Wandel ook voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen!

80 wandelaars steunen ons voor € 47.051,-
Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen

Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

We willen graag veel nieuwe stamceldonoren werven en registreren. Steeds vaker zijn stamcellen voor transplantatie nodig. Ondanks miljoenen stamceldonoren wereldwijd is het nog steeds niet mogelijk om voor elke patiënt op tijd een passende donor te vinden. Help ons en draag een steentje bij om het doel te bereiken: Voor iedere patiënt een passende donor!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Matchis is een non-profit organisatie met een vestiging in het Radboudumc. Voor patiënten met een bloedziekte, zoals leukemie, is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen of voor lange tijd ziektevrij te blijven. Dit is alleen mogelijk als anderen stamcellen willen doneren.


Hoe meer geregistreerde donoren er zijn, hoe groter de kans dat men voor elke patiënt een geschikte donor vindt. Matchis zoekt voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donors gedurende het hele proces van stamceldonatie.


Contact onderhouden met de stamceldonors vinden wij erg belangrijk. Het team houdt de achterban op de hoogte van activiteiten via nieuwsbrieven, jaaroverzicht, Facebook en de website.


Hoe helpen we jou?

Onze 4-daagse wandelaars worden al jaren in de watten gelegd! We werken samen met de PV van het Radboudumc en bieden dagelijks verzorging langs de route aan. Bovendien organiseren wij een informatieavond eind mei 2017. Deze drukbezochte avond waar een ex-patiënt aan mee werkt, staat in het teken van het werk wat wij doen waardoor u goed geïnformeerd en gemotiveerd sponsors kunt zoeken. Als sponsorloper ontvangt u van ons gratis:  1. Een uitnodiging voor de informatieavond.

  2. Goodie bag met herkenbare T-shirts, stevige regencape of pet, kortingsacties bij diverse bedrijven;

  3. Verzorgingspost (koffie, thee, soep, water, versnapering, blarenprikkers en masseurs)

  4. Uitnodiging voor een gezellige borrel na de 4-daagse


De minimale sponsorbijdrage om gebruik te maken van bovenstaande service is â €70,00. Bij een sponsorbedrag >100 euro ontvangt u een aandenken.


Heeft u een startbewijs voor de Nijmeegse 4-daagse en wilt u dit jaar met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan mee met voor Matchis en geef deze patiënten een kans op toekomst. Meedoen? Stuur een mail naar margot.vandenakker@matchis.nl of via de website van de vierdaagse sponsorloop.


Meedoen als sponsorloper voor Matchis is GRATIS

Contactgegevens

Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen

E-mail: margot.vandenakker@matchis.nl
Website: https://www.matchis.nlWij wandelen voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen

Ben Hendriks: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ben Hendriks

Net als vorig jaar loop ik ook dit jaar tijdens de Vierdaagse weer voor 'Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen' met het doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de werving en inschrijving van nieuwe stamceldonoren. In mijn naaste omgeving heb ik gezien en ervaren dat stamceldonoren letterlijk van levensbelang zijn voor kankerpatiënten. Vorig jaar heb ik dank zij vele sponsorbijdragen bijna 3000 euro weten in te zamelen voor dit prachtige doel. Wat zou het mooi zijn voor al die mensen die afhankelijk zijn van stamceldonoren wanneer dit jaar dit bedrag nog wordt overtroffen! U doet toch ook (weer) mee? Bij voorbaat hartelijk dank!
Verzameld bedrag
 4.134,65
Grad van IJzendoorn: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Grad van IJzendoorn

Ik loop voor zieke kinderen zoals SOFIE . Het is onbegrijpelijk dat mensen niet verder kunnen leven omdat er geen geschikte stamcellen zijn. Matchis Stamceldonorbank typeert stamcellen en geeft daarmee doodzieke mensen, een kans op een nieuw leven.
Verzameld bedrag
 3.814,65
Aafke Kemper & Kelsey Limburg: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Aafke Kemper & Kelsey Limburg

Om één geschikte stamceldonor te vinden voor een patiënt is er een heel groot aantal potentiële donoren nodig. De kans dat twee willekeurige personen met elkaar matchen is zeer klein. Daarom is het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen zich aanmelden. Maar de registratie kost geld. De kosten voor het testen en registreren van één donor bedragen 50 euro. Het is dus van belang om voldoende financiële middelen te hebben om nieuwe donoren te kunnen registeren. Wij willen hieraan ons steentje bijdragen door de Vierdaagse te lopen voor Matchis!
Verzameld bedrag
 2.582,30
Jan de Jong: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Jan de Jong

Voor kankerpatiënten is een stamceltransplantatie vaak de laatste kans op genezing. Het is een heel heftige behandeling die je niet zomaar even aangaat, maar vaak ook één van de laatste mogelijkheden, als eerdere behandelingen tegen kanker geen soelaas hebben geboden. Het is dan ook in die situatie fantastisch dat er donoren zijn die zich geheel belangeloos beschikbaar stellen om met een stamceldonatie iemand anders, die zij totaal niet kennen, een kans op genezing te bieden. En dat er een organisatie als Matchis, voorheen Stamceldonorbank Nijmegen, is die zorg draagt voor een goede match tussen patiënt en donor, en de gehele organisatie en planning rondom de stamceldonatie. Daarom wil ik met deze actie proberen zo veel mogelijk geld op te halen om Matchis te steunen, en de doelstelling om nog veel meer stamceldonoren te werven, mogelijk te maken.
Verzameld bedrag
 2.254,65
Jill, Simone, Malou, Roosmarijn, Chantal, Elke en Puck :): Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Jill, Simone, Malou, Roosmarijn, Chantal, Elke en Puck :) Team De wandelmarietjes

