Wandel ook voor KWF Kankerbestrijding!

61 wandelaars steunen ons voor € 60.422,-
KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Kanker raakt ons allemaal: maar liefst 1 op de 3 mensen krijgt kanker. Op dit moment sterven er jaarlijks helaas nog zo’n 45.000 mensen aan de gevolgen van kanker. Dit maakt kanker in Nederland doodsoorzaak nummer één. KWF gelooft dat er een dag komt dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Wandel tegen kanker en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Geef jouw wandeltocht extra betekenis door je te laten sponsoren voor kankeronderzoek. KWF besteed het geld dat de deelnemers ophalen aan onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Elke stap die je zet, elke kilometer die je loopt, draagt bij aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.  

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Vierdaagse in door sponsorgeld voor KWF op te halen? Fantastisch! Stel jezelf een ambitieus doel en gebruik onze tips en tools om jouw netwerk te enthousiasmeren en om donaties te vragen. Je zult versteld staan van de familie, vrienden, collega’s en vreemden die je zullen steunen. En omdat we ontzettend blij zijn met jouw steun, kun je van ons verwachten:


*) De mogelijkheid om  je eigen actiepagina aan te maken via https://acties.kwf.nl/event/nijmeegse-4-daagse om jezelf en jouw actie te promoten;
*) Tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren;
*) Trainings- en voedingstips;
*) Een mooi wandelshirt;
*) Rustpunten van ons langs de route met een masseur, water, fruit en andere versnaperingen;
*) Support van Radboud Oncologie Fonds / KWF-medewerkers en vrijwilligers tijdens de Vierdaagse. Uiteraard komen we je aanmoedigen!
*) Uitnodiging voor een rondleiding in het Radboudumc.


Lees in het privacy statement hoe KWF omgaat met je contactgegevens.


 

Contactgegevens

KWF Kankerbestrijding

E-mail: vierdaagse@kwfnijmegen.nl
Website: http://www.kwf.nlWij wandelen voor KWF Kankerbestrijding

Gerard Heuvelman: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Gerard Heuvelman

Mijn moeder, Gerrie Heuvelman heeft begin dit jaar te horen gekregen dat ze ongeneeslijk ziek is aangaande de constatering van alvleesklier en leverkanker. Dit is de beweegreden waarom ik mij inzet tijdens mijn Nijmeegse Vierdaagse voor het KWF Kankerbestijding! Helaas is mijn moeder onlangs overleden!
Verzameld bedrag
 6.564,65
Wandelaars Jacqueline, Gerrit, Liam en Dirk: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Wandelaars Jacqueline, Gerrit, Liam en Dirk

De Nijmeegse vierdaagse is een geweldig evenement, de meeste van ons wandelgroepje hebben deze ook al meerdere keren succesvol gelopen. Zo ook twee jaar geleden liepen wij Gerrit, Wout, Liam, Dirk en Jacqueline de vierdaagse op verschillende afstanden, voorafgaand aan maanden gezellig samen trainen. Dit jaar zouden er vier van start gaan en de akela van deze groep zou een jaar sabbatical nemen, was het niet zo dat Wout de verschrikkelijke diagnose kanker kreeg te horen. Hij kan nu niet mee en daarom gaan wij Gerrit, Liam, Dirk en Jacqueline samen met hem de strijd aan tegen kanker. KWF besteed het geld van deze sponsorloop aan onderzoek naar kanker in het RadboudUMC en daarom lopen we voor het KWF. Iedere stap en iedere donatie, hoe klein ook, is een stap naar minder kanker, meer genezing en een beter kwaliteit van leven voor een kankerpatient. Steun ons en help ons een mooi bedrag bij elkaar te wandelen, alvast bedankt!
Verzameld bedrag
 3.045,90
Collegas van Overbetuwe: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Collegas van Overbetuwe

Kanker raakt ons allemaal: maar liefst 1 op de 3 mensen krijgt kanker. Op dit moment sterven er jaarlijks helaas nog ruim 45.000 mensen aan de gevolgen van kanker. Dit maakt kanker in Nederland doodsoorzaak nummer 1. KWF gelooft dat er een dag komt dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. We wandelen daarom tegen kanker en dragen zo bij aan baanbrekend kankeronderzoek. KWF besteedt het geld dat wij ophalen aan onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Elke stap die we zetten, elke kilometer die we lopen, draagt bij aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dit willen we samen doen met jullie, dus steun ons hierbij!
Verzameld bedrag
 2.800,60
Colette Wever: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Colette Wever

