Wandel ook voor Het Vergeten Kind!

0 wandelaars steunen ons voor € 0,-
Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos.
Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Daarom Stichting Het Vergeten Kind. We zetten ons in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. We geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. We zetten ons in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Het Vergeten Kind heeft een eigen hotel: Hotel Heppie.


Dit hotel ligt in Mierlo, op een mooi bosrijk terrein. Het is een waar kinderparadijs met een theaterzaal, chillruimte, speelbos, Cruyff Court, skelterbaan, klimparcours, kampvuurplaats en binnenspeeltuin.



Met jouw sponsorgeld en donaties maak je het mogelijk dat kwetsbare kinderen een onvergetelijke vakantie kunnen beleven in Hotel Heppie. Alle kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie kunnen hier hun zorgen en ellende even opzij zetten. Zodat zorgen en nare herinneringen plaatsmaken voor succesmomenten en een glimlach. Waardoor ze de toekomst weer zonnig tegemoet kunnen zien.


Heppie vakanties & weekenden is er speciaal voor kinderen van zes tot en met achttien jaar. Ook zijn er begeleide gezinsvakanties. Bij een weekend of vakantie van Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. In dit hotel kunnen deze kinderen weer gewoon kínd zijn en zich ontwikkelen. Want dat verdient toch ieder kind?

Hoe helpen we jou?

Zet jij je tijdens de Vierdaagse in door sponsorgeld voor het Stichting Het Vergeten Kind op te halen? Dan zetten wij ons ook in voor jou. Dit kun je o.a. van ons verwachten:



  • De mogelijkheid om op de Vierdaagse sponsorloop actiepagina je persoonlijke pagina aan te maken en jezelf te promoten

  • Een mooi wandelshirt met het logo van Het Vergeten Kind

  • Een hapje en drankje na de finish op vrijdag in onze eigen tent

  • De mogelijkheid om dan ook je cheque te presenteren

  • Veel enthousiasme en aanmoedigingen van medewerkers en vrijwilligers als jij voorbij wandelt en deze ongelofelijke prestatie levert

  • En natuurlijk heel veel dank namens alle Vergeten Kinderen!


Contactgegevens

Het Vergeten Kind

E-mail: info@hetvergetenkind.nl
Website: https://www.hetvergetenkind.nl



Wij wandelen voor Het Vergeten Kind