Wat een avontuur!!!

23-07-2023 | 11:21

Vanaf dinsdagochtend 4.45 tot vrijdagmiddag 15.30 toen we uiteindelijk finishten op de Via gladiola.

De eerste dag is de dag van Elst, we hadden prima wandelweer. En we waren mooi op tijd binnen. Iets later kwamen Team Nolte's 4 each other, Johan en John binnen. Met elkaar even een drankje gedaan en daarna snel naar camping en hotel op naar de tweede dag.

De tweede dag ook wel Roze woensdag is altijd een groot feest. Wij vandaag gestart in de mooie shirt van Parkinsonnl. Die wij met trots hebben gedragen. Doordat we met onze shirts liepen hadden we regelmatig mooie gesprekken met mensen met dezelfde ervaring als wij. Dat maakte deze Vierdaagse toch wel extra speciaal. Onderweg toch de hele club van Nes weer bij elkaar om zo richting de finish in Nijmegen te lopen. Zo leuk om dit met elkaar te doen.

Donderdag is de beroemde Dag van Groesbeek, blijft toch altijd spannend met op t einde de Zevenheuvelenweg. Maar door alle aanmoedigingen onderweg blijft het een feest om te lopen(ondanks de pijntjes hier en daar). Alle zes weer gefinisht. Dat mocht zeker gevierd worden.

De laatste dag, de Dag van Cuijk. Op naar de Via gladiola. Helaas moesten Team Noltes  4 each other een verstandige maar moeilijke beslissing nemen om te stoppen door blessures. Maar door hun aanmoedigingen onderweg waren ze er toch bij. Na de laatste geweldig kilometers over de Via Gladiola waren wij om 15.30 binnen en werden we opgewacht door de onze trouwe suppporters.

We hebben samen een geweldige Vierdaagse gehad en zijn daarbij trots op Team Nolte's 4 each other, Johan, John en onszelf. Dit gaan we niet snel vergeten.

Met een bedrag tot nu toe van 2275 euro willen wij alle donateurs en iedereen die ons heeft aangemoedigd bedanken. Het was een mooi avontuur met een lach en een traan.

Wij blijven nog even in onze Vierdaagse bubbel en wie weet tot volgend jaar.

Lieve groet Gea en Gemco