Wandel ook voor Het Rode kruis!

0 wandelaars steunen ons voor € 0,-
Het Rode kruis

Het Rode kruis

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Heb jij de Vierdaagse van Nijmegen wel eens gelopen? Of ken je iemand die het heeft meegemaakt? Dan weet je waarschijnlijk wat een geweldig festijn het is. Vanuit alle hoeken van de wereld komen mensen naar de Waalstad toe om er een grandioze prestatie neer te zetten. En het Rode Kruis is er ook elk jaar bij, al meer dan 70 jaar! Wat doet het Rode Kruis dan precies? Wij zijn er voor de wandelaar met een blaar, met pijn aan zijn achillespees, voor de wandelaar die oververhit is. Voor hen staan de Rode Kruis-vrijwilligers klaar. We helpen wandelaars weer op pad en zorgen dat ze pijnloos hun weg kunnen vervolgen. Maar dat gaat niet vanzelf; daarvoor zetten we elk jaar maar liefst 800 goed opgeleide vrijwilligers in.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Al die vrijwilligers staan klaar om jouw blaren te prikken en de pijn te verlichten. En dat lijkt misschien een simpel karwei, maar schijn bedriegt. Alle vrijwilligers die ingezet worden hebben een aanvullende training gevolgd om diverse blaren te mogen en kunnen behandelen. En die opleiding kost geld: het opleiden van één vrijwilliger kost € 75,-.


Met jouw hulp kunnen we steeds meer evenementenhulpverleners gaan opleiden. Zodat ze paraat staan bij de meer dan 10.000 evenementen die jaarlijks plaats vinden in Nederland.


1

Hoe helpen we jou?

Wij willen dat bezoekers en deelnemers zorgeloos kunnen genieten van hun evenement. Samen kunnen we zorgen voor goed getrainde en professionele evenementhulpverleners die paraat staan in geval van nood, op kleine én grote evenementen. Voor iedereen. Ook voor jou!


2

Contactgegevens

Het Rode kruis

E-mail: contactcenter@redcross.nl
Website: https://www.redcross.nl



Wij wandelen voor Het Rode kruis