Wandel ook voor Alzheimer Nederland!

36 wandelaars steunen ons voor € 20.713,-
Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Wist je dat de kans 1 op 5 is dat iemand in zijn leven dementie krijgt? Bij vrouwen is dit 1 op 3, omdat de levensverwachting van vrouwen hoger is. In Nederland hebben momenteel 270.000 mensen een vorm van dementie. Als gevolg van de vergrijzing zal dit aantal mensen explosief stijgen naar meer dan een half miljoen in 2040.

Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Hiervoor geven we voorlichting over dementie, bieden we ondersteuning en komen we op voor betere zorg voor mensen met dementie. En we maken wetenschappelijk onderzoek mogelijk.

Hiervoor is veel geld nodig en daarom is het zo belangrijk dat mensen in actie komen. Want alleen met ieders hulp kunnen we dementie stoppen.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Met circa 90 bevlogen medewerkers en duizenden vrijwilligers zet Alzheimer Nederland zich in voor een toekomst waarin dementie voorkomen en genezen kan worden. Maar Alzheimer Nederland wil ook mensen helpen die nú leven met dementie.


We financieren wetenschappelijk onderzoek. Dat kunnen wij dankzij jouw bijdrage. Tevens werken we samen met onderzoekers, bedrijven en particulieren. Zo hebben we samen met wetenschappers vijf Alzheimer Centra opgezet, waar onderzoek, behandeling en begeleiding samenkomen.


Alzheimer Nederland doet ook aan belangenbehartiging, geeft voorlichting en verzorgt regionale hulp. Met 48 regionale afdelingen en 246 Alzheimer Cafés is Alzheimer Nederland ook lokaal actief.


Via het platform dementie.nl bieden wij ondersteuning aan mantelzorgers en werken wij aan een dementievriendelijke samenleving. Alzheimer Nederland is afhankelijk van particuliere giften en partnerships. Wij hebben een CBF-keurmerk voor goede doelen. 

Hoe helpen we jou?

Wij zijn je erg dankbaar voor de steun. Je zamelt niet alleen geld in, maar door jouw deelname vraag je ook aandacht voor dementie. Ook dat is erg belangrijk.


Als je voor Alzheimer Nederland meedoet en geld inzamelt ontvang je een prachtig gratis ‘in actie voor dementie’ wandelshirt. Het betreft een echt ‘technisch’ shirt van zeer goede kwaliteit. Wij versturen deze in de laatste week van elke maand. Zie ook Aanmelden.


Heb je vóór de Vierdaagse meer dan € 100 opgehaald dan hebben we nog meer in petto.


Je ontvangt dan dagelijks gratis toegang tot de exclusieve rustpost van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Deze post staat ongeveer 10-15 kilometer voor de finish. Je krijgt de beschikking over overdekte zitplaatsen, extra toiletten, dagelijks iets te eten en drinken, mogelijkheid voor massage en nog diverse extra’s. Tevens ontvang je een tweede, extra ‘in actie’ wandelshirt.


Zondag 14 en maandag 15 juli staan wij in de stand van de Vierdaagsesponsorloop. Daar ontvang je het extra t-shirt en het toegangsbewijs voor de rustpost. Deze spullen worden van te voren dus niet opgestuurd. Wij hopen daar alle lopers te mogen ontmoeten.


Aanmelden  • Maak via www.vierdaagsesponsorloop.nl (of www.inactievooralzheimer.nl) een actiepagina aan.

  • Stuur een bevestiging van jouw inschrijving bij de Vierdaagse, jouw adresgegevens, geslacht en shirtmaat (S-XXL) naar inactievoor@alzheimer-nederland.nl.

  • Het t-shirt wordt dan in de laatste week van de betreffende maand verstuurd.

  • Heb je meer dan € 100 opgehaald voor de start van de Vierdaagse? Het extra shirt en toegangsbewijs rustpost ontvang je op zondag of maandag in onze stand van Vierdaagsesponsorloop.


Heel veel succes met de voorbereiding en de sponsorwerving! Op naar de Via Gladiola en natuurlijk feliciteren we je vrijdag graag persoonlijk met de behaalde medaille op de Wedren.

