Laten we onze hersenen niet vergeten :)

Wilbert Vlot
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 104 (680%)

Even voorstellen, ik ben Wilbert (22 jaar) en zit op dit moment in mijn tussenjaar, voordat ik verder ga met de Master Life Science & Technology - Research & Development in Leiden.

Ik doe voor de 1e keer mee aan de Nijmeegse 4Daagse en het lijkt me een mooi streven om naast het avontuur ook een kleine financiële bijdrage aan de Hersenstichting te kunnen doen.  

Van dichtbij heb ik mee mogen maken als jonge mantelzorger en nog steeds: hoe het leven van iemand zodanig wordt beïnvloed dat bepaalde dagelijkse bezigheden een opgave worden en ook hoe de persoonlijkheid van iemand verandert door de hersenaandoening.

Daarom wil ik mede met deze actie mijn 4Daagse inzetten voor de Hersenstichting, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden en wellicht toekomstige mensen een beter perspectief krijgen.

Alle beetjes helpen, doe jij ook mee? :)

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 27-07-2022 | 14:28 Lekker gedaan Wilbert!!! 💪💪
€ 25 26-07-2022 | 17:42 Super goed dat mensen dit steunen en zo inzetten. Trots op iedereen die hebben gelopen gewoon geweldig !
€ 5 25-07-2022 | 08:54
€ 50 17-07-2022 | 11:58 Super belangrijk doel go for it wilbert
€ 10 16-07-2022 | 07:54
Bekijk alle

Bedankje aan alle donoren!

26-07-2022 | 16:21 Lieve donoren, Dankjulliewel dat jullie hebben willen donoren aan dit goeie doel. Zonder investeringen kunnen er geen nieuwe inzichten worden bereikt. Ik heb sinds februari geïnvesteerd in het trainen richting de 4Daagse en kan zeggen dat ik het fantastisch heb gehad. Nu ben ik aan het uitrusten van alle pijntjes en indrukken; natuurlijk ook aan het nagenieten :). Voor de liefhebbers heb ik een kort verslagje hieronder geschreven: Het 4Daagse gevoel is ongekend en niet te beschrijven. Toch ga ik hier een poging toe doen. Het is een rollercoaster aan emoties en sfeer die je meeneemt. Dit avontuur begon op zondag 17 juli met de Vlaggenparade, waar ik als deelnemer van de ViaVierdaagse de Nederlandse vlag representeerde. Nu was het feest begonnen met mensen aan de kant zodat je alvast kon wennen. Dinsdag helaas afgelast, maar was onverantwoord. Woensdag was nog steeds tropisch met temperaturen tussen 28 en 30 graden. Hierdoor kreeg je de aankomende nacht geen frisse nachtrust. Donderdag gematigd met regenbuien de heuvelen op. Gelukkig kon ik die laatste10km opsplitsen van rustposten van KWbN en de Hersenstichting. Laatste dag, ideale frisse temperaturen (15 oplopend tot 23 graden), lopen met blessure van begin tot eind, maar samen met een wandelmaatje erdoorheen getrokken. Ik liep als individu in de massa, maar het klopt wat ze zingen: "You never walk alone!"  Elke dag heb ik wel een wandelmaatje gehad waarmee je gesprekken had gedurende het lopen. En soms loop je een tijdje met iemand op en kom je op een punt dat iemand sneller loopt of dat jij een hoger tempo kan lopen. Dan groet je en lopen de wegen weer uiteen...  Het kruisje en de ervaring zijn binnen! "Soms moet je een paar stappen terug doen, om een aanloop te kunnen nemen voor de sprong naar een nieuw begin."  (Bron: https://www.tacoyo.nl/nieuws/quote-van-de-week07/) Zo heb ik zelf afgelopen jaar gemerkt dat een tussenjaar, de ideale stap terug voor mij was om nieuwe energie op te doen. Om straks een aanloop te nemen naar mijn master. Ik wens iedereen een goede gezondheid toe en een mooie zomer! Groetjes,  Wilbert
Lees meer