Wandel ook voor Kanjer Wens!

8 wandelaars steunen ons voor € 3.946,-
Kanjer Wens

Kanjer Wens

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Stichting Kanjer Wens is een goede doelen-organisatie, welke in februari 2018 haar eerste jubileum heeft gevierd. Wij vervullen wensen van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Elk ziek kind heeft maar een wens en dat is beter worden. Genezen kunnen wij niet maar wij kunnen er wel voor zorgen dat zij een dag krijgen om nooit meer te vergeten. In de korte tijd dat wij nu bestaan hebben wij al veel mooie wensen mogen vervullen. Wij groeien echter enorm en er is inmiddels een flinke wachtlijst van kinderen die een wensaanvraag hebben ingediend maar helaas niet alle wensen kunnen wij vervullen omdat de financiële middelen ontbreken.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

De opbrengsten van uw actie zullen wij gebruiken om wensen van kinderen te laten vervullen. Wensen waar tot nu toe geen geld voor was of die wij niet gesponsord konden krijgen. Met uw actie kunt u een kind even laten vergeten dat hij of zij ernstig ziek is.


Een wensdag geeft een kind een enorme boost om weer verder te kunnen gaan met bijvoorbeeld een behandeling. Helaas hebben wij ook wensen vervuld van kinderen die niet meer lang te leven hebben. De ouders zijn ons nog steeds dankbaar voor de mooie herinneringen en de blijde momenten die hun kind nog heeft kunnen meemaken. 

Hoe helpen we jou?

Wij kunnen u voorzien van folders en een magazine. Wij hebben een website waarop diverse verslagen van wensdagen vermeld staan. Indien u een heel groot evenement organiseert voor onze stichting dan kan een vrijwilliger van onze stichting langs komen om een praatje te houden. 

Contactgegevens

Kanjer Wens

E-mail: informatie@kanjerwens.nl
Website: http://www.kanjerwens.nlWij wandelen voor Kanjer Wens

Jack Darphorn: Ik wandel voor Kanjer Wens
Ik wandel voor Kanjer Wens
Jack Darphorn

Stichting Kanjer Wens zet zich in om wensen te vervullen van (ernstig) zieke kinderen of kinderen die (ernstig) ziek zijn geweest. Deze wensen kunnen veelomvattend zijn zoals bijvoorbeeld, een wensdag, weekendje weg, cadeautje, bezoek evenement, alles wat een kind zich maar wensen kan, en het verrichten van alle verdere handelingen, die hiermee in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.
Verzameld bedrag
 1.814,65
Michel Snijder: Ik wandel voor Kanjer Wens
Ik wandel voor Kanjer Wens
Michel Snijder

Ik ben Michel en kom uit Den Haag. In maart 2017 is bij mijn kleinzoon de diagnose leukemie vastgesteld. Mijn kleinzoon en zijn gezin vechten sinds die tijd tegen deze vreselijke ziekte. Daarnaast hebben zij afgelopen tijd veel meegemaakt en zal de onzekerheid voorlopig nog de boventoon voeren. Sinds de diagnose heb ik mij voorgenomen om iets te doen waarmee ik een klein steentje bij kan dragen om voor ernstig zieke kinderen iets onvergetelijks te organiseren. Ik heb er uitindelijke voor gekozen om de Nijmeegse Vierdaagse te gaan lopen. Als mijn kleinzoon elke dag tegen deze vreselijke ziekte kan vechten dan kan ik de Nijmeegse Vierdaagse uitlopen!!! Ik heb uiteindelijk gekozen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel "Stichting Kanjer Wens". Deze stichting vervult de liefste wensen van ernstig zieke kinderen. De lach van een kind veroorzaakt bij een mens altijd al een glimlach. Laat staan de glimlach van een kind die elke dag moet vechten tegen een ernstige ziekte. Ik spreek uit ervaring. Er is niets mooiers dan zo'n glimlach te zien. Twijfel dus niet en DONEER!!!! Door jullie bijdrage zal er weer een onvergetelijke dag georganiseerd worden voor deze kanjers!!!!!
Verzameld bedrag
  .575,00
Dennis Fijnvandraat: Ik wandel voor Kanjer Wens
Ik wandel voor Kanjer Wens
Dennis Fijnvandraat

