W

Iedere stap voor het Amalia kinderziekenhuis Radboud UMC

Wendy de Vries
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (101%)

Onze prachtige dochter was erg nieuwsgierig naar de wereld en kwam met 30 weken geheel onverwacht al bij ons. Op de neonatologie afdeling hebben ze ontzettend goed voor haar en ook voor ons gezorgd.
De liefde en passie van het personeel was bijzonder.

Ik zet mij heel graag in voor dit goede doel, zodat ze zich liefdevol kunnen blijven inzetten. Daarnaast ook om geld op te halen voor nieuwe voorzieningen. Het is al een moeilijke tijd voor de ouders, alle beetjes helpen om het ze wat comfortabeler te maken. Een bijdrage zou kunnen helpen voor de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe buidelstoelen (toen waren het nog tuinstoelen) op de neonatologie afdeling.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle

Bedankt allemaal!

23-07-2023 | 14:13 Beste donateurs, De 4Daagse van 2023 zit er op! Het was een hele mooie en bijzondere week. Ik heb genoten, afgezien, veel mensen ontmoet, en veel verschillende emoties gevoeld. Afgelopen vrijdag ben ik met ontzettend veel trots over de via gladiola naar de finish gelopen. Dankzij jullie bijdragen kan ik het Amalia kinderziekenhuis 1015,- euro overhandigen. Wat een prachtig bedrag, iedereen ontzettend bedankt! Voor nu uitrusten en nog even nagenieten. Op naar de volgende 4Daagse! Liefs, Wendy
Lees meer