Wandel ook voor Hersenstichting!

19 wandelaars steunen ons voor € 4.035,-
Hersenstichting

Hersenstichting

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Steeds meer enthousiaste mensen komen in actie om geld in te zamelen voor de Hersenstichting. Wij geloven dat een sponsoractie meer is, dan geld inzamelen alleen. Met een sponsoractie breng je het werk van de Hersenstichting op een uiterst positieve manier onder de aandacht van je familie en vrienden. Een sponsoractie in combinatie met het wandelen tijdens de Vierdaagse geeft het thema ˜Bewegen is goed voor de hersenen" een extra dimensie.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Hoe meer we van de hersenen begrijpen, hoe beter we ze gezond kunnen houden. De Hersenstichting is ervan overtuigd dat we in de toekomst hersenziekten kunnen genezen en voorkomen. Om dit te kunnen bereiken hebben we uw hulp nodig. Start daarom een sponsoractie..

Hoe helpen we jou?

De Hersenstichting heeft langs de route rustpunten en alle deelnemers krijgen een sponsorshirt.
Op maandagmiddag organiseren we een ontmoeting met alle deelnemers die voor de Hersenstichting in actie komen.

Contactgegevens

Hersenstichting

E-mail: info@hersenstichting.nl
Website: https://www.hersenstichting.nlWij wandelen voor Hersenstichting

Jos van den Boogaard: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Jos van den Boogaard Team VGZ Helden

Vooral wegens persoonlijke redenen. Mijn vrouw is in 2000 op 55 jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding overleden. Altijd gezond geweest en van het een op andere moment een gesprongen slagader in de hersenen en week later overleden. Onderzoek is heel belangrijk.
Verzameld bedrag
  .927,00
Amber van Ballegooijen: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Amber van Ballegooijen Team VGZ Helden

Ik loop voor de hersenstichting, omdat mijn oma in 2000 is overleden aan een hersenbloeding. Ik heb mijn oma nooit gekend. Ik ben blij dat ik dit samen met mijn opa kan doen
Verzameld bedrag
  .615,00
Jan Stuurman: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Jan Stuurman

Vijftien jaar geleden heeft mijn vrouw een beroerte gehad. Nu nog zijn daarvan helaas de gevolgen zichtbaar en voor haar voelbaar. Maar mede door haar positieve instelling heeft ze een goed leven. Dit had echter beter kunnen wezen als wij adequater hadden gereageerd. Belangrijk vinden wij voorlichting maar ook preventie. De Hersenstichting is één van de instellingen die zich o.a. hiervoor al jaren inzet. Mijn vierde Vierdaagse wil ik dan ook opdragen aan deze stichting waarbij ik hoop door steun vanuit mijn omgeving ook een financiële bijdrage te kunnen leveren.
Verzameld bedrag
  .524,65
Niek Noorlandt: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Niek Noorlandt

Mijn oma heeft meerdere tias gehad en ik weet hoeveel leed daar uit voort kan komen. Hoe meer onderzoek er gedaan kan worden door de hersenstichting, hoe meer we de mensen die met dit leed te maken krijgen op een passende wijze kunnen helpen en in sommige gevallen misschien zelfs in staat zijn het leed te voorkomen doordat we beter weten hoe onze hersenen werken. Ik hoop dat jullie hier ook de meerwaarde van in zien en mijn wandeltocht willen sponsoren!
Verzameld bedrag
  .310,00
Johan de Cocq van Delwijnen: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Johan de Cocq van Delwijnen

Ik wil mij tijdens mijn eerste 4Daagse graag inzetten voor de Hersenstichting. Binnen mijn familie heb ik voor de tweede keer te maken gekregen met een grootouder waarbij een vorm van dementie is vastgesteld. Van dichtbij maak ik mee wat voor impact dit heeft op de persoon zelf maar ook op de rest van de familie en andere naasten. Toen ik mijzelf ben gaan verdiepen ben ik geschrokken van de grote hoeveelheid personen die op oudere of jongere leeftijd te kampen hebben met een vorm van dementie. Doordat er nog veel onduidelijkheid is over deze serie hersenaandoeningen vind ik het erg belangrijk dat er veel onderzoek gedaan kan worden naar dementie. Hopelijk kunnen dergelijke aandoeningen in de toekomst genezen én voorkomen worden. Door de Hersenstichting te helpen wordt naast dementie ook het onderzoek naar alle andere hersenaandoeningen ondersteunt.
Verzameld bedrag
  .279,65
Rosan Holweg: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Rosan Holweg

Ik loop mee voor de Hersenstichting, omdat mijn oma de ziekte van Parkinson heeft en mijn opa een herseninfarct heeft gehad. Ik vind dat heel erg en daarom vind ik het belangrijk om iets te doen voor de Hersenstichting.
Verzameld bedrag
  .275,00
Tanja Varwijk: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Tanja Varwijk

Als je als vrouw en moeder, op 46-jarige leeftijd een TIA krijgt, heeft dat een enorme impact op je leven. Je gezinssituatie, werk en hobby's hebben opeens een hele andere waarde en invulling. Er is nog zoveel onbegrip in je omgeving, want veel mensen snappen niet, wat er in je hoofd is gebeurd en welke gevolgen dit nog steeds heeft in het dagelijkse leven. Voorlichting is daarom vooral mijn sponsordoel.
Verzameld bedrag
  .235,00
Caja Labordus: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Caja Labordus