Wij lopen voor Stichting Matchis mee, omdat helaas teveel mensen overlijden aan de gevolgen van leukemie. Wij willen een verschil maken voor deze mensen en zoveel mogelijk geld inzamelen, zodat er meer stramceltransplantaties mogelijk zijn. Jij kunt ons helpen het verschil te maken en meer gezonde stamceldonors te vinden. Want zeg nu eerlijk, iedereen heeft toch recht op een mooi en gezond leven!
Verzameld bedrag
 2.153,25
angenita boer: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
angenita boer Team Kansloos of Kansrijk

Stichting Matchis is nog steeds in grote mate afhankelijk van financiële giften om de werving en registratie van nieuwe stamceldonoren te kunnen bekostigen. Een paar jaar geleden heeft de man van mijn vriendin leukemie gekregen, via de registratie van donor cellen van Stichting Matchis (voorheen stamcel donorbank) heeft hij nieuwe stamcellen gekregen en dat hij de mogelijkheid heeft gekregen om weer verder te leven
Verzameld bedrag
 1.880,30
Maria en Wies Klomp: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Maria en Wies Klomp

Wies en ik gaan dit jaar de Vierdaagse lopen voor een goed doel. We hebben voor Matchis gekozen. Bij mij is twee jaar geleden chronische leukemie geconstateerd. Maar ik heb het grote geluk, dat mijn dagelijks leven bijna niet wordt beperkt. Helaas is dit niet voor iedereen het geval, een vriendin van ons is aan leukemie overleden, daarom gaan wij voor de Stamceldonorbank lopen.
Verzameld bedrag
 1.614,95
Leo Josemanders: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Leo Josemanders

Ik ben Leo Josemanders, 70 jaar en loop de 4daagse voor de 9e keer mee. Dit jaar loop ik voor een goed doel. Dit goede doel is Matchis (voorheen Stamceldonorbank Nijmegen). Omdat bij mijn echtgenote Annie in 2015 de ziekte Kahler multipel myeloom beenmergkanker is geconstateerd en ik dus weet dat dit een verschrikkelijke ziekte is. Mijn Annie had het geluk dat zij haar eigen goede stamcellen kreeg door middel van autologe stamceltransplantatie. Voor vele patiënten is dit niet mogelijk, zij zijn afhankelijk van een DONOR. Nadat ik het boek PAPA’S BLOED van Dennis Verweijen had gelezen dacht ik, lopen is voor mij een gezonde hobby, waarom doe ik er niets mee? En daarom loop ik dit jaar de 4 Daagse Sponsorloop mee voor MATCHIS, voorheen Stamceldonorbank Nijmegen Ik raad iedereen aan om dit boek te kopen en te ervaren dat de meeste leukemiepatienten door een hel moeten. Tevens steunt U met de aankoop van het boek Stichting Matchis. Daarom vind ik het zo belangrijk om geld in te zamelen om meer stamceltransplantaties mogelijk te maken. Ik wil U vriendelijk verzoeken om mij te steunen voor dit goede doel. Dit kan via de 4daagse sponsorloop website. Bij voorbaat hartelijk bedankt!! Leo
Verzameld bedrag
 1.439,30
Saskia Unger: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Saskia Unger

5 jaar geleden kreeg mijn dochter Suzan stamcellen van mijn zoon Corné. Hoe gelukkig was dat??? Als je je bedenkt dat 1 op de 4 een broer/zus donor heeft. Is dat niet zo, is het 1 op 50.000. Daar schrok ik van. Wat als zij niet......? Daarom loop ik voor Matchis om te kijken of ik een bijdrage kan doen. Hoe klein ook. Wel leuk om te vermelden dat een collega door mijn deelname aan de vierdaagse voor Matchis zich nog meer gemotiveerd voelt om gezond te leven zodat zij donor kan worden en haar man zich al aangemeld heeft als donor. Trots ben ik ook op Corné en Marleen die stamceldonor zijn. Nu nog lopen!!!
Verzameld bedrag
 1.339,65
Janine  & Lobke: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Janine & Lobke

Wij zijn Janine Gerits en Lobke Korsten en werkzaam als (oncologie)verpleegkundigen op de afdeling hematologie in het Radboudumc! Dagelijks krijgen wij te maken met patiënten waarvoor een stamceltransplantatie de enige kans op genezing is. Het is ontzettend belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich inschrijven om stamceldonor te worden!
Verzameld bedrag
 1.143,95
Marja van Rossum- van Oppenraaij: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Marja van Rossum- van Oppenraaij

Voor patiënten met een bloedziekte, zoals leukemie, is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen of voor lange tijd ziektevrij te blijven. Dit is alleen mogelijk als anderen stamcellen willen doneren. Ik ben gezond en gun anderen ook een hoop op een toekomst.......
Verzameld bedrag
 1.128,00
Ingrid Bosman-Hendriks: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ingrid Bosman-Hendriks

