Samen wandelen voor onderzoek naar en tegen Hersenaandoeningen!

Lisanne van der Veen
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (75%)

Mijn naam is Lisanne en dit jaar loop ik voor de 2e keer de Nijmeegse Vierdaagse! 🚶‍♀‍

Afgelopen jaar was een geweldige ervaring en ben ik gefinisht! Dit geeft mij een enorme motivatie om hem dit jaar weer te lopen! Maar dit jaar wil ik iets extra’s doen en daarom heb ik besloten om van mijn wandeltocht een sponsorloop te maken!

Ik loop dit jaar namelijk om geld op te halen voor de Hersenstichting en dat is niet helemaal zonder reden.

Afgelopen jaar heb ik helaas van dichtbij meegemaakt wat hevige hersenbloeding voor impact kan hebben op iemands leven.
Nu zijn hersenbloedingen helaas niet altijd te voorkomen, maar jij kan er wel samen met mij voor zorgen dat er nog meer onderzoek komt naar oplossingen voor de aandoeningen die deze bloedingen aanrichten!

Help jij mij om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Hersenstichting en hun goede werk te steunen? Ik loop 4x 40 km, doe jij een (kleine) donatie?

Alvast ontzettend bedankt! 😊

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 53,50 18-03-2020 | 22:54 Ik heb een deal met die gezellige vriend van jou en vindt het super dat Lisanne dit goeie doel steunt en zo'n mooie prestatie leverd.
€ 10 11-03-2020 | 21:21 Mooi doel, heel veel succes met je actie
€ 10 06-03-2020 | 19:59
€ 20 26-02-2020 | 16:18 Steunen graag een sportieve deelname gekoppeld aan een goed doel.
€ 5 25-02-2020 | 08:08
Bekijk alle

Stoere armbanden voor het goede doel!

14-02-2020 | 12:05 Een stoere armband, handband voor je camera of sleutelhanger! Koop hem voor maar 5 euro, exclusief verzendkosten en steun zo hiermee mijn goede doel om geld op te halen voor de Hersenstichting! Kijk bij de foto's voor de diverse mogelijkheden. Wil je liever een andere kleur, laat het even weten!Ook bij interesse kan je mij een berichtje sturen per e-mail naar lisanne.van.der.veen@outlook.com!
Lees meer