Wandel ook voor KiKa!

29 wandelaars steunen ons voor € 14.388,-
KiKa

KiKa

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Een gezond kind heeft wel 100 wensen. Een ziek kind maar één…..
Loop voor belangrijk onderzoek naar kinderkanker!

Maak het Nijmeegse Vierdaagse feest nóg leuker en loop voor onderzoek naar kinderkanker!

In ons land krijgen elk jaar ruim 550 kinderen een vorm van kanker. Dat zijn meer dan 10 kinderen per week. KiKa wil de genezingskans van deze zieke kinderen vergroten. Met jouw deelname voor KiKa help je ons hierbij.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar álle vormen van kinderkanker.
Kinderkanker is anders dan kanker bij volwassenen. Het is daarom belangrijk dat er apart wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar specifieke genetische eigenschappen van kinderkanker.
Wij besteden jouw donatie aan wetenschappelijk onderzoek in Nederland en ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker. Hier werken de beste artsen, onderzoekers en andere specialisten samen om ervoor te zorgen dat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen.

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in door sponsorgeld voor KiKa op te halen? Fantastisch!
Welkom in het KiKa team. Bekijk alle informatie op onze website


Als je voor KiKa loopt krijg je:  • Een eigen sponsorpagina (aan te maken via de button ‘Kom in actie’of op de actiewebsite van KiKa)

  • Tips en promotiemateriaal voor het werven van sponsoren

  • Trainingstips

  • Promotiemateriaal, zoals een KiKavlag, om je te actie te ondersteunen

  • Twee unieke KiKa wandelshirts (sportkwaliteit) met het logo van KiKa en de Nijmeegse Vierdaagse

  • Een KiKa gadget (die we nog niet verklappen)

Contactgegevens

KiKa

E-mail: actie@kika.nl
Website: https://www.kika.nlWij wandelen voor KiKa

Milan Kolmer: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Milan Kolmer

Ik ben Milan Kolmer en ik loop samen met mijn moeder Caroline de Nijmeegse Vierdaagse. Wij lopen voor Kika, omdat ik zelf een kind ben en ik vind het belangrijk dat kinderen geen kanker zouden moeten hebben. Helaas komt het ook bij ons in de familie voor. Ik wil lekker genieten als kind en dat zouden alle kinderen moeten kunnen. We hopen met deze actie een mooi bedrag voor Kika bij elkaar te kunnen wandelen.
Verzameld bedrag
 2.882,65
Ans Hermeling: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Ans Hermeling

Mijn naam is Ans Hermeling. 5 jaar geleden liep ik met mijn kleindochter de 4 daagse Nijmegen haar wens was om voor Kika te lopen wat ik natuurlijk super van haar vond. Dit jaar loop ik voor de 4 de keer Kika. Omdat elke week 10 kinderen tussen de 0 en 18 jaar een vorm van kanker krijgen.Wie wil er nou niet dat deze ziekte bestreden wordt bij kinderen! Kika heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten en de bijwerking als gevolg van de behandeling te verminderen. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Met jullie eenmalige sponsoring en mijn inzet aan kilometers dragen wij samen steentje bij aan deze onderzoeken. Hartelijke dank namens mij en Kika.
Verzameld bedrag
 1.270,00
Rafael van der Werff: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Rafael van der Werff

Wij lopen de vierdaagse voor alle dappere kinderen die moeten vechten tegen kanker in het bijzonder voor Eef ❤️. Op de basisschool waar mama werkt zijn drie kinderen die kanker hebben gehad. Er is nu een vierde kind die veel kracht en geluk nodig heeft. Er moet meer geld voor onderzoek komen. Voor een bijzonder meisje Eef waren er niet de juiste medicijnen voor haar kanker. De wereld moet Eef nu missen.
Verzameld bedrag
 1.059,65
Rens van der Horst: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Rens van der Horst

Ik loop voor KiKa omdat elke stap vooruit er één is.
Verzameld bedrag
  .950,00
Dennis Smolders: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Dennis Smolders