Ik ben werkzaam als verpleegkundige op de afdeling hematologie en kom dagelijks in aanraking met patiënten die in een zoektocht zitten naar een geschikte stamceldonor. Het is zo'n belangrijk onderdeel van de behandeling om de ziekte te overleven die zij hebben. Samen met mijn zoon Tigo lopen wij de vierdaagse voor stichting Matchis !!
Verzameld bedrag
 1.084,65
Wilma van Kempen: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Wilma van Kempen Team Voetje voor voetje

Matchis vinden wij een heel goed doel. Wij helpen mensen die door hun ziekte stamcellen nodig hebben. Voor onderzoek en registratie van donoren is veel geld nodig. Wij zijn graag in actie voor dit goede doel.
Verzameld bedrag
 1.025,65
4 daagse  Bbalchicks: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
4 daagse Bbalchicks Team 4daagse Bbalchicks

Wij als sportievelingen willen graag die mensen steunen voor wie dagelijkse gezondheid niet vanzelfsprekend is!! En gezien Matchis een bekende van ons heeft gered, bewijst maar weer dat stamceldonor echt van Levensbelang is!
Verzameld bedrag
  .981,90
Rob Bracht: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Rob Bracht

De zoon van mijn collega heeft zijn leven te danken aan een buitenlandse stamceldonor, er moet ook in Nederland meer besef komen van het belang van het voorhanden zijn van deze donoren. Ik en mijn medewandelaars vinden het fijn dat we hiervoor een steentje bij kunnen dragen door tijdens de vierdaagse aandacht op te vestigen.
Verzameld bedrag
  .910,00
Willem Modderman: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Willem Modderman

Na een informatieavond van Matchis ben ik zeer gemotiveerd om me ook voor dit goede doel in te zetten. Hierdoor heb ik vorig jaar al een leuk bedrag kunnen bijdragen. Dit jaar loop ik samen met mijn zoon en we hebben 2 doelen: samen uitlopen en de inbreng van vorig jaar overtreffen. Want hoe meer geld des te meer donoren. Donoren van stamcellen zijn hard nodig!
Verzameld bedrag
  .884,30
Bert Peters: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Bert Peters

In onze directe omgeving hebben we ervaren hoe belangrijk het is dat er voldoende stamceldonoren zijn. Dankzij een donor kan onze schoondochter haar zoontje, onze kleinzoon, zien opgroeien. Om veel mensen het leven te kunnen redden zijn veel donoren nodig. Het inschrijven van een donor kost geld. Maar geld mag toch geen belemmering zijn om andere mensen het leven te redden? Daarom loop ik voor Matchis!!
Verzameld bedrag
  .858,95
Olga en Francis Van lent: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Olga en Francis Van lent Team Kansloos of Kansrijk

Stichting Matchis is nog steeds in grote mate afhankelijk van financiële giften om de werving en registratie van nieuwe stamceldonoren te kunnen bekostigen. Een paar jaar geleden heeft de man van mijn vriendin leukemie gekregen, daar dat hij nieuwe stamcellen heeft gekregen heeft hij de mogelijkheid gekregen om weer verder te leven
Verzameld bedrag
  .819,65
Harriette van Rooij: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Harriette van Rooij

In mijn omgeving heb ik afgelopen maanden mee gemaakt hoe belangrijk deze stamceldonoren zijn en hoeveel hoop een geschikte donor kan geven! Maar een geschikte donor vinden is een moeilijke en geen goedkope opgave, daarom wil ik mijn eerste vierdaagse aan dit doel koppelen!
Verzameld bedrag
  .760,00
Dirk Cluistra: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Dirk Cluistra

Voor kankerpatiënten is een stamceltransplantatie vaak de laatste kans op genezing. Het is een heel heftige behandeling die je niet zomaar even aangaat, maar vaak ook één van de laatste mogelijkheden, als eerdere behandelingen tegen kanker geen soelaas hebben geboden. Het is dan ook in die situatie fantastisch dat er donoren zijn die zich geheel belangeloos beschikbaar stellen om met een stamceldonatie iemand anders, die zij totaal niet kennen, een kans op genezing te bieden. En dat er een organisatie als Matchis, voorheen Stamceldonorbank Nijmegen, is die zorg draagt voor een goede match tussen patiënt en donor, en de gehele organisatie en planning rondom de stamceldonatie. Daarom wil ik met deze actie proberen zo veel mogelijk geld op te halen om Matchis te steunen, en de doelstelling om nog veel meer stamceldonoren te werven, mogelijk te maken.
Verzameld bedrag
  .755,00
Sjang van der Linden: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Sjang van der Linden