Als je je realiseert, dat 1 op de 3 Nederlanders kanker krijgt, is de keuze om ook dit jaar tijdens de 4-daagse voor het KWF te lopen niet zo moeilijk. Er moet nog zo veel onderzoek worden gedaan en daar is natuurlijk geld voor nodig. Reden genoeg voor mij om hier opnieuw aandacht voor te vragen door middel van de sponsorloop actie. Wil je me helpen, door te doneren voor het KWF, zodat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is? Het zal mijn 26ste 4 daagse nog mooier maken!
Verzameld bedrag
 2.682,95
Aletty Scheffer: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Aletty Scheffer

Mijn trouwe vierdaagse supporter, mijn vader heeft helaas het geluk niet gehad van kanker te genezen, hij is 4,5 jaar geleden overleden.... ik sta op en wil lopen voor alle moedige mensen die strijden voor genezing van kanker en voor hen die het geluk van genezing ook niet hadden. Voor meer onderzoek voor behandeling en genezing van kanker is geld nodig, veel geld. Ik vind het fantastisch dit jaar weer voor het KWF te kunnen lopen. Het zou geweldig zijn als jullie mij voor dit goede doel willen sponsoren....❤️
Verzameld bedrag
 2.464,30
René Ordeman: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
René Ordeman

Er zijn nog steeds mensen die aan kanker overlijden. Ondanks dat er al veel onderzoek plaats vindt is er nog meer nodig om deze verschrikkelijke ziekte te stoppen. Om bij te dragen aan dit onderzoek loop ik namens team Omnibus voor het KWF. Al het geld wat wij opbrengen wordt gebruikt voor het o zo nodige onderzoek.
Verzameld bedrag
 2.399,60
Nicole van Hegelsom: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Nicole van Hegelsom

Kanker.....een rotwoord voor een rotziekte. Het breekt je af stukje bij stukje. Soms snel soms langzaam. Helaas is dit jaar mijn lieve mama aan de beurt. Alvleesklierkanker. Een sluipmoordenaar en onbehandelbaar. Binnen 5 minuten werd ze afgeschreven en aan de kant gezet...Ik zie haar zo nog zitten bij de dokter toen ze het hoorde. Ik snap er niks van... was het eerste wat ze zei. En dan begint een moeilijke weg naar acceptatie en afscheid nemen..genieten, huilen en lachen, pijn hebben...een weg die ze dapper bewandelt samen met papa. Ik weet dat er heel veel mensen zijn die haar voor zijn gegaan en ook nog velen volgen in de strijd tegen kanker. Ik hoop dat er ooit een moment komt waarop je een eerlijke kans hebt op herstel bij welke vorm van kanker dan ook♥️
Verzameld bedrag
 2.248,30
Simone Moureaux: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Simone Moureaux

Al een aantal jaar loop ik met het idee in gedachten om een uitdaging aan te gaan voor een goed doel. Nu ik eindelijk de kans hiertoe heb, is mijn keuze gevallen op het inzamelen van geld voor het KWF Kankerfonds. De rede voor mijn keuze is dat iedereen vroeg of laat in bepaalde manier te maken krijgt met deze verschrikkelijke ziekte.... Zelf heb ik helaas ook reeds moeten ervaren hoe het is om iemand die mij dierbaar was te verliezen aan kanker...Ook om mij heen zie ik hoe veel mensen deze oneerlijke strijd moeten aangaan...en helaas ook velen die deze strijd nog steeds verliezen. Het kan je boos en verdrietig maken en je kunt dan ook alleen maar hopen dat door veel onderzoek deze ziekte ooit de wereld uit zal zijn....Dáárom zamel ik geld in. Tijdens de Vierdaagse zal ik de mensen in gedachten nemen die helaas deze strijd hebben verloren en zeker ook diegene die bezig zijn met deze strijd. Ze zullen niet vergeten zijn.
Verzameld bedrag
 1.987,65
Maya Ligthart: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Maya Ligthart

Kanker is, naast vele andere ziekten, gewoon een enorme rotziekte die jaarlijks van veel mensen het leven eist. Onderzoek naar kanker is enorm lastig en kost hierdoor veel tijd en geld. Graag wil ik mij inzetten voor het KWF, omdat ik nu al te veel mensen aan kanker verloren ben en ik dit in mijn naaste omgeving ook veel te vaak hoor! Mensen die op een veel te jonge leeftijd uit het leven worden gerukt en een niet opnieuw te vullen gat achter laten bij hun dierbaren! Alle beetjes helpen!!
Verzameld bedrag
 1.744,60
Team  Elleke Meitâh  voâh Petâh: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Team Elleke Meitâh voâh Petâh

Bedenk eens: 47.000 mensen mogen inschrijven voor de Vierdaagse... Bedenk eens: 47.000 overleden in 2017 aan kanker Meer hoeven we niet te zeggen toch? Onderzoek is hard nodig... nu, in de toekomst! En dank zij het onderzoek dat al gedaan is, kunnen wij deze Vierdaagse met z\'n drietjes lopen! Annechiena, Nienke en Gerdie
Verzameld bedrag
 1.699,65
Janneke den Hartog: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Janneke den Hartog

