Voorkom hart- en vaatziekten en doneer!

Tom Theloesen
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (172%)

Om meer onderzoek te doen naar hart- en vaatziekten en deze te voorkomen, is meer geld nodig. In augustus 2021 werd ik met m’n neus op de feiten gedrukt. Mijn vader kreeg plots na het sporten een hartinfarct in de auto, de politie stond tot mijn grote schrik voor m’n neus en samen met mijn moeder stapten we met loeiende sirenes de politie-auto in. Na de eerste operatie van pap in het Radboud, toen bleek dat er nog een tweede operatie moest plaatsvinden, mochten we nog woorden en een kus geven. Achteraf heb ik me pas beseft wat dit kon betekenen… Maar gelukkig, door goede (acute) zorg en een revalidatietraject is alles goed afgelopen met pap. Helaas ken ik ook vrienden of verhalen waar het anders afliep.

Ik stap dit jaar voor beter onderzoek, zodat de revalidatietrajecten nog beter worden en hart- en vaatziekten voorkomen kunnen worden!

Help mij een stap verder en doneer!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 5 30-07-2023 | 10:29
€ 25 29-07-2023 | 16:27 Klasse dat je dit gedaan hebt. 👍🏻
€ 25 29-07-2023 | 15:34
€ 10 23-07-2023 | 16:48
€ 10 22-07-2023 | 09:34 Toppers!!
Bekijk alle

Mijn eigen hartonderzoek

10-02-2023 | 15:57 Op vrijdag 10 februari stond ik voor het oude pand van mijn bijbaantje bij Telefoonboek, gouden tijden heb ik hier beleefd! Nu is het overgenomen door de Hartkliniek waar ik vandaag m'n onderzoeken heb om te kijken of ik hartafwijkingen heb. Van m'n broer had ik al begrepen wat het onderzoek inhield en dat er bij hem geen hartafwijkingen waren gevonden. Ik stap naar binnen en er is echt niks veranderd in het pand sinds drie jaar geleden, het wolkenbehang is er nog en dezelfde tegels liggen op de vloer. Alleen de balie heeft een andere kleur gekregen. Aan de dame achter de balie geef ik mijn persoonsgegevens door en ik krijg te horen dat ik nog even moet wachten. Ik kijk nog goed om me heen en app m'n vrienden die ook bij TB hebben gewerkt dat er werkelijk niks veranderd is. Ik word ondertussen geroepen en mag meelopen met de assistente. Ik mag op zo'n medische bank gaan liggen in de ruimte waar ik ooit mijn sollicitatiegesprek had. Eerst worden m'n bloeddruk gemeten en m'n hartritme gemeten door de assistente. Daarna komt de cardioloog en hij maakt een echo van het hart. Leuk om toch even mee te spieken. Tijdens de echo worden er screenshots gemaakt van delen van het hart. Na de echo mag ik nog even op de fiets en ik behaal een score van 103%. Het onderzoek duurt in het totaal een uur. Als ik aan het uitfietsen ben, geeft de cardioloog al aan dat er geen hartafwijkingen te zien zijn, mooi! Nu kan ik kerngezond de 4-Daagse gaan lopen! 
Lees meer