Wandel ook voor KWF Kankerbestrijding!

0 wandelaars steunen ons voor € 0,-
KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Kanker raakt ons allemaal: maar liefst 1 op de 3 mensen krijgt kanker. Op dit moment sterven er jaarlijks helaas nog zo’n 45.000 mensen aan de gevolgen van kanker. Dit maakt kanker in Nederland doodsoorzaak nummer één. KWF gelooft dat er een dag komt dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Wandel tegen kanker en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Geef jouw wandeltocht extra betekenis door je te laten sponsoren voor kankeronderzoek. KWF besteed het geld dat de deelnemers ophalen aan onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Elke stap die je zet, elke kilometer die je loopt, draagt bij aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.  

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Vierdaagse in door sponsorgeld voor KWF op te halen? Fantastisch! Stel jezelf een ambitieus doel en gebruik onze tips en tools om jouw netwerk te enthousiasmeren en om donaties te vragen. Je zult versteld staan van de familie, vrienden, collega’s en vreemden die je zullen steunen. En omdat we ontzettend blij zijn met jouw steun, kun je van ons verwachten:


*) De mogelijkheid om  je eigen actiepagina aan te maken via https://acties.kwf.nl/event/nijmeegse-4-daagse om jezelf en jouw actie te promoten;
*) Tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren;
*) Trainings- en voedingstips;
*) Een mooi wandelshirt;
*) Rustpunten van ons langs de route met een masseur, water, fruit en andere versnaperingen;
*) Support van Radboud Oncologie Fonds / KWF-medewerkers en vrijwilligers tijdens de Vierdaagse. Uiteraard komen we je aanmoedigen!
*) Uitnodiging voor een rondleiding in het Radboudumc.


Lees in het privacy statement hoe KWF omgaat met je contactgegevens.


 

Contactgegevens

KWF Kankerbestrijding

E-mail: vierdaagse@kwfnijmegen.nl
Website: http://www.kwf.nlWij wandelen voor KWF Kankerbestrijding