Wandel ook voor Matchis !

37 wandelaars steunen ons voor € 28.462,-
Matchis

Matchis

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Ieder jaar krijgen ±9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker. Voor patiënten met een bloedziekte, zoals leukemie, is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen of voor lange tijd ziektevrij te blijven. Dit is alleen mogelijk als anderen stamcellen willen doneren. Het is nog steeds niet mogelijk om voor elke patiënt op tijd een passende donor te vinden. Daarnaast kost het veel geld om nieuwe donoren te werven, registreren, en typeren. Help ons, maak je sterk voor Matchis en draag een steentje bij om het doel te bereiken: Voor iedere patiënt een passende donor!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Stichting Matchis is een non-profit organisatie met een vestiging in Leiden en Nijmegen. Wij zoeken voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland gedurende het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te registeren.


Hoe helpen we jou?

Wij zijn blij met jouw deelname en denken dat een streefbedrag van €100,- heel goed haalbaar is. Wij zetten ons dan ook in voor jou! Dit kun je onder andere van ons verwachten:   • De mogelijkheid om je eigen actiepagina aan te maken en jezelf te promoten;

  • Tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren;

  • Informatie avond begin juni: 
    Deze drukbezochte avond waar een ex-patiënt en donor aan meewerken, staat in het teken van het werk dat wij doen waardoor u goed geïnformeerd en gemotiveerd sponsors kunt zoeken; 

  • Trainingstips om een goede opbouw te hebben in je voorbereiding om in juli 4 dagen 30,40,of 50 km aaneen te kunnen lopen; 

  • Voedingstips om de wandeltocht ‘gezond’ te lopen en de eindstreep te halen; 

  • Goodie bag met T-shirt,  regencape of pet, kortingsacties bij diverse bedrijven; 

  • Dagelijks rustpunten op 2 locaties langs de wandelroute. Een kleine post met  water, fruit en andere versnaperingen. Een grote post waar naast soep, water, fruit e.d. masseurs en blarenprikkers aanwezig zijn om de wandelaars bij te staan.

  • Gezellige borrel na de vierdaagse om terug te blikken.   


De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te registeren.


Bekijk hier het verslag van de Vierdaagse 2018

Contactgegevens

Matchis

E-mail: margot.vandenakker@matchis.nl
Website: https://www.matchis.nlWij wandelen voor Matchis

Ben Hendriks: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Ben Hendriks

De Vierdaagse is al meer dan 100 jaar een prachtig evenement van eendracht, sport en gezelligheid. Wandelen voor een goed doel voegt nog een extra dimensie toe aan de sportieve prestatie. Voor patiënten met (bloed)kanker is geen \\\'bridge too far\\\': nooit opgeven en steeds uitzien naar nieuw perspectief en.....verder leven! Matchis is daarbij een hele belangrijke schakel.
Verzameld bedrag
 6.500,60
Tjeerd Bakker: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Tjeerd Bakker

Je moet maar een bloedziekte hebben als bijvoorbeeld leukemie en alle behandelingen hebben niets uitgehaald. De enige redding is een match met een stamceldonor, die jou de hoop op NIEUW leven kan geven. Toen mijn schoonmoeder aan leukemie overleed bestond dit reddingsmiddel nog niet. Als eerbetoon aan haar en alle patiënten met bloedkanker zet ik mij ook dit jaar weer in om zoveel mogelijk stamceldonoren te werven. U kunt helpen om middels uw bijdrage de financiering hiervan, zijnde € 35 per donor, mogelijk te maken. In 2018 mocht ik het record bedrag van € 5.567 ophalen goed voor ruim 150 donoren. Hopelijk lukt dit dit jaar weer dank zij uw steun
Verzameld bedrag
 5.752,55
Leo Josemanders: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Leo Josemanders

Bij mijn echtgenote Annie is dit jaar voor de 2e keer in 4 jaar beenmergkanker (Kahler) geconstateerd. Daarom loop ik de 4Daagse ook nu weer voor Matchis.
Verzameld bedrag
 3.020,60
Grad van IJzendoorn: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Grad van IJzendoorn