Er kan voor dit belangrijke doel nooit genoeg geld opgehaald worden. Ik probeer hier dmv ervoor te lopen en mij te laten sponseren mijn steentje bij te dragen!
Verzameld bedrag
 1.676,65
Raymon Schröder: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Raymon Schröder

Omdat er nog zoveel mensen om me heen nog heel hard moeten werken om deze ziekte te overwinnen. Het percentage nog steeds 1 op 3 is en dat is best veel.
Verzameld bedrag
 1.609,30
Manon en Hans Wesseling: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Manon en Hans Wesseling

Wij zijn Manon en Hans en wandelen dit jaar weer voor het KWF. Dit is voor ons het 4de jaar samen. Wij hebben dit doel gekozen omdat wij om ons heen zien dat er nog dagelijks een strijd gevoerd wordt om de ziekte kanker te overwinnen. Helaas zijn er inmiddels al enkele familieleden en vrienden aan deze verschrikkelijke ziekte overleden. Wij hopen met onze actie een bijdrage te leveren aan onderzoek naar, en uiteindelijke genezing van kanker. Elke euro helpt !! Dus steun ons en help ons weer een mooi bedrag bij elkaar te wandelen.
Verzameld bedrag
 1.565,00
Robert Knabben: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Robert Knabben

Helaas heb ik familieleden in mijn directe omgeving verloren aan deze verschrikkelijke ziekte. Als familie kun je niet anders dan meegezogen worden in de achtbaan aan emoties die bij de strijd tegen kanker komen kijken. Door geld in te zamelen voor het KWF hoop ik dat genezing weer een stapje dichterbij komt, zodat anderen dit niet meer hoeven mee te maken.
Verzameld bedrag
 1.470,25
Jose Verheijen: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Jose Verheijen

Iets kunnen doen tegen de ziekte die soms zo akelig dichtbij komt.
Verzameld bedrag
 1.367,65
Marco Jordens: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Marco Jordens

Samen trekken wij ten strijden tegen kanker! Ik ga geld ophalen voor kankeronderzoek in het Radboud ziekenhuis om bij te dragen aan een wereld zonder kanker. Dat is heel hard nodig, want nu krijgt een op de drie mensen kanker. Op mijn prille leeftijd ben ik ook al vaak in aanraking gekomen met ontroerende verhalen. Familie, kennissen en vrienden die de strijd helaas niet hebben mogen winnen. Maar wij kunnen die strijd doorzetten! Door jou als donateur en ik als wandelaar kunnen wij een mooi bedrag binnen halen wat kan bijdragen aan baanbrekend onderzoek. Ik draag mijn 4Daagse op aan mijn oom Rien. Inmiddels ruim 3 jaar geleden is hij gediagnosticeerd met prostaatkanker met uitzaaiingen. Met een aantal jaar te leven, geniet hij nog vol van het leven. Met hier en daar wat onderzoeken, bestralingen en chemo\\\'s is zijn strijd nog niet gestreden. Dagelijks maak ik deel uit van dit bijzonder en emotioneel verhaal. Jarenlang hebben mijn oom Rien en zijn man Simon voor mij klaargestaan. Zij hebben mij de wereld laten zien, geleerd een goed mens te zijn en het leven te waarderen en te bedanken. Het mooiste wat ik nu kan doen is voor hen mijn strijd laten zien tijdens de 4Daagse. Het maakt mij trots, blij en emotioneel als ik zie hoe blij Rien wordt van mijn deelname. Het maakt mij trots, blij en emotioneel als ik denk aan iedere dag die ik loop tijdens de vierdaagse en ik Rien langs de kant zie staan. Steun mij en doneer nu om een prachtig bedrag op te halen voor het KWF/Radboud Oncologiefonds voor kankeronderzoek! P.s. Klein bedrag, 5 euro doneren mag!;) Dankjewel voor jullie steun!
Verzameld bedrag
 1.354,30
Harma Terpstra: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Harma Terpstra

Borstkanker en lymfeklierkanker. In de familie staan we weer machteloos om een lieve, jonge moeder en vrouw en dochter en (schoon) zus die knokt tegen de gevolgen van borstkanker. We staan allemaal langs de zijlijn. Ik ben blij dat ik gezond kan lopen. Ik kan haar pijn niet wegnemen maar Ik hoop met deze sponsoring toch een ietsiepietsie te kunnen doen. Beleven. Meeleven. Doorleven.
Verzameld bedrag
 1.304,30
Peter Bos: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Peter Bos

