Wandel ook voor KWF & Radboud Oncologie Fonds!

60 wandelaars steunen ons voor € 43.267,-
KWF & Radboud Oncologie Fonds

KWF & Radboud Oncologie Fonds

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Het Radboud Oncologie Fonds en KWF Kankerbestrijding trekken samen op en bundelen zo de krachten om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Aan jou de keuze waar je sponsorgeld naar toe gaat.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Wij hebben een droom en die droom is dat niemand meer sterft aan kanker. Daarom besteden wij de opbrengst aan: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Ga jij de uitdaging van de 102de Vierdaagse aan en steun jij graag onderzoek naar kanker in de regio van de Vierdaagse of zelfs jouw eigen arts in het Radboudumc?
Dat kan dankzij de samenwerking tussen KWF Kankerbestrijding en het Radboud Oncologie Fonds. Nadat jij je hebt opgegeven maak je een keuze voor welke stichting je wilt lopen.


Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Vierdaagse in door sponsorgeld voor het Radboud Oncologie Fonds of KWF op te halen? Wij denken dat een streefbedrag van € 150,- heel goed haalbaar is. Dan zetten wij ons ook in voor jou!
Dit kun je o.a. van ons verwachten:


*) De mogelijkheid om hier, op de Vierdaagse Sponsorloopsite, je eigen actiepagina aan te maken en jezelf te promoten;
*) Tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren;
*) Trainings- en voedingstips;
*) Twee mooie wandelshirts;
*) Rustpunten van ons langs de route met een masseur, water, fruit en andere versnaperingen;
*) Support van Radboud Oncologie Fonds / KWF medewerkers en vrijwilligers tijdens de Vierdaagse. Uiteraard moedigen we je aan tijdens deze geweldige prestatie.
*) Uitnodiging voor een rondleiding in het Radboudumc.

Contactgegevens

KWF & Radboud Oncologie Fonds

E-mail: vierdaagse@kwfnijmegen.nl
Website: http://www.kwf.nlWij wandelen voor KWF & Radboud Oncologie Fonds

Annemarie en Willemijn Theil: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Annemarie en Willemijn Theil

Wij gaan de fysieke uitdaging aan om 4x40km te lopen. Dit doen we voor onze broer Johan, omdat hij al ruim drie jaar te kampen heeft met kanker. Het is nog altijd zoeken naar de beste behandeling of het werkende medicijn en daarom steunen we onderzoek hiernaar.
Verzameld bedrag
 3.500,25
Patrick Kornelis: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Patrick Kornelis

Het ging eerst aan onze deur voorbij totdat mijn vader de diagnose Melanoom-kanker kreeg. Tot 22 november 2017 heeft hij zijn uiterste best gedaan om bij ons te blijven. Hetzelfde heeft onze vriend en buurman Denny gedaan. Hij deed tot 18 februari 2017 ondanks longkanker zijn uiterste best om bij zijn jonge gezin te zijn. Voor mij zijn zij kanjers en blijven het voor mij winnaars. Wat zij hebben doorstaan en hebben moeten loslaten is onbeschijflijk. Het minste wat ik nu kan doen is mij 4 dagen keihard inzetten voor het doel "KWF / Radboud UMC Oncologie" om een klein steentje bij te dragen dat hopelijk zal leiden tot doorbraken die voor velen het leed zal verzachten of zelfs voorkomen. Utopie ? Niets doen en toekijken hoe velen van ons hiermee te maken krijgen is voor mij geen optie ! Sponsor mij daarom tijdens de Vierdaagse van 2018 !! Dank je wel !!
Verzameld bedrag
 2.707,30
Colette Wever : Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Colette Wever

Gezondheid...... dat is toch het aller-allerbelangrijkste in je leven. In augustus 2015 kreeg ik de diagnose borstkanker en ik ben zo ontzettend blij dat ik weer gezond deel kan nemen aan deze 102de 4-daagse! Daarom wil ik me ook dit jaar, tijdens de 4 daagse van Nijmegen, graag laten sponsoren voor het KWF, omdat niet iedereen zo veel geluk heeft als ik. Samen komen we steeds dichterbij. Dichter bij nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker!! Er moet nog veel onderzoek worden gedaan en daar is geld voor nodig. Wil je me hierbij helpen, door te doneren voor het KWF. Dat zou fantastisch zijn!!! En in juli loop ik die 160 kilometer. Alvast sùper bedankt!!!
Verzameld bedrag
 2.241,00
Aletty Scheffer: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Aletty Scheffer