Omdat ik zelf ervaren heb hoe ongelofelijk belangrijk gezonden hersenen zijn. Van heel dicht bij maak ik mee hoe belangrijk hersenen en zenuwen zijn en wat het betekend wanneer deze beschadigd zijn of uitvallen. Daarom vind ik onderzoek hiernaar erg belangrijk. Hoe meer we van de hersenen begrijpen, hoe beter we ze gezond kunnen houden. Wandelen is goed voor lichaam en geest en daarom vind ik dat deze actie goed bij mijn 4 daagse van Nijmegen 2017 past.
Verzameld bedrag
  .204,30
Petra Nieuwenhuizen: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Petra Nieuwenhuizen

Vier jaar geleden zou ik voor de tweede keer de 4daagse lopen. Voor mijzelf en voor de Hersenstichting. Helaas werd de voorbereiding op de 4daagse wreed verstoord. Mijn vader kreeg een zware hersenbloeding en overleed in de eerste week van juli van dat jaar. Die tweede keer de 4daagse lopen en de sponsorloop gingen dat jaar niet door. Heimwee naar de 4daagse maakt dat ik dit jaar weer mee doe en ik loop voor het goede doel. Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen. Er is veel geld nodig voor onderzoek! In januari gaan duizenden collectanten op pad, ik loop in juli die vierdaagse!
Verzameld bedrag
  .155,00
Ruud van den Hengel: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Ruud van den Hengel

Om te leven moet je overleven. Dit doe je door je volledig bewust te zijn en je hersenen zijn van crusiaal belang. Dit heb ik gezien bij mijn opa en oma met alzheimer, mijn schoonmoeder met een tia waarbij zij bijna niet meer wist dat ze bestond en een zwager die epileptische aanvallen heeft wat een grote impact heeft op zijn naaste familie. Steun daarom de Hersenstichting om meer onderzoek mogelijk te maken en hersenziekten uit de wereld te helpen.
Verzameld bedrag
  .154,65
Alie Scholte-Kappers: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Alie Scholte-Kappers

Ga lopen voor mijn nichtje Demi en voor de rest voor iedereen die er mee te maken heeft
Verzameld bedrag
  .125,00
Jenneke Odink: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Jenneke Odink

Waarom de Hersenstichting :omdat mijn man/wandelmaatje vorig jaar een herseninfarct heeft gehad, en daar door niet meer deze afstanden kan lopen.En we weten dat er voor onderzoek en therapieën altijd veel geld nodig is. Dus mijn 10 de keer vierdaagse loop ik voor de Hersenstichting.
Verzameld bedrag
  .115,00
Marian Peters: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Marian Peters

In februari was er een plotselinge wending in mijn drukke leven. Door een herseninfarct was ineens het dagelijkse leven heel anders. Werk sport en zelfs het normale gezinsleven zijn niet meer vanzelfsprekend. De energie is weg. Na een periode van rust kan ik in kleine stapjes gaan beginnen met werken en sporten. En hoop dat de energie binnenkort weer op het oude niveau zal zijn. Door te gaan lopen voor de hersenstichting hoop ik dat er in de toekomst meer onderzoek gedaan kan worden naar de oorzaak en gevolgen van hersenaandoeningen.
Verzameld bedrag
  . 50,00
Marion Rohrich: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Marion Rohrich

Mijn moeder had CVA gehad waardoor zij een avasie en halfzijdige verlamming opliep. Zwemmen en fietsen, wat ze zo graag deed, ging niet meer. Meer mensen in mijn familie hebben een hersenaandoening. Maar ook in mij werk zie ik de enorme impact van een hersenziekte in het leven van mensen vooral bij mensen die getroffen worden door dementie of Alzheimer. Niet alleen voor hun zelf maar ook voor hun gezin en omgeving. Ik vind het super belangrijk dat er geld komt voor onderzoek om te kijken hoe je iets van het leven van deze mensen weer kunt teruggeven. Help jij me mee? Sponser mijn vierdaagse.
Verzameld bedrag
  . 40,00
Franca van de Laar: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Franca van de Laar

Ik heb gekozen voor de hersenstichting als goede doel, omdat ik geschrokken ben van de aandoeningen die mensen in mijn omgeving zijn overkomen.
Verzameld bedrag
  . 25,00
Jan Marsman: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Jan Marsman Team VGZ Helden

Geef hier aan waarom jij gekozen hebt voor jouw goed doel en waarom het voor jou belangrijk is.
Verzameld bedrag
  .  0,00
Peter Rietman: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Peter Rietman Team VGZ Helden

Geef hier aan waarom jij gekozen hebt voor jouw goed doel en waarom het voor jou belangrijk is.
Verzameld bedrag
  .  0,00
John van der Hoek: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
John van der Hoek

Veel mensen in mijn omgeving hebben in meer en mindere maten met een verminderde hersenactiviteit waaronder Altzheimer te maken. Nu dan een mogelijkheid een bijdrage te leveren aan hersenonderzoek
Verzameld bedrag
  .  0,00
Gilbert Peters: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Gilbert Peters

Als je dit van dichtbij meemaakt, zie je hoe wreed aandoeningen aan de hersenen kunnen zijn en welke impact het heeft op het normale leven van mensen. Daarom is het van groot belang dat we hier meer over te weten komen, om hier nog beter medisch het hoofd te kunnen gaan bieden in de, hopelijke nabije, toekomst.
Verzameld bedrag
  .  0,00