Wandel ook voor Kindercorrespondent!

0 wandelaars steunen ons voor € 0,-
Kindercorrespondent

Kindercorrespondent

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Kinderen en jongeren hun verhaal laten vertellen. Grote mensen praten veel óver de jeugd, maar weinig mét ze. Kinderen hebben veel meer te vertellen dan de meeste volwassenen denken. Drijvende kracht achter de Kindercorrespondent is Tako Rietveld; hij werkte ruim 10 jaar voor het Jeugdjournaal en is sinds enkele jaren nu de eerste kindercorrespondent wereldwijd. De Kindercorrespondent zet de schijnwerpers op de jeugd en helpt ze hun verhaal vertellen, daarnaast helpt hij volwassenen naar kinderen.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Onze droom is dat kinderen wereldwijd gehoord worden. Daarom richtten we in 2015 The Youth News Foundation op en bouwen we aan een internationaal netwerk van journalisten die met kinderen en jongeren praten.


 Dat doen we namens…


Jullie! En tegelijkertijd voor iedereen. Dus hebben we jullie steun keihard nodig! Steun kan in de vorm van geld maar ook goede ideeen, netwerk, wapperende handjes bij projecten en liefde. De Kindercorrespondent is dus altijd onafhankelijk en wordt door niemand gefinancierd. 


 Wie zijn we?


 Tako is bedenker, initiator, drijvende kracht en dé eerste echte Kindercorrespondent in de wereld. Maar de projecten kan en doet hij natuurlijk niet alleen. We werken samen met een enthousiast team professionals: Marjet, Rick, Hein, Thijs, Steven, Maaike, Karin, Roel, Marga, Marco, Vivian, Naima, Martijn en vele anderen. 

Contactgegevens

Kindercorrespondent

E-mail: info@kindercorrespondent.nl
Website: http://www.kindercorrespondent.nlWij wandelen voor Kindercorrespondent