N

B4B baseball for the blind

Nick Close
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (50%)

Ik ben Nick Close, maatschappelijk blind (ca. 3% zicht) enrolstoel gebonden.  Ik wil graag geld ophalen voor mijn honkbalteam voor blinden en slechtzienden.
Een echte eye opener, dat was mijn kennismaking met B4B. Nu ruim een jaar  ga ik elke week met veel plezier naar de training, even voor het beeld; de training duurt circa twee uur en daar ben ik ruim zes uur voor onderweg. In het winterseizoen trainen we in de zaal, wanneer het weer beter is, trainen we buiten, circa vanaf eind maart. Zelfstandig blind bewegen, met alle bijkomende elementen van het spel, in vrije open lucht, is een verademing. We vertrouwen blind op onze coaches. We zien alles positief, het glas is altijd half vol. Onze blikken zijn naar voren gericht, en wij willen graag toernooien spelen. Wij kijken er enorm naar uit. Help ons met het verbreden van onze horizon en geef ons zicht op een sportieve toekomst, zo houden we ons vizier scherp.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 18-07-2023 | 18:13
€ 10 18-07-2023 | 18:11
€ 10 14-06-2023 | 15:15 Vorig jaar als vrijwilliger geholpen met toernooi in Beek. Zo geweldig wat ik daar grzien heb van Spelers en club gevoel. Echte toppers
€ 10 14-06-2023 | 14:59
€ 10 13-06-2023 | 14:19 Trotse coach. 😉
Bekijk alle

Feest Feest en nog eens Feest!

22-07-2023 | 21:44 Hallo allemaal,   uitstel is niet altijd afstel… Na gister had ik even de tijd nodig om alles te verwerken. Nu nog steeds zit ik in een roes van trots. voor de laatste keer ging de wekker om twee: 30 en het gevoel was goed. Deze dag zou ik mijn medaille/kruisje kunnen aankleden met het prachtige cijfer 12! de hele week prachtig weer, eerste twee dagen misschien tikkeltje te warm aan het einde van de tocht, ma donderdag en vrijdag zou wel komen afkoeling bezorgen.   voor de laatste keer van start en tempo zat er meteen goed in. voor de eerste keer echt bewust de sint Anna straat overgestoken, later die dag via Gladiola genaamd.   Snel komen we door Grave, waar ik vier schooljaren doorgebracht heb. het ene praat je na het andere met meelopers geeft me echt het gevoel één te zijn met de rest. me niet anders te voelen dan anderen, maar slechts met dat ene doel. via Gassel, Beers en Viane, een korte stop op terrasje vlak voor Cuijk, waarna we de pontonbrug overgaan. op de dijk bij Mook zit een vriendin van mij om mijn buddy en mij alvast te feliciteren, want nu zal het zeker niet meer misgaan, toch?! inmiddels ook mijn vriendin met haar buddy tegen gekomen en stuk samen opgelopen.   het begon wat frisser te worden en later zal blijken dat op het punt bij Malden al een fikse regenbui geweest is. Maar wij houden het nog steeds droog.   vervolgens de ene stop na de anderen, om alle lieve complimenten en waarderingen in ontvangst te nemen. deze vierdaagse heeft mij zo ontzettend veel gebracht qua sociale contacten dat ik hier nog wel vaker bij zal stilstaan en terugdenken.   om 15: 25 kregen mijn buddy en ik de beloning opgespeld en een vreugdevolle douche uit de hemel.   ik heb je nog niet voorgesteld, maar Corine bedankt: bedankt dat ik jou heb mogen leren kennen en   Dat we dit samen hebben gedaan als een team. Een team is niets zonder een keeper, maar zonder spits wordt het ook lastig.  
Lees meer