Wandel ook voor Het Vergeten Kind!

9 wandelaars steunen ons voor € 4.389,-
Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout. Als kinderen verwaarloosd en/of mishandeld worden, tekent dit hun verdere leven.
Het Vergeten Kind strijdt daarom voor een Nederland waarin elk kind zich echt kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.

Met jouw sponsorgeld en donaties gaat Het Vergeten Kind een heel bijzonder project opstarten. Namelijk de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind in Almere. In 2018 hopen we de eerste paal te kunnen slaan!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Met het geld wat jij hebt opgehaald tijdens de Vierdaagse, gaan wij gebruiken voor de bouw van het Huis Van Het Vergeten Kind. Alle kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie kunnen hier hun zorgen en ellende even opzijzetten.Door het geven van aandacht en positieve ervaringen wordt de kans op ernstige gedragsproblemen en schooluitval zo een stuk kleiner. In dit grootste ‘Huis’ van Nederland kunnen deze kinderen weer gewoon kínd zijn en zich ontwikkelen. Dat verdient elk kind in Nederland.Het project is volop in ontwikkeling en via onze website proberen wij iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van dit mooie en innovatieve project. 

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Vierdaagse in door sponsorgeld voor het Stichting Het Vergeten Kind op te halen? Dan zetten wij ons ook in voor jou. Dit kun je o.a. van ons verwachten:


*) De mogelijkheid om hier, op de Vierdaagse sponsorloopsite, je eigen actiepagina te publiceren en jezelf te promoten;
*) Tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsors;
*) Mooi wandelshirt;
*) Rustpunten van ons langs de route met water, fruit en andere versnaperingen;
*) Support van de Stichting Het Vergeten Kind medewerkers en vrijwilligers tijdens de 4Daagse, uiteraard met de nodige aanmoediging welke je nodig hebt tijdens deze geweldige prestatie; Zij zullen goed zichtbaar zijn op een ludieke wijze.
*) Uitnodiging voor een rondleiding in het Huis van Het Vergeten Kind in Almere;
*) En natuurlijk heel veel dank namens alle Vergeten Kinderen!
*) Op vrijdag is na de finish nog even gelegenheid voor een hapje en een drankje. Natuurlijk is er dan ook gelegenheid om je cheque te presenteren. In de tent van Het Vergeten Kind bij de finish.

Contactgegevens

Het Vergeten Kind

E-mail: info@hetvergetenkind.nl
Website: https://www.hetvergetenkind.nlWij wandelen voor Het Vergeten Kind

Niek Noorlandt: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Niek Noorlandt

Waarom ik voor het vergeten kind loop? Ik ben net vader van een prachtige dochter geworden Isa 1 jaar! Zij heeft het gelukkig wel goed thuis! En Ik gun namelijk ieder kind een onbezorgde jeugd zonder problemen. Denk aan geweld, misbruik uit huis plaatsingen. Eén kind moet veilig onder de vleugels van haar ouders kunnen opgroeien helaas is dit zelfs in ons kikkerlandje niet het geval. Als tegenprestatie voor elke €200.- Doe ik een gewicht van 1kg extra in mijn rugzak. Steun daarom het vergeten kind en doneer alsjeblieft!
Verzameld bedrag
  .924,30
Jeffrey van Gijlswijk: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Jeffrey van Gijlswijk

Ieder kind verdient liefde en geborgenheid. Dit is de reden dat ik dit jaar de 4daagse voor stichting Het Vergeten Kind loop. Als vader gun ik mijn kinderen het beste. Gelukkig kan ik mijn meiden alles geven wat zij nodig hebben. Ik gun dat alle kinderen in Nederland!
Verzameld bedrag
  .845,00
Anne en Emilie van Tetering: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Anne en Emilie van Tetering Team Anne en Emilie

In Nederland wonen er zo'n 100.000 kinderen in multiprobleem gezinnen. Voor hen is een zorgeloze jeugd niet zo vanzelfsprekend. Stichting Het Vergeten Kind organiseert elk jaar Heppie vakanties voor deze kinderen, om ze even een week écht kind te kunnen laten zijn. Ik (emilie) ben al een aantal jaar vrijwilliger bij stichting Het Vergeten Kind/Heppie en dit doel gaat ons dan ook erg aan het hart. Het geld dat wij hopen op te halen met de vierdaagse wordt gebruikt voor de bouw van "Het Huis van Het Vergeten Kind". In dit huis krijgen deze kinderen de kans om gewoon kind te zijn en zich te ontwikkelen. Help jij mee ons doel te bereiken?
Verzameld bedrag
  .754,30
Naomi Plaisier: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Naomi Plaisier