Ik ga er weer voor en loop dit jaar weer voor het KWF & Radboud Oncologie Fonds!! Ik wil voor al die moedige mensen die strijden voor genezing van kanker en voor hen die net als mijn lieve vader (3,5 jaar geleden overleden aan prostaatkanker) helaas geen geluk hadden en overleden zijn lopen en zo het KWF & Radboud Oncologie Fonds steunen om meer genezing van kanker. En hier is veel geld voor nodig. Hoop dat jullie mij ook willen sponsoren? Dat zou geweldig zijn!
Verzameld bedrag
 2.075,00
Chiel van der Heide: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Chiel van der Heide

Sabine de Wild en ik lopen dit jaar samen voor het KWF & Radboud Oncologie Fonds om het onderzoek gericht op bestrijding van kanker te steunen. Vorig jaar brak deze ziekte pardoes ons leven binnen en wij moeten sindsdien een dierbaar iemand missen, Johan van der Heide. Hem krijgen we er niet mee terug, maar we kunnen wel uit zijn naam helpen te voorkomen dat mensen door deze ziekte hun geliefden voortijdig moeten verlaten. Wij wandelen ter ere van hem, loop s.v.p. een stukje met ons mee door te doneren. Alles is welkom!
Verzameld bedrag
 1.856,60
peter bos: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
peter bos

Omdat er zoveel mogelijk onderzoek gedaan moet worden zodat er mensen kunnen genezen en nog een heel mooi leven kunnen hebben.
Verzameld bedrag
 1.706,95
Tieneke Rienks: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Tieneke Rienks

Ik ben Tieneke Rienks en loop voor de 5e keer mee Mijn zus heeft mij geïnspireerd en nu vind ik het zo leuk dat ik het gewoon niet wil missen. Voor de 4e keer koppel ik er een goed doel aan vast namelijk het KWF Mijn afstand is 30 km. Op de foto hiernaast wordt ik aangemoedigd door onze kleinzoon Thomas Ook dit jaar wil ik voor de 4e keer mijn 4daagse lopen voor het KWF. Mijn man heeft een zeldzame tumor rondom zijn buikaorta en kan alleen genezen via operatie Dit is te gevaarlijk en daarom slikt hij nu medicatie die nog in een studie zitten. Zelf heb ik darmkanker overwonnen. Een nichtje vecht tegen borstkanker en zo zijn er heel veel mensen die vechten tegen deze ziekte . Geld voor onderzoek blijft dus hard nodig vandaar mijn keuze de KWF Ik hoop weer een mooi bedrag bij elkaar te lopen Wandelgroetjes Tieneke Rienks
Verzameld bedrag
 1.580,00
Tamara  Löwenthal: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Tamara Löwenthal

Te veel mensen strijden tegen de ziekte kanker en er blijft geld nodig voor onderzoek.
Verzameld bedrag
 1.544,25
Manon en Hans Wesseling: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Manon en Hans Wesseling

Wij zijn Manon en Hans Wesseling. Manon loopt de Nijmeegse 4-daagse voor de 6de keer en Hans voor de 3de keer. Dit is de 4de keer voor het goede doel. Afgelopen jaren hebben wij helaas een aantal keren afscheid moeten nemen van dierbare vrienden die de strijd tegen de verschrikkelijke ziekte kanker hebben verloren. Er is veel geld nodig voor onderzoek om deze ziekte uiteindelijk te kunnen verslaan. Help ons om weer een mooi bedrag bijeen te lopen voor het KWF. Elke euro is er één !
Verzameld bedrag
 1.535,65
Katrien Hoogendoorn: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Katrien Hoogendoorn

Iedereen kent iemand in zijn omgeving, en ik dus ook, iemand die vecht of heeft gevochten tegen deze verschrikkelijke ziekte! Natuurlijk wil ik dat er niemand meer sterft aan kanker. Daar is onderzoek voor nodig en geld...veel geld! Loop a.u.b. een stukje met ons mee door te doneren. Alles is welkom
Verzameld bedrag
 1.328,60
Willy Selles: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Willy Selles

11 jaar geleden heb ik zef de diagnose borstkanker gekregen, na anderhalf jaar kuren, veel ellende, pijn en wat al niet meer gaat het nu goed met mij. Maar om mij heen zijn verschillende mensen waarmee het niet goed gaat of zijn overleden. Daarom wil ik nu mijn steentje bijdragen, ik hoop dat veel mensen mij willen steunen tijdens de 4 daagse doormiddel van een gift voor KWF & Radboud Oncologie Fonds. Het geld voor onderzoek is heel hard nodig. Ik draag dit doel een heel warm hart toe.
Verzameld bedrag
 1.314,65
jacqueline westerink: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
jacqueline westerink

Op 17 januari 2018 heb ik helaas mijn broer Dick verloren aan kanker. Hij liet 2 lieve zorgzame dochters achter. Dick was slechts 56 jaar. Nu ga ik geld inzamelen voor de kankerbestrijding en hoop dat op 1 dag alle kanker de wereld uit is. Hiervoor is veel geld nodig. Daar draag ik samen met jullie aan bij!
Verzameld bedrag
 1.279,30
John De Nooij: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
John De Nooij

In de directe omgeving zijn er mensen aan kanker overleden, genezen of zijn op dit moment ziek. De onderzoeken moeten financieel worden gesteund.
Verzameld bedrag
 1.249,30
Joelle Bos: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Joelle Bos

Tegenwoordig hoor je het steeds vaker, kanker. het doet veel met degene die het krijgt, maar daarnaast ook met de directe kring eromheen. Helaas heb ik dit afgelopen jaar ook ervaren in mijn directe kring. Op het moment dat je ook nog eens hoort dat er bij diegene uitzaaiingen zijn, staat de wereld even stil. Helaas mocht behandeling niet baten. Vanaf dat moment wist ik het zeker, mijn 2e vierdaagse ga ik lopen voor het KWF. Graag zou ik zien dat er nog meer onderzoeken gedaan kunnen worden, maar hier is geld voor nodig! Alle kleine beetjes helpen om verder onderzoek te kunnen doen naar kanker. Wat zal het mooi zijn dat er in de toekomst een goed medicijn komt, dat kanker de wereld uit helpt. Dat degene die het krijgt en de directe familie/vrienden eromheen weten dat het te genezen is en je niet wordt bevlogen met alle gevoelens, wat nu, wat staat er te wachten, hoe gaat het verder en hoe ziet mijn/ons leven er over een jaar uit. Ik hoop dat ik met mijn opgehaalde geld alvast een (piep klein) stapje in de goede richting kan zetten, want die 2e vierdaagse loop ik zeker uit. En dit jaar met een nog mooier doel voor ogen!
Verzameld bedrag
 1.164,95
Team Anne en Denise: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Team Anne en Denise Team

We hebben elkaar leren kennen via Facebook, na een berichtje van Anne. In eerste instantie zouden we allebei de vierdaagse alleen lopen maar het leek ons toch leuker en fijner om dit samen met iemand te doen. Nu is de vierdaagse lopen toch al een hele opgave maar dit doen met iemand die je niet kent maakt het toch extra spannend. Zo ontmoette we elkaar s'morgens om 05:30 uur voor het eerst op de Wedren. Maar nu kunnen we met trots zeggen dat het persoonlijke doel wat we toen hadden, de vierdaagse uitlopen, is bereikt. Tijdens deze 4 bijzondere dagen hebben we elkaar heel erg goed leren kennen, veel gelachen, veel mooie dingen gezien en ook veel nieuwe mensen leren kennen. Maar wat misschien nog wel mooier is, is dat zonder elkaar echt te kennen, we elkaar gesteund hebben in het bereiken van ons persoonlijke doel. Dit deed ons beseffen dat we dit ook samen voor een ander kunnen doen. Daarom gaan we ons dit jaar inzetten voor KWF & Radboud Oncologie Fonds. Helaas kennen we allemaal wel iemand in onze omgeving met deze verschrikkelijke ziekte. Velen onderzoeken zijn nodig om meer kennis, inzicht en mogelijkheden te krijgen in het terugdringen van de ziekte. Met het geld dat we ophalen hopen wij hieraan een bijdrage te kunnen leveren. Doneer jij? Dan lopen wij dit jaar samen voor KWF & Radboud Oncologie Fonds.
Verzameld bedrag
 1.133,90
Harrie en Maarten Nieuwhuis: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Harrie en Maarten Nieuwhuis

The Four Day Walk is not easy and not everyone reaches the finish on the last day and, unfortunately, this is still the case for cancer patients too. However due to all the research from all over the world, the chances of recovery for cancer patients are improving every year. In order to support further research, aiming for a future where no one has to die of cancer, Harrie and Maarten would like to ask you to sponsor their walk and donate money to KWF/Radboud hospital oncology research. If you are in a position to contribute, please help us
Verzameld bedrag
 1.111,00
José Verheijen: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
José Verheijen

Dit doel treft zoveel mensen, en hier kan nooit genoeg voor gedaan worden. Blij dat ik de mogelijkheid heb hier iets aan bij te dragen.
Verzameld bedrag
 1.096,30
Lex Levisson: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Lex Levisson

Dit jaar ondersteun ik het KWF en het Radboud Oncologie Fonds ter nagedachtenis aan mijn neef Wouter Hurts. Hij is kort geleden aan de gevolgen van kanker overleden. Wouter heeft in zijn diensttijd een paar keer de Vierdaagse gelopen. Daarna wilde hij dat nog eens gaan doen. Gelukkig heeft hij dat twee jaar geleden nog kunnen doen met een goede vriend van hem. In gedachten loopt Wouter dit jaar met mij mee.
Verzameld bedrag
  .946,00
Ton van Dorst: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ton van Dorst

Dit jaar verloor ik mijn wandelmaatje Diana aan deze verschrikkelijke ziekte. Samen liepen we de afgelopen jaren steeds voor dit goede doel. Nu doe ik het alleen, hoewel ze zeker met me mee zal lopen. Dit jaar voor mij een reden om dit zeker door te zetten. Voor Diana
Verzameld bedrag
  .799,65
Cees en Tonny Nieuwkerk: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Cees en Tonny Nieuwkerk

Het KWF doet heel veel onderzoek naar nieuwe methoden en medicijnen voor alle patiënten, Daar is veel geld voor nodig, daarom komen wij in actie! Omdat we er in onze vrienden- en kennissenkring mee te maken hebben, zetten wij onze 2 beste beentjes voor!
Verzameld bedrag
  .770,00
Lidy Nabbe: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Lidy Nabbe

Dit doel raakt mij persoonlijk, omdat ik al een aantal mensen uit mijn omgeving aan deze ziekte ben verloren en ook een aantal mensen die mij erg dierbaar zijn hier nog steeds elke dag tegen vechten. Bovendien geldt dit nog voor te veel mensen in Nederland en draag ik graag mijn steentje bij aan de bestrijding ervan.
Verzameld bedrag
  .757,30
Edgar Dresmé: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Edgar Dresmé

Ik heb zelf ondervonden hoe het is om deze ziekte te hebben. Gelukkig had ik een vorm die goed te behandelen was en ben ik al enige tijd genezen. Maar iedereen zou dit geluk moeten hebben en daarvoor loop ik voor KWF, zodat er onderzoek kan blijven worden verricht naar goede behandelmethodes. En om hiervoor zoveel mogelijk geld binnen te halen is dat de "kleine" inspanning zeker waard
Verzameld bedrag
  .725,00
Anouk van den Berk: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Anouk van den Berk

Natuurlijk willen wij dat niemand meer sterft aan kanker. Daarom besteden de KWF en het Oncologie Fonds de opbrengst aan: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Wij gaan de uitdaging van de 102de Vierdaagse aan en steunen wij graag onderzoek naar kanker. Dat kan dankzij de samenwerking tussen KWF Kankerbestrijding en het Radboud Oncologie Fonds. Ik wil graag de vierdaagse wandelen voor dit goede doel om mijn steentje bij te dragen.
Verzameld bedrag
  .703,95
Wilma Pronk: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Wilma Pronk

Dit jaar loop ik voor de tweede keer de 4-daagse en wil ik KWF steunen door mij te laten sponsoren en steunen door familie, vrienden, kennissen, collega’s en mensen die KWF een warm hart toedragen.
Verzameld bedrag
  .670,00
Claudia Roelfsema: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Claudia Roelfsema

Ik loop voor Renate van Haasteren, een dierbare docente en een heel erg bijzonder mens die sinds kort terminaal kanker patiënte is. Ik heb haar beloofd de Vierdaagse te wandelen voor haar en voor de strijd tegen kanker. Dit is dus voor haar en voor haar lieve familie.
Verzameld bedrag
  .666,65
Romy van Hal: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Romy van Hal

Ik loop de 4daagse voor een aantal dierbaren die nog vechten tegen kanker: Nol v. Hal, Susan K. , Wendy L., Marcel H., Adri T., Farideh J., Coen en Plony. En in nagedachtenis aan dierbaren die de strijd verloren hebben: Willem O. , Sylvia T., Anja S. mijn ouders en nog vele anderen. Er is nog steeds veel geld nodig voor onderzoek . Dus doneer 10 cent per km. Ik loop 30 km per dag, dus dat is een bedrag van 12 euro. ( MEER mag natuurlijk ook ) Bedenk wel, je mag je gelukkig prijzen als deze ziekte aan jou of iemand die je dierbaar is voorbij gaat. Het is nog steeds zo dat 1 op de 3 mensen er mee te maken krijgen. Alle donaties komen ten goede aan het Radboud Oncologie Fonds
Verzameld bedrag
  .640,00
Wendy Rikken: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Wendy Rikken

Verzameld bedrag
  .630,00
Jeanet en Xanne  van den Berg: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Jeanet en Xanne van den Berg Team 2 Bergjes

Op dit moment is lieve vriendin Anita in haar laatste levensfase gekomen. Ik heb haar beloofd zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker
Verzameld bedrag
  .620,00
Yvette van Buren: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Yvette van Buren

Natuurlijk willen wij dat niemand meer sterft aan kanker. Daarom besteden de KWF en het Oncologie Fonds de opbrengst aan: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Wij gaan de uitdaging van de 102de Vierdaagse aan en steunen wij graag onderzoek naar kanker. Dat kan dankzij de samenwerking tussen KWF Kankerbestrijding en het Radboud Oncologie Fonds.
Verzameld bedrag
  .582,30
Karin van Rijn: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Karin van Rijn

Ik loop dit jaar mijn 1e vierdaagse, een bucketlist-ding! Al maanden train ik en leef ik ernaar toe. Voor kankerpatiënten geldt maar één wens om naar toe te leven: genezen en lang en gelukkig leven. Dat maakt mijn Vierdaagse-wens bijna onbelangrijk... In mijn omgeving (familie, vrienden, familie van vrienden) heb ik helaas ook mensen zien vechten (nog steeds) en helaas ook zien verliezen.. Daarom loop ik mijn 1e Vierdaagse voor KWF, 4 dagen van elk 40 km om mijn wens te vervullen én geld op te halen voor diegene die wellicht door onderzoek hún wens in vervulling kunnen zien gaan! Steun mij in mijn Vierdaagse en steun KWF! Thxx
Verzameld bedrag
  .580,30
Koen Biesheuvel: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Koen Biesheuvel

Deze vreselijke ziekte komt teveel voor. Helaas ook binnen mijn eigen (schoon)familie. Onderzoek is van groot belang en daarom loop ik graag voor het KWF & Radboud Oncologie Fonds. Ik loop 4x50 km. Het enige dat jij hoeft te doen is mij sponsoren. Alvast bedankt!
Verzameld bedrag
  .545,00
Hannah van Wamel: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Hannah van Wamel

Eigenlijk weten we nog niets over kanker. Waarom krijgt de een het wel en de ander niet? En waarom wordt de een beter en de ander niet? 10 jaar geleden is mijn moeder overleden aan kanker. Ze kreeg de diagnose en binnen 4 maanden was ze er niet meer. Heftige periode en het kwam er op neer dat de artsen niets meer konden doen. Hoe kan dit? Waarom zo snel? Dat heb ik mij vaak afgevraagd. Daarom vind ik het ook belangrijk om mij voor dit doel in te zetten! Dus sponsor mij! Alvast bedankt voor je hulp!
Verzameld bedrag
  .530,00
Jasper Braat: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Jasper Braat

Dit jaar loop ik 4X50km van de 102ste vierdaagse van Nijmegen voor een goed doel, namelijk het KWF. Ik loop voor het KWF omdat ik net zo als veel mensen meerdere personen die ik goed ken heb zien vechten tegen kanker. Toen ik nog op de basisschool zat ben ik een goede vriend aan kanker verloren, ik heb mijn opa het zien overwinnen maar helaas heeft de broer van mijn opa het gevecht in zeer korte tijd verloren. Afgelopen september werden we opnieuw geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. Bij de moeder van een goede vriendin van mijn werd leukemie geconstateerd. Gelukkig is zij een van de mensen die kan zeggen dat dankzij het vele onderzoek wat er naar de ziekte is gedaan, dankzij fondsen zoals KWF, de behandeling bij haar goed is aangeslagen en kan ze inmiddels zeggen dat ze schoon is en aan haar lichamelijke en geestelijke herstel is begonnen. Er zijn er inmiddels al een hoop mensen die de strijd winnen maar er zijn er nog steeds veel te veel die de strijd verliezen. Dat is de reden waarom ik me in wil zetten voor het KWF om het aantal overwinnaars omhoog te krijgen en dat kunnen we doen door geld te doneren. U kunt mij daar bij helpen door mij te sponseren. Mijn streefbedrag is minimaal € 500,00. Maar dat betekent niet dat het niet meer mag worden! Ik hoop dit met de hulp van mijn vrienden, familie, collega’s en ieder ander die me wil sponseren te behalen.
Verzameld bedrag
  .500,00
Kelly Stobbe: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Kelly Stobbe

In 2018 hoop ik voor de eerste keer in mijn leven de vierdaagse uit te lopen. Een pittig doel, maar ik ben blij dat ik dit doel in goede gezondheid na kan streven. Deze rotziekte, kanker, is helaas mijn familie ook niet bespaard gebleven. Binnen mijn familie wordt er op dit moment gevochten tegen kanker, is de kanker overwonnen of heeft de kanker gewonnen. Qua kanker heb ik het in mijn familie allemaal al voorbij zien komen en daarbij ook het verdriet wat het met zich mee brengt. Daarom heb ik het streven om mijn eerste vierdaagse niet alleen voor mezelf te lopen, maar ook voor mijn familie en alle mensen die te maken hebben met deze rotziekte. Alle kleine beetjes helpen en ik hoop dat op een dag kanker de wereld uit geholpen is.
Verzameld bedrag
  .444,30
Arjen van Rees: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Arjen van Rees

Kanker is inmiddels volks ziekte nr 1, daarom blijft onderzoek altijd nodig. Als je eenmaal geconfronteerd bent met deze ziekte, van dichtbij of bij je in de buurt, dan rest je nog een ding en dat is geld inzamelen voor een goed doel en wel het KWF!!!!!!
Verzameld bedrag
  .425,00
Kimberley Heijmans: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Kimberley Heijmans

Ik kom hiervoor in actie, omdat met eigen ogen zien wat deze ziekte met iemand doet gewoon verschrikkelijk is. Ik draag het dit jaar vooral op aan m'n buufje Ingeborg, opdat ze niet nogmaals dit hoeft mee te maken
Verzameld bedrag
  .395,00
Margreth Fransen: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Margreth Fransen