De 4 daagse loop ik omdat het een super mooie week is en wil een aandeel geven in het oplossen of genezen van deze vreselijke oneerlijke ziekte.En ik loop hem zeker voor de mensen om mij heen die hier mee te maken hebben.Ga er voor vriendjes dan ga ik op een andere manier mijn best doen.
Verzameld bedrag
 1.285,00
ANDREAS van der Heijden: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
ANDREAS van der Heijden

Ik loop voor KWF Kankerbestrijding, omdat mijn nicht en mijn oma aan kanker zijn gestorven en mijn moeder het heeft gehad. Ik vind het heel belangrijk dat er goed onderzoek wordt gedaan naar kanker.
Verzameld bedrag
 1.137,30
Welmoed Siedsma: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Welmoed Siedsma

Waarom ik voor KWF loop behoeft denk ik geen toelichting. Voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen is gewoon superveel geld nodig! In 2017 heb ik de Vierdaagse uitgelopen en toen waren er een boel lieve mensen die gesponsord hebben. Ik hoop heel erg dat dat dit jaar weer zo is! 0m te beginnen doneer ik alvast 40 cent per kilometer van de 4 x 40 die op het programma staan.
Verzameld bedrag
 1.052,65
Hans De Bont: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Hans De Bont

Ik heb naaste verloren en het kantje boord zien overleven. Dit heeft heel veel met mij gedaan in denken en doen. Ik weet hoe het voelt als naaste en weet ook wat het met de mensen doet die het ondergaan. Hun leven staat op de kop en als ze het geluk hebben dat ze het mogen overleven verandert hun leven dramatisch. Het zal nooit meer het oude worden. Voor vele anderen die hun naaste verliezen aan deze vreselijke ziekte is het gemis daar waar niemand iets aan kan veranderen. Daarom is er niets belangrijker dan welke vorm van kanker ook te kunnen genezen zodat niemand deze ellende hoeft mee te maken.
Verzameld bedrag
 1.039,95
Janny van de Donk: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Janny van de Donk

Ik prijs me gelukkig en ik ben dankbaar. Ik ben gezond. Anders dan een aantal dierbaren. Zij hebben te dealen met Kanker. Hersentumor, alvleesklierkanker, lymfklierkanker, borstkanker, darmkanker. Ik ben ook een van de gelukkigen die is ingeloot om voor de eerste keer deel te nemen aan de 4 daagse. Ook anders dan anderen, die tot hun teleurstelling te horen hebben gekregen dat ze het volgend jaar nog maar eens moeten proberen. Zie hier mijn motivatie om er volop tegenaan te gaan. Om te genieten van de trainingen, om te genieten van de natuur, om te genieten van mijn mogelijkheden. En ja, ik koppel daar in volle overtuiging een goed doel aan. En ik wil dit voor iedereen doen die me dierbaar is. De grootste gemeenschappelijke factor is het KWF. Dus daar kies ik voor. Ik ga vier dagen 30 kilometer wandelen en ik vraag jullie om deze wandeling te sponsoren met 10 eurocent per kilometer. Twaalf euro vijftig dus. Een bedrag dat je vaak al kwijt bent tijdens een kort zitje op een zonnig terras. Uiteraard is het equivalent van een uitgebreide lunch ook heel welkom!! Omdat we dankbaar zijn, omdat we geluk hebben gehad en we dit geluk willen delen. Alvast kei-bedankt, Janny
Verzameld bedrag
  .937,65
Riny van den Boogaard: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Riny van den Boogaard

Door kanker hebben we al van verschillende dierbare afscheid moeten nemen.
Verzameld bedrag
  .920,00
Hilde Tetelepta: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Hilde Tetelepta

Ik Doneer elke mnd al voor KWF. Dit jaar loop ik voor de 2e x de Nijmeegse 4daagse. In mijn directe omgeving waaronder Familie kampt met deze ziekte en daarom wil ik voor hen lopen en hun een ❤onder de riem steken dat ik begaan ben met hen die lijden en strijden om deze ziekte te overwinnen
Verzameld bedrag
  .899,95
Robert-Jan Kristel: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Robert-Jan Kristel

Helaas krijgen steeds meer mensen te maken met deze verschrikkelijke ziekte. Ook in mijn directe omgeving, waarbij ik in 2012 mijn vader hieraan ben verloren. Ook andere personen welke dicht bij mij staan hebben last gehad (of hebben nog steeds last) van deze ziekte, waarbij zij gelukkig meer succes hebben gehad in de behandeling en hier heel sterk in staan! Ik zet mij dan ook graag in voor KWF om geld in te zamelen, voor een nog betere bestrijding tegen kanker nu, en in de toekomst!
Verzameld bedrag
  .884,65
Ton van Dorst: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ton van Dorst