Stamceldonatie gaat over mensen. Het gaat over mensen die ziek zijn en beter hopen te worden. Om hen te kunnen helpen zijn er sponsoren nodig. Er is geld nodig om de stamceldonoren in te kunnen schrijven. De kosten voor het testen en registreren van 1 donor bedraagt € 50,00. Afgelopen jaar 2016 hebben de gezamenlijke lopers van Matchis een totaalbedrag van € 51.977,00 bij elkaar gelopen. Ik hoop dat we dit bedrag voor 2017 minimaal kunnen evenaren. Graag wil ik ook het boek Papa’s bloed van Dennis Verweijen aanbevelen. http://www.papasbloed.nl/hetboek/ Hieronder in het kort wat Dennis probeert te bereiken met dit boek. Ik wil met het boek Papa’s bloed bereiken dat er meer aandacht komt voor het belang van stamceldonorschap. Daarnaast hoop ik dat ik mensen kan inspireren. Ik wil nog lang geen afscheid nemen, maar het boek is sowieso een blijvende herinnering aan mij.
Verzameld bedrag
  .710,00
Claudia Van Zuijlen: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Claudia Van Zuijlen Team Kansloos of Kansrijk

Stichting Matchis is nog steeds in grote mate afhankelijk van financiële giften om de werving en registratie van nieuwe stamceldonoren te kunnen bekostigen. Een paar jaar geleden heeft de man van mijn vriendin leukemie gekregen, via de registratie van donor cellen van Stichting Matchis (voorheen stamcel donorbank) heeft hij nieuwe stamcellen gekregen en dat hij de mogelijkheid heeft gekregen om weer verder te leven
Verzameld bedrag
  .705,00
Jan Lauwers: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Jan Lauwers

Het is belangrijk dat er zo veel mogelijk stamceldonoren bij komen zo dat er meer zieke kinderen en volwassenen geholpen kunnen worden.
Verzameld bedrag
  .700,00
Inge van Heeswijk: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Inge van Heeswijk

Nadat ik een reclame over stamceldonatie tegenkwam heb ik mij vorig jaar laten registreren als stamceldonor. Omdat het zo moeilijk is om voor patiënten met bijvoorbeeld Leukemie of Kahler een perfecte match te vinden, vind ik het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen in de donorbank geregistreerd staan. Ik voel me bevoorrecht om gezond en in staat te zijn om de Nijmeegse Vierdaagse te kunnen lopen. Met deze sponsoractie hoop ik een extra steentje te kunnen bijdragen aan de kans op een behandeling voor mensen die dit geluk helaas niet hebben! Ik hoop dat velen mij hierbij willen steunen; vele kleine steentjes maken een grote berg!
Verzameld bedrag
  .665,30
Frankwin Peters: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Frankwin Peters

Orgaan en - bloeddonatie wie kent het niet. Maar stamceldonatie en - transplantatie zijn nog bij veel mensen onbekend. Leukemie en Non-Hodgkin zijn vormen van bloedkanker die met een stamceltransplantatie genezen kunnen worden. Matchis zorgt er o.a. voor dat er mensen "getypeerd" kunnen worden. Samen met andere wandelaars hoop ik een mooi bedrag in te zamelen zodat er weer een flink aantal mensen getypeerd kunnen worden. Hoe meer typeringen des te meer kans op een "match" en dus te meer kans op genezing voor een zieke. "DUS GEEF GUL"
Verzameld bedrag
  .640,00
Heidi Hoogakker: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Heidi Hoogakker

Geef kans op leven Voor patiënten die een stamceltransplantatie nodig hebben, zijn stamcellen van een gezonde donor van levensbelang. Jij kunt het verschil maken. Help mij ook deze 4-daagse weer met inzameling om zoveel mogelijk Donors te bereiken en de kosten om alles te typeren te kunnen betalen... Geef en een ander leeft Dank je wel Heidi x
Verzameld bedrag
  .625,00
Hettie Van Gemert: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Hettie Van Gemert

Ik ben opzoek naar sponsors, voor de Nijmeegse Vierdaagse, wie help mij mee! Je doneert natuurlijk niet zomaar voor mij maar voor stichting Matchis (voorheen stamceldonorbank). Want een goede gezondheid is helaas niet voor iedereen weggelegd. Aangezien ik wel de mogelijkheid heb om met de vierdaagse mee te lopen en wil bewijzen dat ik het kan, sponsor je direct deze fantastische stichting. Meer informatie over Matchis vind u op www.matchis.nl
Verzameld bedrag
  .539,65
Sjoerd Postma: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Sjoerd Postma

Stamceldonatie is nog een relatief onbekende manier om patiënten te helpen die lijden aan bijvoorbeeld leukemie, terwijl de procedure om te doneren niet veel moeite kost. Ik hoop dat met deze sponsorloop meer mensen bekend zullen raken met stamceldonatie en dat het donorbestand snel zal groeien!
Verzameld bedrag
  .450,65
Tom Schenk: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Tom Schenk

Lopen is niet voor iedereen normaal, gezondheid al helemaal niet. Daar wil ik me voor inzetten. Doen jullie mee?
Verzameld bedrag
  .439,65
Nelleke de Rover: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Nelleke de Rover

De Vierdaagse lopen is voor mij een feest en als ik dan ook nog mijn steentje bij kan dragen aan het werven, typeren en registreren van stamceldonoren is dat helemaal super! We willen tenslotte allemaal graag gezond oud worden toch?
Verzameld bedrag
  .425,00
Marjolein de Bont: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Marjolein de Bont

