Stichting Project Streetdogs Thailand

Gabriela Meijer
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (18%)

In Thailand leven veel straathonden en katten die regelmatig ziek of verlamd worden aangetroffen. Euthanasie is verboden bij de wet en dus zijn de dieren overgeleverd aan de goedheid van de mensen. De Stichting steriliseert de dieren, geeft bijvoeding en geeft middelen tegen parasieten. De zieke honden kunnen mbv donateurs opgevangen worden in een kliniek. Vanuit Nederland en andere landen gaan vrijwilligers regelmatig naar Thailand om te helpen. Ook binnen Thailand zijn er vrijwilligers. Soms worden honden ook naar Europa gehaald. Mijn vorige hond werd afhankelijk van een rolstoeltje en tien ze overleden was heb ik die asn de stichting gedoneerd. Verschillende honden maken hier nu dankbaar gebruik van.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 12-03-2020 | 21:29 Veel succes! 🐶😘
€ 20 01-03-2020 | 23:59 Super actie! Heel veel succes! X
€ 25 01-03-2020 | 23:42 Supertrots op mijn mama die voor dit goede doel wil lopen! Alle honden verdienen liefdevolle verzorging en dat is precies waar dit goede doel voor staat.
€ 25 08-02-2020 | 15:59