Nog steeds komen velen van ons in aanraking met deze verschrikkelijke ziekte. En nog steeds kunnen we er in vele gevallen niets of te weinig aan verhelpen. Hier is geld voor nodig, veel geld, voor onderzoek, voor het ontwikkelen van medicatie enz. Dit voor ons allemaal en onze toekomstige generaties, DAAR loop ik voor
Verzameld bedrag
  .840,30
Tonny en Cees Nieuwkerk: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Tonny en Cees Nieuwkerk

Wij gaan dit jaar voor de 7e keer als sponsorloper voor het KWF starten. Iedereen heeft wel iemand in zijn/haar familie, vrienden, kennissenkring, club of vereniging Die getroffen is door deze vreselijke ziekte, dat raakt je Meestal denken we dan, we kunnen niets doen.... Maar...dat kan wel! Wij gaan lopen voor het KWF en u bent/jullie zijn van harte uitgenodigd om ons te sponseren Samen de schouders eronder en wij zetten ons beste beentje voor Namens het KWF en alle patienten ...BEDANKT
Verzameld bedrag
  .808,00
Patricia Wietzes: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Patricia Wietzes

Helaas heb ik al van een aantal dierbaren veel te vroeg afscheid moeten nemen door kanker. Omdat nog steeds veel te veel mensen met deze ziekte te maken hebben of krijgen, is onderzoek van belang. Hoe mooi en simpel is het om door het lopen van de Vierdaagse kankeronderzoek meer bekendheid te geven en te kunnen sponsoren? Ik draag dit jaar graag mijn steentje bij. U ook?
Verzameld bedrag
  .774,65
Corina Willeijns-Friedl: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Corina Willeijns-Friedl

Kortgeleden afscheid moeten nemen van mijn lieve schoonzus Inge die de strijd heeft verloren. Ik hoop met mijn opbrengst weer dichterbij genezing van deze vreselijke ziekte komt.
Verzameld bedrag
  .769,00
Irma en Ronald Weijermars: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Irma en Ronald Weijermars

Meedoen aan de vierdaagse is mooi maar mooier is nog om er een goed doel mee te steunen . De strijd voor ons is tot de finish maar de stijd tegen kanker gaat door. Iedereen kent wel mensen die getroffen worden door deze vreselijke ziekte . Onderzoek en steun is zo ontzettend nodig . Graag daarvoor uw hulp . Steun ons door KWF te steunen . Onze dank.
Verzameld bedrag
  .679,65
-- --: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
-- --

Niemand zou zijn/haar dierbare moeten verliezen aan kanker. Steunen jullie me om geld in te zamelen voor meer onderzoek? Mijn Vierdaagse wandeltocht draag ik op aan mijn moeder. Haar onuitputtelijke liefde zal ik voor de rest van mijn leven bij me dragen. \'\'Soms is \'t beater iets moeis te verleeze . Beater verleeze dan det ge \'t noeit het gehad.\'\'
Verzameld bedrag
  .659,65
Linda en Andrea van de Wal: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Linda en Andrea van de Wal

Ik ben Linda en ben 13 jaar oud en ik heb voorgenomen om dit jaar de vierdaagse te gaan lopen. Deze ga ik onder begeleiding van mijn moeder Andrea lopen. We hebben nu al bijna 200 km gelopen [Mei] en zijn dus volop in training. Om voor een 4 daagse kruisje in aanmerking te komen moet ik 30 km per dag lopen. Het idee om te lopen voor KWF kankerbestrijding is eigenlijk door mij gekomen. Mijn doel is hierdoor beter in zicht gekomen omdat er nu of in de toekomst ook andere mensen er wat aan hebben. Ook wij zijn dierbare verloren aan deze ziekte. Door geld op te halen voor onderzoek hoop ik mensen te kunnen helpen.
Verzameld bedrag
  .649,65
Willem Appeldoorn: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Willem Appeldoorn

De startdag van de vierdaagse moet de broer van mijn wandelmaatje een heftige operatie ondergaan nav kanker. Mijn maatje is hierdoor vroegtijdig komen uit te vallen. Ik wil hem en zijn familie graag meenemen in mijn 4 dagen. Familie Bosch, deze is voor jullie! <3
Verzameld bedrag
  .648,60
Eva Bruines: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Eva Bruines

Wat mij extra motiveert deze uitdaging aan te gaan is om me tijdens de 4 daagse in te zetten voor een goed doel, namelijk het KWF. Van dichtbij heb ik ervaring met deze vreselijke ziekte. Alle blaren en spierpijn zijn het zeker waard om een mooi bedrag in te zamelen, zodat belangrijke onderzoeken naar kanker gefinancierd kunnen worden. Alle bijdragen hieraan stel ik enorm op prijs! Bedankt alvast! Ik ga m’n best doen in juli.
Verzameld bedrag
  .639,65
Dorien Koelen: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Dorien Koelen