Hoi, ik ben Marjolein. Dit jaar zal ik voor het eerst meedoen aan de 4 daagse. Een mooie manier om ook een goed doel te steunen. Daarbij heb ik gekozen voor Matchis! Er zijn op dit moment nog te weinig donoren om aan alle vraag te voldoen. Hoe meer mensen zich aanmelden als stamceldonor hoe meer kans op succes! Ik zou het leuk vinden als jullie een steentje bijdragen!
Verzameld bedrag
  .413,00
Mireille Roelofs: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Mireille Roelofs

Ik ben heel bewust stamceldonor geworden. Voor mij een hele kleine moeite die voor een ander letterlijk het verschil tussen leven en dood kan betekenen. Te gek toch dat er nog steeds onvoldoende donoren zijn? Door de vierdaagse te lopen voor Matchis hoop ik dat meer mensen hiervan weten en zich aanmelden als donor. Het testen en registreren kost geld, en daarom vraag ik je steun. Help je mee?
Verzameld bedrag
  .396,65
Dolly Kieft: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Dolly Kieft Team Kansloos of Kansrijk

Ik wil me inzetten om geld op te halen voor dit doel en zodat er meer bekendheid aan gegeven wordt
Verzameld bedrag
  .394,65
Irma Luimes: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Irma Luimes Team Kansloos of Kansrijk

Stichting Matchis is nog steeds in grote mate afhankelijk van financiële giften om de werving en registratie van nieuwe stamceldonoren te kunnen bekostigen. Een paar jaar geleden heeft de man van mijn vriendin leukemie gekregen, via de registratie van donor cellen van Stichting Matchis (voorheen stamcel donorbank) heeft hij nieuwe stamcellen gekregen en dat hij de mogelijkheid heeft gekregen om weer verder te leven
Verzameld bedrag
  .384,65
Yvonne Bakhuis: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Yvonne Bakhuis

Tijdens de vierdaagse op de laatste dag kwam er een vrouw vanuit de toeschouwers naast mij lopen. Dank jullie wel, dankzij jullie en doordat jullie zorgen voor sponsorgeld leef ik nog. Wat een kippenvel moment. Daarom lopen wij al jaren voor Matchis!
Verzameld bedrag
  .380,00
Patrick Van Trier: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Patrick Van Trier

genieten van elke stap elk jaar in de bossen rond malden en Nijmegen besef ik dat ik me gelukkig mag prijzen dat ik dat elke dag kan doen . Wetend dat er heel veel mensen zijn die dat geluk niet is gegeven en als ik door een sponser loop kan helpen dan wil ik graag mijn steentje bij dragen , ook voor de toekomst die zo belangrijk is voor mijn kinderen en kleinkinderen zo dat zij als het ooit nodig mocht zijn er genoeg onderzoek is gedaan en er snel kan worden opgetreden door de stamcel onderzoek
Verzameld bedrag
  .359,65
Valentine van Zadel: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Valentine van Zadel

Stamcellen redden levens, ik heb de verhalen gehoord van heel zieke mensen die er door genezen zijn. Daarom wil ik het mogelijk maken dat zoveel mogelijk donoren geregistreerd kunnen worden.
Verzameld bedrag
  .331,00
Fam Tinnevelt: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Fam Tinnevelt

Er zijn helaas nog veel te weinig stamceldonoren, terwijl een match een kans op langer leven betekent. Draag bij en/of meld je aan als donor!
Verzameld bedrag
  .320,00
Jan van der lee: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Jan van der lee

Een aantal jaren geleden kwam ik er achter dat een oud collega na de diagnose Non-Hodgkin weer hersteld was na een stamceltransplantatie. Inmiddels ben ik er achter dat er niet alleen een tekort is aan orgaandonoren maar ook aan stamceldonoren. Om stamceldonor te worden moet je "getypeerd" worden en dat komt in de database van Matchis. Gelukkig is er een groeiende stroom aan vrijwilligers die die zich willen laten typeren en registreren. Voor vrijwilligers is dit registreren gratis maar voor Matchis die deze registratie verzorgt niet. Samen met andere wandelaars en mijn oud collega wil ik als sponsorloper geld inzamelen voor Matchis. Hoe meer mensen geregistreerd staan als stamceldonor, des te meer kan op een "match" voor een zieke en kans op genezing dus. Geef dus gul en kijk eens op, www.matchis.nl.
Verzameld bedrag
  .319,65
Jos Van Asten: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Jos Van Asten

Ter nagedachtenis aan mijn broer Rob loop ik de 4 daagse van Nijmegen. Hij kreeg de ziekte van Kahler. Ik had het voorrecht om zijn stamceldonor te kunnen zijn. Een heel aparte en bijzondere ervaring. Hij was zoveel hersteld na mijn donatie, dat hij in 2011 toch weer mee kon lopen. Hij was bijna zijn 25e keer! Helaas stierf hij dat jaar alsnog aan complicaties. Toen ik vervolgens drie jaar geleden weer meeliep en in Bemmel aankwam en de stand van Europdonor zag, werd ik overweldigd door het gemis van mijn broer Rob. Nu probeer ik zoveel mogelijk op te halen voor Matchis zodat er veel donoren kunnen worden getypeert. Mijn broer heeft het niet gered, maar er zijn veel mensen die door donatie een tweede kans krijgen om hun leven glans te geven.
Verzameld bedrag
  .315,00
Nathalie Spee: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Nathalie Spee