Stamcelonderzoek is van levensbelang. Het kan toch niet zo zijn dat kinderen geen kans op leven hebben als er geen donor beschikbaar is.
Verzameld bedrag
 2.155,00
Ingrid Bosman-Hendriks: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Ingrid Bosman-Hendriks

Stamceldonoren zijn van levensbelang......Voor sommige patienten is dit de enige behandeling met een kans om hun ziekte te overleven ! Ik zie dagelijks in mijn werk op de afdeling hematologie van het radboudumc Nijmegen patienten die strijden tegen hun ziekte en hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan meer stamceldonoren !!
Verzameld bedrag
 1.204,65
Sjoerd Postma: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Sjoerd Postma

Stamceldonaties zijn voor levensbelang voor patiënten met bijvoorbeeld leukemie. Het vinden van een geschikte stamceldonor ligt echter niet voor de hand. Matchis zet zich er daarvoor in om een zo veel mogelijk potentiële stamceldonoren te registreren, om zo de kans op genezing voor leukemiepatiënten te vergroten. Draag jij ook een steentje bij door een donatie of je (gratis!) te laten registreren als stamceldonor? Heel erg bedankt!
Verzameld bedrag
 1.014,65
Inge en Henk van Heeswijk: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Inge en Henk van Heeswijk

We hebben gekozen om onze deelname te koppelen aan Matchis. Matchis is de Nederlandse stamceldonorbank. Belangrijk werk, want stamceldonatie is vaak het laatste redmiddel voor mensen met een bloedziekte zoals leukemie. Wij zijn ontzettend blij dat we gezond zijn en de Vierdaagse kunnen lopen. We willen graag ons steentje bijdragen, zodat anderen een kans hebben om ook weer gezond te worden.
Verzameld bedrag
  .739,65
Wilma van Kempen: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Wilma van Kempen

Net als de afgelopen jaren loop ik voor Matchis. Je zal maar de pech hebben om leukemie te krijgen. Ik steun dit doel omdat er meer stamceldonoren nodig zijn en er geld nodig is voor onderzoek.
Verzameld bedrag
  .660,65
Lisette Vloet-Gesthuizen: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Lisette Vloet-Gesthuizen

Ik vind dit doel ontzettend belangrijk omdat een transplantatie van gezonde stamcellen vaak de enige kans is om deze nare bloedziekte te kunnen overleven. Dit jaar loop ik voor de 8e keer voor de Stichting Matchis.
Verzameld bedrag
  .604,00
Denise Kuppen: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Denise Kuppen

Meelopen met de vierdaagse zie ik als iets leuks, gezelligs en en toch ook weer een hele uitdaging. Dat ik hiermee ook nog voor een goed doel kan lopen, zie ik als een win-win situatie. Door mijn oom, die zelf ook loopt voor Matchis, werd ik geïnspireerd en besloot daarom om ook voor dit goede doel te lopen.
Verzameld bedrag
  .545,95
Sanne en Merel: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Sanne en Merel

Wist je dat: slechts 1 op de willekeurige 50.000 mensen een match is voor een patiënt die een stamceltransplantatie nodig heeft. Matchis zet zich in om zoveel mogelijk donoren en patiënten bij elkaar te brengen. Maar naar onze mening is 1 op de 50.000 nog veel te weinig, maar voor het werven van mensen is nu eenmaal geld nodig. Wij (Sanne en Merel) willen deze Nijmeegse Vierdaagse zoveel mogelijk geld inzamelen om de kans op een geschikte match te vergroten. Je helpt ons door ons te sponsoren, maar nog beter: Wordt zelf stamceldonor!
Verzameld bedrag
  .539,65
Jan Lauwers: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Jan Lauwers

Omdat er nog heel veel stamceldonoren nodig zijn, loop ik voor Matchis. Met deze actie hoop ik dat er veel nieuwe donoren geregistreerd kunnen worden.
Verzameld bedrag
  .445,00
Heidi Willems: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Heidi Willems