Dit jaar loop ik de Nijmeegse vierdaagse en koppel dit gelijk aan een goed doel! Het goede doel waar ik voor gaat lopen is Kika. KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar álle vormen van kinderkanker. Ik wil dat meer kinderen sneller genezen. Wat is er o.a. qua donaties nodig om hier voor te zorgen? Kinderkanker is anders dan kanker bij volwassenen. Het is daarom belangrijk dat er apart wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar specifieke genetische eigenschappen van kinderkanker. Hiervoor vraagt ik jullie steun. Mijn donatie zal worden besteedt aan wetenschappelijk onderzoek in Nederland en ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker. Hier werken de beste artsen, onderzoekers en andere specialisten samen om ervoor te zorgen dat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen. Steun mijn sponsorloop en help mee in de strijd tegen kinderkanker! wil je meer weten over kika of wil je mij sponsoren? Iedereen wilt natuurlijk dat een kind gezond kan opgroeien. Helaas hebben nog te veel kinderen last van hun strijd tegen kanker. Ik wil daarbij helpen door te lopen voor Kika. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Help mij door te doneren op deze pagina!
Verzameld bedrag
  .940,00
Beau van Leur: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Beau van Leur

Omdat ik nu mee loop aan de Vierdaagse dacht ik: Waarom niet gelijk een goed doel steunen? Een gezond kind heeft wel 100 wensen. Een ziek kind maar één... Jouw steun is hard nodig. Kinderkanker is nog steeds doodsoorzaak nummer 1 door ziekte. Deze steun maakt het mogelijk om kinderen met kanker beter te behandelen en te genezen. Door een donatie aan KiKa help je mee aan: • verhoging van de genezingskans van 75% naar 95% • verbetering van de kwaliteit van behandelingen • vermindering van bijwerkingen na behandelingen • ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, het grootste kinderoncologisch centrum van Europa. We winnen alleen als we het samen doen ♡
Verzameld bedrag
  .785,30
Ay Ling Hwan: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Ay Ling Hwan

Opgroeien als kind moet leuk en onbezorgd zijn! Wanneer hier een ziekte als kanker een rol gaat spelen, dan komt daar een einde aan. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kan beter. KiKa\\\'s doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. En dit doel steun ik!
Verzameld bedrag
  .740,00
Cynthia Van raavens: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Cynthia Van raavens

Het allerergste wat je kan overkomen is een ziekte van je kind of nog erger dat je kind dit niet zal overleven. In mijn werk als uitvaartverzorger zie ik dit verdriet van ouders en familie van heel dichtbij. Daarom steun ik zelf maandelijks kika en hoop dat andere dit ook doen door mij te sponsoren tijdens de Vierdaagse.
Verzameld bedrag
  .719,65
Leon Pinter  En Martijn Pinter : Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Leon Pinter En Martijn Pinter

Hallo allemaal, Dit jaar is voor mij de 1e keer dat ik de vierdaagse ga lopen om persoonlijke redenen. Ik ga toch lopen dus ik wil mij graag laten sponsoren voor Kika. Ik ga hier geen zielig verhaal ophangen. In plaats daarvan leg ik u mijn motivatie uit. Onlangs tijdens een oefentocht werd ik aangesproken of ik iemand wilde sponsoren en dat heeft mij aan het denken gezet. Ik ken een dame die rondkomt van een bijstands uitkering en die zich fulltime inzet om donaties te werven voor stichting kika. Zij werft kleine prulletjes en give aways en daar maakt ze dan leuke pakketjes voor om vervolgens op de markt, in winkels of op de kerst of paasmarkt door te verkopen. Werkelijk waar haar hele huis staat vol met werkjes hiervoor en ze heeft het er altijd over. Ik repareer soms de auto van deze mevrouw en ik vraag daar niets voor. Af en toe geeft ze mij 1 van de pakketjes voor mijn kinderen en doneert dan het bedrag dat dat zou moeten kosten zelfs nog aan het goede doel. Voor u en mij een een klein bedrag, voor sommigen veel geld. Nogmaals lopen doe ik toch wel, door mij te laten sponsoren heb ik alleen maar een nieuwe motivatie om het uit te lopen. Dus kom op, zelfs een klein bedrag word gewaardeerd en kan iedereen best missen. Met vriendelijke groet Leon
Verzameld bedrag
  .644,65
Sjimme Conradi: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Sjimme Conradi

Ik vind het belangrijk om voor KiKa te lopen omdat kanker zo een heftige ziekte is. Ik hoop hierbij een bijdrage te kunnen leveren aan de kinderen die met deze lastige ziekte op zeer jonge leeftijd al te maken mee hebben.
Verzameld bedrag
  .620,30
Maurice Lonsain: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Maurice Lonsain