Contactgegevens

Alzheimer Nederland

E-mail: info@alzheimer-nederland.nl
Website: https://www.alzheimer-nederland.nlWij wandelen voor Alzheimer Nederland

Trudy en Hennie Westendorp: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Trudy en Hennie Westendorp

Vergeet mij niet !! Wij, de Zussies, Hennie en Trudy uit Deventer, doen hieraan mee omdat bij mijn partner Vasculaire dementie is geconstateerd en bij mijn zus haar schoonvader hieraan is overleden. Hennie werkt in een verpleeghuis en komt dagelijks met dementerende mensen in aanraking. Zelf collecteer ik jaarlijks voor de stichting Alzheimer. Onze motivatie is dat er meer onderzoeken naar dementie zullen kunnen gaan plaatsvinden.
Verzameld bedrag
 2.140,95
Marianne Joosten: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Marianne Joosten

Alzheimer is een ziekte die steeds meer voor gaat komen omdat wij met zijn allen steeds ouder worden. Alzheimer is een ziekte die het leven van de getroffene en zijn of haar naasten erg beïnvloedt. Ik heb dat zelf aan den lijve ondervonden. Zowel mijn moeder als mijn vader zijn getroffen door deze hersenaandoening. Er is veel geld nodig om onderzoek te doen naar deze ziekte die steeds meer mensen en hun omgeving treft.
Verzameld bedrag
 1.868,95
Marjolijn Venderbosch: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Marjolijn Venderbosch

Ik loop voor mijn papa, voor ons, voor Alzheimer Nederland. Het is nu al bijna 1,5 jaar sinds mijn pap niet meer thuis woont. Ruim 3 jaar geleden werd het echt duidelijk, het is de ziekte van Alzheimer. Wat is het moeilijk, je ouder zo langzaam kwijtraken. Daarom vraag ik aandacht voor dementie. Ik hoop dat onderzoek op korte termijn kan bijdragen aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.
Verzameld bedrag
 1.675,00
Leo en Karin Kardienaal: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Leo en Karin Kardienaal

Leo\'s moeder heeft de ziekte van Alzheimer en woont nu 3 jaar op een gesloten afdeling in een verpleeghuis. Tijdens bezoeken en het vrijwilligerswerk dat hij in het verpleeghuis doet ziet hij om zich heen wat voor impact de ziekte heeft op de mensen die er wonen en ook op de familie van de zieke bewoners. Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Wij zetten ons daar graag voor in middels deze sponsoractie. Elke euro telt
Verzameld bedrag
 1.415,00
jan baas: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
jan baas

In naaste omgeving iemand met deze ziekte Moet alles aan gedaan worden om dit te stoppen.
Verzameld bedrag
 1.185,30
Marty Baets: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Marty Baets

Zoals reeds gezegd loop ik dit jaar voor Alzheimer Nederland. Alzheimer is één van de vormen van dementie. Iedereen kent bijna wel iemand in zijn of haar omgeving die getroffen is door dementie. Dat heeft grote impact op de getroffen persoon, en zijn of haar dierbaren. Zelf heb ik vrienden en collega's die momenteel worden geconfronteerd met dementie in hun naaste omgeving. Voor hen, en voor alle anderen die direct of indirect getroffen zijn door dementie, wil ik middels deze actie geld bij elkaar lopen voor Alzheimer Nederland. Geld dat hard nodig is voor onderzoek naar de oorzaak en de behandeling van deze vreselijke ziekte!
Verzameld bedrag
 1.059,65
Lieke Poelakker: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Lieke Poelakker

Waarom Alzheimer Nederland? Een op de vijf mensen krijgt dementie. Bij vrouwen is de kans nog groter: een op de drie vrouwen krijgt tijdens haar leven dementie. Het werken aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren wil ik heel erg graag mijn steentje aan bijdragen!
Verzameld bedrag
 1.049,25
Adri Verhoeff: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Adri Verhoeff