Ik heb allebei mijn ouders verloren aan de afschuwelijke ziekte kanker en weet hoe erg dit levens kan verwoesten. Door dit doel te steunen kan ik helpen voor alle mensen die door middel van stamceldonatie kunnen genezen of een beter leven hebben. Daarom steun ik dit doel.
Verzameld bedrag
  .301,65
Meike Meeuse: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Meike Meeuse

Ik loop voor dit doel omdat het minder bekend was bij mij en ik het belangrijk vind dat veel mensen stamceldonor worden.
Verzameld bedrag
  .300,00
John van Loenhout: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
John van Loenhout

Ik heb er nu mijn trainingskilometers opzitten en tijdens een van die tochten werd ik geraakt door de opschrift op een T-shirt van www.stamceldonor.nl. Ik dacht direct, hier wil ik meer van weten, hier wil ik mij voor inzetten en iets betekenen door aandacht te vragen tijdens de vierdaagse van Nijmegen. Ik ben mij bewust dat ik mij niet kan aanmelden als stamceldonor, iets te oud voor. Wel probeer ik bij te dragen aan het stamceldonorschap door sponsors te zoeken zoals jij.
Verzameld bedrag
  .289,65
Désirée Janssen-Brokken: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Désirée Janssen-Brokken

Mijn wens om ooit de vierdaagse te lopen komt dit jaar uit. Nog leuker is het om daar dan een goed doel aan te koppelen. Toen een dorpsgenoot vroeg of wij voor Matchis willen lopen was de keuze snel gemaakt. Door met onze deelname aandacht te vragen voor de stamceldonorbank willen we zieke mensen een kans geven op een toekomst.
Verzameld bedrag
  .270,00
Annemiek Heijsen--Wanetie: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Annemiek Heijsen--Wanetie

Jarenlang samen met Margot de verzorgingsposten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse georganiseerd. Dit jaar voor het eerst zelf lopen en dus voor Matchis.
Verzameld bedrag
  .253,00
Gert van der Steen: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Gert van der Steen

Iedereen moet een kans krijgen op genezing!
Verzameld bedrag
  .250,30
monica tap: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
monica tap

Mijn naam is Monica Tap. Na 3 jaar eindelijk ingeloot te zijn en de vierdaagse te mogen lopen, wil ik dit graag met een extra doel doen. Zelf ben ik al enkele jaren stamceldonor, en ik vind dat veel meer mensen dit mogen worden. Wij kan je iemand blij maken als je toch een match zou zijn. Je zou toch maar het leven van een andere kunnen redden dat zou toch geweldig zijn!!! Daarom loop ik voor het goede doel Matchis!!!!!!
Verzameld bedrag
  .250,00
Sandra Korthouwer- Gieben: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Sandra Korthouwer- Gieben

Een super goed doel en belangrijk dat dit onder de aandacht gebracht wordt!!
Verzameld bedrag
  .245,00
Gelbrig van Wingerden: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Gelbrig van Wingerden

Waarom Matchis? Het is een goede Match , ik vind donor zijn en iemand helpen ontzettend belangrijk. Het zijn stappen voor een medemens en die heb ik er graag voor over tijdens de vierdaagse.
Verzameld bedrag
  .235,00
Rody Lamper: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Rody Lamper

Ik loop voor Matchis , het Nederlands Centrum voor stamceldonoren, en hoop een goede bijdrage te kunnen leveren. Zelf ben ik stamceldonor geworden, en wil nu het kan proberen meer mensen te motiveren dit goede doel te steunen of er bekent mee te maken! En misschien zelf donor te worden, want donors zijn er nog niet genoeg. Als jullie mij hierbij willen helpen zou een donatie geweldig zijn! Meer informatie over Matchis vind u op www.matchis.nl
Verzameld bedrag
  .232,30
Sandra Fischer: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Sandra Fischer

Mijn reden dat ik voor dit goede doel ga lopen is doordat mijn vriendin al een aantal jaren chronische leukemie heeft en door de medicijnen dit aardig onder controle weet te houden. Ik weet hoeveel onderzoeken hieraan voorafgaan en dat dit erg kostbaar is. Ook voor al deze onderzoeken, donoren etc is veel geld nodig en op deze manier kan ik mijn sportiviteit combineren met een goed doel.
Verzameld bedrag
  .230,00
Linda Rubens: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Linda Rubens

Bij ons in het dorp was een jonge vrouw die leukemie kreeg. Toen hoorde ik van het bestaan van de stamceldonorbank. Daar is toen in het dorp ook actie voor gevoerd en nu ik de vierdaagse ga lopen en een dorpsgenoot vroeg of ik dat wilde doen voor de stamceldonorbank hoefde ik niet lang na te denken. Dit goede doel wil ik graag steunen.
Verzameld bedrag
  .229,65
Fraukje Brouwer: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Fraukje Brouwer Team Jelle en Fraukje

Stamcellen redden levens! Fraukje is stamceldonor. Jelle en ik willen Matchis graag ondersteunen bij het krijgen van bekendheid en het ondersteunen van stamceldonor registratie en stamceldonaties.
Verzameld bedrag
  .200,00
Jan Smit: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Jan Smit

