Jacquelien geniet van het leven

Jacquelien Uit Oude Groeneveld
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 240 (152%)

Genieten van het leven, zonder geconfronteerd te worden met de diagnose kanker en de vreselijke gevolgen van deze ziekte voor jezelf en je omgeving. Dat is wat ik ieder mens toe wens. 

Zelf heb ik 2x ervaren wat kanker met mij doet, mentaal, fysiek, mijn omgeving en de sporen die ik de rest van mijn leven mee blijf dragen. Ik ben zo gelukkig om het te hebben overleefd en kan weer genieten van het leven. 

Ongeveer 1 op de 3 mannen en 1 op de 4 vrouwen krijgen kanker in hun leven. In Nederland krijgen meer dan 4800 vrouwen per jaar de diagnose gynaecologische kanker te horen.

Onderzoek naar de specifieke vormen van gynecologische kanker vereist heel veel geld.

Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen voor onderzoeksprojecten op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker. 

Het onderzoek naar gynaecologische kanker richt zich op alle vrouwen van alle leeftijden. Omdat het elke vrouw kan overkomen, je moeder, je zus, je vriendin, je dochter, je tante en je oma.....

Door deze onderzoeken komt genieten van het leven zonder kanker dichterbij voor hopelijk heel veel vrouwen.  Genieten van het leven dat onbetaalbaar is.

Tijdens mijn 1e deelname aan de Nijmeegse 4 daagse ga ik het leven vieren en met iedere gelopen km geld bijdragen aan Ruby and Rose, voor de onderzoeken naar vrouwenkanker.  

Help je mij mee? Sponsor mijn loop. 

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 25-07-2022 | 16:56
€ 25 23-07-2022 | 21:48
€ 15 23-07-2022 | 16:01
€ 5 21-07-2022 | 17:25
€ 5 15-07-2022 | 13:34 Succes met de Vierdaagse!
Bekijk alle

Trots en ontzettend blij

17-08-2022 | 15:51 Op dit moment dat ik dit schrijf is het 4 weken na de start van mijn 1e deelname van de Nijmeegse4daagse.  De afgelopen weken is bij mij pas ingedaald: de deelname; de belevenissen op de wandeldagen; de ontvangen felicitaties,  bloemen en post de dagen na de finish.  Ik ben zo ontzettend blij dat ik heb deelgenomen.   De mensen langs de route, in weer en wind, de vrijgevigheid,  het enthousiasme, de gelijkheid ongeacht cultuur,  sociale omstandigheden,  heeft mij diep geraakt.  De belevenis van de 1e keer deelname zal ik nimmer meer zo ervaren.   Trots ben ik op mijzelf,  dat ik de kracht in mijzelf heb terug gevonden om te starten.  Mijzelf heb terug gevonden tijdens het wandelen. Niet te wandelen om te vluchten.  Te wandelen om mijzelf te mogen en kunnen zijn.  Trots dat ik mijn emoties heb kunnen delen met echte vrienden het weekend na de finish en daarna.  Trots ben ik op alle collega wandelaars die gefinisht zijn.  Ongeacht de zinderende zon, de vele regen en de grote temperatuurverschillen (10graden koeler op dag na de 33 graden op dag 1). Trots ben ik op de collega wandelaars die zijn gestopt en hebben gekozen voor hun eigen welzijn.  De beloning 'het nijmeegse kruisje', de oorkonde en de finish foto liggen in een mooie trommel op de kast.  De herinneringen zitten in mij en draag ik de rest van mijn leven bij mij vol trots en blijheid.  Dankbaar ben ik voor de vele donaties RubyandRose.  Zoveel meer dan ik had aan had durven denken. Zelfs na de finish zijn er nog gulle gevers geweest.  Lieve mensen dank jullie wel voor het vertrouwen,  de sponsoring en de steun aan RubyandRose om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen.  Dit is mijn laatste blog hier. De sponsorpagina stopt eind augustus.   Ik blijf wandelen, zaterdag 4 september gaan de wandelschoenen voor het eerst weer aan na Nijmegen voor de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek.   RubyandRose blijft doorgaan met geld inzamelen voor onderzoek naar gynaecologische  Samen met RubyandRose ben ik bezig om een doorlopende sponsorpagina te ontwikkelen.  Dus wie weet tot ziens op een andere plaats met een nieuwe blog.     
Lees meer