met een nierziekte en zijn daarom erg betrokken bij deze stichting. Onze zoon Rik heeft heel recent, eind mei 2018 een nieuwe nier mogen ontvangen. Natuurlijk zijn wij daar enorm blij en geweldig dankbaar voor. Ik hoop, op mijn manier, met het ingezamelde bedrag echt iets te kunnen betekenen voor alle mensen met een nierziekte. Evenals vorige jaren loop ik een gedeelte van de 4 daagse in de outfit van Contactclown Doeke.
Verzameld bedrag
 1.584,30
Ilse Wissink: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Ilse Wissink

Met elke stap die ik zet een stapje dichterbij aan onderzoek en nierziekte in de toekomst genezen! Ik maak van dichtbij mee wat leven met een nierziekte kan betekenen. Het zou fantastisch zijn wanneer we niet een toekomst tegemoet gaan met dialyse of een transplantatie, maar dat we al dichterbij een oplossing zijn voor het genezen van nierziekten of dat patiënten thuis kunnen zijn met een draagbare kunstnier! Alle kleine stapjes en bijdragen helpen, dus het zou fijn zijn als je mij wilt sponsoren!
Verzameld bedrag
 1.538,95
John Ouwens: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
John Ouwens

Rond 2016 ben ik met de neus op de feiten gedrukt omdat er in de familie, bij mijn vader, nierfalen was geconstateerd. Het gevolg was dagelijks, elke nacht, urenlang dialyseren. Het was niet van de ene op de andere dag dat dit gebeurde, maar eigenlijk was dit al jaren aan de gang, waarbij het steeds sneller steeds slechter ging. In deze periode, begin 2016, heb ik aangboden om 1 van mijn nieren te doneren. Alhoewel hij in eerste instantie hier niets van wilde weten, heeft hij uiteindelijk toegestemd en zijn we het traject ingegaan en bleken we gelukkig ook een match te zijn! Uiteindelijk is mijn nier eind 2016 verhuisd en tot op heden doet hij het nog steeds goed! Waarom voor de Nierstichting lopen? Tja, eigelijk een logisch gevolg van bovenstaand verhaal, omdat je een bepaalde verbondenheid voelt en je hiermee een bijdrage kunt leveren zodat de Nierstichting haar nuttige werk kan doen. Mocht je ook donor willen worden of ben je hier over aan het nadenken en ben je op zoek naar een ervaringsverhaal: op http://johnouwens.123website.nl/ kan je mijn verhaal lezen.
Verzameld bedrag
  .994,65
Thijs van Koolwijk: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Thijs van Koolwijk

Mijn vader behandelt kinderen met een nierziekte. en daarom loop ik om meer geld op te halen voor de nierstichting.
Verzameld bedrag
  .750,30
Iris Splithof: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Iris Splithof

Mijn broer heeft vorig jaar te horen gekregen dat hij IgA-nefropathie (een nierziekte) heeft. Omdat mijn broer pas 28 jaar is, betekend dit dat hij meerdere donornieren nodig zou moeten hebben. Hoe mooi zou het dan zijn dat ik door 4x 40 km wandelen geld kan inzamelen zodat ik mijn broer en vele anderen kan helpen! De Nierstichting zet zich met dit geld in voor de realisatie van de draagbare kunstnier en het verkorten van de donorwachtlijst.
Verzameld bedrag
  .645,00
Marlies Van Dinter-van Wijk: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Marlies Van Dinter-van Wijk

Nieren zijn super belangrijk en daarom steun ik de nierstichting
Verzameld bedrag
  .485,00
Annemieke Pansier: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Annemieke Pansier

Je nieren zijn zo belangrijk voor je dat je er heel zuinig mee moet omgaan. Dat geldt eigenlijk voor iedereen, maar zeker voor die mensen die een nieraandoening hebben. Daarom is het werk van de Nierstichting zo belangrijk en steun ik ze hiermee!
Verzameld bedrag
  .354,65
Jan Schuurman: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Jan Schuurman

In mijn familie en vriendenkring komt nogal wat "nierfalen" voor. Daarom wil ik dit jaar lopen voor de Nierstichting, om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan alle onderzoeken die nodig zijn om het leven van nierpatiënten toch leefbaar te kunnen maken.
Verzameld bedrag
  .350,00
Loujein Al Rabeei: Ik wandel voor Nierstichting
Ik wandel voor Nierstichting
Loujein Al Rabeei

vorig jaar had ik ook voor de Nierstichting gekozen en ik wil heel graag nog meer voor hen betekenen. de Nierstichting heeft geld nodig voor onderzoek en dus ook om mensen beter te maken ik wil heel graag dat die mensen geholpen kunnen worden en natuurlijk lukt het niet in 1 keer om iedereen te helpen maar het maakt wel verschil en mijn droom is dat we op een aarde kunnen leven waar geen ziekten meer zijn en waar iedereen gewoon normaal en gezond kan leven. dus wat ik zeg is laten we doen wat we kunnen doen en ik zou het super vinden als u en uw gezien, vrienden en familie mij zouden sponseren. je maakt mij niet alleen blij maar ook vele andere mensen. dank u wel voor uw steun en support
Verzameld bedrag
  . 60,00