Ik wandel voor Villa Pardoes !

Natascha Scheffer
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (119%)

Helloooo ☀️ 

- Villa Pardoes -

Afgelopen Maart mochten wij na een aanmelding een week vakantie vieren in Villa Pardoes.

Als ik de Villa moet omschrijven heb ik er 1 woord voor FANTASTISCH.
Echt geweldig, wat hebben wij hier enorm en intens genoten van de Villa en ons gezin, de leuke activiteiten maar ook de rust in de snoezelkamer en het bubbelparadijs.

Onze kleine meid van 4 jaar kon de deur van het huisje open doen en direct lekker spelen, in de zandbak,op een podium met allemaal speelgoed, een glijbaan, een poppenkast, op een loopauto ging ze door de hele Villa.
Vooral de zandbak vond ze geweldig, haar glimmende oogjes toen ze de zandbak zag en hoorde dat ze daarin mag spelen zo vaak als ze zin had, dat was zo genieten voor ons als ouders.
Je geniet dan volop als ouder omdat je ziet hoeveel vreugde je kind van een simpele binnen zandbak heeft en niet weg te slaan is bij de zandbak.
Ze heeft merendeels van de vakantie in de zandbak gespeeld.

De vrijheid die de kinderen daar hebben doordat ze niet naar buiten kunnen en er binnen heel veel te doen is, is echt heel erg fijn. Ze kunnen echt kind zijn en even totaal geen zorgen om hun ziek zijn !
Ook als ouders word je daardoor ontlast want je kan zelf even genieten en relaxen terwijl je kind lekker om je heen veilig aan het spelen of snoezelen is.

De meeste kindjes die week hadden daar gelijk een band met elkaar en werd er gelijk veel samen gespeeld alsof ze elkaar al jaren kende.
Heel bijzonder vonden wij dat maar wel ook heel mooi om te zien, elkaar helpen en spelen met elkaar, ze kwamen elkaar opzoeken bij elkaars huisje.
Onze kleine man van 3 jaar had een jongetje ontmoet daar, die hield steeds zijn handje vast en ging rondjes lopen met Shane in de wagen.
Shane lag dan helemaal in een deuk van het lachen omdat hij dat super gezellig vond.
Voor ons als ouders is dat goud waard !
Zoiets simpels met een ander kindje maar zoveel plezier hebben.
En een stralend koppie zien daardoor.

Even geen zorgen en rondlopen met een overstrekkend kind wat ontroostbaar is en pijn heeft maar die niet kan praten of het kan uitleggen maar even gezelligheid en spelen met elkaar.

Samen snoezelen en hem dan alleen maar horen brabbelen, en steeds horen lachen, een blij gezichtje en in slaap vallen omdat hij zich prettig voelt in de snoezelruimte. Dat zijn kleine unieke momenten die zo ontzettend fijn zijn om mee te maken.

Het is zo enorm belangrijk om dit soort momenten te kunnen mee maken tussen alle ziekenhuis afspraken en hele slechte dagen door, dit heb je als ouders ook echt nodig om weer een beetje op te laden, om er weer positief tegen aan te gaan.

Wij hebben daar twee andere ouders leren kennen en hun twee kleine jongens.
Zij zaten in het huisje naast ons en kregen door de kinderen vrij snel contact met hun.
Zij nodigde ons uit om een avond gezellig met elkaar in de picknickplaats te borrelen, lekker een hapje erbij, kinderen kunnen dan lekker spelen om ons heen.

Mijn partner zag daar eerst tegenop want die vind het niet fijn om over de ziektebeelden te praten van onze kinderen maar ook niet van andere kindjes.
Uiteindelijk ging hij toch mee en hebben we het heel gezellig had, en er is van alles besproken en ook hebben we ervaringen uitgewisseld.

Einde van de avond zei hii zelf dit was erg gezellig.
Dit soort avonden zijn echt belangrijk.
Dan hoor je dat je er niet alleen voor staat, dat er meer ouders zijn die zoveel narigheid mee maken maar ook veel leuke momenten ondanks een ziekte van hun kindje. En daar is Villa Pardoes echt heel fijn voor.

Het is echt een dierbare en hele unieke week geweest in de Villa, Wij missen het ook echt enorm.
Ik zeg elke dag, ik wil terug naar de Villa !
De rust die daar aanwezig is, drukte door spelende kinderen maar toch een hoop rust, dat is echt heel fijn en omdat er zoveel geregeld word voor je kan je ook echt tot rust komen.

Daarom wandel ik voor Villa Pardoes.
Ik vind het heel erg belangrijk dat er veel meer kindjes en ouders daar heen kunnen en intens kunnen genieten van de Villa en alle kleine dingen eromheen, de liefde en aandacht die je krijgt van alle medewerkers en vrijwilligers daar, die dag en nacht voor je klaar staan, en je vakantie nog iets waardevoller en mooier maken.

Alvast bedankt !! 💪🏻💙❤️
Liefs Natascha 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 25 20-07-2022 | 13:10
€ 25 17-07-2022 | 22:53
€ 10 17-07-2022 | 10:19 Ik vind het stoer dat je mee doet en jij je zo in zet voor het goeie doel. Heel veel succes!
€ 15 16-07-2022 | 23:49
€ 10 12-07-2022 | 16:32
Bekijk alle

- Talisman -

01-07-2022 | 23:10 Hoe leuk & ontzettend lief is dit cadeautje om te krijgen als aanmoediging voor de Nijmeegsevierdaagse. Pardoes als een soort talisman !! Helemaal niet nodig, maar zo leuk om met de post te krijgen. Dankbaar hiervoor. 💪🏻💙
Lees meer