Wandel ook voor Matchis !

13 wandelaars steunen ons voor € 6.140,-
Matchis

Matchis

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Ieder jaar krijgen ±9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker. Voor patiënten met een bloedziekte, zoals leukemie, is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen of voor lange tijd ziektevrij te blijven. Dit is alleen mogelijk als anderen stamcellen willen doneren. Het is nog steeds niet mogelijk om voor elke patiënt op tijd een passende donor te vinden. Daarnaast kost het veel geld om nieuwe donoren te werven, registreren, en typeren. Help ons, maak je sterk voor Matchis en draag een steentje bij om het doel te bereiken: Voor iedere patiënt een passende donor!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Stichting Matchis is een non-profit organisatie met een vestiging in Leiden en Nijmegen. Wij zoeken voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland gedurende het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te registeren.


Hoe helpen we jou?

Wij zijn blij met jouw deelname en denken dat een streefbedrag van €100,- heel goed haalbaar is. Wij zetten ons dan ook in voor jou! Dit kun je onder andere van ons verwachten:   • De mogelijkheid om je eigen actiepagina aan te maken en jezelf te promoten;

  • Tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren;

  • Informatie avond begin juni: 
    Deze drukbezochte avond waar een ex-patiënt en donor aan meewerken, staat in het teken van het werk dat wij doen waardoor u goed geïnformeerd en gemotiveerd sponsors kunt zoeken; 

  • Trainingstips om een goede opbouw te hebben in je voorbereiding om in juli 4 dagen 30,40,of 50 km aaneen te kunnen lopen; 

  • Voedingstips om de wandeltocht ‘gezond’ te lopen en de eindstreep te halen; 

  • Goodie bag met T-shirt,  regencape of pet, kortingsacties bij diverse bedrijven; 

  • Dagelijks rustpunten op 2 locaties langs de wandelroute. Een kleine post met  water, fruit en andere versnaperingen. Een grote post waar naast soep, water, fruit e.d. masseurs en blarenprikkers aanwezig zijn om de wandelaars bij te staan.

  • Gezellige borrel na de vierdaagse om terug te blikken.   


De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te registeren.


Bekijk hier het verslag van de Vierdaagse 2018

Contactgegevens

Matchis

E-mail: margot.vandenakker@matchis.nl
Website: https://www.matchis.nlWij wandelen voor Matchis

Ben Hendriks: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Ben Hendriks

De Vierdaagse is al meer dan 100 jaar een prachtig evenement van eendracht, sport en gezelligheid. Wandelen voor een goed doel voegt nog een extra dimensie toe aan de sportieve prestatie. Voor patiënten met (bloed)kanker is geen 'bridge too far': nooit opgeven en steeds uitzien naar nieuw perspectief en.....verder leven! Matchis is daarbij een hele belangrijke schakel.
Verzameld bedrag
 2.679,65
Tjeerd Bakker: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Tjeerd Bakker

Je moet maar een bloedziekte hebben als bijvoorbeeld leukemie en alle behandelingen hebben niets uitgehaald. De enige redding is een match met een stamceldonor, die jou de hoop op NIEUW leven kan geven. Toen mijn schoonmoeder aan leukemie overleed bestond dit reddingsmiddel nog niet. Als eerbetoon aan haar en alle patiënten met bloedkanker zet ik mij ook dit jaar weer in om zoveel mogelijk stamceldonoren te werven. U kunt helpen om middels uw bijdrage de financiering hiervan, zijnde € 35 per donor, mogelijk te maken. In 2018 mocht ik het record bedrag van € 5.567 ophalen goed voor ruim 150 donoren. Hopelijk lukt dit dit jaar weer dank zij uw steun
Verzameld bedrag
 1.674,95
Grad van IJzendoorn: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Grad van IJzendoorn

Stamcelonderzoek is van levensbelang. Het kan toch niet zo zijn dat kinderen geen kans op leven hebben als er geen donor beschikbaar is.
Verzameld bedrag
 1.125,00
iyan Nijenhuis: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
iyan Nijenhuis

Ik als 15 jarige jongen loop dit jaar voor de eerste keer de vierdaagse en wou graag lopen voor een goed doel. Zelf heb ik in mijn familie gelukkig niemand met leukemie, maar voor mensen die leukemie hebben of iemand kennen die dat wel heeft wil ik ze graag de nodige steun bieden, daarom kies ik voor dit goede doel.
Verzameld bedrag
  .120,00
Sjoerd Postma: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Sjoerd Postma

Stamceldonaties zijn voor levensbelang voor patiënten met bijvoorbeeld leukemie. Het vinden van een geschikte stamceldonor ligt echter niet voor de hand. Matchis zet zich er daarvoor in om een zo veel mogelijk potentiële stamceldonoren te registreren, om zo de kans op genezing voor leukemiepatiënten te vergroten. Draag jij ook een steentje bij door een donatie of je (gratis!) te laten registreren als stamceldonor? Heel erg bedankt!
Verzameld bedrag
  .115,00
Lisette Vloet-Gesthuizen: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Lisette Vloet-Gesthuizen

