Maxim walks against cancer and for life!

Maxim Plessa
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (211%)

For English below:

Voor de tweede keer ga ik de Vierdaagse lopen. In 2019 heb ik de 40km succesvol uitgelopen. Dit jaar ga ik mezelf nog meer uitdagen en ga ik als vrouw de 50km proberen.
In 2019 was mijn moeder nog erbij en was zij zo trots dat ik dit heb gedaan. Helaas is zij in 2021 na een kort ziekbed overleden op 57 jarige leeftijd aan kanker. Helaas zijn wij nooit achter gekomen waar het is begonnen, dus diagnose was PTO (primair tumor onbekend). Je blijft met de vraag, wat als... Wat als we eerder wisten wat er mis was, zou ze er nog zijn?

In 2022 tijdens de intocht toen ik aan de kant stond, schoot ik in eens vol, de herinneringen van 2019 kwamen naar boven. Toen besloot ik, ik ga het weer doen, ik ga de Vierdaagse lopen voor mijn moeder maar ook voor iedereen die met deze ziekte heeft te maken. Er is nog genoeg onderzoek nodig om deze ziekte te voorkomen en te genezen.

Daarom vraag ik aan iedereen om KWF te steunen in hun werk door mijn te helpen om minimaall 1000 euro op te halen. Alle kleine beetjes helpen!
Namens KWF en mij: Bedankt voor jullie steun!

Liefs,
Maxim

------------------------------------------------

For the second time I will walk the Four Days Marches. In 2019 I successfully completed the 40 km. This year I'm going to challenge myself even more and I'm going to try the 50 km as a woman.

In 2019 my mother was still there and she was so proud that I did this. Unfortunately, she died of cancer in 2021 at the age of 57.
Unfortunately we never found out where it first started, so diagnosis was cancer/carcinoma of unknown primary (CUP). We were left with the question, what if... What if we knew earlier what was wrong, would she still be here?

In 2022 during the last day of the March when I stood on the sideline, i got really emotional , the memories of 2019 came up. Then I decided, I'm going to do it again, I'm going to walk the Four Days Marches for my mother, but also for everyone who has to deal with this illness. Lots of research is still needed to prevent and cure this illness.

That is why I ask everyone to support the Dutch Cancer Society in their work by helping me to collect at least 1000 euros. Every little bit helps!
On behalf of DCS and me: Thank you for your support!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 50 16-07-2023 | 22:27
€ 20 10-07-2023 | 20:16
€ 10 04-07-2023 | 21:21
€ 10 03-07-2023 | 16:03 Heel goed initiatief! en alle vertrouwen in Maxime dat ze de de 4D uitloopt!
€ 15 30-06-2023 | 02:50 Voor Maxim en haar moeder ❤️
Bekijk alle

Een blessure, de eerste 40km en mijn herstel!

20-06-2023 | 10:20 Hallo weer! Het is weer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Het is een drukke periode geweest voor ons. Wel heb ik mijn instagram bijgehouden door voor dat ik hier een update ga geven neem snel een kiekje op mijn account ->@maxim_walks_200km  In April zijn we op vakantie geweest naar Griekenland, in die weken hebben we rust gepakt. Terug in Nederland hebben we rond half mei 40km gelopen. Die vielen mij helaas heel zwaar, met name aan het eind. Iets wat ik niet aan zag komen. Mijn hamstring deed pijn (had ergens al wel wat last van, tijdens zwemmen in maart een beweging gemaakt) mijn scheenbeen begon ook en ik liep alles behalve snel. Toch die 40km gelopen. Omdat ik het niet vertrouwde ben ik naar de fysio gegaan, en ja waarschijnlijk een scheurtje in mijn hamstring en een beginnende scheenbeenvliesontstekig. Voor mijn scheenbeen ben ik bij de masseur geweest een aantal keer, en ja ik kan zeggen dat deed pijn. Alles zat vast! Voor mijn hamstring heb ik een aantal behandelingen gehad met dry needling en oefeningen. Daarnaast ben ik begonnen met personal training om mijn lichaam sterker te krijgen en nog beter in mijn vel te zitten. Dit allemaal doe ik naast mijn reguliere baan bij het NIPV en mijn synchroonzwemmen. Ook help ik in een Grieks restaurant een paar keer per week omdat ik toch een horeca hart heb. Gelukkig loop ik daar ook veel. Dus een win-win situatie. Het is halverwege juni en over 4 weken beginnen de Nijmeegse Vierdaagse! En ik kan zeggen ik ben weer goed op weg. Waar ik het ene weekend 3 dagen op een festival sta zo word ik het weekend daarna met mijn team regiokampioen 🥇 in synchroonzwemmen en loop ik de zondag 20km alsof het niks is en nog 10km in de avond tijdens het werk. Ik merk aan alles dat we dit gaan halen! We gaan ook van genieten! Het zijn drukke weken met verschillende leuke dingen maar ook verplichtingen maar we hebben er zin in. Aankomende weekend hebben we onze langste trainingen op de planning staan! Zo stay tuned for that!  Liefs, Maxim 💚🧡🥾    
Lees meer