Waarom dementie? Ik ben een vrouw van 51 en heb zelf nog niet veel met dementie te maken gehad in mijn leven. Maar campagnes op tv, gesprekken met vrienden, boeken en films zorgen er voor dat ik er de laatste tijd toch steeds meer mee bezig ben. Want wat als iemand uit mijn nabije omgeving niet meer voor zich zelf kan zorgen? Wat als ik een maatje kwijtraakt omdat hij of zij niet meer weet wie ik ben? En wat als ik zelf niet meer weet waar ik woon en niet begrijp wat er aan de hand is? Het is een ingrijpende ziekte, zowel voor de patiënt als voor zijn of haar nabije omgeving. De harde cijfers: 1 op de 5 mensen krijgt de ziekte. Waarom de Vierdaagse Sponsorloop? Een paar jaar geleden ben ik begonnen met wandelen en heb ik 2017 samen met een goede vriendin mijn eerste 4Daagse uitgelopen. Sindsdien staat de 4 keer 50 kilometer op de lijst. Vorig jaar is het helaas niet gelukt maar dit jaar ga ik het weer proberen. Tijdens de aanmelding van 2019 zag ik iets over de Vierdaagse Sponsorloop. Dus ik heb de stoute schoenen maar aangetrokken (ik zal er niet in lopen natuurlijk :)). Ik combineer mijn vierdaagse met een sponsoractie voor mensen met dementie en de mensen in hun directe omgeving. Ik loop voor Alzheimer Nederland! -Dementie ontwricht het dagelijks leven van mensen die door dementie worden getroffen en dat van hun dierbaren. Alzheimer Nederland is er voor iedereen die hiermee te maken heeft. Het is onze missie om dementie te voorkomen of genezen. En tot die tijd maken we ons sterk voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun omgeving.- Om dit allemaal te kunnen leveren is er uiteraard geld nodig. Ik kan niet garanderen dat ik het haal, maar ik zal er alles aan doen om 200 kilometer in 4 dagen te wandelen tijdens de Nijmeegse 4Daagse. Deze sponsoractie is zeker een extra stok achter de deur om door te lopen. En ik hoop van harte dat je ook je steentje wilt bijdragen en mijn actie sponsort! Iedere bijdrage, klein en groot, is welkom. Groetjes en misschien zie ik je tijdens de 4Daagse, Adri
Verzameld bedrag
  .950,65
Astrid Groot-Groenland: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Astrid Groot-Groenland

Ik loop voor Alzheimer Nederland omdat ik dit van zeer dichtbij heb meegemaakt. Mijn vader is overleden aan de gevolgen van dementie. Nu was hij "op leeftijd", maar dat maakt het niet minder verdrietig. Steeds meer in zijn eigen wereldje terug getrokken, mijn eigen moeder niet meer herkennen en ga zo maar door.... Het aller ergste blijft dat mijn ouders niet bij elkaar konden blijven en na 57 jaar apart moesten gaan wonen dit was hartverscheurend! Ik hoop met deze actie een stukje dichter bij een oplossing te komen om dit in de toekomst te voorkomen. Liefs Astrid.
Verzameld bedrag
  .821,95
Wilma Coppoolse-Janse: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Wilma Coppoolse-Janse

Ik vind het heel erg belangrijk dat er meer onderzoek komt naar Alzheimer, ik maak van dichtbij mee hoe erg deze ziekte is.
Verzameld bedrag
  .775,00
Bert van Strijen: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Bert van Strijen

Ik loop voor Alzheimer Nederland. Hier moet geld voor onderzoeken voor komen. We worden ouder en de kans om het te krijgen dus groter. Zelf in de directe omgeving meegemaakt, te triest voor woorden. Onderzoek is nodig, dus ook geld. Sponsor dus nu mij en Wolf, ik (72 jaar) loop de 4 daagse Nijmegen met mijn kleinzoon Wolf die hem voor de 1e maal loopt. Ik loop hem voor de 6e maal en mijn kleinzoon voor de eerste keer. Het is leuk, al zouden er voor mij iets minder mensen kunnen meelopen en zeker die mopperraars moeten maar stoppen. Maar mijn Advies: Blijft lachen ondanks je spierpijn en blaren DUS: Twee voor 1 prijs (bedrag). Dus Doen. Alvast bedankt namens de Alzheimer stichting.
Verzameld bedrag
  .734,65
Rianne Koskamp: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Rianne Koskamp

