Stichting De Wensfiets

Ron Bogman
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (0%)

Dit jaar loop ik, Ron Bogman, voor de eerste keer DE 4 DAAGSE! Dat doe ik niet alleen voor mezelf, maar ik zet mij tevens in voor een goed doel, namelijk; Stichting De Wensfiets.

Geluk zit ’m in kleine wensen. Op pad met de “wensfiets”. Als kleinschalig, lokaal initiatief, en vanuit dezelfde visie als de wensambulance, is het nu ook mogelijk om gebruik te maken van de Wensfiets. Niet zo groot, opvallend, zichtbaar maar klein eenvoudig en dichtbij zoals het leven zelf. Uniek en onbetaalbaar. Nog eens naar buiten, de natuur ruiken, de wind voelen. Genieten van het Brabantse landschap, even langs een ouderlijk huis, een kaarsje opsteken in een kapel, spontaan een sportwedstrijd bijwonen van een (achter) kleinkind, een tochtje door bos of over de heide, kortom kleine maar unieke wensen. Het lijkt soms zo gewoon…… Met de Wensfiets is dit, en nog veel meer, allemaal mogelijk !

De Wensfiets brengt (pre-)terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Wil je mij helpen dit geweldige initiatief te steunen?

Ook mijn werkgever, Cisco, steunt me met dit initiatief want Cisco zal het opgehaalde bedrag verdubbelen!!!

Alvast bedankt voor jullie steun, Ron

ps1: Wensfiets kan jullie donaties heel goed gebruiken voor onder andere; onderhoud, verzekering, mobiliteitsservices en het ultieme doel is het kopen van een nieuwe fiets met nog meer gemak. (Stichting De Wensfiets heeft een ANBI-status)

ps2: mocht ik de 4daagse niet uitlopen, dan zal ik het opgehaalde bedrag alsnog overmaken aan De Wensfiets

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer