Wandel ook voor Hersenstichting!

12 wandelaars steunen ons voor € 2.756,-
Hersenstichting

Hersenstichting

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Steeds meer enthousiaste mensen komen in actie om geld in te zamelen voor de Hersenstichting. Wij geloven dat een sponsoractie meer is, dan geld inzamelen alleen. Met een sponsoractie breng je het werk van de Hersenstichting op een uiterst positieve manier onder de aandacht van je familie en vrienden. Een sponsoractie in combinatie met het wandelen tijdens de Vierdaagse geeft het thema ˜Bewegen is goed voor de hersenen" een extra dimensie.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Hoe meer we van de hersenen begrijpen, hoe beter we ze gezond kunnen houden. De Hersenstichting is ervan overtuigd dat we in de toekomst hersenziekten kunnen genezen en voorkomen. Om dit te kunnen bereiken hebben we uw hulp nodig. Start daarom een sponsoractie..


 

Hoe helpen we jou?

De Hersenstichting heeft langs de route een rustpunt en alle deelnemers krijgen een sponsorshirt. 
Op maandagmiddag organiseren we een ontmoeting met alle deelnemers die voor de Hersenstichting in actie komen.


Contactgegevens

Hersenstichting

E-mail: info@hersenstichting.nl
Website: https://www.hersenstichting.nlWij wandelen voor Hersenstichting

Desiree Bekker: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Desiree Bekker

Mijn man Allard Felderhoff (55 jaar) overleed een jaar geleden aan de gevolgen van een herseninfarct. Veroorzaakt door een aneurysma in de halsslagader, een aandoening waar nog weinig over bekend is. Hij had onder andere afasie, een vreselijke taalstoornis. Met het lopen van de Vierdaagse wil ik geld inzamelen voor meer onderzoek en nog betere behandeling voor ieder die door deze ziekte getroffen wordt.
Verzameld bedrag
 1.000,00
Suzanne Verhaeren: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Suzanne Verhaeren

Alles begint bij gezonde hersenen. Zij zijn de aansturing van het lichaam. Door een erfelijke aandoening of een ziekte kunnen de hersenen beschadigen. Het gevolg voor de patiënt en zijn of haar omgeving zijn enorm. Wij ondervinden dit momenteel helaas zelf ook. Bij mijn vader is vorig jaar vasculaire dementie gediagnosticeerd. Omdat dit proces niet te stoppen is voel ik me behoorlijk machteloos. Daarom wil ik iets doen om in actie te komen en loop de 4-daagse voor de hersenstichting. Ik hoop daarbij op uw steun. Alvast super bedankt.
Verzameld bedrag
  .650,95
Johanna Denie: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Johanna Denie

Ik ben Johanna. 40 jaar Ik ben 5 jaar geleden getroffen door een hersenbloeding ( AVM) Dit is een aangeboren vaatafwijking. Hier ben ik aan geopereerd dmv een luikje in mijn schedel. Dit heeft mijn wereld op zijn kop gezet. Vandaar dat ik me in wil zetten voor de hersenstichting . Zodat door middel van onderzoek andere mensen dit bespaard blijft
Verzameld bedrag
  .500,95
Miranda Kijzerwaard: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Miranda Kijzerwaard

Migraine is veel meer dan een hoofdpijntje. Migraine is een hersenziekte, waarvan een van de symptomen allesoverheersende en invaliderende hoofdpijn is. Het beperkt mij en vele anderen dagelijks in ernstige mate. Er is nog veel te weinig bekend over deze ziekte. Om meer onderzoek mogelijk te maken zodat er hopelijk een oplossing komt voor deze ziekte zamel ik graag geld in voor de Hersenstichting. Steun je mij? En nu maar hopen dat ik geen migraineaanval krijg tijdens de Vierdaagse.. ;-)
Verzameld bedrag
  .255,00
Hans Vader: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Hans Vader

Onderzoek naar hersenen en functies zal in de toekomst ziektes wellicht kunnen voorkomen. Misschien wil iedere bezoeker van mijn actie € 0,50 per uitgelopen dag storten of in één keer het totaalbedrag.
Verzameld bedrag
  .234,30
Henny Tempelman: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Henny Tempelman

Zoveel mensen hebben te maken met een vorm van een hersenaandoening; mijn zwager overleed aan een hersentumor; mijn zus en een goede kennis hebben Parkinson; mijn schoonzus lijdt aan migraineaanvallen, en er zijn teveel mensen, ook in mijn omgeving, die lijden aan depressie. Medicijnen helpen veel, maar zorgen niet altijd voor genezing. Daar is nog veel onderzoek, en dus geld, voor nodig. Ik ben zelf organisator en collectant in mijn wijk voor de Hersenstichting, en toen ik in de nieuwsbrief een oproep las voor sponsorlopers voor de Hersenstichting, had ik mijn beslissing gauw gemaakt. De Hersenstichting is ervan overtuigd dat we in de toekomst hersenziekten kunnen genezen en voorkomen; als ik daar een heel klein handje/voetje mee kan helpen, dan gebruik ik mijn voeten daar graag voor.
Verzameld bedrag
  .100,00
Ankie Dijkslag: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Ankie Dijkslag

Voor iedereen die Lijdt aan een Hersenziekte en hun omgeving doe ik dit.
Verzameld bedrag
  . 10,00
Wim Hamberg: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Wim Hamberg

Dit jaar loop ik voor de 5e keer de Vierdaagse in Nijmegen. Door deze tocht te lopen wil ik geld inzamelen voor de Hersenstichting. Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan dan zomaar voorbij zijn. Bijna iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen. Wil jij mensen met een hersenaandoening helpen? Met jouw gift kan de Hersenstichting hersenaandoeningen bestrijden, zorg voor patienten verbeteren en hersenen gezond houden. Om dit te bereiken laat de Hersenstichting onderzoek doen en geven ze voorlichting. Wil jij mij en de Hersenstichting steunen tijdens de Vierdaagse, sponsor mij dan.
Verzameld bedrag
  .  5,00
Marga Kennis- van Mierlo: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Marga Kennis- van Mierlo

Ik vind het belangrijk dat er goed onderzoek gedaan kan worden, we hebben onlangs zelf een zoontje verloren aan een hersenafwijking.
Verzameld bedrag
  .  0,00
Marjan de Jong: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Marjan de Jong

In mijn prive en werk leven heb ik ervaring met de gevolgen van verschillende vormen van hersenletsel. Daarom loop ik dit jaar mijn vierdaagse voor de Hersenstichting.
Verzameld bedrag
  .  0,00
José Dankers: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
José Dankers

Tijdens de 4daagse van dit jaar wandel ik voor de Hersenstichting. Mijn motivatie voor dit goede doel is het feit dat er zoveel mensen in mijn nabije omgeving in de afgelopen jaren geconfronteerd zijn geweest met diverse aandoeningen van het brein. Sommigen zijn hiervan hersteld, maar helaas is dat (nog) niet mogelijk voor iedereen. Als we hierin verder onderzoek kunnen doen naar de oorzaken en behandelmethodes kunnen we hopelijk in de toekomst ook voor deze doelgroep grote stappen zetten.
Verzameld bedrag
  .  0,00
Maxime Appeldoorn: Ik wandel voor Hersenstichting
Ik wandel voor Hersenstichting
Maxime Appeldoorn

(Niet aangeboren) Hersenletsel: het heeft een enorme impact op iemand z\'n leven en de omgeving van die persoon. Zoveel mensen worden op welke manier dan ook getroffen door een hersenaandoening: de ziekte van Parkinson, dementie, hersenbloeding, ALS, hersenletsel door een ongeval; zoveel ziektes vinden hun basis in de hersenen. Gezonde hersenen zijn dus ongekend belangrijk. Daarom wil ik geld inzamelen voor de Hersenstichting, zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar de hersenen om in de toekomst hersenaandoeningen te genezen of nog beter te voorkomen.
Verzameld bedrag
  .  0,00