Ik ervaar van dichtbij wat de invloed van Alzheimer is op iemands leven en op dat van zijn/haar naasten. Bij mijn moeder is enkele jaren geleden de diagnose Alzheimer gesteld. De afgelopen jaren hebben we haar steeds verder achteruit zien gaan. Afgelopen november is ze verhuisd naar een verpleeghuis. Hoewel ze daar goede zorg krijgt, blijft het moeilijk, mn. voor mijn vader en moeder.
Verzameld bedrag
  .640,65
Ronald Visser: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ronald Visser

Teveel mensen lijden hieraan en het is een denk ik onderschatte ziekte die niet alleen voor de betrokke zelf maar zeker ook voor zijn/haar naasten een lijdensweg is.
Verzameld bedrag
  .599,65
Ilse van der Wal: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ilse van der Wal

Ik loop voor Alzheimer Nederland omdat ik het belangrijk vind dat er veel onderzoek naar dementie gedaan wordt om beter inzicht te krijgen in de oorzaken, behandeling en hopelijk ook preventie van alzheimer.
Verzameld bedrag
  .574,30
Ludwina Baltus: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ludwina Baltus

Na het overlijden van mijn moeder vorig jaar door de ziekte alzheimer zet ik mij graag in om nog meer aandacht te krijgen voor deze ziekte. Hoop dat jullie ook meedoen
Verzameld bedrag
  .500,00
Kim Biezeman: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Kim Biezeman

Mijn oma en opa leden allebei aan deze ziekte. Vorig jaar is een week voor de start van de Vierdaagse mijn oma overleden. Mijn opa heeft tijdens deze Vierdaagse de 1e dag langs de route gezeten en mij en mijn vader gezien en gesproken. Op de laatste vrijdag van december 2018 is ook mijn opa aan deze ziekte overleden. Ik wil graag met mijn deelname geld inzamelen om verder onderzoek te doen zodat misschien in de toekomst deze ziekte goed te behandelen is en men hieraan niet snel overlijdt
Verzameld bedrag
  .445,00
Petra Van Paassen: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Petra Van Paassen

Dit jaar wil ik mij graag inzetten voor alle mensen die Alzheimer hebben of iemand in de omgeving hebben die te maken heeft met deze ziekte. Lopen is mijn passie en ontspanning en ik probeer dit te delen door wandelingen te organiseren in de omgeving Den Haag die toegankelijk zijn voor iedereen die graag wandelt. Dit doe ik onder de naam Lopen met Petra. Doordat ik met het Haags sportinitiatief mee heb gedaan is mijn project van de grond gekomen en loop ik iedere week leuke afwisselende routes in groepsverband maar bijvoorbeeld ook individueel met onder andere ook mensen met Alzheimer. Hierdoor ben ik mij nog bewuster geworden van wat Alzheimer met iemand, maar ook met zijn/haar omgeving doet en hoe belangrijk het is dat er zoveel mogelijk geld beschikbaar komt voor onderzoek. Ik loop dit jaar de 4x 40 km en hoop hiermee een mooi bedrag bij elkaar te kunnen lopen voor Alzheimer Nederland.
Verzameld bedrag
  .418,95
Mark Clarissen: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Mark Clarissen

We hebben gekozen voor de Alzheimer stichting om dat ons dicht bij ons hart komt. Voor Rob omdat Alzheimer bij hem voorkomt in zijn familie en voor mij qua werk (stage) op dit moment. Leerling in een verpleeghuis op PG werkend met deze doelgroep. Ik zie daardoor de vernietigende werking van deze ziekte. En wat voor zorgen het met zich mee brengt voor de naaste familie. We (Rob en ik) zouden graag bijdragen om deze ziekte een halt toe te roepen, zodat een ieder waardig oud kan worden. En met het sponsor geld wat opgehaald word door iedereen die mee doet aan deze actie kunnen echt goede dingen gedaan worden. Voor zowel de cliënt naaste familie en betrokken mantelverzorgers.
Verzameld bedrag
  .410,00
karin Bubeck: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
karin Bubeck

