Radboud Oncologie Fonds

Wil jij ook lopen met betekenis?
Wij zien ernaar uit om dit jaar tienduizenden wandelaars tijdens de 4Daagse het Radboudumc aan de Via Gladiola weer voorbij te zien lopen. We hebben iedereen de afgelopen twee jaar gemist!

Ken jij iemand die ziek is of moet jij iemand zo verschrikkelijk missen? Ben jij herstellende van kanker en is het jouw doel om de 4Daagse te lopen? Laat je dan sponsoren en loop dan de 4Daagse voor het belangrijke wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Radboudumc. Iedereen die de 4Daagse loopt kan meedoen! Jong en oud, groot en klein, op klompen, barefoot of op teenslippers. Of je nu 30, 40 of 50 kilometer gaat lopen. 

“Ik loop mijn vier dagen in het teken van kanker. Deze ziekte raakt ons allemaal, direct of indirect, dus wil ik op deze manier mijn bijdrage leveren.”

Deelnemer Wandel Kanker de Wereld Uit

 

Warm en persoonlijk onthaal op Via Gladiola
Bij deelname ontvang je tijdens de intocht op de Via Gladiola ons ­eigen Limited-Edition ­Vierdaagse Wandelkruisje. Daar zullen wij ook zorgen voor een warm onthaal én kun je jouw persoonlijke wens achterlaten voor diegene aan wie jij jouw 4Daagse wilt opdragen.
Speciaal voor de 4Daagse hebben wij een ­speciaal ‘Wandel-kanker-de-wereld-uit’ 4Daagse t-shirt ontworpen. Doe jij tijdens jouw aanmelding een startdonatie van €20,00? Dan wordt dit t-shirt toegestuurd. Deze donatie wordt meteen ook je eerste gift voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc.

Hoe werkt het?
Wil je ook meelopen voor het Radboud Oncologie Fonds tijdens de Nijmeegse 4Daagse? Fantastisch! Klik op de button “Wandel mee” en volg de stappen. Inschrijven heel eenvoudig. 

Natuurlijk helpen wij jou om de 4Daagse voor Radboud Oncologie Fonds tot een zo groot mogelijk succes te maken.

Wij helpen je hierbij met:

  • Een gratis sponsorpagina
  • Tips voor het werven van sponsoren
  • Een ‘Wandel-kanker-de-wereld-uit’ T-shirt (na startdonatie van € 20,00)
  • Een uniek Limited Edition Vierdaagse Wandelkruisje
  • Tussentijdse mails met informatie
  • Een warm onthaal op de Via Gladiola voor de deur van het Radboudumc
  • Help mee en maak een actiepagina om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor onderzoek naar kanker in het Radboudumc.

Hulp nodig?
Heb je vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op via info@radboudoncologiefonds.nl

Meelopen als (bedrijven)team
Meelopen kan als individu, maar je kunt je ook als (bedrijven)team inschrijven. Naast dat je met collega’s of vrienden bijdraagt aan misschien wel een doorbraak in onderzoek naar kanker werkt het motiverend om samen je als team sportief in te zetten en elkaar onderling aan te moedigen. Doen dus! Meer informatie hierover is ook te vinden op: https://radboudoncologiefonds.nl/vierdaagse2022/

Wandel kanker de wereld uit!
Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn. Met jouw actie ondersteun je het Radboud Oncologie Fonds en daarmee innovatief onderzoek tegen kanker. Zo zorgen we er samen voor dat met meer geld, meer onderzoek, er meer genezing en minder kanker zal zijn.

 

 

Bekijk alle
€ 5 18-05-2022 | 14:12 Aan: Wandel Kanker de wereld uit!
€ 15 17-05-2022 | 22:18 Aan: Met kracht vooruit Top initiatief! Succes met lopen Bart!
€ 10 17-05-2022 | 18:31 Aan: Met kracht vooruit Goed dat je vanuit de zijlijn actief bent ! Sterkte
€ 10 17-05-2022 | 12:53 Aan: 1 voor allen, allen voor 1
€ 20 13-05-2022 | 09:03 Aan: Met kracht vooruit