Iedereen verdient een fijn leven!

Marijke Verstegen-Cuijpers
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.600 (91%)

Waarom?
Stel je voor: iemand vraagt je op een dag hoe je heet en je kunt je eigen naam niet meer zeggen. Je komt bij de bakker en je kunt niet meer duidelijk maken dat je een volkoren brood wil. Je kunt ineens niet meer lopen of bewegen zoals je gewend bent. Langzaam laat je lichaam het afweten. Allemaal beperkingen die (kunnen) ontstaat in de hersenen.

Hoe fijn is het dat ik een bijdrage kan leveren aan meer hersenonderzoek zodat we een stap dichterbij gezonde hersenen komen voor iedereen?! Dit jaar loop ik ook weer de Nijmeegse Vierdaagse. Vier dagen, 160 km, want dat is waar ik voor ga. Ik heb de kracht, het doorzettingsvermogen én een berg aan motivatie en daarom wil ik mijzelf inzetten om andere te helpen. Ik wil dit graag weer koppelen aan dit goede doel, de Hersenstichting!

Daarnaast het volgende...
Soms komt er een moment in je leven waarbij je denkt: is dit wat ik de rest van mijn leven wil doen? Ben ik gelukkig? Heb ik het leven waar ik van droom?

Ik ben gezond, heb een enorm lieve man en twee prachtige dochters. Maar toch bleef lange tijd een gevoel knagen. En daarom ben ik op onderzoek gegaan naar mezelf. Wie ben ik, wat wil ik en hoe kan ik dat bereiken. Nu, maanden later, ben ik eruit. Ik wil mensen helpen, bijdragen aan het hebben van een fijn leven. Of iemand nu jong of oud(er) is, ik kan helpen en dat ga ik doen.

Per september start ik met de studie logopedie zodat ik in de toekomst mijn bijdrage kan leveren aan een fijn leven voor mensen om mij heen die hulp (zo hard) nodig hebben.

Doelen
Mijn doel is om 1; natuurlijk mijn vierde Vierdaagse uit te lopen en 2; per gelopen km €10 op te halen. 


Help jij me mee om (in ieder geval) mijn tweede doel te behalen?

Groetjes Marijke

én bedankt namens alle mensen die de hulp zo hard nodig hebben, namens de Hersenstichting en natuurlijk namens mij!

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 40 22-07-2023 | 03:33
€ 10 21-07-2023 | 16:17 👏🏻👏🏻topper!!
€ 50 21-07-2023 | 14:34 Super Marijke! Gefeliciteerd met deze overwinning!
€ 25 21-07-2023 | 14:18
€ 5 21-07-2023 | 14:02
Bekijk alle

The day after

22-07-2023 | 10:03 Auw auw auw😉. Mijn lichaam doet nog veel pijn. Mijn arme voeten willen me niet meer dragen, maar ach. Dat hoeft dan ook even niet meer perse. Ik heb de finish gehaald en dat is wat telt. Waar het donderdag nog erg goed en redelijk soepel ging, wat het gisteren echt zwaar. De praatjes met mensen hielpen me goed door te lopen, maar opeens kreeg ik een enorme inzinking. Ik kon niet meer. Even zitten en bellen met het thuisfront en daarna toch weer verder. Stap voor stap kwam ik vooruit en liet ik me meevoeren met de stroom wandelaars. En door een steuikemomentje kwam ik in contact met twee wandelaars. Gezellig de hele weg gekletst, door gewandeld, biertje erbij en gaan. Tot de finish. Ik heb het gered. Ik ben moe, heel moe. Maar het is gelukt. Nu even uitrusten en daarna lekker op vakantie met z'n viertjes. En wie weet komt er nog wel een volgende keer😉.  ik wil jullie allemaal nogmaals heeel erg bedanken voor jullie bijdrage, support en mooie woorden. Dank jullie wel❤️
Lees meer