Doneer voor 4 dagen lopen, laat ons op een NET vrije toekomst hopen

Linda van Eijk

( Lid van team: Team van Eijk )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.900 (22%)

Wij Team van Eijk (Jack, Linda en Amy) lopen voor de Stichting NET/NEC kanker. Linda heeft vorig jaar de diagnose NET- kanker gekregen. Dit is een zeldzame vorm van kanker. Na vele onderzoeken en zware operatie vorig jaar juli, was haar uitdaging en doel de 4daagse te lopen. De 4daagse stond al 2 jaar in de planning dus deze is heel erg speciaal.

De Stichting NET/NEC is een stichting die zich richt op de neuro endocriene kanker soorten. Zij behartigen de belangen van patiënten en bevorderen nieuw wetenschappelijk onderzoek.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 50 19-07-2022 | 14:08 Een heel mooi doel, leef nu al 6 jaar met NET , en hoop dit nog zo lang mogelijk te mogen. Dit doel is daarom een goed doel. Heel veel succes.
€ 50 09-07-2022 | 13:40 Lieve Linda, Jack en Amy, wij wensen jullie heel veel plezier bij deze mooie uitdaging! en voor Linda alle gezondheid, kracht en geluk! liefs van de Paardenkoopertjes.
€ 25 06-07-2022 | 14:27 Allereerst omdat wij Linda een zeer warm hart toedragen. Bovendien hebben we grote bewondering voor de krachtige manier waarop ze haar herstel is aangegaan getuige ook de prachtige uitdaging die deze Vierdaagse is.
€ 5 04-07-2022 | 19:45 Zo'n goed doel verdiend alle steun. Zet hem op
€ 10 04-07-2022 | 10:54
Bekijk alle

Nog 4 weken.....

14-06-2022 | 14:08 Dit weekend gaan we voor de 2e keer de 40km lopen. We hebben daarvoor weer een mooie route samengesteld met de wandelknooppunten app. Deze app gebruiken we nu al een tijd en werkt zeer goed. De variatie in de verschillende paden van dwars door weilanden en natuurgebieden tot wandelen op de weg of blote voeten paden. Alleen als je in een grensgebied zit van een andere provincie is het wel eens goed opletten. Die gebruiken dan alleen gekleurde pijlen i.p.v. nummers. De tocht gaat deze zondag langs de Lek. Aangezien wij graag een rondje lopen is het wel handig dat de pontjes varen deze dag zodat we over kunnen steken. Ons beginpunt is het dorpje Jaarsveld. Hier parkeren wij onze auto op een nog verlate parkeerterrein bij voetveer naar Ameide. We wandelen lekker langs de Lek en verbazen ons erover dat er zoveel grote vrachtschepen langskomen. Het is op deze zondagochtend al druk. Het gras maaibeleid is hier ook wegbezuinigd want het komt af en toe tot onze knieën. Gelukkig heb ik vandaag mijn hooikoorts neusspray genomen en heb er niet zoveel last van. De stilte, het zonnetje die steeds warmer word en het mooie uitzicht, wij genieten weer van onze route. Vaak dijkje op en dijkje af (alsvast training voor de heuvels ;-)) We komen uit in Schoonhoven. Een mooi stadje gelegen aan de Lek. Hier vertrekt er ook een pont maar deze is nog niet geopend. Wij lopen verder naar Ammerstol en Bergambacht. Bij veerdienst Bergstoep nemen wij weer het pontje. Aan deze kant van de Lek is het verkeer iets drukker en zijn er niet veel wandelpaden dus het is goed opletten. Via Groot- Ammers - Nieuwpoort - Langerak - Tienhoven - Ameide. Daar nemen wij de voetveer terug naar de parkeerplaats. Inmiddels is het er een drukte van belang met waterscooters en mensen aan het strandje. Het is lekker weer, dus wij gaan onze voeten ook even rust geven in het koude water. Het was een mooie tocht en iets minder zwaar dan vorige week.
Lees meer