De Nijmeegse Vierdaagse: een evenement waar jaarlijks 47.000 mensen vanuit de hele wereld aan meedoen. Een evenement waarvan ik al jaren zeg: 'Ik doe dit nooit meer' en ieder jaar sta ik toch weer aan de start. Een evenement waarbij ik elk jaar bloed, zweet en (heel veel) blaren loop. Maar vooral een evenement met duizenden toeschouwers en overal muziek, gastvrijheid en gezelligheid! Je kan het bijna een verslaving noemen om eraan mee te willen doen! En hoe kun je dit evenement nog mooier maken? Natuurlijk door te lopen voor een goed doel: het KWF Kankerfonds! En dat ga ik dit jaar doen. Ik loop mijn 8e Vierdaagse voor het KWF Kankerfonds!
Verzameld bedrag
  .620,00
René Derksen: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
René Derksen

Ik ben René en 61 jaar en wat ben ik bevoorrecht dat ik dit jaar voor de 11 de keer de Nijmeegse Vierdaagse kan lopen. Dit jaar wil ik me graag inzetten voor het KWF. Onze vriend Damian van 19 jaar heeft afgelopen maanden te maken gehad met deze vreselijke ziekte. Wat is het moeilijk om hem zo ziek te zien, en het verdriet wat het met zich meebrengt voor alle mensen om hem heen! Gelukkig is er een behandeling die hem beter maakt! Maar er zijn heel veel mensen met deze ziekte die deze kans niet krijgen. Daarom is geld ophalen voor onderzoek zo belangrijk. Elke bijdrage groot of klein helpt mee om deze ziekte de wereld uit te krijgen!! Helpen jullie mee? Ik wil jullie alvast hartelijk bedanken!
Verzameld bedrag
  .595,00
Job Nijhoff: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Job Nijhoff

Ik kom in actie voor KWF omdat ik in 2015 mijn vader ben verloren aan kanker.
Verzameld bedrag
  .549,65
Els Petit: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Els Petit

Nu kanker voor mij heel dichtbij in de familie is gekomen en ik zie wat een impact dit heeft op veel mensen in de directe omgeving en de persoon zelf, realiseer ik me hoe ontzettend belangrijk onderzoek is, met name onderzoek naar immuno therapie. Daarom wil ik mijn laatste vierdaagse voor dit fantastische doel gaan lopen en hopen dat ik samen met mijn sponsoren een steentje bij kan dragen waardoor kanker ooit niet meer dodelijk zal zijn maar een chronische ziekte wordt of beter nog dat iedereen hiervan kan genezen. Alle kleine beetjes helpen en ik dank u bij voorbaat al voor uw gulle gift. Liefs Els
Verzameld bedrag
  .502,30
Erwin Wigmans: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Erwin Wigmans

Omdat we allemaal wel iemand hebben gekend die deze ziekte had. We lopen toch; dus waarom dan niet ook sponsoren.
Verzameld bedrag
  .500,00
Vincent Roes: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Vincent Roes

Ik loop voor de 2e keer de 4Daagse en wilde daar meer betekenis aan geven. 1 op de 3 mensen krijgt de diagnose kanker. Kanker verandert het leven van patiënten, maar ook van de families en vrienden. Een koor is net een grote familie, en daarom loop ik dit jaar voor een zieke collega zanger.
Verzameld bedrag
  .499,65
Carla Vliek: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Carla Vliek

Vorig jaar april kregen we te horen dat onze dochter Nancy kanker had ,ik heb de vierdaagse toen af moeten zeggen. Na bestraling , chemo en een operatie is ze nu helende.Ze is pas 43 jaar en heeft drie kinderen waarvan er twee erg klein zijn. Ik was er dus voor haar, wetende wat voor inpakt dat voor een gezin heeft . Hopende dan ook dat het voor de toekomst nog beter behandelbaar zal zijn.
Verzameld bedrag
  .494,65
Kirsten Huijsmans: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Kirsten Huijsmans

Het is een verschrikkelijke ziekte dat steeds vaker in mijn dichte omgeving voorkomt. Aangezien mijn opa voor de derde keer kanker heeft kom ik nu graag in actie!
Verzameld bedrag
  .447,30
Marloes van der Meulen: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Marloes van der Meulen

