Twee-en-een-halve week later... HELP STICHTING CDH1 AAN 100 DONATEURS 🙏

08-08-2023 | 16:58

Na de vierdaagse zijn wij meteen op vakantie vertrokken. Een rustige vakantie dit jaar, zodat ook Jasmijn de ideale omstandigheden had om verder te herstellen. Vannacht zijn we thuis gekomen. Jasmijn herstelt voorspoedig en leert steeds beter wat qua eten wel en niet lukt. 

De teller van de sponsoractie voor onderzoek staat intussen boven de 18.000 Euro! Geweldig! Hoe mooi zou het zijn om de 20.000 te halen? Blijf deze actie aub delen, want doneren kan nog tot en met 30 augustus.

De patientenvereniging heeft in de tussentijd niet stil gezeten. Bij 100 donateurs is een aanvraag bij VWS mogelijk voor organiseren van lotgenotencontact etc.:

Stichting CDH1 is de patiëntenorganisatie voor mensen met erfelijke maagkanker. De stichting wil veel meer informatie delen en uitwisselen met lotgenoten over o.a. de gevolgen van een preventieve maagverwijdering. Daarvoor hebben zij geld nodig. Als de stichting vóór 1 september 2023 100 donateurs heeft die elk jaarlijks 25 euro doneren, dan kunnen zij subsidie aanvragen bij het ministerie van VWS. Doe jij mee? 
 
👉 Doneer 25 euro aan Stichting CDH1, de patiëntenorganisatie voor mensen met erfelijke maagkanker
 
👉 Deel dit bericht in je eigen netwerk en zorg dat het viral gaat!
 
 
 
Een jaarlijkse donatie kan alleen via de creditcard in dit systeem; hopelijk is dat geen drempel om toch jaardonateur te worden...