Wandel ook voor Maag Lever Darm Stichting!

10 wandelaars steunen ons voor € 5.113,-
Maag Lever Darm Stichting

Maag Lever Darm Stichting

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Loop jij dit jaar mee met de Nijmeegse Vierdaagse? En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Helaas wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, angst, isolement of onmacht. Zolang dat het geval is, zullen wij voor hen blijven strijden. Ga jij de strijd met ons aan?

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. We werken daarnaast aan innovatieve tools voor zelf-diagnostiek om ziekten vroegtijdig op te sporen. Ook focussen we op een gezonde leefstijl, waar beweging natuurlijk onlosmakelijk mee is verbonden. Daarom ondersteunen wij onze Vierdaagse-lopers!


Om ons in te kunnen blijven zetten voor de ruim twee miljoen patiënten met een spijsverteringziekte is er veel geld nodig. We kunnen jouw hulp hierbij heel goed gebruiken! Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen buikpatiënten.


Bekijk het Vierdaagse filmpje van de Maag Lever Darm Stichting

Hoe helpen we jou?

We vinden het natuurlijk fantastisch dat je samen met ons gaat strijden en de uitdaging aangaat om de Vierdaagse te lopen voor de Maag Lever Darm Stichting! Steun jij ons, dan steunen wij jou met een volledig Vierdaagse actiepakket:


*) 2 mooie Maag Lever Darm Stichting wandelshirts
*) Een eigen actiepagina op vierdaagsesponsorloop.nl om jezelf te promoten 
*) Wij nemen de inschrijfkosten voor het maken van een sponsoractie voor onze rekening. Meld je aan via de 'Kom in Actie' button op deze pagina, dan kun je je gratis registreren 
*) Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken 
*) Strava en WhatsApp groep om trainingen te delen en elkaar te motiveren 
*) Uitnodiging voor een gezellige meet & greet op ons kantoor.


Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij buikpatiënten. Maak meteen jouw actiepagina aan via de ‘Kom in actie’ button.

Contactgegevens

Maag Lever Darm Stichting

E-mail: acties@mlds.nl
Website: https://www.mlds.nlWij wandelen voor Maag Lever Darm Stichting

leo van Werkhoven: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
leo van Werkhoven

Mijn echtgenote (Gerda) is eind oktober 2018 overleden en ik heb haar een belofte gedaan. In 2019 ga ik mij tijdens de 4-daagse van Nijmegen inzetten voor een goed doel. ik heb gekozen voor de Maag, Lever Darm Stichting zodat nog meer onderzoek kan worden gedaan naar de oorzaken van ziektes waaraan mensen helaas nog steeds overlijden..
Verzameld bedrag
 1.224,60
Rik Bouwman: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Rik Bouwman

Als je niet anoniem sponsort, en je zou het leuk vinden, kom ik graag met de door Wensink beschikbaar gestelde shirts bij je langs om je naam er op te schrijven. Zo zal ik met een volgeschreven shirt extra gemotiveerd zijn dit te volbrengen.
Verzameld bedrag
 1.045,00
Caroline Dinnissen -Vernie: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Caroline Dinnissen -Vernie

Ik kom in actie voor de MDLS omdat het belangrijk is dat er meer onderzoek gedaan word naar deze nare vorm die vaak veel te laat wordt ondekt. Vier jaar geleden kreeg mijn vader de diagnose slokdarm kanker, het was een zeer actieve man samen met mijn vader liep ik elke zondag een lange wandeltocht en we hebben heel wat lange afstands tochten gelopen, waaronder ook 27 x samen de vierdaagse van Nijmegen. Bij elke wandeling denk ik aan hem, en mis ik hem nog steeds heel erg het was een gezamenlijke hobby van ons. Zijn foto zit altijd in mijn rugzak zo is hij er toch nog bij. Van het ene op het andere moment kreeg hij het vreselijke nieuws te horen en eigenlijk wist ik in mijn eigen dit is niet meer te genezen, hij zat al in een vergevorderd stadium, de behandeling was gericht op het leven nog zo lang mogelijk aangenaam te houden, echter heeft het amper 1 jaar geduurd, veel te jong is hij overleden 70 jaar was hij pas.
Verzameld bedrag
  .772,00
Pieter van der Wal: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Pieter van der Wal

Bijna een op de vier Nederlanders kampt met maag-, darm- of leverproblemen. Verder onderzoek is hard nodig.
Verzameld bedrag
  .735,65
Nathalie Kupers: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Nathalie Kupers

Het is belangrijk om meer onderzoek te kunnen doen naar mogelijkheden om het leven van 'buikpatiënten' makkelijker te maken en dat er meer behandelingen komen om mensen met levensbedreigende ziekten beter te kunnen genezen.
Verzameld bedrag
  .641,65
Etienne Suurs: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Etienne Suurs

Dit jaar ga ik sponseren voor de maag-lever-darmkanker omdat mijn wandelmaatje en tevens mijn zwager vorig jaar april te horen kreeg dat hij slokdarmkanker heeft. Hij is na de vierdaagse geopereerd en kan nu nog niet mee lopen omdat hij aan het herstellen is. Nu kreeg ik 2 weken geleden dat mijn andere zwager endeldarmkanker heeft,hier doe ik het ook voor en voor andere mensen die deze nare ziekte hebben of hebben gehad.
Verzameld bedrag
  .255,00
Marian Gerritsen-Koolhout: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Marian Gerritsen-Koolhout

In juli word ik 60 en loop dan 4x 30 km met de 4daagse en wil dan graag voor de maag lever darm stichting lopen omdat in onze familie de ziekte van crohn en colitis ulcerosa voorkomt en weet hoe belangrijk alle onderzoeken zijn zodat alle patienten een zo goed mogelijk leven hebben.
Verzameld bedrag
  .239,65
Huibert Vroegh: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Huibert Vroegh

Ik ben zelf getest maar gelukkig hoor je dan dat het allemaal goed is Maar je hoort ook heel veel van mensen dat het niet goed is dan is het belangrijk dat er veel onderzoek gedaan wordt om al deze mensen een kans te geven zodat er hoop is op verder leven.
Verzameld bedrag
  .199,65
Marijke Versteeg: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Marijke Versteeg

Hallo, Deze keer collecteer ik voor de Maag Lever Darmstichting. Mijn prestaties tijdens de 4DNijmegen gaan mij makkelijk af. Onderzoeken die de Maag Lever Darmstichting wil opstarten zijn heel wat moeilijker. Hier is geld voor nodig. Heel veel geld. Via mij kan je bijdragen. Doe je het? Heel veel dank. Bij voorbaat. Hartelijke groet, Marijke
Verzameld bedrag
  .  0,00
Marijke Versteeg: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Marijke Versteeg

Hallo, Deze keer collecteer ik voor de Maag Lever Darm Stichting. Mijn prestaties tijdens de 4DNijmegen gaan mij makkelijk af. Onderzoeken die de Maag Lever Darm Stichting wil opstarten zijn heel wat moeilijker. Hier is geld voor nodig. Heel veel geld.. Via mij kan je bijdragen. Doe je het? Heel veel dank. Bij voorbaat. Hartelijke groet, Marijke
Verzameld bedrag
  .  0,00