160km voor Radboudumc Amalia kinderziekenhuis

Dominika Nowakowska
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (207%)

Onze dochter Lauren is vorig jaar gezond en wel geboren in Radboudumc Amalia. Helaas hebben niet alle ouders zoveel geluk en hebben sommige kindjes veel medische zorg nodig. De artsen, verpleegkundigen en al het personeel in het Radboudumc staan 24uur per dag klaar om de (zieke) kinderen en hun ouders de beste zorg te geven.

Ik wandel de Nijmeegse 4-daagse en hoop aan deze geweldige zorg bij te kunnen dragen. Het ingezemalde bedrag wordt o.a. gebruikt voor innovatief onderzoek om ziektes te voorkomen en genezen, om ziekenhuisverblijf aangenamer te maken, om kinderen bij vervelende behandelingen te helpen ontspannen door te knutselen of spelletjes te spelen en om ze soms gewoon een dagje 'kind te laten voelen' in het ziekenhuis.

Alle kleine beetjes helpen, helpen jullie mee?

 

Alvast heel erg bedankt voor alle donaties!

Liefs,

Dominika & Lauren

 

Voor meer info zie: https://www.radboudumc.nl/amalia-kinderziekenhuis 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle

Missie volbracht... Bedankt allemaal!

26-07-2023 | 21:31 Lieve allemaal,   Wat heb ik afgelopen week ontzettend genoten! Het is niet te beschrijven hoe gaaf afgelopen week was. Dinsdag- heerlijk gelopen door Lent en Elst, Roze woensdag- waarop ik al om 12:20u was gefinisht, donderdag- 7 heuvelen en heerlijke feest in de Nijmeegse straten. En dan vrijdag: Via Gladiola: 42,5 kilometers met een lach, maar ook een traan toen ik Lauren zag en toen ik bij Radboudumc in het zonnetje werd gezet.   Met mijn actie voor Radboudumc Amalia kinderziekenhuis heb ik dankzij jullie 1560€ ingezameld! Hier ben ik net zo trots op, als op mijn 4-daagse kruisje!    Daarom wil ik jullie allemaal nogmaals van harte bedanken voor jullie donaties! En de mooie onderscheiding die ik van Amalia kinderfonds heb gekregen is eigenlijk ook voor jullie. Jullie zijn goud waard!   Ik ben gelukkig en dankbaar dat de missie is volbracht...En wie weet, tot volgend jaar...       Liefs, Dominika   P.S. Uitgelopen zonder blaren!
Lees meer