Ik wandel voor <lipoedeem

Sandra Jurriens

( Lid van team: De Doorzetters )

van totaal € 250 (48%)

 

Ik ben Sandra Jurriens 47 jaar, en ik heb 11 april 2022 de diagnose lipoedeem gekregen in beide bovenbenen.

Lipoedeem is een foute vetverdeling in je lichaam, deze is niet te behandelen en geen genezing.

Wij willen graag dat lipoedeem wat meer onder de aandacht komt, en dat er meer onderzoek mogelijk is, zodat er in iedere geval een behandeling mogelijk is, of nog mooier genezing.

Lipoedeem is een zeer pijnlijke ziekte en een zeer progessieve ziekte, de behandelingen zijn puur gericht op verlichting, maar dat betekent je hele leven aan de compressiekousen, massages bij een huid/oedeemtherapeut, en constant op je voeding letten.

Beauty begins the moment you decide to be yourself, als je een van ons ziet lopen, herken je ons aan deze tekst op de rug van onze tshirt, en spreek ons dan gerust aan.

 

Bedankt voor de moeite om de tekst te lezen, maar ook voor een eventuele donatie.

 

Groetjes Sandra

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 25 23-05-2022 | 19:32 Lieve Sandra, mijn deel zal het verschil niet maken, maar wel alle kleine deeltjes bij elkaar. Succes met je sponsoractie en veel plezier in Nijmegen. Tot ziens!
€ 10 11-05-2022 | 13:05 Sandra geeft een Positieve draai aan een diagnose. Zij zorgt ze met een gezonde leefstijl dat wat zij er aan kan doen dat ze dat doet 💪
€ 5 11-05-2022 | 12:19 Heel veel succes. 😊
€ 5 01-05-2022 | 00:04 Om mijn moeder te steunen
€ 10 26-04-2022 | 07:29 Wij hebben gedoneerd omdat we Sandra willen steunen in haar wandeltocht naar meer bekendheid voor lipeodeem! Dikke kus van Niek & Finn Zet hem op!!
Bekijk alle

bosbesjes tocht

10-05-2022 | 18:39 Zaterdag 7 mei zat ik in de auto richting Groesbeek, daar zou ik voor het eerst een van mijn team genoten ontmoeten, en samen de 20 kilometer lopen. We zijn rond 9.15 uur gestart, en ik heb kennis gemaakt met Karin. Karin heeft al langer lipoedeem, en ik weet het sinds april 2022, onderweg samen heerlijk gekletst, voor mij ook fijn om eens een lotgenoot te ontmoeten. Het was een mooie dag, heerlijk in de zon, wel was de vochtigheidsgraad wat aan de hoge kant, maar dat mocht de pret niet drukken, Karin had al met een wandeling dinsdag een blaar gelopen, en die liep ze dus steeds verder stuk, gelukkig heb ik altijd wandelwol mee, en dat verlichte iets de pijn, ze liep niet zo lekker, ik liep ondanks de hevige spierpijn in mijn bovenbenen heerlijk soepel, maar ik had mij toevallig in die week  laten masseren door een sportmasseur, de eerste stop hebben we overgeslagen, de tweede stop hebben we wel gedaan, heerlijk in het bos even gezeten, en mijn krentenbollen opgegeten, we keken even op de route en tot onze verbazing hadden we er al 13 kilometer erop zitten, dat gaat snel als je het gezellig heb samen, na de stop gingen we een mooi bruggetje over, en onze weg vervolgde een stuk door het bos, om uiteindelijk op open vlakte aan te komen, met leuke kleine boerderijcampings, en asperges velden, maar daar voelde je echt goed dat de zon aanwezig was, ook hadden we nog lol met een groep wielrenners, of eigenlijk hun meer met ons, soms waan je je al op de 4 daagse route, en vergeet je helemaal dat er nog ander verkeer op de weg is. En voor we het wisten zaten we weer op de Breedeweg, en zat onze 20 kilometer er al weer op, samen nog een colaatje gedronken op het terras, bij een gezellige medewandelaar, waar later nog 2 wandelaars erbij kwamen, even zitten kletsen,ons afgemeld en de medialle opgehaald, het was een geslaagde dag. Op naar Beek-Ubbergen de Kalorama wandeltocht, zaterdag 21 mei 10 kilometer en zondag 22 mei 40 kilometer, meters maken voor de Nijmeegse 4 daagse.
Lees meer