Wandel ook voor Maag Lever Darm Stichting!

0 wandelaars steunen ons voor € 0,-
Maag Lever Darm Stichting

Maag Lever Darm Stichting

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Loop jij dit jaar mee met de Nijmeegse Vierdaagse? En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Helaas wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, angst, isolement of onmacht. Zolang dat het geval is, zullen wij voor hen blijven strijden. Ga jij de strijd met ons aan?

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. We werken daarnaast aan innovatieve tools voor zelf-diagnostiek om ziekten vroegtijdig op te sporen. Ook focussen we op een gezonde leefstijl, waar beweging natuurlijk onlosmakelijk mee is verbonden. Daarom ondersteunen wij onze Vierdaagse-lopers!


Om ons in te kunnen blijven zetten voor de ruim twee miljoen patiënten met een spijsverteringziekte is er veel geld nodig. We kunnen jouw hulp hierbij heel goed gebruiken! Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen buikpatiënten.


Bekijk het Vierdaagse filmpje van de Maag Lever Darm Stichting

Hoe helpen we jou?

We vinden het natuurlijk fantastisch dat je samen met ons gaat strijden en de uitdaging aangaat om de Vierdaagse te lopen voor de Maag Lever Darm Stichting! Steun jij ons, dan steunen wij jou met een volledig Vierdaagse actiepakket:


*) 2 mooie Maag Lever Darm Stichting wandelshirts
*) Een eigen actiepagina op vierdaagsesponsorloop.nl om jezelf te promoten 
*) Wij nemen de inschrijfkosten voor het maken van een sponsoractie voor onze rekening. Meld je aan via de 'Kom in Actie' button op deze pagina, dan kun je je gratis registreren 
*) Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken 
*) Strava en WhatsApp groep om trainingen te delen en elkaar te motiveren 
*) Uitnodiging voor een gezellige meet & greet op ons kantoor.


Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij buikpatiënten. Maak meteen jouw actiepagina aan via de ‘Kom in actie’ button.

Contactgegevens

Maag Lever Darm Stichting

E-mail: acties@mlds.nl
Website: https://www.mlds.nlWij wandelen voor Maag Lever Darm Stichting