Al jaren stond \'t hoog op m\'n bucketlist: het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse. Waarom die vrijwillige zelfkastijding? Buiten zijn, in de natuur, mentale en fysieke grenzen verleggen en het meemaken van de sfeer. Als dat niet genoeg is? Nee, bleek toen in november bij mijn 60-jarige energieke en zorgzame papa de zeldzame weke delen kanker werd geconstateerd. Zware chemo-weekenden en weken aan bestralingen en een zware operatie heeft hij als een held doorstaan. Wat ben ik trots op hem. Hierdoor kwam die zogenaamde \'zelfkastijding\' wel in een totaal ander daglicht te staan... Het bracht me tot de wens me heel graag te willen laten sponsoren om voor KWF geld bij elkaar te lopen voor onderzoek naar weke delen kanker die helaas ook vaak bij jongeren voorkomt. Helpen jullie me die wens te realiseren? Meer dan een miljoen keer \'dank je wel\'!
Verzameld bedrag
  .444,65
Erwin Verhart: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Erwin Verhart

Ik loop dit jaar de voor KWF Kankerbestrijding omdat veel mensen om mij heen deze vreselijke ziekte krijgen. Sommige hebben geluk, de meesten ......
Verzameld bedrag
  .435,00
Martin Coenraadts: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Martin Coenraadts

Ik loop dit jaar voor de 8e keer de vierdaagse. Dit jaar wil ik voor een goed doel lopen. Ik heb hierbij mijn keuze laten vallen op de KWF kankerbestrijding. Ik ga lopen voor diegene die moedig strijden tegen deze ziekte. En hoop met deze actie bij te kunnen dragen in minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.
Verzameld bedrag
  .369,65
Herman Oosterwijk: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Herman Oosterwijk

Getroffen door het bericht dat Jan Beeks, jongste zoon van Greetje Bloemert
Verzameld bedrag
  .340,00
Esmeralda Schuurink: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Esmeralda Schuurink

Van dichtbij maak ik deze kut ziekte mee en zie hoe nodig dat de bestrijding nodig is.
Verzameld bedrag
  .300,00
Dennis Theunissen: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Dennis Theunissen

Ik loop voor de KWF zodat er meer onderzoek gedaan kan worden om deze verschrikkelijke ziekte tegen te gaan. Ik heb, net als vele anderen, deze ziekte van dichtbij meegemaakt en hoop dat mijn bijdrage, en van mijn sponsors, een verschil gaat maken.
Verzameld bedrag
  .274,65
andre van es: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
andre van es

ik ben andre van es uit gorinchem.ben 55 jaar.Ik loop dit jaar de nijmeegse vierdaagse voor het kwf kankerbestrijding.In 2015 is onze oudste zoon aan een kwaadaardig hersentumor overleden.Daarom het heb ik ervoor gekozen om dit jaar voor het kwf te gaan lopen tijdens de nijmeegse vierdaagse.Alle donaties zijn welkom. alvast bedankt namens mij en het kwf .
Verzameld bedrag
  .255,00
Anneke de Munnik: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Anneke de Munnik

Ik loop dit jaar voor mijn vriendin. Ze heeft een aantal jaren de 4daagse met mij gelopen en we hebben veel plezier gehad samen. Nu voert ze de strijd tegen kanker. Ik wil graag geld inzamelen voor onderzoek. Om deze ziekte een halt toe te roepen en mijn vriendin en vele anderen een hart onder de riem te steken. Never lose hope!
Verzameld bedrag
  .227,65
Gabrielle de Vries: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Gabrielle de Vries

Ik wil heel graag de vierdaagse lopen voor KWF Kankerbestrijding. Mijn vader is er aan overleden, en ik ga de vierdaagse lopen voor mijn vader en voor iedereen die tegen deze ziekte vecht, er aan is overleden of het hebben overleefd.
Verzameld bedrag
  .180,00
Wildri Dalsem: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Wildri Dalsem

Mijn motivatie dit jaar om weer te wandelen voor KWF is sterker dan ooit. Het rouwen om ons verlies van familie en/of vrienden te verwerken wordt niet minder maar het besef dat ik mee kan helpen om een medicijn te ontwikkelen tegen deze verschrikkelijke ziekte moedigt mij aan om me weer in te zetten voor de 4Daagse Sponsorloop. Het lijkt nog ver weg de start van de 4Daagse Nijmegen 2019 maar het trainen is al begonnen. Ik hoop dat er veel mensen met mij meelopen door mij te sponsoren. Met in mijn achterhoofd het afscheid door de dood van de vader van mijn kinderen, hij heeft de strijd tegen deze ziekte verloren, wandel ik voor het eerst als trotse Oma deze 4Daagse Sponsorloop. En daarnaast loop ik zoals al enkele jaren voor Rob. Alleen dit jaar is het anders, Rob heeft ook het gevecht tegen deze ziekte verloren en afscheid moeten nemen van mijn vriendin en hun twee zonen. Hij zal dus niet aan de finish staan maar hij is er zeker weer bij. Op mijn rugtasje van KWF blijft staan: ‘IK LOOP VOOR ROB’
Verzameld bedrag
  .175,00
Harrie en Maarten Nieuwhuis: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Harrie en Maarten Nieuwhuis

