Ik wandel voor Stichting Parkeren in de Zon!

Mieke van Kaam
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (123%)

Ik ben Mieke en moeder van de tot mijn eeuwig durend verdriet op 26 jarige leeftijd gestorven zoon Rien. Vlak na zijn overlijden en nog steeds heb ik veel gehad aan lotgenoten contact. Er zijn in deze tijd gelukkig mogelijkheden om elkaar via social media en verenigingen te leren kennen en ontmoeten. Eén daarvan is Stichting Parkeren in de Zon. Deze stichting stelt zich ten doel hulp en ondersteuning te bieden aan gezinnen waarin een kind is overleden. Wat de stichting onderscheidt is dat zij nadrukkelijk ook wil zorgen voor af en toe een zonnestraal en fijne dag in het “achtbaan leven van vallen en opstaan” waarin je terecht komt na het overlijden van een kind. Dit doet zij door getroffen gezinnen zo maar te verrassen met een verwenpakket per post en door het organiseren van dagjes uit voor lotgenoten. Daarbij staat het samenzijn, aandacht voor de verloren kinderen, maar nadrukkelijk ook ontspannen en genieten centraal. Vandaar de naam, het bieden van een dagje Parkeren in de Zon. Dit jaar werd ik uitgenodigd een dagje mee te gaan naar de Apenheul en heb aan den lijve ondervonden hoe waardevol en fijn zo’n dag kan zijn. We praten over onze kinderen, genieten erg genieten van de fijne sfeer, de herkenning en hebben direct een gevoel van vertrouwen en vriendschap met elkaar. We worden verwend met lekker eten  en hebben plezier bij het voederen van de gorilla's.  De broodnodige lach in het leven is  royaal aanwezig. Er worden nieuwe contacten gelegd en afspraken gemaakt elkaar nog eens te zien. Een ieder gaat met een glimlach op het gezicht naar huis, dankbaar voor de mooie dag. De Stichting is volledig afhankelijk van donaties om dit soort dagen aan te bieden en tijdens de verwendag wist ik al dat ik mijn 4 Daagse dit jaar wil gaan lopen voor de Stichting Parkeren in de Zon. Ik hoop dat je na het lezen van dit stukje begrijpt waarom het belangrijk is dat deze stichting er is en moet blijven bestaan en waardeer het heel erg als je een donatie wil doen.
Liefs, Mieke

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 25 24-07-2022 | 20:42 Op de valreep nog een donatie..! Erg mooie stichting Mieke en heel veel bewondering voor het lopen in de hitte!!! Tot gauw hopelijk weer eens, Hester & Koen
€ 10 20-07-2022 | 13:15
€ 10 17-07-2022 | 23:58
€ 25 17-07-2022 | 19:20
€ 10 17-07-2022 | 18:51
Bekijk alle

Wow

01-07-2022 | 21:27 Mijn sponsorloop staat nog maar een paar dagen op de site en het streefbedrag is al bijna gehaald. Als het zo door gaat moet ik het nog bij gaan stellen (vind ik niet erg hoor). Ik moet het nu echt gaan waarmaken en realiseer me dat de tijd hard gaat. Over 18 dagen heb ik mijn eerste dag lopen er al op zitten. Maar ik word nu extra gestimuleerd door de vele donaties en vooral ook door de lieve teksten van begrip, ondersteuning en het noemen van Rien die er bij de donaties staan. Het is fijn te merken dat ingezien wordt dat lotgenoten contact en gezellige en fijne dingen met elkaar doen en beleven van grote waarde is. Het maakt wel degelijk verschil in het dragen van het verdriet na het overlijden van je kind. Dank, dank, dank.
Lees meer