Wandel ook voor Maag Lever Darm Stichting!

12 wandelaars steunen ons voor € 6.275,-
Maag Lever Darm Stichting

Maag Lever Darm Stichting

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Loop jij dit jaar mee met de Nijmeegse Vierdaagse? En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Nederland kent 2 miljoen buikpatiënten. De MLDS staat achter hen. Het is onze missie om spijsverteringsziekten (zoals darmkanker, slokdarmkanker, alvleesklierkanker, de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en coeliakie) te voorkomen, te bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. Om ons in te kunnen blijven zetten voor de ruim twee miljoen patiënten met een spijsverteringziekte is er veel geld nodig. Jouw hulp hierbij is dus hard nodig. Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen buikpatiënten.

Hoe helpen we jou?


Steun jij de Maag Lever Darm Stichting, dan steunen wij jou met een volledig Vierdaagse actiepakket:


*) 2 mooie Maag Lever Darm Stichting wandelshirts
*) Een eigen actiepagina op vierdaagsesponsorloop.nl om jezelf te promoten
*) Wij nemen de inschrijfkosten voor het maken van een sponsoractie voor onze rekening. Meld je aan via de 'Kom in Actie' button op deze pagina, dan kun je je gratis registreren
*) Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
*) Strava en WhatsApp groep om trainingen te delen en elkaar te motiveren
*) Uitnodiging voor een gezellige meet & greet op ons kantoor


Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij buikpatiënten. Maak meteen jouw actiepagina aan via de ‘Kom in actie’ button.

Contactgegevens

Maag Lever Darm Stichting

E-mail: acties@mlds.nl
Website: https://www.mlds.nlWij wandelen voor Maag Lever Darm Stichting

Egbert Haver: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Egbert Haver Team Famiglia

In onze familie zijn er een aantal mensen die een aandoening hebben aan de alvleesklier. Mijn broertje en ik zijn hiervan een wandelend(letterlijk) voorbeeld. Beiden hebben wij een chronische aandoening die voorkomt uit het gen wat in onze familie middels erfelijkheid is overgedragen. Middels deze weg wilen we een bijdrage leveren aan de onderzoeken die de MDL-Stichting doet voor de alvleesklier voor mij en mijn familie.
Verzameld bedrag
 1.680,30
Bettina Witteveen: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Bettina Witteveen

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar wat laat op gang kom met mijn sponsoractie. In mijn hoofd was er van alles belangrijker en leuker, en ach, ik had al 3 jaar gesponsord, nu heb ik er even geen zin in ... Maar toen bedacht ik me: Ja ho eens! Geen zin? Mijn vriendin, met ziekte van Crohn, heeft ook wel eens geen zin om haar medicijnen te nemen, of naar het toilet te rennen, of rekening te moeten houden met wat minder energie, of gewoon geen zin in chronisch ziek zijn. Maar ze heeft geen keus. Ik mag blij zijn dat ik een keus heb. Dat ik aan de Vierdaagse mee kan doen. Dat mijn gezondheid dat toelaat. Dat ik fulltime kan werken. Dat ik een stuk kan wandelen en denken, ik moet eigenlijk naar de wc, maar ik kan het nog wel even ophouden... Mijn vriendin heeft dus de ziekte van Crohn en door haar snap ik eigenlijk pas goed hoe belangrijk je maag en darmen eigenlijk voor je zijn en wat het betekent als het niet vanzelfsprekend is dat je spijsvertering 'normaal' doet. En dan ook nog te weten dat het niet over gaat, maar chronisch is, zoals bij Crohn of Colitis Ulcerosa. De Maag Lever Darm Stichting maakt onderzoek naar deze en andere spijsverteringsziektes mogelijk en ik wil daar ook dit jaar TOCH weer aan bijdragen. Beter laat dan nooit, hoop ik!
Verzameld bedrag
 1.355,65
Danielle Wolsink: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Danielle Wolsink

Ik ben zelf een maag darm patiënt met o.a. zware PDS. Ik zag op Facebook voorbij komen dat je voor de maag lever darm stichting kunt lopen en wat is nou mooier op mijn eerste 4 daagse gelijk voor zo'n doel te lopen.
Verzameld bedrag
  .809,65
Hennie Veldhuizen: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Hennie Veldhuizen

