Ik wandel voor een toekomst zonder dementie!

Hetty van Wely-Lemmen

( Lid van team: Team mama ELS  )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 375 (6%)

In Nederland hebben 280.000 mensen een vorm van dementie. Mijn lieve moeder Els was er daar één van. Helaas is mama in 2019 op 74-jarige leeftijd aan deze vreselijke ziekte overleden. Ik heb daardoor helaas van heel dichtbij ervaren wat Alzheimer met een mens doet...

Ter nagedachtenis van ons mam ben ik samen met mijn zus Hugolien van plan om in 2020 de Nijmeegse Vierdaagse uit te lopen en hiermee geld op te halen voor Alzheimer Nederland!

Met het opgehaalde sponsorgeld werkt Alzheimer Nederland aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun dierbaren. Met het geld wordt tevens wetenschappelijk onderzoek mogelijk gemaakt en voorlichting gegeven.

Al jullie (financiële) steun is dus van harte welkom!
Wil je ons sponsoren? Doneer dan via onderstaande knop…alle beetjes helpen!

Alvast hartstikke bedankt!!

Hetty

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 25 12-03-2020 | 23:18