Ik wandel voor Freya! Doorbreek het taboe bij vruchtbaarheidsproblemen

Wendy De Groot

Nog te gaan

van totaal € 2.500 (26%)

Ik wandel samen met Stefan mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Spannend en leuk! Het zal een hele uitdaging worden, maar soms moet je jezelf uitdagen.

Ook wil ik dan geld inzamelen terwijl ik loop. Mijn goede doel is Freya (www.freya.nl)

Freya is een patiëntenorganisatie voor stellen waar zwanger worden helaas niet vanzelfsprekend is. Omdat hier nog een taboe op heerst wil ik daar bekendheid aan geven. Ik weet als geen ander dat het soms lijkt alsof je alleen bent. Je voelt je eenzaam, verdrietig, teleurgesteld en het voelt alsof je faalt. Dankzij Freya weet ik dat wij niet de enige zijn.

Freya biedt een luisterend oor voor alle stellen, verbreekt de taboe, geeft gehoor aan dat verminderde vruchtbaarheid een medische aandoening is, vergoedingen verbeteren, wilt vruchtbaarheidsbehandelingen verbeteren in Nederland en buitenland en biedt psychologische hulp door je in contact te brengen met lotgenoten, psychologen, artsen en andere medische hulp.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 13-03-2023 | 09:31 Heel veel succes met de voorbereidingen en de vierdaagse!
€ 10 01-03-2023 | 13:47 Omdat het een heel goed doel is , en ik Wendy, die gaat lopen ook ken , Heel veel succes allebei
€ 10 28-02-2023 | 18:42 Ik gun het iedereen Heel veel succes samen, zet ‘m op!!
€ 10 28-02-2023 | 18:17
€ 10 28-02-2023 | 18:07 Heel veel succes met lopen🍀 en hopelijk halen jullie veel geld op voor het goede doel ❤️
Bekijk alle

18 februari - rondje Waterland

19-02-2023 | 08:52 Vol goede moed starten we in Amsterdam. Gelijk in het begin lopen we al tegen een fout aan in de route. Na een paar keer de route veranderd te hebben, starten we met goede moed. We lopen langs leuke vakantiehuisjes en de wind in onze rug. We zien heel veel vogels en genieten van het uitzicht. Wat is Nederland toch mooi.  We lopen het dorpje Ransdorp binnen en kijken ons ogen uit. Wat een prachtig klein pittoresk dorpje. Leuke kleine huisjes, uitkijkend over de weilanden.  Terwijl wij Ransdorp uitlopen merken we dat dit gehele gebied onder NAP ligt. We zien eindjes langs ons zwemmen, veel hoger dan wij thuis hebben. Ze zwemmen een stuk met ons mee, terwijl de pas erin houden. Terwijl wij richting Holsysloot lopen, zien wij dat er een paar wegen afgesloten zijn i.v.m. het broedseizoen. We zien dat dit gelukkig onze route niet beïnvloed en lopen de dijk op. We zien nieuwe vogels en hazen rond rennen.  Onze route geeft aan dat we naar links moeten, maar helaas kan en mag dit niet. We hebben een keuze om terug te lopen of om te lopen richting Didam. We lopen maar door en komen opnieuw in een klein mooi dorpje. Wat een uitzicht hebben ze hier en prachtige huizen met kleine tuintjes.  We merken dat we de wind in onze gezicht beginnen te krijgen en het wandelen begint een beetje zwaarder te worden. De wind duwt onze regelmatig even om, maar we lopen stug door. We kiezen op een gegeven moment om weer onze route aan te passen, omdat we anders nog meer kilometers dan bedoeld was.  We komen weer bijna terug op onze startpunt. We maken nog een praatje met een inwoner die heerlijk aan het rommelen is in zijn moestuin en zijn kat aan het aaien is. Hij verteld ons hoe hij aan zijn huis is gekomen destijds. Ook verteld hij ook dat er ooit een chirurg aangebeld heeft om zijn huis te kopen voor 1,6 miljoen! Wauw, zoveel geld en die man heeft het afgewezen.  Ik snap het wel, want het huis, de tuin en de omgeving is zeer mooi. Terwijl we afscheid nemen, kijken we nog om ons heen en stappen we in de auto. Met een beetje vermoeide benen hebben we toch maar 23 kilometer gelopen vandaag. Iets meer dan verwacht, maar trots dat het gelukt is.
Lees meer