Ik wandel voor Hoofdpijnnet

Marjon Stekelenburg

( Lid van team: Migraine Mavericks )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 350 (110%)

Ik sta op het punt om voor de allereerste keer deel te nemen aan de vierdaagse van Nijmegen, en ik ben enthousiast en vastberaden om hem helemaal uit te lopen. Maar deze ervaring is extra speciaal omdat ik loop voor mijn collega Eugene en zijn vrouw.

Al bijna 20 jaar werken we samen, hebben we gelachen en uitdagingen overwonnen. Eugene's vrouw lijdt aan een hoofdpijnaandoening, in combinatie met migraine. Gedurende al die tijd heeft Hoofdpijnnet hen ongelooflijk geholpen en ondersteund.

Om iets terug te geven, wil ik bewustzijn creëren en geld inzamelen voor Hoofdpijnnet. Jouw steun kan echt het verschil maken in het leven van Eugene, zijn vrouw en vele anderen die dagelijks met hoofdpijn en migraine worstelen.

Ik nodig je uit om mij en ons team, de Migraine Mavericks, te steunen.

Dank je wel voor je steun en aanmoediging!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 35 21-07-2023 | 17:51 "Belofte maakt schuld" Je hebt hem helemaal uitgelopen.... Een dijk van een prestatie Marjon !!
€ 10 07-07-2023 | 22:29
€ 25 30-06-2023 | 12:06
€ 10 29-06-2023 | 12:04 Succes! Goed dat jullie lopen voor dit mooie doel
€ 10 28-06-2023 | 20:05
Bekijk alle

Een inspirerend oefenweekend in Zuid-Limburg - Bedankt, Donateurs!

27-06-2023 | 10:18 Beste vrienden en donateurs, Afgelopen weekend hebben we genoten van een avontuurlijk oefenweekend in het prachtige Zuid-Limburg! Als de Migraine Mavericks hebben we de afgelopen dagen de meest pittoreske paden bewandeld, genoten van adembenemende zonsopkomsten en het betoverende landschap.  Op zaterdag begonnen we vol energie aan onze tocht vanuit Bemelen. De route voerde ons langs de schilderachtige dorpjes Oud Valkenburg, Schin op Geul en Wijlre. We trotseerden de uitdagende Cauberg en Keutenberg en zetten door naar Margraten, om vervolgens met voldoening terug te keren naar ons vertrekpunt. Op zondag vervolgden we onze wandeling over karakteristieke grindwegen, die ons door de weelderige weilanden leidden via de dorpjes Sint Geertruid, Banholt en Margraten. Ondanks de warmte en de moeilijke omstandigheden hebben we alle wandelkilometers tot een goed einde gebracht! We willen deze gelegenheid ook aangrijpen om onze donateurs te bedanken. Jullie gulle bijdragen hebben ons niet alleen gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan, maar ook om ons in te zetten voor Hoofdpijnnet en het waardevolle werk dat zij verrichten. Jullie donaties maken een verschil en helpen om hoop en verlichting te brengen aan degenen die lijden aan hoofdpijn, migraine en aangezichtspijn. Als de Migraine Mavericks zijn we klaar voor de Vierdaagse van Nijmegen. We hebben onszelf getest, zowel fysiek als mentaal, en we hebben vertrouwen in een goede uitkomst! Nogmaals, mede namens Hoofdpijnnet, willen we jullie bedanken voor jullie genereuze steun. Samen maken we een verschil! Groeten, de Migraine Mavericks
Lees meer