Laten we onze hersenen niet vergeten :)

Wilbert Vlot

Nog te gaan tot aan de start

van totaal € 104 (19%)

Even voorstellen, ik ben Wilbert (22 jaar) en zit op dit moment in mijn tussenjaar, voordat ik verder ga met de Master Life Science & Technology - Research & Development in Leiden.

Ik doe voor de 1e keer mee aan de Nijmeegse 4Daagse en het lijkt me een mooi streven om naast het avontuur ook een kleine financiële bijdrage aan de Hersenstichting te kunnen doen.  

Van dichtbij heb ik mee mogen maken als jonge mantelzorger en nog steeds: hoe het leven van iemand zodanig wordt beïnvloed dat bepaalde dagelijkse bezigheden een opgave worden en ook hoe de persoonlijkheid van iemand verandert door de hersenaandoening.

Daarom wil ik mede met deze actie mijn 4Daagse inzetten voor de Hersenstichting, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden en wellicht toekomstige mensen een beter perspectief krijgen.

Alle beetjes helpen, doe jij ook mee? :)

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 10-05-2022 | 11:59 In ons eigen leven dagelijks met psychische ziekte te maken en de gevolgen voor patiënt en gezinsleden. Door meer onderzoek hopen we dat de kwaliteit van leven kan verbeteren en in de toekomst het voorkomen van hersenziekten mogelijk is.
€ 10 12-04-2022 | 16:21