2 jaar geleden bleek mijn moeder ernstig ziek te zijn. Stamceltransplantatie was haar enige hoop op genezing. Toen bleek dat er in de familie geen geschikte donor zat, werd de donorbank afgezocht. Dolblij waren we toen er een match gevonden werd. Om de kans op een goede match voor de mensen die een donor nodig hebben zo groot mogelijk te maken zijn veel donoren nodig. Maar om dat allemaal goed te kunnen registreren is er geld nodig. Daarom heb ik besloten om met mijn deelname aan de vierdaagse geld in te zamelen voor Matchis.
Verzameld bedrag
  .400,00
Willem Modderman: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Willem Modderman

Ik loop voor Matchis omdat ik mij wil inzetten voor een goed doel. Helaas worden we regelmatig in onze directe omgeving geconfronteerd met de gevolgen van ziektes zoals kanker. Het liefst zouden we deze ziektes helemaal de wereld uit willen helpen. Echter zover is het nog niet en kunnen we alleen het leed wat verzachten. Ik doe dit op deze wijze door een stukje bij te dragen aan dit goede doel. En prijs mij gelukkig dat mijn zoon zich hierbij aansluit en inmiddels ook geregistreerd staat als stamceldonor.
Verzameld bedrag
  .384,65
Annette Brinkman: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Annette Brinkman

Ieder jaar krijgen ongeveer 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker. Voor patiënten met een bloedziekte, zoals leukemie, is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen of voor lange tijd ziektevrij te blijven. Dit is alleen mogelijk als anderen stamcellen willen doneren. Het is nog steeds niet mogelijk om voor elke patiënt op tijd een passende donor te vinden . Daarnaast kost het veel geld om nieuwe donoren te werven, registreren en typeren. Help ons, maak je sterk voor Matchis en draag een steentje bij om het doel te bereiken!
Verzameld bedrag
  .370,30
Annemiek Jansen: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Annemiek Jansen

Vanwege het enorme tekort aan stamceldonoren, wil ik mensen via deze weg bekend maken met deze stichting. Uiteraard hoop ik ook een mooi bedrag in te zamelen zodat ze verder kunnen met onderzoeken en het werven van donoren. En dat mensen zich aan gaan melden als donor, want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste! Dit is mijn manier, omdat ik zelf niet meer mag doneren. Juist daarom wil ik mensen die nog wel zouden kunnen dit wel gaan doen! Dank aan iedereen!
Verzameld bedrag
  .329,65
Suzanne Janssen: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Suzanne Janssen

Van heel dichtbij meegemaakt hoe ontzettend hard het nodig is dat zoveel mogelijk mensen zich aanmelden als stamceldonor. Door stamceldonor te worden kun je iemand met leukemie een tweede kans op leven geven. Dat wil jij toch ook? En, andersom..., als jij leukemie zou hebben, wil jij toch ook dat iemand voor jou doneert? Daarom zet ik me in voor Matchis, zodat zoveel mogelijk mensen zich registreren èn geholpen kunnen worden. Help jij mij ook?
Verzameld bedrag
  .288,95
Pamela Wijshake: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Pamela Wijshake

Stichting Matchis zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen. Afgelopen januari kreeg mijn tweelingzus Jill (22 jaar) acute lymfatische leukemie met de Philadelphia mutatie. De Philadelphia mutatie is een agressieve vorm en komt niet vaak voor, vooral niet bij jongeren. Hierom moet mijn zus zeker weten een stamceltransplantatie krijgen. Maar helaas kon ik niet doneren omdat we een identieke tweeling zijn, ze willen een match van ongeveer 90% en niet van 100%. Ze willen dat ze een nieuw afweersysteem krijgt maar wel één die haar lichaam accepteert, aan hetzelfde afweersysteem zou ze niks hebben. Mijn broer was ook geen match. Dus hebben ze uit de donorbank 2 donors gevonden, dat is fijn want dan hebben ze een back-up voor als de eerste niet geaccepteerd word. Helaas bleek er 1 toch geen geschikte donor te zijn. Dus zijn we nu bezig met een haplodonor (50%) in de familie te vinden. Dankzij matchis hebben we een donor kunnen vinden uit de wereldwijde bank en heeft mijn zus een goeie kans op genezing, daarom loop ik dit jaar voor matchis en wil ik geld inzamelen voor hun. Aandacht werven voor nieuwe donors en mensen vragen om mij te sponsoren tijdens mijn loop.
Verzameld bedrag
  .280,00
Ruben Tent: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Ruben Tent

