Ik ROL voor Stichting Intermobiel

Fons Osseweijer
van totaal € 500 (2%)

Het is nu twaalf jaar geleden dat ik voor het eerst met behulp van een handbike een vierdaagse heb gerold. Al jaren ben ik betrokken bij Stichting Intermobiel, en in de loop van de jaren ben ik veel wandelingen en roltochten gaan gebruiken om te rollen voor Stichting Intermobiel.

Vaak heb ik geroepen dat ik nooit de Nijmeegse4Daagse zou gaan rollen. Echter eenmaal besmet met het wandelvirus is er geen ontkomen aan. In 2022 heb ik voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse gerold, ook voor Intermobiel. En voor 2023 heb ik besloten nog een keer deel te gaan nemen en weer opnieuw mij te laten sponsoren voor Stichting Intermobiel.

Hieronder even wat informatie over Stichting Intermobiel, en hoe het zich inzet voor jongeren met een handicap:

Intermobiel.com is een digitale ontmoetingsplaats voor en door jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte die minder mobiel zijn of aan huisgebonden en voor de omgeving van deze jongeren. De informatie op de website is waardevol voor iedereen met een handicap en hun omgeving, ongeacht leeftijd en ziekte. Iedereen is dus welkom bij Intermobiel! 

Voor alle ziektes is wel een patiëntenvereniging, maar deze zijn gericht op één ziektebeeld en niet specifiek op de gevolgen, zoals mobiliteitsbeperkingen. Een ziekte hebben is één ding, maar daardoor niet of zelden naar buiten kunnen is toch weer een ander verhaal. Daarom hebben we ook Intermobiel opgericht en deze website gebouwd. 

We bieden op onze website lotgenotencontact en kennisuitwisseling. Door de uitwisseling van kennis en ervaring, word je zelf geholpen. Maar ook help je daarmee een lotgenoot, zodat hij niet hetzelfde wiel hoeft uit te vinden.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 02-03-2023 | 11:16