Ik vind het vreselijk wat de invloed van Alzheimer is op iemands leven en dat van zijn/haar dierbaren.
Verzameld bedrag
  .405,00
Karin Roelofse-Zeijpveld: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Karin Roelofse-Zeijpveld

Mijn moeder heeft al een paar jaar de diagnose Alzheimer, ze is nu 71 jaar. Het is hartverscheurend om te zien hoe verwoestend deze ziekte te werk gaat en hoe ontredderd en onzeker de patient wordt. Er moet veel meer bekend worden en onderzoek gedaan (kunnen) worden om deze ziekte te stoppen. Daar zet ik me graag voor in.
Verzameld bedrag
  .349,30
Christa van der Neut: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Christa van der Neut

Ik loop de Nijmeegse Vierdaagse voor de 2de x. DE sfeer die vier dagen is, is fantastische. Blaren en spierpijn hoort erbij. Ook net als vorig jaar heb ik besloten om voor de Alzheimer Nederland te lopen, omdat ik van dichtbij zie wat dementie doet bij mensen. Ik ken mensen in mijn omgeving die dit hebben. Vind het ook belangrijk dat er meer onderzoeken komen, zodat er in de toekomst beter inzicht te krijgen. Elke euro telt.
Verzameld bedrag
  .309,65
Harrie van Helvoort: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Harrie van Helvoort

Ik heb in mijn directe omgeving meegemaakt wat deze ziekte doet met de patiënt, maar vooral ook met naaste familieleden. Afscheid moeten nemen van iemand die niet op korte termijn gaat overlijden is zwaar. Ik hoop dat onderzoek op korte termijn iets kan bijdrage aan het genezen of in ieder geval vertragen van deze ziekte.
Verzameld bedrag
  .304,65
Janneke Aalbertsen: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Janneke Aalbertsen

Ik loop de vierdaagse mee voor Alzheimer Nederland omdat ik deze stichting van harte steun. Ik werk met mensen met deze ziekte en hoop van harte dat er een medicijn zal komen om deze ziekte te genezen. Daar is veel geld voor nodig, en ik hoop zo mijn steentje hieraan bij te kunnen dragen.
Verzameld bedrag
  .295,00
Vroukje Haanstra: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Vroukje Haanstra

Ik heb jarenlang gewerkt bij mensen met de ziekte alzheimer en vind dit een van de meest onmenselijke ziekte dus daarom loop ik voor Alzheimer Nederland
Verzameld bedrag
  .240,00
Antoinette Vrielink & Wietze Visscher: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Antoinette Vrielink & Wietze Visscher

1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. Bij vrouwen is dit zelfs 1 op de 3. Dankzij jullie donatie kan er meer onderzoek worden gedaan en worden mensen met dementie en hun naasten ondersteund. Mijn moeder heeft twee vormen van dementie. Voor haar en alle anderen met dementie zetten wij ons in, in juli 2019 lopen Wietze en ik samen met nog 47.000 andere sportievelingen de Nijmeegse 4-daagse. Het is voor ons onmogelijk om persoonlijk bij iedereen die wij kennen langs te komen. Vandaar dat wij deze online actie hebben aangemaakt. Je kan de Alzheimer Stichting Nederland en ons ondersteunen tijdens de 4-daagse door een bijdrage te leveren, zodat ze zich nog meer kunnen inzetten voor; wetenschappelijk onderzoek, betere dementiezorg en een dementievriendelijke samenleving. Je bijdrage helpt!. Dank je wel.
Verzameld bedrag
  .234,65
Veronique Elshout: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Veronique Elshout

Voor een toekomst zonder dementie. Steeds meer mensen lijden onder deze ziekte en niet alleen de patiënten zelf. Familieleden, kennissen en vrienden moeten met lede ogen toe zien hoe de ziekte verergert. Heel fijn dat er zoveel zorgzame mensen zijn en organisaties die hulp bieden. Ik hoop hiermee een steentje bij te dragen voor onderzoek en verbetering van goede zorg.
Verzameld bedrag
  .210,00
Janny de Joode: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Janny de Joode

