Ik wandel voor Stichting Leven met Lyme!

Petra Lenting-van Wijk
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal fcd3534b0d632af680774eb018e775ff29d1d5e7
van totaal € 300 (8%)

Ik vind dat er veel meer bekendheid gegeven moet worden aan de ziekte Lyme. Zeker ook dat het in veel gevallen helaas chronisch is.
Stichting Leven met Lyme verwoordt dat heel goed op haar site: Onze missie is het bevorderen en stroomlijnen van goede informatievoorziening rond de Ziekte van Lyme, het opzetten van voorlichtingsprogramma's hiervoor en deze naar buiten brengen in grotere en kleinere setting. Door onkennis en onkunde blijven veel chronische Lyme-patiënten te lang onbehandeld en hebben daardoor geen enkele levenskwaliteit of levensvreugde meer. Dit moet veranderen.
Help jij mee door mij te sponsoren?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 16-02-2020 | 17:06