Wandel ook voor Het Vergeten Kind!

6 wandelaars steunen ons voor € 4.345,-
Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos.
Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Daarom Stichting Het Vergeten Kind. We zetten ons in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. We geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. We zetten ons in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Het Vergeten Kind heeft een eigen hotel: Hotel Heppie.


Dit hotel ligt in Mierlo, op een mooi bosrijk terrein. Het is een waar kinderparadijs met een theaterzaal, chillruimte, speelbos, Cruyff Court, skelterbaan, klimparcours, kampvuurplaats en binnenspeeltuin.Met jouw sponsorgeld en donaties maak je het mogelijk dat kwetsbare kinderen een onvergetelijke vakantie kunnen beleven in Hotel Heppie. Alle kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie kunnen hier hun zorgen en ellende even opzij zetten. Zodat zorgen en nare herinneringen plaatsmaken voor succesmomenten en een glimlach. Waardoor ze de toekomst weer zonnig tegemoet kunnen zien.


Heppie vakanties & weekenden is er speciaal voor kinderen van zes tot en met achttien jaar. Ook zijn er begeleide gezinsvakanties. Bij een weekend of vakantie van Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. In dit hotel kunnen deze kinderen weer gewoon kínd zijn en zich ontwikkelen. Want dat verdient toch ieder kind?

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Vierdaagse in door sponsorgeld voor het Stichting Het Vergeten Kind op te halen? Dan zetten wij ons ook in voor jou. Dit kun je o.a. van ons verwachten:  • De mogelijkheid om op de Vierdaagse sponsorloop actiepagina je persoonlijke pagina aan te maken en jezelf te promoten

  • Een mooi wandelshirt met het logo van Het Vergeten Kind

  • Een hapje en drankje na de finish op vrijdag in onze eigen tent

  • De mogelijkheid om dan ook je cheque te presenteren

  • Veel enthousiasme en aanmoedigingen van medewerkers en vrijwilligers als jij voorbij wandelt en deze ongelofelijke prestatie levert

  • En natuurlijk heel veel dank namens alle Vergeten Kinderen!


Contactgegevens

Het Vergeten Kind

E-mail: info@hetvergetenkind.nl
Website: https://www.hetvergetenkind.nlWij wandelen voor Het Vergeten Kind

Lenneke de Mon: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Lenneke de Mon

Ik wil graag kinderen helpen die het minder goed hebben dan ik zodat ze net als ik leuke dingen kunnen doen en gelukkig zijn.
Verzameld bedrag
 1.045,00
Laura van der Hoek: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Laura van der Hoek

Hallo ik ben Laura! Ik ben zelf een pleegkind. Ik ben 12 jaar en woon vanaf mijn 5e in een pleeggezin. Ik voel me daar heel erg fijn. Ik heb twee zusjes. En het gaat heel erg goed met mij! Ik wil daarom de vierdaagse lopen. Dan kan ik geld ophalen. En misschien dat een ander kind zich dan ook zo fijn kan voelen.
Verzameld bedrag
  .900,00
Marie-Louise Zwarthoed: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Marie-Louise Zwarthoed

Ik loop de vierdaagse dit jaar voor stichting het vergeten omdat steeds meer kinderen in Nederland niet veilig thuis kunnen wonen bij hun eigen ouders. Ik heb dit zelf helaas ook mee moeten maken en daarom wil ik nu graag andere kinderen hiermee helpen.
Verzameld bedrag
  .834,60
Kalinka Staring: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Kalinka Staring

Waarom het vergeten kind? Het vergeten kind strijdt ervoor dat in Nederland elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Stichting het vergeten kind zet zich in voor kinderen, zo dat zij leuke activiteiten kunnen ondernemen. Ze zijn er ook voor de ouders en het netwerk van het kind, zodat er een structurele verbetering kan plaatsvinden, voor de kwetsbare kinderen van Nederland. Mijn werk bij De Hoenderloo Groep / Smaragd, doe ik dagelijks met veel passie en liefde voor deze kinderen en jongeren. Daarom steun ik juist dit doel. Vorig jaar ben ik gesponsord door familie, vrienden, kennissen, collega’s, dankzij hen heb ik € 450 opgehaald. Dit jaar wil ik dit graag overtreffen en het leuke is, de jongeren van mijn groep De Smaragd, willen mij hierbij gaan helpen. Wij hebben samen armbanden gemaakt, om te verkopen voor het vergeten kind. Deze support van de jongeren, daar doe je het toch voor! Stippels & Rozen (winkel en lunchroom, uit Doesburg) heeft ook ontzettend veel armbanden gedoneerd voor het goede doel. Ontzettend bedankt hiervoor!
Verzameld bedrag
  .770,30
Ria van Gerven: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ria van Gerven

Ik werk in het onderwijs en de keuze voor het goede doel Het Vergeten Kind was snel gemaakt. Op school doen we alles wat we kunnen om het beste uit kinderen te halen, maar ik merk helaas dat nog lang niet ieder kind in een optimale omgeving opgroeit. Voor deze kinderen zet ik graag een stapje extra!
Verzameld bedrag
  .645,00
Saskia Gröninger: Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Ik wandel voor Het Vergeten Kind
Saskia Gröninger

Helaas is er een hele groep kinderen die vanwege omstandigheden zoals verwaarlozing, mishandeling of anders niet meer thuis kunnen wonen. We zien deze kinderen niet, horen ze niet maar als we niet in actie treden valt deze groep straks grotendeels buiten de samenleving. Laten we zorgen dat ze een kans krijgen en vol zelfvertrouwen een toekomst kunnen opbouwen. Ik wandel dit jaar voor de eerste keer de vierdaagse 4 x 40 km. Ik wil deze prestatie graag koppelen aan dit goede doel. Ik vraag daarom iedereen een kleine of grote bijdrage te doen om deze vergeten kinderen te ondersteunen en een kans op de toekomst te geven.
Verzameld bedrag
  .150,00