Stamceldonaties zijn voor levensbelang voor patiënten met bijvoorbeeld leukemie. Het vinden van een geschikte stamceldonor ligt echter niet voor de hand. Matchis zet zich er daarvoor in om een zo veel mogelijk potentiële stamceldonoren te registreren, om zo de kans op genezing voor leukemiepatiënten te vergroten. Draag jij ook een steentje bij door een donatie of je (gratis!) te laten registreren als stamceldonor? Heel erg bedankt!
Verzameld bedrag
  .260,00
Jasper Braat: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Jasper Braat

Dit jaar heb ik gekozen voor MATCHIS De reden hier voor is dat ik diverse keren geconfronteerd ben geweest met de ziekte kanker waaronder ook de vorm bloedkanker voor de meeste beter bekend als Leukemie en het nut en succes heb gezien van stamcel donatie, daarom heb ik mezelf als donor heb ingeschreven bij MATCHIS. Helaas is er nog steeds niet voor iedereen een geschikte donor en moet er nog steeds veel onderzoek naar worden gedaan om het allemaal nog beter te laten verlopen en de kansen op overleven door stamcel donatie te vergroten en dit kost geld. Daarom hoop ik weer zoveel mogelijk geld op te halen, dit wil ik bereiken door u te vragen mij te sponsoren. Dit kan via www.vierdaagsesponorloop.nl/wandelaars daar kunt u mijn naam opzoeken, zodra mijn naam inbeeld komt moet u hier nog een keer op klikken en staat daar Sponsor mij, als u hier op klikt kunt u uw naam invullen of het vinkje ik wil anoniem blijven aan klikken, uw e-mail adres invoeren evt. een korte aanmoediging schrijven en het bedrag kiezen wat u wilt sponsoren. Hierna wijst het van zelf. Kijk ook eens op www.matchis.nl voor meer informatie wat MATCHIS doet en hoe u zich kunt aanmelden als donor.
Verzameld bedrag
  .255,00
Inge Ekkel-Scheffel: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Inge Ekkel-Scheffel

Ieder jaar krijgen ±9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker. Voor patiënten met een vorm van bloedkanker zoals leukemie, zijn stamcellen van een donor vaak een laatste kans op leven. Jij kunt iemand die kans geven door je aan te melden als stamceldonor! Delen = lief
Verzameld bedrag
  .250,65
iyan Nijenhuis: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
iyan Nijenhuis

Ik als 15 jarige jongen loop dit jaar voor de eerste keer de vierdaagse en wou graag lopen voor een goed doel. Zelf heb ik in mijn familie gelukkig niemand met leukemie, maar voor mensen die leukemie hebben of iemand kennen die dat wel heeft wil ik ze graag de nodige steun bieden, daarom kies ik voor dit goede doel.
Verzameld bedrag
  .240,00
Bert Peters: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Bert Peters