De vierdaagse lopen is niet altijd makkelijk en niet iedereen haalt de eindstreep, iets wat helaas ook nog voor sommige kanker patienten geldt. Gelukkig worden de kansen ieder jaar beter, mede dankzij het vele onderzoek. Daarom is meer onderzoek nodig en willen wij jullie vragen om ons te sponsoren en geld te doneren aan KWF/Radboud ziekenhuis Nijmegen.
Verzameld bedrag
  .175,00
Peter van Veen: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Peter van Veen

Het was februari dit jaar. Precies een dag na mijn inschrijving voor de Vierdaagse van Nijmegen werd er bij mij kanker geconstateerd. Ondanks dit ga ik er toch weer voor om de Vierdaagse te gaan lopen. De Vierdaagse betekend heel veel voor me weten de mensen die mij kennen. En zelfs kanker kan mij er niet van weerhouden! Ook daar wil ik de strijd mee aan gaan en ook verslaan. Ik zou het heel mooi vinden als jullie me voor mijn moed en lef daar voor willen belonen en aanmoedigen met een mooie donatie aan KWF Kankerbestrijding. We kennen allemaal wel iemand met deze vreselijk ziekte en daar ga ik in Nijmegen ook voor lopen, voor jou kennissen of familieleden of misschien wel voor je zelf. Helaas weet ik nu wat zij, die het hebben of ook gehad hebben moeten doorstaan of moesten doorstaan. Ik dacht ook altijd, heel naïef, dat overkomt mij niet. Het liep anders... Nu ben ik het, morgen kan jij de pineut zijn. Om de kanker de wereld uit te helpen is er geld nodig voor onderzoek. Heel veel geld. Doe me een plezier en doneer een bijdrage. Als jij doneer zal ik er voor gaan lopen. Bedankt alvast! Ook namens al die toekomstige patiënten.
Verzameld bedrag
  .160,00
Leny Pelkmans: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Leny Pelkmans

Ik loop al een paar jaar met de gedachte om voor het goede doel te gaan lopen. En dit jaar dacht ik, ik doe het gewoon! Mijn keuze van een goed doel was niet moeilijk, dit is het KWF Kankerfonds. De rede was ook niet moeilijk. Namelijk als je weet dat 1 op de 3 mensen kanker krijgt, kent iedereen wel iemand die er mee te maken heeft. Het is vaak een oneerlijke strijd, die nog teveel mensen helaas verliezen. Ook ik heb het van dichtbij meegemaakt en dierbare verloren. Ook heb ik in mijn werk regelmatig er mee te maken en ook dan sta je vaak machteloos. Door te lopen voor dit goede doel hoop ik geld binnen te halen, zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden en dat de ziekte uiteindelijk terug gedrongen kan worden.
Verzameld bedrag
  .155,00
Ankie Dijkslag: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ankie Dijkslag

Op dit moment heb ik een aantal mensen in mijn omgeving die aan kanker lijden. Daar moet toch iets aan te doen zijn
Verzameld bedrag
  .109,65
Dolf Houtman: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Dolf Houtman

Lopen voor een wereld met mensen die niet hoeven te vrezen voor kanker lijkt mij een mooie wereld.
Verzameld bedrag
  .  0,00
Bianca Gijsen: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Bianca Gijsen

Omdat het nog steeds een veel voorkomende ziekte is die ik dichtbij of in mijn nabije omgeving mee maakt bij jong en oud
Verzameld bedrag
  .  0,00
Martijn Nijland: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Martijn Nijland

In mijn naaste omgeving ken ik veel mensen die tegen kanker hebben gestreden. Dit leek mij de ideale manier om mijn steentje bij te dragen voor de strijd tegen kanker.
Verzameld bedrag
  .  0,00
Bente Verstijnen: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Bente Verstijnen

Ik vind dit doel belangrijk omdat ik dit zelf dichtbij meegemaakt heb en ik zo een steentje kan bijdragen
Verzameld bedrag
  .  0,00
patricia hardy: Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
Ik wandel voor KWF Kankerbestrijding
patricia hardy

veel mensen kennen wel iemand in de omgeving met kanker. ik heb verleden jaar ook voor dit doel gelopen voor mijn vader en voor Marinka in mijn gedachten. de vierde dag langs de bedden gelopen waar mensen met kanker in lagen. heeft veel indruk op mij gemaakt, ik heb toen tegen mezelf gezegd volgend jaar wil ik nog een keer voor dit goede doel lopen.
Verzameld bedrag
  .  0,00