Ik heb gekozen om voor Het Vergeten Kind te lopen omdat ik zelf toen ik bijna 6 jaar was uit huis ben geplaatst. Voor die tijd had ik ook al in een aantal pleeggezinnen gezeten, maar elke keer mocht ik toch na een paar weken of maanden weer naar huis. Toen ik bijna 6 was liep een gevecht tussen mijn ouders zo uit de hand dat ik in het ziekenhuis terecht kwam, en daarna ben ik nooit meer thuis gekomen. Ik ging van pleeggezin naar pleeggezin, in totaal verhuisde ik 22 keer. Ik ben helaas lang niet de enige die zoiets heeft meegemaakt. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Bij 55.000 kinderen gaat het zo mis dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Dit zijn er veel te veel. De kinderen die in zulke gezinnen geboren worden kunnen hier niks aan doen, maar moeten helaas toch leven met de gevolgen. Het vergeten kind doet heel veel voor deze kinderen. En nu gaan ze een heel groot huis bouwen in Almere, waar de kinderen in het weekend of de vakanties kunnen komen om even bij te komen van alles wat er gebeurd in hun leventje. Waar ze even kunnen genieten en kind kunnen zijn. Voor dit huis is heel veel geld nodig, daarom hoop ik dat iedereen die iets kan missen een steentje wil bijdragen door te sponsoren. Ik kan de angst, het verdriet en de onzekerheid bij al deze kinderen helaas niet weghalen, maar ik hoop dat dit huis in ieder geval voor veel van deze kinderen even hun zorgen kan laten vergeten. Alvast heel erg bedankt!
Verzameld bedrag
  .709,30
Kalinka Staring: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Kalinka Staring

Ik ben Kalinka, moeder van 2 zonen en groepsleider van 8 andere schatjes. Mijn werk in een jeugdzorg instelling voer ik uit met veel passie en liefde voor deze kinderen. Ik loop dit jaar voor het eerst mee met de vierdaagse. Vol trots vertelde ik dit op mijn werk, tegen de jongeren. Ik kreeg hier leuke reacties op, maar 1 reactie heeft mij aan het denken gezet. Een jongen zei: Voor welk goede doel loop jij mee? Daar had ik geen antwoord op, want daar had ik nog niet bij stil gestaan. Ik hoefde niet lang na te denken, ik wist direct dat ik voor ‘het vergeten kind’ wil lopen. Mijn vraag aan jullie: Willen jullie mij sponsoren voor het vergeten kind? Ieder kind verdient het om kind te zijn, helaas is dit niet altijd zo. Steun daarom het vergeten kind en doneer! Alvast bedankt!
Verzameld bedrag
  .500,00
Natasja Sonke: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Natasja Sonke

Ik ben zelf vrijwilliger bij Het Vergeten Kind/ Heppie vakanties en weekenden. En heb dan ook zelf gezien hoeveel deze stichting betekent voor kinderen/jongeren met een rugzakje waardoor zij geen zorgeloze jeugd hebben. Zij worden in hun kracht gezet tijdens de activiteiten van het Vergeten Kind en kunnen even onbezorgd genieten. Het hotel in Mierlo verzorgt al veel vakantieweken en weekendcycli maar de wachtlijst is nog steeds groot en daarom is een 2e hotel zo hard nodig om nog meer kinderen/jongeren deze super ervaring te laten hebben. Het is dan ook super dat het dit jaar mogelijk is om voor deze geweldige stichting te mogen lopen ❤️
Verzameld bedrag
  .364,65
Deborah Bol: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Deborah Bol

Ik heb gekozen om geld op te halen voor het vergeten kind. Ik werk zelf nu al ruim 7 jaar met heel veel liefde met kinderen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen voor deze stichting omdat ik het belangrijk vind dat geen enkel kind vergeten mag worden. Hoe moeilijk het leven van hem/haar ook is zij verdienen een eerlijke kans en ik hoop dat ik hier een bijdrage aan kan leveren. Het lijkt mij een heel mooi gebaar om echt met en voor een doel de Nijmeegse vierdaagse te kunnen lopen!
Verzameld bedrag
  .291,65