Wat fijn dat jij niet weg kijkt en even de tijd neemt om te lezen!

Mounir Aboulasri

( Lid van team: Worldteam )

van totaal € 2.500 (37%)

Wat fijn dat jij niet weg kijkt en even de tijd neemt om te lezen!

Niemand laat zonder reden zijn familie, vrienden en bezittingen achter. Vluchtelingen kunnen niet anders. Ze vluchten voor onderdrukking, oorlog en geweld. Van de miljoenen mensen die op de vlucht zijn, vindt een klein deel bescherming in Nederland. Na een lange tijd van angst en onzekerheid, kunnen ze in ons land op adem komen. Het gevecht om te overleven ken ik als geen andere. Mijn angst en onzekerheid was mijn gevecht tegen het monster genaamd ‘Kanker’. Ik vecht nog steeds, al ben ik weer gezond, want mijn reis is zeker nog niet klaar. Dat geldt ook voor de vluchtelingen, hun reis is nog niet te einde: in zeker opzicht begint het nu pas. Ze moeten de taal gaan leren, onze gewoontes en regels begrijpen en een bijdrage gaan leveren aan onze samenleving. Zonder hulp is dat een onmogelijke opgave.

Als vluchtelingen in Nederland komen zijn ze wel veilig, maar hebben verder helemaal niets. Geen familie, geen huis, geen zekerheid. Met jouw actie help je vluchtelingen in Nederland bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Want we staan stil bij mensen die in beweging zijn, noodgedwongen doordat hun leefsituatie niet meer veilig is door oorlog of hongersnood. In een wereld waarin men in toenemende mate alleen voor het eigen hachje lijkt te gaan, willen we een ander voorbeeld zijn.  Daarom ben ik blij dat jij niet weg kijkt maar deze mensen gaat helpen! Jij doet toch ook mee?! 

Ik ga weer de uitdaging aan en ik loop WEER voor de Nijmeegse Vierdaagse!  Ook dit jaar loop ik met het THE WORLD TEAM. Dat met 16 nationaliteiten mee loopt met de Nijmeegse Vierdaagse. Het doel is om nog meer te verbinden. Daarom lopen er dit jaar dan ook Nederlanders mee met het World Team om, zo samen met de mensen met een Bi-culturele achtergrond een Kleurrijke team te vormen. Samen als team zullen wij geld in gaan zamelen voor goede doel VluchtelingWerk Nederland. Onze motto “Creating a better world together”. Samen is ons doel om zoveel mogelijk culturen met elkaar te verbinden en zo ook Nederland rijker te maken. 

#worldteam #theworldteam #iwalkforlove #nevergiveup #liefde&verbinding

Stay healthy and keep smiling
Moun

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 17-07-2024 | 09:58 Super goed doel
€ 25 16-07-2024 | 12:06
€ 10 16-07-2024 | 11:42
€ 10 16-07-2024 | 11:33
€ 10 16-07-2024 | 10:49