Elke week krijgen 10 kinderen kanker waarbij 25% uiteindelijk komt te overlijden. Als vader van 2 zoons hoop je dat jouw eigen kinderen hier nooit mee te maken zullen krijgen en een onbezorgde toekomst zullen hebben. Daarom wil ik mijn steentje bijdragen door deelname aan de 4-daagse en weer geld inzamelen voor KiKa nadat ik in 2016 al mee heb gedaan aan de Run for KiKa estafette. Het doel van het inzamelen van geld voor KiKa is om meerdere onderzoeken mogelijk te maken waardoor de genezingskans verhoogd kan worden van 75 naar 95% (en liefst hoger). Doneer en help samen met mij kinderkanker de wereld uit!
Verzameld bedrag
  .521,30
Paul Rodermans: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Paul Rodermans

Een kind moet kunnen spelen. Als ze kanker hebben kunnen ze dat niet. En maar 75% overleeft het. Daarom loop ik voor KiKa om geld in te zamelen zodat er betere behandelingen komen en meer kinderen behandeld kunnen worden.
Verzameld bedrag
  .505,00
Ans de Jeu: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Ans de Jeu

Gezondheid is zo ontzettend belangrijk, daar word ik iedere dag weer opnieuw mee geconfronteerd. Steeds weer ben ik me er van bewust hoe gelukkig ik ben zonder pijn, zonder ziekte en met 3 gezonde kinderen. Ik ben 2 jaar als vrijwillig sportmasseur met Giro di KiKa mee geweest en daar heb ik van dicht bij meegemaakt hoe het ook anders kan zijn. Jonge, sportieve kinderen die ineens geconfronteerd worden met een van de vele vormen van kinderkanker. Kinderen die ernstig ziek zijn, maar het positieve uit het leven halen, samen met hun ouders, broertjes en zusjes. Mijn respect voor deze kinderen en de gezinnen is onbeschrijfelijk. Uit respect voor hen en de vele kinderen die met deze ziekte te maken hebben of krijgen heb ik in 2017 zelf meegefietst met Giro di KiKa in de Italiaanse Dolomieten. Dat jaar heb ik ruim 21.000 euro bij elkaar getrapt, zware en minder zware kilometers, met 1 doel voor ogen: samen met KiKa hun doel bereiken: het vergroten van de genezingskans naar 95%!! Nu, 2 jaar later, heb ik een nieuwe uitdaging: de Vierdaagse van Nijmegen lopen. 4 dagen, 40 kilometer per dag. Mijn eigen doel wil ik graag combineren met een goed doel! En hoe kan het dan anders? Ik loop voor KiKa!!
Verzameld bedrag
  .435,00
Evi ter Haar: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Evi ter Haar

Ieder kind moet kunnen genieten van wat ze graag doen,zonder ziek te zijn.. zoals ik van wandelen geniet...ik zet me in, voor kinderen die steeds weer naar een ziekenhuis moeten, moeten prikken,vechten en zich ellendig voelen door de medicijnen..leven in onzekerheid en pijn. Die 40 km die ik moet lopen is niet te vergelijken met wat deze kanjers moeten meemaken, ik ga samen (met mijn ouders) voor jullie kanjers! Xxx
Verzameld bedrag
  .419,95
Tessa van Deenen: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Tessa van Deenen

Ik heb voor KiKa gekozen, omdat ik vind dat dit een goed doel is om voor te lopen. En ik hoop hiermee wat geld op te halen voor het onderzoek naar een behandeling.
Verzameld bedrag
  .340,00
Fletcher van de Weg: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Fletcher van de Weg

Helaas kent iedereen wel iemand die te maken heeft gehad of nog steeds geconfronteerd wordt met kanker. Er bestaat een groot verschil tussen kanker bij kinderen als bij volwassenen. Het soort kanker is anders, een kinderlichaam verschilt veel van- en reageert anders dan bij volwassenen, en de behandelingen en genezingskansen zijn ook anders. Realiseert u zich het volgende: IEDERE week krijgen 10 kinderen kanker. 25% van deze kinderen redt het niet! KiKa steunt daarom ook onderzoeken naar vermindering van bijwerkingen en effecten op latere leeftijd. Dankzij resultaten van afgerond onderzoek neemt de genezingskans voor kanker bij kinderen door een succesvolle behandeling toe. De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse 2019 winnen we eveneens alleen als we het samen doen! Een gezond mens heeft duizend wensen, een ziek mens maar één!
Verzameld bedrag
  .290,00
Marc van Dijk: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Marc van Dijk