Na een paar jaar voor dit fantastische doel gelopen te hebben wilde ik dit jaar een keer overslaan. Niet omdat ik het doel niet meer wilde steunen, maar omdat ik het vragen om geld een beetje beu was. Natuurlijk weet ik hoe belangrijk het werk van Matchis is en natuurlijk hebben zij, door het blijven zoeken naar donoren, een belangrijke bijdrage geleverd aan het feit dat onze schoondochter Melissa nog in leven is en dat haar zoon en onze kleinzoon kan opgroeien met een vader én een moeder! Daar zijn we dankbaar voor. Nu hebben we in onze omgeving weer te maken met de gruwelijke ziekte Leukemie. Weliswaar iets verder weg, maar niettemin hartverscheurend. Laura, het 6 jarige dochtertje van een collega van Els, vecht inmiddels al 2 jaar tegen deze ziekte! Samen met haar vader, moeder, broertje en andere familieleden is ze dit gevecht aangegaan. Het verhaal greep me aan! En daarom besloot ik om me toch weer aan te melden als sponsorloper voor Matchis! Ik prijs mezelf gelukkig met 6 gezonde kleinkinderen waar ik enorm van geniet! Daarom is dit een voor mij symbolisch steuntje in de rug voor Laura en haar familie. Dat is toch het minste wat ik kan doen. Zoals Laura zijn er nog heel veel andere kinderen en volwassenen die getroffen zijn door deze ziekte! Hoe meer donoren, hoe meer kansen op genezing, hoe meer kansen op een leven zoals het hoort te zijn. Samen, als gezin, zoals Melissa, Bart en Stefan!
Verzameld bedrag
  .239,65
Vincent Verstappen: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Vincent Verstappen

De pijn van een donatie staat in schril contrast van de hoop op een goede toekomst die je de ander geeft. Meld je daarom aan als stamceldonor en steun tevens het onderzoek naar de inzet van stamcellen. Mieke en ik hebben ons zelf al aangemeld, dit kost jou maar een paar minuutjes en wat wang slijm!
Verzameld bedrag
  .207,00
lieke de Haan: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
lieke de Haan

Omdat er zo veel mensen, jong en oud, te maken krijgen met een bloedziekte waarvoor donoren noodzakelijk zijn..
Verzameld bedrag
  .200,00
Sandra Korthouwer: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Sandra Korthouwer

Ik loop dit jaar voor de 7e keer mee met De Vierdaagse en voor de 5e keer voor Stichting Matchis. Het is nog steeds van groot belang dat er zich mensen aanmelden als donor, maar ook de ontwikkelingen hieromtrent zijn heel erg belangrijk. Dit alles kan niet gedaan worden zonder jouw hulp.. Dus lieve mensen: Wie sponsort mij?
Verzameld bedrag
  .195,00
Mieke Giesen: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Mieke Giesen

Omdat donoren heel belangrijk zijn, en iedereen heeft recht op een donor!! En we hebben nog lang niet genoeg donoren!!
Verzameld bedrag
  .184,30
Linda Pittens: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Linda Pittens

Wij Loes en Linda zetten ons voor Matchis in omdat we het heel belangrijk vinden dat er genoeg stamceldonoren komen.
Verzameld bedrag
  .175,00
John van Loenhout: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
John van Loenhout

Jaarlijks krijgen enkele duizenden kinderen en volwassenen in Nederland te horen dat ze een vorm van bloedkanker hebben. Voor sommige van hen zijn stamcellen van een gezonde donor de laatste kans op leven. Stichting Matchis zoekt in de wereldwijde donorbank naar een passende donor. Ondanks dat we 287.000 donoren hebben geregistreerd in Nederland, is er nog steeds een groot tekort aan stamceldonoren. Om één geschikte stamceldonor te vinden voor een patiënt hebben we een groot aantal potentiële donoren nodig. De kans dat twee willekeurige mensen met elkaar matchen is namelijk heel erg klein. Daarom is het belangrijk zat zoveel mogelijk mensen zich aanmelden als stamceldonor. Als wandelaar breng ik het stamceldonorschap onder uw aandacht en uw financiële steun maakt het mede mogelijk om meer potentiële levensredders te registreren. Voor iedere patiënt een match, dat is mijn droom. Door groei van het bestand komt deze droom dichterbij. deze tekst nog invullen door ondergetek
Verzameld bedrag
  .175,00
Iris Katoen: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Iris Katoen

