Quiet Nijmegen

Meer informatie over Quiet Nijmegen

( Lid van team: Quiet Nijmegen )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (0%)

Quiet verlicht stille armoede in Nijmegen. Dit doen we met behulp van zoveel mogelijk lokale sponsoren. Zo kunnen mensen die onder de armoedegrens leven en bij de voedselbank eten moeten halen er af en toe even uit. Bijvoorbeeld naar de kapper, een museum, uit eten, sporten of vlees halen bij de echte slager.

Kijk bijvoorbeeld ook eens op onze website: quiet.nl/Nijmegen of volg ons op social media @ Quiet Nijmegen!

 

Daarnaast willen we ook graag zoveel mogelijk mensen over armoede vertellen. Je hoort de laatste tijd steeds meer in het nieuws dat de armoede toeneemt. We vinden het heel goed dat hier aandacht voor is. 

Door te praten over armoede hopen we dat mensen in armoede zich minder schamen en dat mensen die zelf niet in armoede leven beter begrijpen wat de gevolgen zijn.

 

Tot slot vinden we het belangrijk dat iedereen het gevoel heeft ergens bij te horen. Best lastig als je geen geld hebt om ergens naartoe te gaan, als je eenzaam bent, of bijvoorbeeld veel stress of pijn hebt. Daarom is Quiet een community. We willen ook graag dingen met elkaar doen en kijken wat iemand blij maakt. Zo kan iedereen meedoen.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer