Wandel ook voor KWF Kankerbestrijding!

18 wandelaars steunen ons voor € 1.840,-
KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Kanker raakt ons allemaal: maar liefst 1 op de 3 mensen krijgt kanker. Op dit moment sterven er jaarlijks helaas nog zo’n 45.000 mensen aan de gevolgen van kanker. Dit maakt kanker in Nederland doodsoorzaak nummer één. KWF gelooft dat er een dag komt dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Wandel tegen kanker en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Geef jouw wandeltocht extra betekenis door je te laten sponsoren voor kankeronderzoek. KWF besteed het geld dat de deelnemers ophalen aan onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Elke stap die je zet, elke kilometer die je loopt, draagt bij aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.  

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Vierdaagse in door sponsorgeld voor KWF op te halen? Fantastisch! Stel jezelf een ambitieus doel en gebruik onze tips en tools om jouw netwerk te enthousiasmeren en om donaties te vragen. Je zult versteld staan van de familie, vrienden, collega’s en vreemden die je zullen steunen. En omdat we ontzettend blij zijn met jouw steun, kun je van ons verwachten:


*) De mogelijkheid om  je eigen actiepagina aan te maken via https://acties.kwf.nl/event/nijmeegse-4-daagse om jezelf en jouw actie te promoten;
*) Tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren;
*) Trainings- en voedingstips;
*) Een mooi wandelshirt;
*) Rustpunten van ons langs de route met een masseur, water, fruit en andere versnaperingen;
*) Support van Radboud Oncologie Fonds / KWF-medewerkers en vrijwilligers tijdens de Vierdaagse. Uiteraard komen we je aanmoedigen!
*) Uitnodiging voor een rondleiding in het Radboudumc.


Lees in het privacy statement hoe KWF omgaat met je contactgegevens.


 

Contactgegevens

KWF Kankerbestrijding

E-mail: vierdaagse@kwfnijmegen.nl
Website: http://www.kwf.nlWij wandelen voor KWF Kankerbestrijding

Simone Moureaux: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Simone Moureaux

Al een aantal jaar loop ik met het idee in gedachten om een uitdaging aan te gaan voor een goed doel. Nu ik eindelijk de kans hiertoe heb, is mijn keuze gevallen op het inzamelen van geld voor het KWF Kankerfonds. De rede voor mijn keuze is dat iedereen vroeg of laat in bepaalde manier te maken krijgt met deze verschrikkelijke ziekte.... Zelf heb ik helaas ook reeds moeten ervaren hoe het is om iemand die mij dierbaar was te verliezen aan kanker...Ook om mij heen zie ik hoe veel mensen deze oneerlijke strijd moeten aangaan...en helaas ook velen die deze strijd nog steeds verliezen. Het kan je boos en verdrietig maken en je kunt dan ook alleen maar hopen dat door veel onderzoek deze ziekte ooit de wereld uit zal zijn....Dáárom zamel ik geld in. Tijdens de Vierdaagse zal ik de mensen in gedachten nemen die helaas deze strijd hebben verloren en zeker ook diegene die bezig zijn met deze strijd. Ze zullen niet vergeten zijn.
Verzameld bedrag
  .686,00
Harma Terpstra: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Harma Terpstra

Borstkanker en lymfeklierkanker. In de familie staan we weer machteloos om een lieve, jonge moeder en vrouw en dochter en (schoon) zus die knokt tegen de gevolgen van borstkanker. We staan allemaal langs de zijlijn. Ik ben blij dat ik gezond kan lopen. Ik kan haar pijn niet wegnemen maar Ik hoop met deze sponsoring toch een ietsiepietsie te kunnen doen. Beleven. Meeleven. Doorleven.
Verzameld bedrag
  .579,30
Manon en Hans Wesseling: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Manon en Hans Wesseling

Wij zijn Manon en Hans en wandelen dit jaar weer voor het KWF. Dit is voor ons het 4de jaar samen. Wij hebben dit doel gekozen omdat wij om ons heen zien dat er nog dagelijks een strijd gevoerd wordt om de ziekte kanker te overwinnen. Helaas zijn er inmiddels al enkele familieleden en vrienden aan deze verschrikkelijke ziekte overleden. Wij hopen met onze actie een bijdrage te leveren aan onderzoek naar, en uiteindelijke genezing van kanker. Elke euro helpt !! Dus steun ons en help ons weer een mooi bedrag bij elkaar te wandelen.
Verzameld bedrag
  .275,00
Carla Vliek: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Carla Vliek

Vorig jaar april kregen we te horen dat onze dochter Nancy kanker had ,ik heb de vierdaagse toen af moeten zeggen. Na bestraling , chemo en een operatie is ze nu helende.Ze is pas 43 jaar en heeft drie kinderen waarvan er twee erg klein zijn. Ik was er dus voor haar, wetende wat voor inpakt dat voor een gezin heeft . Hopende dan ook dat het voor de toekomst nog beter behandelbaar zal zijn.
Verzameld bedrag
  .175,00
Wildri Dalsem: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Wildri Dalsem

Mijn motivatie dit jaar om weer te wandelen voor KWF is sterker dan ooit. Het rouwen om ons verlies van familie en/of vrienden te verwerken wordt niet minder maar het besef dat ik mee kan helpen om een medicijn te ontwikkelen tegen deze verschrikkelijke ziekte moedigt mij aan om me weer in te zetten voor de 4Daagse Sponsorloop. Het lijkt nog ver weg de start van de 4Daagse Nijmegen 2019 maar het trainen is al begonnen. Ik hoop dat er veel mensen met mij meelopen door mij te sponsoren. Met in mijn achterhoofd het afscheid door de dood van de vader van mijn kinderen, hij heeft de strijd tegen deze ziekte verloren, wandel ik voor het eerst als trotse Oma deze 4Daagse Sponsorloop. En daarnaast loop ik zoals al enkele jaren voor Rob. Alleen dit jaar is het anders, Rob heeft ook het gevecht tegen deze ziekte verloren en afscheid moeten nemen van mijn vriendin en hun twee zonen. Hij zal dus niet aan de finish staan maar hij is er zeker weer bij. Op mijn rugtasje van KWF blijft staan: ‘IK LOOP VOOR ROB’
Verzameld bedrag
  . 60,00
Dorien Koelen: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Dorien Koelen

De Nijmeegse Vierdaagse: een evenement waar jaarlijks 47.000 mensen vanuit de hele wereld aan meedoen. Een evenement waarvan ik al jaren zeg: 'Ik doe dit nooit meer' en ieder jaar sta ik toch weer aan de start. Een evenement waarbij ik elk jaar bloed, zweet en (heel veel) blaren loop. Maar vooral een evenement met duizenden toeschouwers en overal muziek, gastvrijheid en gezelligheid! Je kan het bijna een verslaving noemen om eraan mee te willen doen! En hoe kun je dit evenement nog mooier maken? Natuurlijk door te lopen voor een goed doel: het KWF Kankerfonds! En dat ga ik dit jaar doen. Ik loop mijn 8e Vierdaagse voor het KWF Kankerfonds!
Verzameld bedrag
  . 45,00
Peter van Veen: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Peter van Veen

Precies een dag na mijn inschrijving voor de Vierdaagse van Nijmegen werd er bij mij kanker geconstateerd. Ondanks dit ga ik er toch weer voor om de Vierdaagse te gaan lopen. De Vierdaagse betekend heel veel voor me weten de mensen die mij kennen en zelfs kanker kan mij er niet van weerhouden! Ook daar wil ik de strijd mee aan gaan en ook verslaan. Ik hoop dat jullie mijn moed belonen met een mooie donatie aan KWF Kankerbestrijding. We kennen allemaal wel iemand met deze vreselijk ziekte en daar ga ik in Nijmegen ook voor lopen, voor jou kennissen of familieleden of misschien wel voor je zelf. Helaas weet ik nu wat zij, die het hebben of ook gehad hebben moeten doorstaan of moesten doorstaan. Ik dacht ook altijd, heel naïef, dat overkomt mij niet. Het liep anders... Nu ben ik het, morgen kan jij de pineut zijn. Om de kanker de wereld uit te helpen is er geld nodig voor onderzoek. Heel veel geld. Doe me een plezier en doneer een bijdrage. Als jij doneer zal ik er voor gaan lopen. Bedankt alvast! Ook namens al die toekomstige patiënten.
Verzameld bedrag
  . 15,00
Ankie Dijkslag: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ankie Dijkslag

Op dit moment heb ik een aantal mensen in mijn omgeving die aan kanker lijden. Daar moet toch iets aan te doen zijn
Verzameld bedrag
  .  5,00
Joke De vries: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Joke De vries

Ik ben heel dankbaar dat ik zelf gezond ben en loop. Oor KWF zo dat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar deze ziekte . Ik heb helaas alweer van een lief schoonzusje afschijd moeten nemen .en er zijn haar veel die ik persoonlijk ken voor gegaan
Verzameld bedrag
  .  0,00
Fabiënne Voncken: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Fabiënne Voncken

Testhdjdjdjdjdudjdjdjdjdjjd
Verzameld bedrag
  .  0,00
Corina Willeijns-Friedl: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Corina Willeijns-Friedl

Kortgeleden afscheid moeten nemen van mijn lieve schoonzus Inge die de strijd heeft verloren. Ik hoop met mijn opbrengst weer dichterbij genezing van deze vreselijke ziekte komt.
Verzameld bedrag
  .  0,00
Dolf Houtman: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Dolf Houtman

Lopen voor een wereld met mensen die niet hoeven te vrezen voor kanker lijkt mij een mooie wereld.
Verzameld bedrag
  .  0,00
Peter Bos: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Peter Bos

De 4 daagse loop ik omdat het een super mooie week is en wil een aandeel geven in het oplossen of genezen van deze vreselijke oneerlijke ziekte.En ik loop hem zeker voor de mensen om mij heen die hier mee te maken hebben.Ga er voor vriendjes dan ga ik op een andere manier mijn best doen.
Verzameld bedrag
  .  0,00
Leny Pelkmans: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Leny Pelkmans

Ik loop al een paar jaar met de gedachte om voor het goede doel te gaan lopen. En dit jaar dacht ik, ik doe het gewoon! Mijn keuze van een goed doel was niet moeilijk, dit is het KWF Kankerfonds. De rede was ook niet moeilijk. Namelijk als je weet dat 1 op de 3 mensen kanker krijgt, kent iedereen wel iemand die er mee te maken heeft. Het is vaak een oneerlijke strijd, die nog teveel mensen helaas verliezen. Ook ik heb het van dichtbij meegemaakt en dierbare verloren. Ook heb ik in mijn werk regelmatig er mee te maken en ook dan sta je vaak machteloos. Door te lopen voor dit goede doel hoop ik geld binnen te halen, zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden en dat de ziekte uiteindelijk terug gedrongen kan worden.
Verzameld bedrag
  .  0,00
Colette Wever: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Colette Wever

Als je je realiseert, dat 1 op de 3 Nederlanders kanker krijgt, is de keuze om ook dit jaar tijdens de 4-daagse voor het KWF te lopen niet zo moeilijk. Er moet nog zo veel onderzoek worden gedaan en daar is natuurlijk geld voor nodig. Reden genoeg voor mij om hier opnieuw aandacht voor te vragen door middel van de sponsorloop actie. Wil je me helpen, door te doneren voor het KWF, zodat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is? Het zal mijn 26ste 4 daagse nog mooier maken!
Verzameld bedrag
  .  0,00