Ik liep al een tijdje rond met het idee om iets te gaan doen voor een goed doel. Toen ik vorig jaar de Nijmeegse Vierdaagse op tv zag wist ik dat, als ik dit jaar mee mocht lopen, ik deze zou gaan lopen voor Matchis. Matchis is een organisatie die ervoor zorgt dat o.a. mensen met leukemie die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen. Deze transplantatie is voor deze mensen noodzakelijk om te kunnen overleven. Als er geen geschikte donor wordt gevonden, is de kans groot dat de patient zal overlijden. De kans dat er een goede match is tussen een niet-verwante donor en een ziek iemand is enorm klein. Daarom zou ik iedereen willen vragen om zich aan te melden, want wie weet ben jij wel die ene match waar een ziek iemand zo lang op wacht! Doneren mag natuurlijk ook! Alvast bedankt!
Verzameld bedrag
  .140,00
Marion Stal: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Marion Stal

Een kleine moeite voor het heel goed doel.
Verzameld bedrag
  .134,65
Patricia Driessen-Cator: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Patricia Driessen-Cator

Hallo Allemaal, Mijn is Patricia, ik loop voor het eerst de 4daagse van Nijmegen. Het stond al jaren op mijn bucket-list en ik wilde er altijd een goed doel eraan koppelen. Mijn goed doel is Matchis, het Nederlandse centrum voor stamceldonoren. Ik ben via social media in aanraking gekomen met Matchis. En omdat weinig mensen ervan af wisten en stamceldonor zijn. Terwijl het eigenlijk heel belangrijk is om donor te zijn omdat een match heel klein is. Met mijn actie hoop ik dat er meer mensen in mijn omgeving zich laten registreren als donor Zodat er meer mensen geholpen kunnen worden. Over Matchis zelf; Per jaar krijgen ongeveer duizenden mensen te horen dat ze leukemie of een bloedziekte hebben.Ze kunnen geholpen worden door stamcellen via een stamceldonor. Een stamceldonor via familie is 30% kans daarom is het zo belangrijk dat er niet-verwanten donors bestaan om te helpen. En daar bij kunnen jullie meehelpen om je als donor op te geven of mij te steunen via deze actie. Alle kleine beetjes helpen. Ik hoop via deze weg dat er mensen in mijn omgeving zich laten registeren als donor zodat er meer mensen geholpen kunnen worden. Zelf ben ik donor en de kans dat je een match bent is ook klein daarom steun deze actie en wordt donor alsjeblieft. Ik wil jullie allemaal bedanken van het lezen van mijn verhaal.
Verzameld bedrag
  .134,65
Nathalie Spee: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Nathalie Spee

Matchis zet zich in voor mensen die door middel van stamceldonor de kans hebben om van onder andere leukemie of een andere bloedziekte te kunnen genezen. Ik heb mijn beide ouders verloren aan kanker, niet leukemie. Kanker is een slopende ziekte. Ik heb gekozen voor Matchis omdat ik zelf ook stamceldonor ben. De kans is echter erg klein dat ik ooit opgeroepen wordt. Zo wil ik voor de mensen die afhankelijk zijn van stamceldonatie om te genezen, kunnen helpen door geld in te zamelen voor hen.
Verzameld bedrag
  .104,30
Bennie Valckx: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Bennie Valckx

Lopen voor een goed doel dat is van elf sprekend
Verzameld bedrag
  .100,00
Sisca Van den Bergh: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Sisca Van den Bergh

Ik vind het belangrijk dat er meer bekendheid is over stamceldonors en stamcelonderzoek
Verzameld bedrag
  .100,00
Tatiana Noom: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Tatiana Noom

Matchis doet ontzettend goed werk!
Verzameld bedrag
  .100,00
Jeanieke Van Klaveren: Ik wandel voor Matchis
Ik wandel voor Matchis
Jeanieke Van Klaveren

Ik zelf weet als donor hoe belangrijk donoren zijn. En hoe simpel het doneren eigenlijk gaat.. Ik wil graag mensen stimuleren om zich inteschrijven.. En zet me graag in voor t goede doel
Verzameld bedrag
  . 30,00