Ik wandel/ strijd om af te komen van de PIJN en VERMOEIDHEID

Marloes Gravesteijn
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 18.700 (2%)

Ik heb al vele jaren last van Lipoedeem in mijn (voornamelijk)benen, billen en armen. Dit zorgt voor druk op mijn spieren en vaten, met als gevolg dat inspanning heel veel moeite kost met een zeer slecht herstel. Mezelf stoten of op mijn zij liggen (op een matje) gaat niet. Dit levert veel pijn op en snel blauwe plekken die lang blijven zitten.Wat het precies is kunt u lezen via de volgende link: https://www.resculptclinic.nl/behandelingen/lipoedeem/. Ik heb wekelijks compressie therapie en draag iedere dag een steunpanty, dit is moeilijk te accepteren als je pas 36 jaar bent en altijd veel gesport hebt en meerdere sportopleidingen hebt gedaan. Het is een mentale klap als je steeds meer moet laten en minder kan doen omdat het gewoon niet meer lukt. Mijn benen en die vermoeidheid zitten letterlijk in de weg om echt van me zelf te houden zoals ik ben. De enige oplossing die er is om dit probleem op te lossen is liposuctie, dat is medisch onderzocht en wetenschappelijk bewezen. Echter er wordt door de zorgverzekering niks vergoed. Dit is voor mij (en met mij vele andere) een probleem, want het is noodzakelijk om het allemaal weer wat dragelijker te maken, helaas kosten de behandelingen heel veel geld. 

Ik heb daarom de stap gezet om er wat voor te doen om het geld bij elkaar te krijgen. Het zal een hele zware tijd en strijd worden om voldoende kilometers te trainen met deze aandoening, maar dat heb ik er zeker voor over. En dan heb ik het nog niet over de 4 x 40km die ik moet gaan lopen, deze strijd/uitdaging zal nog veel groter zijn.

Steunt u mij in deze strijd? Ik ben u nu al ontzettend dankbaar.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 15-04-2020 | 22:39 Super om voor jezelf op te komen! Dat doe je goed! Moeder van Nils 😘
€ 20 28-03-2020 | 17:33 Heel veel succes en ik hoop dat je jouw droom gaat waarmaken!
€ 50 15-03-2020 | 21:50 Marloes heel veel succes met alles! Groetjes meiden Maat
€ 50 15-03-2020 | 10:49 Marloes, reuze knap als je dit kan volbrengen in jouw geval. Dat is een steuntje in de rug waard. Liefs Rieta en Cees
€ 10 14-03-2020 | 19:33 Bewondering voor zo’n doordouwer! Succes meissie! 🍀