Op 7 jarige leeftijd kreeg onze zoon leukemie. Zijn onbezorgde tijd veranderde in een onzekere periode van hoop, verdriet en pijn . In die tijd besloot ik nog eens de 4daagse van Nijmegen te lopen met als goed doel het KWF en Radboud oncologisch fonds. Want er is veel geld nodig om deze vreselijke ziekte de wereld uit te krijgen. Iedereen kent wel iemand in zijn/haar omgeving die met deze vreselijke ziekte te maken heeft gekregen. Onze zoon maakt het goed, dat willen we graag voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Ik zou het daarom super vinden als jullie me willen steunen door een bedrag, klein of groot , te doneren aan dit goede doel. Doneren gaat heel gemakkelijk, ga naar de vierdaagse sponsorloop en zoek op mijn naam of dit goede doel, hier kunt u doneren . Alvast enorm bedankt
Verzameld bedrag
  .356,00
Trijn Schuurman: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Trijn Schuurman

Ik loop al jaren voor KWF&Radboud Oncologie Fonds omdat twee zussen van me kanker hebben en ik daarom heel goed weet hoeveel er nog gedaan moet worden in de strijd tegen deze rotziekte. Ik hoop zo een klein steentje bij te kunnen dragen.
Verzameld bedrag
  .340,00
Isabel  van Els: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Isabel van Els

Vorig jaar hadden mijn dochter en ik besloten om te gaan lopen voor het goede doel Radboud oncologiefonds, dat wil ik dit jaar weer gaan doen. Echter ga ik dit jaar alleen van start omdat mijn dochter niet mee kan. Bij mij was er in 2016 in een vroeg stadium borstkanker ontdekt en ik was er gelukkig zo goed doorheen gekomen dat ik de vierdaagse wel aankon. Ik heb hem dan ook uitgelopen, mijn dochter was jammer genoeg met een blessure aan haar voet op dag 2 uitgevallen. Een van de eerste mensen die mij vorig jaar heeft gesponsord was mijn allerliefste nicht. Zij gaat op dit moment een zware strijd aan tegen blaaskanker. Voor deze lieve, krachtige en positieve vrouw wil ik deze vierdaagse gaan lopen. En niet alleen voor haar, ook voor mijn tante, die zelf ook nog een de vierdaagse gelopen heeft, maar ook een strijd aan het leveren is tegen deze vreselijke ziekte.
Verzameld bedrag
  .280,00
Erwin Wigmans: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Erwin Wigmans

Gewoon een steentje bijdragen aan het onderzoek naar bestrijding van kanker. Kleine moeite, lopen doen we toch.
Verzameld bedrag
  .275,00
Esther van der Meer: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Esther van der Meer

Inmiddels heb ik al 5 mensen in mijn naaste omgeving die hard vechten tegen deze vreselijke ziekte. Mijn tante heeft het opgegeven en wacht totdat de ziekte het heeft gewonnen (overleden op 15 juni 2018). Ook heeft mijn 2e moeder het, na een lange strijd, niet gered (overleden op 5 juli 2018). Het gaat je niet in de koude kleren zitten. Ook moet ik zeggen dat de bijwerkingen van de medicijnen erg heftig zijn, waardoor je mensen werkelijk achteruit ziet gaan. Je wilt zo graag helpen maar voelt je zo machteloos. Op deze manier hoop ik toch ook mijn steentje te kunnen bijdragen in het gevecht tegen deze vreselijke ziekte. Helpen jullie met mij mee?
Verzameld bedrag
  .247,65
Bart Riezeweide: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Bart Riezeweide

Zo lang volksziekte nr1 nog niet verslagen is blijft geld inzamelen nog steeds noodzakelijk. Ik loop voor het Radboud oncologie en zie direct dat het geld goed terecht komt voor de projecten!
Verzameld bedrag
  .224,65
Wildri Dalsem: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Wildri Dalsem

Kanker doet meer met je dan je denkt! Mijn wandelen van de Nijmeegse Vierdaagse wordt beïnvloed door de gevolgen die de ziekte kanker veroorzaakt. De voornaamste reden om mee te doen met deze sponsorloop is dat ik steun wil betuigen aan een vriend die heel hard strijdt om deze ziekte te overwinnen. Ik weet hoe zo’n impact het heeft op zijn leven en z’n gezin. Het is hard vechten om deze ziekte te overwinnen. Help Rob in zijn gevecht met deze ziekte. Ik loop voor ROB!
Verzameld bedrag
  .215,00
Michiel Hazenberg: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Michiel Hazenberg

