Help ook Wad! #HelpookWad

Leander Van der Linden

( Lid van team: De Wadlopers )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (1001%)

Hoi! Ik ben Leander en ik ben 12 jaar. Al vanaf dat ik 3 maanden oud ben, ga ik samen met mijn ouders en later ook met mijn broertjes jaarlijks naar de Wadden (meestal Vlieland). Net als mijn vader. Hij ging als kind ook altijd. Samen met zijn gezin fietsten ze via de afsluitdijk (of via Texel) naar Vlieland. Hij kan daar super leuke verhalen over vertellen. 

Het moment dat we aankomen met de boot, voelt meteen als vakantie en vrijheid. Ik loop graag over of langs de waddenzee. Even kijken of er mooie schelpen liggen of krabbetjes of mooie vogels te zien zijn.

De laatste jaren hoor en lees ik steeds meer over klimaatveranderingen. En vooral dat daar iets aan gedaan moet worden. Ik wil daar graag bij helpen. Maar waar begin je? Omdat ze vaak zeggen dat je klein moet beginnen en het waddengebied voor mij erg belangrijk is, wil ik graag de vierdaagse lopen voor de Waddenvereniging. Het is een heel mooi natuurgebied dat goed beschermd moet worden tegen klimaatverandering, natuurrampen en invloeden van de mens.

Daarom loop ik voor de Wadden. Help jij ook Wad? Je kan de wadden steunen door per kilometer te sponsoren. Ik ga vier dagen 30km wandelen met mijn moeder tijdens de Nijmeegse 4daagse. Mijn vader 50km. Samen lopen we voor de wadden.

Je kan bijvoorbeeld per kilometer sponsoren (bijvoorbeeld €0,02 cent x 120 km = €2,40 of €0,10 cent x 120km = €12,-) maar een ander lager (of hoger :-)) bedrag mag natuurlijk ook!

Bedankt voor je steun aan de Wadden! Zo beschermen we wandelend een heel mooi en belangrijk stuk natuur!

#HelpookWad

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 11 31-08-2023 | 22:25 Wat heb je goed en makkelijk gelopen stoere zoon! En wat een prachtig bedrag voor het goede doel van de Wadden. Wij zijn trots!
€ 10 13-08-2023 | 19:55 Hoi Leander super dat je dit doet en daarom doneer ik👍
€ 25 05-08-2023 | 08:11 Een kleine bijdrage voor jouw grootse prestatie en het super goede doel waarvoor je hebt gelopen. Supergoed!
€ 10 24-07-2023 | 21:15 Het Wad is uniek! Een plek waar de natuur, toerisme en economie samenkomt waardoor het soms ook spannend wordt. Ik ben blij dat jij je hard maakt voor het Wad! Ik hou me bezig met het terugdringen van (micro) plastic in het Waddengebied en draag zo mijn steentje bij. Succes met je actie en hopelijk had je niet al te veel blaren na de vierdaagse. Een Waddengroet, Eileen
€ 12 21-07-2023 | 20:51 Goed gedaan, Leander
Bekijk alle

Gelukt! Bedankt!

22-07-2023 | 09:40 Het is gelukt! Papa, mama en ik (en een heleboel anderen) zijn gisteren over de Via Gladiola gelopen. Het was ontzettend druk maar vooral ook mega leuk. Er waren 1,5 miljoen mensen in de stad hoorde ik. Er zaten zelfs mensen op de daken!  Iedereen was aan het aanmoedigen en high fives aan het geven en er was overal muziek, daardoor heb ik eigenlijk helemaal geen pijn of vermoeidheid gevoeld. Voor mama was het al wat zwaarder en papa is nu kreupel. Haha. Maar het feest maakte alles goed.  Ik heb in totaal €945 voor de Waddenvereniging opgehaald!!! Daar ben ik ook super trots op. Heel erg bedankt allemaal voor jullie steun. Daar deden we het voor! Hopelijk helpt het weer om het Waddengebied te beschermen.  Het was een onvergetelijke week en ik zou iedereen aanraden de 4daagse ook eens te lopen (of mee te feesten 😉). Bedankt! Groetjes Leander 
Lees meer