Stamceldonoren zijn vrienden voor het leven! Je kunt wat doen voor iemand, die een levensbedreigende ziekte heeft. Doe het dan ook: meld je zsm aan als stamceldonor. Mogelijk ben jij de juiste vriend(in), waarop een zieke ligt te wachten.
Verzameld bedrag
  .180,00
Miguel Sanchez: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Miguel Sanchez

Ik loop voor Matchis , het Nederlands Centrum voor stamceldonoren, en hoop een goede bijdrage te kunnen leveren. Gelukkig zijn er heel veel mensen die zich aanmelden als stamceldonor, dank hiervoor. Maar de registratie kost geld. In de strijd tegen bloedkanker telt iedere euro. De kosten voor het testen en registreren van 1 donor bedragen 50 euro. Willen jullie mij, en MATCHIS, helpen?
Verzameld bedrag
  .170,00
Marcel Meeuse: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Marcel Meeuse

Moet je je voorstellen dat iemand stamcellen nodig heeft en een persoon die een goede match is niet weet dat hij of zij iemands leven zou kunnen redden. Iedereen stamceldonor! Zodat we veel verschil in de levens van velen kunnen maken.
Verzameld bedrag
  .160,00
Nina anita verhagen: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Nina anita verhagen

Stamceldonoren zijn heel hard nodig, en geld voor onderzoek ook!
Verzameld bedrag
  .155,00
Karel Creemers: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Karel Creemers

Heel belangrijk dat iedereen een tweede kans krijgt
Verzameld bedrag
  .150,00
Frank en Marc Joosten: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Frank en Marc Joosten Team Frank en Marc

Ik loop de vierdaagse samen met mijn broer. Van dichtbij hebben we meegemaakt wat een ernstige ziekte als leukemie betekent voor een kind, zijn familie en zijn omgeving. Wij willen onze vierdaagse graag lopen voor dit goede doel.
Verzameld bedrag
  .150,00
Truus Vernhout: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Truus Vernhout Team de zusjes

Wij lopen dit jaar samen de Vierdaagse. Dat vinden we heel gezellig en we zijn blij dat we zo gezond zijn dat we 4 dagen 40 kilometer per dag kunnen wandelen (al moeten we dat natuurlijk nog bewijzen). Maar het laat ons ook even stilstaan bij de mensen die vanwege een ernstige ziekte dit niet kunnen. We verzamelen daarom graag een mooi sponsorbedrag om deze mensen te helpen. Dit jaar hebben we gekozen voor Matchis, omdat stamceltherapie levensreddend kan zijn bij verschillende aandoeningen. Zo willen we graag ons steentje bijdragen door het nuttige met het aangename te verenigen. Alvast bedankt voor je bijdrage!
Verzameld bedrag
  .150,00
Ingrid Hoogakker: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ingrid Hoogakker

Ik loop de 4-daagse mee en wil dit graag doen voor een goed doel. Zelf ben ik stamceldonor geworden, en wil nu het kan proberen meer mensen te motiveren dit goede doel te steunen of er bekent mee te maken! En misschien zelf donor te worden.. want donors zijn er nog niet genoeg. Als jullie mij hierbij willen helpen zou een donatie geweldig zijn! Liefs Ingrid
Verzameld bedrag
  .144,30
Ammf  (Jeannette) Broekhaus: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ammf (Jeannette) Broekhaus

Omdat ik erg zieke mensen graag wil helpen door te lopen voor Matchis, zodat zij weer nieuwe donoren kunnen vinden.
Verzameld bedrag
  .136,00
Mieke Giesen: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Mieke Giesen

OMDAT IEDEREEN RECHT HEEFT OP EEN DONOR!!! Het is zo belangrijk dat er genoeg donoren zijn, zodat heel veel mensen geholpen kunnen worden.
Verzameld bedrag
  .130,00
Wendy Scheffel: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Wendy Scheffel

Dit jaar loop ik wederom de 4-daagse voor Matchis (Stamceldonorbank) Het is een zwaar feest om te lopen en een mooie gelegenheid om Matchis onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Zo vanzelfsprekend is een goede gezondheid immers niet. Stamceldonoren redden levens!
Verzameld bedrag
  .130,00
Carry van Leest - Broekmans: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Carry van Leest - Broekmans

Ik loop de vierdaagse met twee vriendinnen. Natuurlijk geeft het ons een goed gevoel als we straks de vierdaagse uitlopen, maar we willen er graag nog iets aan toevoegen. We willen onze deelname graag koppelen aan een goed doel. Door met onze deelname aandacht te vragen voor de stamceldonorbank willen we zieke mensen een kans geven op een toekomst.
Verzameld bedrag
  .125,00
Elise Jacobs: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Elise Jacobs

Het wordt voor mij de eerste keer dat ik de vierdaagse loop, extra spannend dus! Na het vele trainen heb ik er super veel zin in om 4 dagen lang 40 km met een top sfeer te wandelen!
Verzameld bedrag
  .105,00
Bart Putman: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Bart Putman

Er zijn in Nederland veel te weinig Stamceldonoren en met deze sponsoractie kunnen we weer een aantal nieuwe donoren werven.
Verzameld bedrag
  . 95,00
Jelle Speldenbrink: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Jelle Speldenbrink Team Jelle en Fraukje

