Wandel ook voor JDRF Nederland!

0 wandelaars steunen ons voor € 0,-
JDRF Nederland

JDRF Nederland

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Wandel mee van Type één naar Type géén! JDRF Nederland financiert wereldwijd wetenschappelijk onderzoek naar het genezen, voorkomen en behandelen van Type 1 Diabetes. Deze auto-immuunziekte kan zowel kinderen als volwassenen plotseling treffen en het heeft niets te maken met dieet of levensstijl. Er is niets dat je kunt doen om het te voorkomen en op dit moment is er geen genezing. Mensen met Type 1 Diabetes moeten constant hun bloedsuikerspiegel controleren, insuline toedienen en zorgvuldig omgaan met eten en activiteiten gedurende de dag én de nacht. En dan nog zijn zij in gevaar voor mogelijke, levensbedreigende hypo’s of hypers (met te lage of te hoge bloedsuikers), evenals langdurige complicaties.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

JDRF Nederland initieert en stimuleert onderzoek, ondersteunt de ontwikkeling van nieuwe behandelmethoden en technologieën (veiliger, minder bijwerkingen en minder complicaties) en zorgt ervoor dat deze zo snel mogelijk beschikbaar komen voor alle mensen met Type 1 Diabetes. Dit doen we door baanbrekend onderzoek over de hele wereld te financieren en vooraanstaande wetenschappers aan elkaar te koppelen, zodat we Type 1 Diabetes zo snel mogelijk de wereld uit kunnen helpen.

Hoe helpen we jou?

Als sponsorloper voor JDRF Nederland ontvang je bij een minimum opgehaald bedrag van €25,- een JDRF-shirt en op de dag van de start en finish verwelkomen we je graag bij onze stand met een snack en een drankje. En een foto mag natuurlijk niet ontbreken!

Contactgegevens

JDRF Nederland

E-mail: kominactie@jdrf.nl
Website: http://www.jdrf.nlWij wandelen voor JDRF Nederland