Ik wil het KWF steunen omdat mijn stiefmoeder tegen deze vreselijke ziekte aan het knokken is. Ze heeft het heel zwaar, maar ze houdt zich zo geweldig goed. hier heb ik alle respect voor. persoonlijk vind ik de lange wachttijden voor de uitslagen een schande en wil dat dit ook word aangepakt. Dit fijner voor de patiënt maar ook voor de bestrijding van deze kloten ziekte. Hoe eerder, Hoe beter.
Verzameld bedrag
  .205,00
Hanny Hamers-Heessen: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Hanny Hamers-Heessen

Ik ben Hanny Hamers-Heessen uit Ravenstein. Ik loop dit jaar voor de eerste keer mee met de vierdaagse. Omdat ik weet dat het Radboud Oncologie fonds hard werkt aan wen wereld zonder kanker wil ik dit goede doel aan mijn wandeltocht verbinden. Zoals iedereen ken ik in mijn familie en vrienden ook mensen met kanker. Hiermee wil ik dan ook iedereen met kanker een hart onder de riem steken. Werk je hier aan mee?
Verzameld bedrag
  .205,00
Geu Koudijs: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Geu Koudijs

Ik probeer in 4 dagen te wandelen, mijn best te doen om een steentje bij te dragen aan het KWF. Wie sponsor me?
Verzameld bedrag
  .134,65
Jitske Hengst: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Jitske Hengst

Het komt te vaak voor dat je vrienden of familie kent die kanker hebben of kanker hebben gehad waarbij je je vaak machteloos voelt en ik hoop dat ik met mijn bijdrage kan helpen in het onderzoek naar kanker.
Verzameld bedrag
  .124,00
Diane Huberts: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Diane Huberts

Omdat onderzoek naar deze vreselijke ziekte belangrijk is en zo snel mogelijk voorkomen of genezen moet kunnen worden
Verzameld bedrag
  . 90,00
Soof En Femke: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Soof En Femke

Femke en ik zetten ons speciaal dit jaar (wanneer we ook niet 40 maar 50km lopen :p vrijwillig!!!) - tevens voor Matchis lopen - ook heel erg graag in voor dit doel, omdat we iemand kennen die ons dierbaar is die momenteel met deze ziekte te dealen heeft en ook anderen kennen die eraan overleden zijn. Ook wij willen graag een zakcentje bijdragen voor meer onderzoeken zodat men steeds beter behandeld kan worden!!!
Verzameld bedrag
  . 84,65
Francina Jager: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Francina Jager

Hallo, Ik ben Francina en ik heb vorig jaar iemand uit mijn naaste omgeving bij gestaan in haar behandeling tegen borstkanker. Zij is nu "vrij" van kanker. Ik heb toen veel mensen gezien die voor kanker behandeld werden. In mijn omgeving zijn best veel mensen overleden aan kanker. Gelukkig zijn er ook die genezen van deze ziekte. Ik wil graag een klein beetje bijdragen aan verbetering op de kans voor genezing bij kanker. Daarom wil ik lopen voor dit goede doel......Wilt u mij steunen door een bijdrage te doneren? Alvast hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Francina Jager
Verzameld bedrag
  . 70,00
Antoine Schröder: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Antoine Schröder

Heb al eerder voor Radboudoncologiefonds gelopen, omdat wij hier zelf mee te maken hebben gehad en hier heel prettig zijn opgevangen en begeleid
Verzameld bedrag
  . 60,00
Maria Verschaeve-Thijssen: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Maria Verschaeve-Thijssen

Een ziek familielid Linde
Verzameld bedrag
  .  0,00
Maria Verschaeve-Thijssen: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Maria Verschaeve-Thijssen

Een ziek familielid Linde
Verzameld bedrag
  .  0,00
Henk Jansen: Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Ik wandel voor KWF & Radboud Oncologie Fonds
Henk Jansen

Zoals veel mensen heb ik een dierbare verloren die aan de gevolgen van kanker is overleden. Sindsdien ben ik donateur van het KWF, op deze manier wil ik er aan bijdragen dan er meer geld voor onderzoek ter beschikking komt om deze vreselijke ziekte te kunnen behandelen.
Verzameld bedrag
  .  0,00