Ieder jaar overlijden er veel mensen aan kanker. Het is belangrijk dat er goed onderzoek gedaan kan worden, zodat kunderen op jonge leeftijd geholpen kunnen worden!
Verzameld bedrag
  .265,00
kimberly de wit: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
kimberly de wit

Iedereen wilt natuurlijk dat een kind gezond kan opgroeien. Helaas hebben nog te veel kinderen last van hun strijd tegen kanker. Ik wil daarbij helpen door te lopen voor Kika. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Help mij door te doneren op deze pagina!
Verzameld bedrag
  .245,00
Albert Eckhardt: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Albert Eckhardt

In maart 2019 is bij mij invasieve blaaskanker geconstateerd. In juni worden blaas, prostaat en lymfe verwijderd. Wandelen en beloning 40 dit jaar niet haalbaar. Ik sta nog steeds ingeschreven als deelnemer Bij mijn 25ste keer haalde ik geld op voor het Rode Kruis (Mappa Mondo). Nu wil ik voor de 40ste beloning grote stappen maken voor KiKa! Dank u dat u mij wilt sponsoren ook al moet ik een pas op de plaats maken.
Verzameld bedrag
  .210,00
jean-paul hoeve: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
jean-paul hoeve

heb mijn schoonzusje nooit mogen kennen door deze ziekte en dat wil ik andere in de toekomst niet aandoen
Verzameld bedrag
  .185,00
Ellis Gielen-Janssen: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Ellis Gielen-Janssen

Kinderen kanker vrij daar gaan we voor. Want elk kind heeft veel wensen maar een ziek kind maar 1 en dat is genezen!
Verzameld bedrag
  .120,00
Ad Wagemakers: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Ad Wagemakers

Elke stap, een stap dichterbij !!! Het zou fantastisch zijn als we ieder kind een gezond leven kunnen geven. Als leerkracht in het speciaal onderwijs vraag ik je, help mee, steun mijn stappen.
Verzameld bedrag
  . 89,65
Iris Van Pamelen: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Iris Van Pamelen

Ik vind het belangrijk dat er onderzoek word gedaan voor kinderen met kanker
Verzameld bedrag
  . 50,00
Patrick Tolenaar: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Patrick Tolenaar

Een kind staat aan het begin van zijn of haar leven, en moet nog heel het leven leven. Een kind hoort niet de helft van zijn leven in een ziekenhuis door te brengen. Daarom loop ik voor dot doel.
Verzameld bedrag
  . 34,65
Arjen Sijtsma: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Arjen Sijtsma

Wanneer je al meer dan 24 jaar als kinderoncologieverpleegkundige aan het werk bent dan weet je ondertussen wel hoe belangrijk onderzoek naar genezing van kinderkanker is! Als kinderoncologieverpleegkundige binnen het Prinses Máxima Centrum te Utrecht streven we er naar dat elk kind, die gediagnosticeerd is met welke vorm van kanker, zal genezen, zal overleven. Hier is nog veel onderzoek voor nodig. Kika zorgt er voor dat dit mogelijk is. Daarom loop ik dit jaar voor Kika!
Verzameld bedrag
  . 25,00
Wilma van der Horst-Overmeer: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Wilma van der Horst-Overmeer

Een onbekommerde gezonde jeugd wens je toch ieder kind toe!
Verzameld bedrag
  . 25,00
Merel Smits: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Merel Smits

Als iedereen een steentje bijdraagt. kunnen we veel bereiken. Veel kinderen in Nederland hebben kanker, door geld in te zamelen kan er meer onderzoek gedaan worden.
Verzameld bedrag
  . 15,00
Gerda van Wier: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Gerda van Wier

Ik loop voor KiKa, in het bijzonder voor team Ilse. Ilse de grote inspirator van dit team is er niet meer. Zij heeft de strijd niet kunnen winnen. Het is van groot belang dat er geld komt voor onderzoek om genezingskansen voor kinderen met kanker te vergroten tot 90% Wil jij mij sponsor worden? Alle kleine beetjes helpen
Verzameld bedrag
  .  0,00
Hilly Jonker: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Hilly Jonker

Hoi! Ik loop dit jaar de Nijmeegse vierdaagse samen met mijn moeder, voor het goede doel KIKA. Elk kind moet namelijk goed en gezond kunnen opgroeien. Wij hopen met deze actie een mooi bedrag bij elkaar te lopen en hebben er in ieder geval erg veel zin in.
Verzameld bedrag
  .  0,00