Ik wil graag voor stichting kanjerwens lopen, omdat zij ernstige zieke kinderen de dag van hun leven proberen te geven en deze kinderen een dag te laten vergeten dat zij ziek zijn.
Verzameld bedrag
  .519,65
vincent de vries: Ik wandel voor Kanjer Wens
Ik wandel voor Kanjer Wens
vincent de vries

Ik steun dit doel omdat een kind met een ernstige ziekte of een chronische aandoening ook een dag moet hebben om zijn situatie even los te kunnen laten om 1 van hun wensen uit te kunnen laten komen op een mooie en onvergetelijke dag. Aangezien er al veel donaties zijn voor allemaal onderzoeken denk ik dat je ook rechtstreeks iets voor een kind kan doen door dit doel te steunen. Over kanjer wens: Stichting Kanjer Wens is een goede doelen-organisatie, welke in februari haar eerste jubileum zal vieren. Wij vervullen wensen van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Elk ziek kind heeft maar een wens en dat is beter worden. Genezen kunnen wij niet maar wij kunnen er wel voor zorgen dat zij een dag krijgen om nooit meer te vergeten. In de korte tijd dat wij nu bestaan hebben wij al veel mooie wensen mogen vervullen. Wij groeien echter enorm en er is inmiddels een flinke wachtlijst van kinderen die een wensaanvraag hebben ingediend maar helaas niet alle wensen kunnen wij vervullen omdat de financiële middelen ontbreken.
Verzameld bedrag
  .372,65
Suzanne Luyten: Ik wandel voor Kanjer Wens
Ik wandel voor Kanjer Wens
Suzanne Luyten

Ik doe mee aan de Nijmeegse Vierdaagse, een zware en sportieve prestatie waarmee een persoonlijke wens wordt vervuld. Een persoonlijke wens, daar weet Kanjer Wens alles van! Stichting Kanjer Wens vervult namelijk wensen van kinderen met een ernstige (levensbedreigende) ziekte dan wel een ernstige chronische aandoening. In 2017 werden 46 wensdagen georganiseerd door deze mooie organisatie! Mijn wens is om nog zoveel meer wensdagen in vervulling te laten gaan voor deze kinderen! Ik hoop op jullie steun en aanmoediging!
Verzameld bedrag
  .319,65
Mirjam Idema - van Vierzen: Ik wandel voor Kanjer Wens
Ik wandel voor Kanjer Wens
Mirjam Idema - van Vierzen

Ik ga meedoen aan de 4 daagse en wil dan graag lopen voor Stichting Kanjer Wens. Stichting Kanjer wens vervult wensen van kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar met ernstige ziekte of chronische aandoening. Elk ziek kind heeft maar één wens beter worden. Wij hebben een Kanjer wens dag mee mogen maken. Onze Oudste zoon heeft mee mogen spelen met het Jeugd voetbal team van FC Utrecht en hebben een wedstrijd mogen bezoeken. Dit was een onvergetelijke dag en kijken we met heel veel dankbaarheid op terug.
Verzameld bedrag
  .279,65
Britney Jurriëns: Ik wandel voor Kanjer Wens
Ik wandel voor Kanjer Wens
Britney Jurriëns

Wij komen voor alle kanjers in Nederland in actie. Omdat elk ziek kind de dag van zijn leven moet kunnen krijgen. Stichting kanjer wens tovert op ieder gezicht van een ziek kindje een lach! Helpt u mee om een lach op een ziek kindje zijn gezicht te toveren?
Verzameld bedrag
  . 65,00