Ik ken veel mensen uit mijn directe vrienden- en familiekring met MDL-klachten. Niet vreemd want Nederland telt zo'n 2 miljoen buikpatiënten. Ik heb van dichtbij gezien dat het leven van patiënten op zijn kop stond waarbij zij soms aan huis gekluisterd raakten. Dankzij goede behandelingen krijgen mensen steeds vaker hun gezondheid en een "normaal" leven terug. De Maag Lever Darmstichting besteedt een groot deel van haar budget aan onderzoek voor nieuwe behandelmethoden en preventie. Door deel te nemen aan deze sponsorloop kunnen ik en mijn sponsoren mogelijk een klein steentje bijdragen aan het geweldige werk van de MLD-stichting.
Verzameld bedrag
  .779,65
Antoine Broers: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Antoine Broers Team Vierdaagse detachement Vliegbasis Woensdrecht

Ik loop met veel plezier de Vierdaagse. Voor mij iets “ normaals” maar voor velen vanwege hun ziekte onmogelijk. De Maag Lever Darm Stichting kan voor velen het verschil maken door onderzoek en voorlichting. Een fijn leven gun je toch iedereen!
Verzameld bedrag
  .484,65
Joris Haver: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Joris Haver Team Famiglia

In onze familie zijn er een aantal mensen die een aandoening hebben aan de alvleesklier. Mijn broer en ik zijn hiervan een wandelend(letterlijk) voorbeeld. Beiden hebben wij een chronische aandoening die voorkomt uit het gen wat in onze familie middels erfelijkheid is overgedragen. Middels deze weg wilen we een bijdrage leveren aan de onderzoeken die de MDL-Stichting doet voor de alvleesklier voor mij en mijn familie.
Verzameld bedrag
  .335,00
roos Paardekam: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
roos Paardekam

In mijn eigen omgeving heb ik gezien wat voor invloed ziektes aan het maag lever en darm stelsel kunnen hebben op je leven. Ook in mijn beroep als verpleegkundige kom ik dit vaak tegen. Om die reden heb ik besloten om dit jaar voor dit goede doel mee ga lopen. En hoop hiermee Nijntje kunnen dragen aan onderzoek en genezing.
Verzameld bedrag
  .285,00
Joyce Haver: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Joyce Haver Team Famiglia

Ik kom in actie omdat mijn beide broers een zeldzame chronische aandoening aan hun alvleesklier hebben. Na een hele heftige periode waarin deze aandoening zich aandiende hebben zij hun leven drastische moeten aanpassen. Nu hebben zij dagelijks last van verschillende ongemakken (o.a. pijn en suikerziekte) waar zij niet meer van af komen. Daarnaast heb ik zelf rond de zelfde periode de diagnose gehad voor de chronische ziekte Endometriose. Dit is een veel voorkomende ziekte waarbij men er gemiddeld 11 jaar over doet om de diagnose te stellen. Hier spelen naast veel andere klachten met name pijn en darmproblemen een grote rol. Middels deze weg wil ik graag een bijdrage leveren aan de onderzoeken die de MDL o.a. doet voor deze zeldzame alvleesklieraandoening en mijn eigen ziekte Endometriose. Ik hoop op jullie hulp, elke euro is er één en alle kleine beetjes helpen, alvast heel veel dank!
Verzameld bedrag
  .275,00
Jacqueline Nuijens: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Jacqueline Nuijens

Ik doe mee met de maag lever darm stichting omdat wij als familie dankzij hun door kunnen gaan met leven zowel na darmkanker als colitis . Ik wil graag voor de maag lever en darm stichting lopen om iedereen er op te wijzen dat preventief onderzoek het verschil kan maken tussen leven en dood.
Verzameld bedrag
  .180,00
Daniël de Man: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Daniël de Man Team Famiglia

In de familie van mijn vriendin komt een zeldzame alvleesklieraandoening voor. Dit brengt veel ongemakken met zich mee in hun dagelijks leven. Ik maak dit van dichtbij mee bij beide broers van mijn vriendin (mijn medewandelaars) en ook andere leden van de familie zijn hierdoor getroffen. Middels deze weg wil ook ik een bijdrage leveren aan de onderzoeken die de MDL-Stichting doet voor deze chronische alvleesklieraandoening en andere MDL gerelateerde ziektes.
Verzameld bedrag
  . 90,00
Abel Hamaker: Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Ik wandel voor Maag Lever Darm Stichting
Abel Hamaker

Afgelopen jaar is mijn oom , Floris, gestorven binnen 1 jaar tijd aan de gevolgen van darmkanker. Meer onderzoek kan in de toekomst velen helpen om langer van dit toch al korte leven te genieten en darmkanker te genezen.
Verzameld bedrag
  .  0,00