Wandel ook voor KiKa!

9 wandelaars steunen ons voor € 1.225,-
KiKa

KiKa

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Een gezond kind heeft wel 100 wensen. Een ziek kind maar één…..
Loop voor belangrijk onderzoek naar kinderkanker!

Maak het Nijmeegse Vierdaagse feest nóg leuker en loop voor onderzoek naar kinderkanker!

In ons land krijgen elk jaar ruim 550 kinderen een vorm van kanker. Dat zijn meer dan 10 kinderen per week. KiKa wil de genezingskans van deze zieke kinderen vergroten. Met jouw deelname voor KiKa help je ons hierbij.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar álle vormen van kinderkanker.
Kinderkanker is anders dan kanker bij volwassenen. Het is daarom belangrijk dat er apart wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar specifieke genetische eigenschappen van kinderkanker.
Wij besteden jouw donatie aan wetenschappelijk onderzoek in Nederland en ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker. Hier werken de beste artsen, onderzoekers en andere specialisten samen om ervoor te zorgen dat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen.

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in door sponsorgeld voor KiKa op te halen? Fantastisch!
Welkom in het KiKa team. Bekijk alle informatie op onze website


Als je voor KiKa loopt krijg je:  • Een eigen sponsorpagina (aan te maken via de button ‘Kom in actie’of op de de actiewebsite van KiKa)

  • Tips en promotiemateriaal voor het werven van sponsoren

  • Trainingstips

  • Promotiemateriaal, zoals een KiKavlag, om je te actie te ondersteunen

  • Twee unieke KiKa wandelshirts (sportkwaliteit) met het logo van KiKa en de Nijmeegse Vierdaagse

  • Een KiKa gadget (die we nog niet verklappen)

Contactgegevens

KiKa

E-mail: actie@kika.nl
Website: https://www.kika.nlWij wandelen voor KiKa

Rens van der Horst: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Rens van der Horst

Ik loop voor KiKa omdat elke stap vooruit er één is.
Verzameld bedrag
  .435,00
Ans Hermeling: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Ans Hermeling

Mijn naam is Ans Hermeling. 5 jaar geleden liep ik met mijn kleindochter de 4 daagse Nijmegen haar wens was om voor Kika te lopen wat ik natuurlijk super van haar vond. Dit jaar loop ik voor de 4 de keer Kika. Omdat elke week 10 kinderen tussen de 0 en 18 jaar een vorm van kanker krijgen.Wie wil er nou niet dat deze ziekte bestreden wordt bij kinderen! Kika heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten en de bijwerking als gevolg van de behandeling te verminderen. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Met jullie eenmalige sponsoring en mijn inzet aan kilometers dragen wij samen steentje bij aan deze onderzoeken. Hartelijke dank namens mij en Kika.
Verzameld bedrag
  .375,00
Milan Kolmer: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Milan Kolmer

Ik ben Milan Kolmer en ik loop samen met mijn moeder Caroline de Nijmeegse Vierdaagse. Wij lopen voor Kika, omdat ik zelf een kind ben en ik vind het belangrijk dat kinderen geen kanker zouden moeten hebben. Helaas komt het ook bij ons in de familie voor. Ik wil lekker genieten als kind en dat zouden alle kinderen moeten kunnen. We hopen met deze actie een mooi bedrag voor Kika bij elkaar te kunnen wandelen.
Verzameld bedrag
  .195,00
Evi ter Haar: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Evi ter Haar

Ieder kind moet kunnen genieten van wat ze graag doen,zonder ziek te zijn.. zoals ik van wandelen geniet...ik zet me in, voor kinderen die steeds weer naar een ziekenhuis moeten, moeten prikken,vechten en zich ellendig voelen door de medicijnen..leven in onzekerheid en pijn. Die 40 km die ik moet lopen is niet te vergelijken met wat deze kanjers moeten meemaken, ik ga samen (met mijn ouders) voor jullie kanjers! Xxx
Verzameld bedrag
  .110,00
Fletcher van de Weg: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Fletcher van de Weg

Helaas kent iedereen wel iemand die te maken heeft gehad of nog steeds geconfronteerd wordt met kanker. Er bestaat een groot verschil tussen kanker bij kinderen als bij volwassenen. Het soort kanker is anders, een kinderlichaam verschilt veel van- en reageert anders dan bij volwassenen, en de behandelingen en genezingskansen zijn ook anders. Realiseert u zich het volgende: IEDERE week krijgen 10 kinderen kanker. 25% van deze kinderen redt het niet! KiKa steunt daarom ook onderzoeken naar vermindering van bijwerkingen en effecten op latere leeftijd. Dankzij resultaten van afgerond onderzoek neemt de genezingskans voor kanker bij kinderen door een succesvolle behandeling toe. De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse 2019 winnen we eveneens alleen als we het samen doen! Een gezond mens heeft duizend wensen, een ziek mens maar één!
Verzameld bedrag
  . 95,00
Arjen Sijtsma: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Arjen Sijtsma

Wanneer je al meer dan 24 jaar als kinderoncologieverpleegkundige aan het werk bent dan weet je ondertussen wel hoe belangrijk onderzoek naar genezing van kinderkanker is! Als kinderoncologieverpleegkundige binnen het Prinses Máxima Centrum te Utrecht streven we er naar dat elk kind, die gediagnosticeerd is met welke vorm van kanker, zal genezen, zal overleven. Hier is nog veel onderzoek voor nodig. Kika zorgt er voor dat dit mogelijk is. Daarom loop ik dit jaar voor Kika!
Verzameld bedrag
  . 15,00
kimberly de wit: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
kimberly de wit

ik wil graag voor kika lopen omdat ik zelf ook tegen kanker ben ik ik heb mijn haar eraan gedoneerd . KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.
Verzameld bedrag
  .  0,00
Gerda van Wier: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Gerda van Wier

Ik loop voor KiKa, in het bijzonder voor team Ilse. Ilse de grote inspirator van dit team is er niet meer. Zij heeft de strijd niet kunnen winnen. Het is van groot belang dat er geld komt voor onderzoek om genezingskansen voor kinderen met kanker te vergroten tot 90% Wil jij mij sponsor worden? Alle kleine beetjes helpen
Verzameld bedrag
  .  0,00
Marc van Dijk: Ik wandel voor KiKa
Ik wandel voor KiKa
Marc van Dijk

Ieder jaar overlijden er veel mensen aan kanker. Het is belangrijk dat er goed onderzoek gedaan kan worden, zodat kunderen op jonge leeftijd geholpen kunnen worden!
Verzameld bedrag
  .  0,00