Stamcellen redden levens! Fraukje is stamceldonor. Jelle en ik willen Matchis graag ondersteunen bij het krijgen van bekendheid en het ondersteunen van stamceldonor registratie en stamceldonaties.
Verzameld bedrag
  . 85,00
Mariel van Druten: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Mariel van Druten

Hoe erg zal het zijn als je stamcellen nodig hebt om beter te worden maar je vindt geen stamcellen die overeenkomen met die van jou? Je daardoor geen kans hebt om te genezen? Dat is waarom ik het zo belangrijk vind om Matchis te steunen: zij zorgen ervoor dat de kans op zo'n Match steeds groter wordt door donoren te verzamelen en te registreren. Steun je mee?
Verzameld bedrag
  . 85,00
Loes van den Oever: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Loes van den Oever

Ik ben gymleerkracht van beroep en vind bewegen en gezondheid erg belangrijk. Gezondheid is niet vanzelfsprekend. Ik loop dit jaar mee met de Nijmeegse vierdaagse voor het mooie doel: Matchis. Om één geschikte stamceldonor te vinden voor een patiënt is er een groot aantal potentiële donoren nodig. De kans dat twee willekeurige personen met elkaar matchen is zeer klein. Daarom is het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen zich aanmelden. Maar de registratie kost geld. De kosten voor het testen en registreren van één donor bedragen 50 euro. Het is dus van belang om voldoende financiële middelen te hebben om nieuwe donoren te kunnen registeren.
Verzameld bedrag
  . 80,00
Bennie Valkcx: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Bennie Valkcx

Stamcellen zijn van levensbelang en middels deze actie ondersteunen we Matchis.
Verzameld bedrag
  . 75,00
Jessica Roeke: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Jessica Roeke

Wat zou jij willen als je stamcellen nodig hebt? Dat er zoveel mogelijk matches zijn, zodat je zo snel mogelijk geholpen kan worden. Ik sta ingeschreven als stamceldonor. Kom erbij zou ik zeggen. Geven om een ander te laten leven.
Verzameld bedrag
  . 75,00
Isabel ter Heerdt: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Isabel ter Heerdt

Ik vind Matchis belangrijk
Verzameld bedrag
  . 75,00
Marijke  Peters: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Marijke Peters

Omdat ik zelf in het ziekenhuis werk en regelmatig mensen tegenkom die een stamceltransplantatie gehad hebben, is mij duidelijk geworden hoe belangrijk dit kan zijn en levensreddend ! Dus wil ik hier graag aan bijdragen.
Verzameld bedrag
  . 60,00
Olga en Francis Van lent: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Olga en Francis Van lent

Ook dit jaar lopen wij de 4daagse om meer donateurs te krijgen voor dit goede doel. Op deze manier hopen wij een nieuwe kans te kunnen geven aan patiënten.
Verzameld bedrag
  . 50,00
Mariëlle Paul: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Mariëlle Paul

Ik vind het belangrijk dat er meer stamceldonoren komen zodat er meer zieke kinderen en volwassenen geholpen kunnen worden tot genezing
Verzameld bedrag
  . 50,00
Esther Vernhout: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Esther Vernhout Team de zusjes

Truus en ik lopen dit jaar samen de Vierdaagse. Dat vinden we heel gezellig en we zijn blij dat we zo gezond zijn dat we 4 dagen 40 kilometer per dag kunnen wandelen (al moeten we dat natuurlijk nog bewijzen). Maar het laat ons ook even stilstaan bij de mensen die vanwege een ernstige ziekte dit niet kunnen. We verzamelen daarom graag een mooi sponsorbedrag om deze mensen te helpen. Dit jaar hebben we gekozen voor Matchis, omdat stamceltherapie levensreddend kan zijn bij verschillende aandoeningen. Zo willen we graag ons steentje bijdragen door het nuttige met het aangename te verenigen. Alvast bedankt voor je bijdrage!
Verzameld bedrag
  . 44,00
Ria van Tilburg - Gies: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ria van Tilburg - Gies

Matchis is een gezonde en goede organisatie die niet alleen klaar staat voor de wandelaars maar ook voor een ieder die hen hulp en aandacht nodig heeft. Ga zo door.
Verzameld bedrag
  . 25,00
Corina Gijsbers: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Corina Gijsbers

Ik wil Matchis graag steunen tijdens de 4daagse
Verzameld bedrag
  .  0,00
Nico Tetteroo: Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Ik wandel voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen
Nico Tetteroo

Ik heb tijdens de voorgaande 9 Nijmeegse Vierdaagses me op uitnodiging laten sponsoren voor Matchis voorheen Stamceldonorbank Nijmegen. NB Het is in 2017 tevens voor de 10e keer dat deze organisatie lopers vraagt om zich te laten sponsoren voor stamceldonoronderzoek als goed doel. Met stamceldonoronderzoek kunnen donoren getypeerd worden voor wereldwijde stamceldonatie en zo patiënten met ernstige bloedziekten de kans geven te worden genezen of voor een tijd hier geen of weinig last van te hebben. Een levensreddend doel dus!
Verzameld bedrag
  .  0,00