Omdat ik met dementerende mensen werk,vind ik het belangrijk hier een bijdrage aan te leveren voor hun welzijn. Steun dit doel.
Verzameld bedrag
  .190,00
Geert Reinink: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Geert Reinink

Ik heb 5 jaar voor mijn dementerende echtgenote gezorgd en weet nu uit ervaring wat een onterende ziekte dit is. Daarom wil ik graag als sponsor lopen en geld inzamelen voor de bestrijding van deze ziekte .
Verzameld bedrag
  .189,65
Rob Schrijver: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Rob Schrijver

Mijn oma overleed aan de gevolgen van Alzheimer. Dat trof me niet alleen als kleinzoon, maar ook als docent verpleegkunde. Ik leid dagelijks jonge mensen op die gaan werken in de directe zorg voor mensen met o.a. Alzheimer. Ik ken daardoor de vernietigende werking van deze ziekte en zou graag bijdragen om deze ziekte een halt toe te roepen, zodat een ieder waardig oud kan worden.
Verzameld bedrag
  .155,00
Geert Vrieling: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Geert Vrieling

Zo\'n 4 jaar geleden overleed mijn jongste zus op 58-jarige leeftijd aan de gevolgen van Alzheimer. Wat kan een mens snel aftakelen en wat blijft er weinig van over. Triest. Er zijn veel goede doelen waar je geld voor kunt inzamelen. Ik kies voor Alzheimer Nederland, omdat de ziekte van nabij heb meegemaakt. Ik hoop dat er grondig onderzoek verricht wordt om een remedie te vinden tegen deze ziekte.
Verzameld bedrag
  .155,00
Jos Wennmacker: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Jos Wennmacker

Alzheimer is verwoestend voor de laatste jaren van iemands leven, voor de patiënt zelf maar zeker ook voor de mensen in zijn omgeving. Met het voortschrijden van de ziekte wordt het werk van de mantelzorgers ook steeds zwaarder. In mijn familie zijn momenteel enkele personen die aan Alzheimer of een andere vorm van dementie lijden. Alzheimer Nederland steunt onderzoek naar de oorzaken en streeft naar een wereld vrij van dementie.
Verzameld bedrag
  .145,00
Paula Nijenmanting: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Paula Nijenmanting

Meerdere keren in mijn naaste omgeving meegemaakt dat er iemand aan de ziekte Alzheimer leed en uiteindelijk overleed. Vreselijk om mee te maken. Want je hersenen zijn je indentiteit, je verleden en je toekomst. Daarom loop ik voor dit goede doel om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar deze vreselijke ziekte.
Verzameld bedrag
  .115,00
Karin Kamans: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Karin Kamans

Mijn werk met dementerende motiveert mij om dit doel te steunen
Verzameld bedrag
  . 75,00
Ineke van Limburg: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ineke van Limburg

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die getroffen is door dementie. Dit heeft grote impact op de persoon en zijn of haar dierbaren. Voor alle die op een of andere manier getroffen worden door deze ziekte, wil ik met deze actie geld bij elkaar lopen voor ALZHEIMER NEDERLAND. Geld is hard nodig voor onderzoek naar de oorzaak en de behandeling van deze ziekte.
Verzameld bedrag
  . 75,00
Henk Bloemers: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Henk Bloemers

Als zorgverlener kom ik vaak cliënten tegen met Alzheimer. Alzheimer Nederland is op veel punten actief. Daarom steun ik dit goede doel.
Verzameld bedrag
  .  0,00
Robert Hendriks: Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Ik wandel voor Alzheimer Nederland
Robert Hendriks

Uit eigen ervaring weet ik hoe hulpeloos je bent als deze ziekte toeslaat. De stichting verdient ondersteuning om hulp te bieden aan een ieder die het overkomt en daarbij betrokken is. En dat onder het motto: You never walk alone
Verzameld bedrag
  .  0,00