Ik vind dit doel ontzettend belangrijk omdat een transplantatie van gezonde stamcellen vaak de enige kans is om deze nare bloedziekte te kunnen overleven. Dit jaar loop ik voor de 8e keer voor de Stichting Matchis.
Verzameld bedrag
  .115,00
Bennie Valckx: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Bennie Valckx

Lopen voor een goed doel dat is van elf sprekend
Verzameld bedrag
  .100,00
John van Loenhout: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
John van Loenhout

deze tekst nog invullen door ondergetek
Verzameld bedrag
  .100,00
Jasper Braat: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Jasper Braat

Dit jaar heb ik gekozen voor MATCHIS De reden hier voor is dat ik diverse keren geconfronteerd ben geweest met de ziekte kanker waaronder ook de vorm bloedkanker voor de meeste beter bekend als Leukemie en het nut en succes heb gezien van stamcel donatie, daarom heb ik mezelf als donor heb ingeschreven bij MATCHIS. Helaas is er nog steeds niet voor iedereen een geschikte donor en moet er nog steeds veel onderzoek naar worden gedaan om het allemaal nog beter te laten verlopen en de kansen op overleven door stamcel donatie te vergroten en dit kost geld. Daarom hoop ik weer zoveel mogelijk geld op te halen, dit wil ik bereiken door u te vragen mij te sponsoren. Dit kan via www.vierdaagsesponorloop.nl/wandelaars daar kunt u mijn naam opzoeken, zodra mijn naam inbeeld komt moet u hier nog een keer op klikken en staat daar Sponsor mij, als u hier op klikt kunt u uw naam invullen of het vinkje ik wil anoniem blijven aan klikken, uw e-mail adres invoeren evt. een korte aanmoediging schrijven en het bedrag kiezen wat u wilt sponsoren. Hierna wijst het van zelf. Kijk ook eens op www.matchis.nl voor meer informatie wat MATCHIS doet en hoe u zich kunt aanmelden als donor.
Verzameld bedrag
  . 75,00
Bert Peters: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Bert Peters

Na een paar jaar voor dit fantastische doel gelopen te hebben wilde ik dit jaar een keer overslaan. Niet omdat ik het doel niet meer wilde steunen, maar omdat ik het vragen om geld een beetje beu was. Natuurlijk weet ik hoe belangrijk het werk van Matchis is en natuurlijk hebben zij, door het blijven zoeken naar donoren, een belangrijke bijdrage geleverd aan het feit dat onze schoondochter Melissa nog in leven is en dat haar zoon en onze kleinzoon kan opgroeien met een vader én een moeder! Daar zijn we dankbaar voor. Nu hebben we in onze omgeving weer te maken met de gruwelijke ziekte Leukemie. Weliswaar iets verder weg, maar niettemin hartverscheurend. Laura, het 6 jarige dochtertje van een collega van Els, vecht inmiddels al 2 jaar tegen deze ziekte! Samen met haar vader, moeder, broertje en andere familieleden is ze dit gevecht aangegaan. Het verhaal greep me aan! En daarom besloot ik om me toch weer aan te melden als sponsorloper voor Matchis! Ik prijs mezelf gelukkig met 6 gezonde kleinkinderen waar ik enorm van geniet! Daarom is dit een voor mij symbolisch steuntje in de rug voor Laura en haar familie. Dat is toch het minste wat ik kan doen. Zoals Laura zijn er nog heel veel andere kinderen en volwassenen die getroffen zijn door deze ziekte! Hoe meer donoren, hoe meer kansen op genezing, hoe meer kansen op een leven zoals het hoort te zijn. Samen, als gezin, zoals Melissa, Bart en Stefan!
Verzameld bedrag
  . 25,00
Jeanieke Van Klaveren: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Jeanieke Van Klaveren

Ik zelf weet als donor hoe belangrijk donoren zijn. En hoe simpel het doneren eigenlijk gaat.. Ik wil graag mensen stimuleren om zich inteschrijven.. En zet me graag in voor t goede doel
Verzameld bedrag
  . 10,00
Sisca Van den Bergh: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Sisca Van den Bergh

Ik vind het belangrijk dat er meer bekendheid is over stamceldonors en stamcelonderzoek
Verzameld bedrag
  .  0,00
Nathalie Spee: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Nathalie Spee

Matchis zet zich in voor mensen die door middel van stamceldonor de kans hebben om van onder andere leukemie of een andere bloedziekte te kunnen genezen. Ik heb mijn beide ouders verloren aan kanker, niet leukemie. Maar ik weet wat voor slopende ziekte kanker is. Daarnaast ben ik zelf stamceldonor, maar de kans dat je opgeroepen wordt, is erg klein. Zo kan ik toch voor mensen die en stamcelndonatie nodig hebben iets betekenen.
Verzameld bedrag
  .  0,00