Ik wandel voor een vriend,Winston met MS & voor MS RESEARCH

Dewi Kreeft
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (108%)

Mijn naam is Dewi Kreeft en loop samen met mijn collega Claudia de Haan voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse dit jaar. Deze loop staat al lang op de bucketlist,maar velen onder ons redden dit niet,zo ook een vriend Winston Carrilho,hij heeft MS.

MS ( Multiple Sclerose) MS is een aandoening in de hersenen en het ruggenmerg, waarbij er op verschillende plekken ontstekingen ontstaan.Die ontstekingen zorgen ervoor dat de hersenen sommige functies niet goed kunnen uitvoeren. Je kunt daardoor allerlei klachten krijgen, bijvoorbeeld bij het zien, bewegen of praten.

MS is een ziekte die op dit moment nog niet genezen kan worden. Wel zijn er ziekte-onderdrukkende medicijnen die zowel het aantal als de ernst van de ontstekingen in het centrale zenuwstelsel kunnen onderdrukken. Deze MS-medicijnen beïnvloeden de werking van het afweersysteem en verminderen de symptomen.

Samen met Winston en ons team hebben we vele lopen gedaan,zo ook de Mont Ventoux in 2018.

De Nijmeegse Vierdaagse stond ook op Winston zijn lijstje,daarom willen wij ons inzetten voor hem,maar ook voor vele andere met MS

En proberen wij geld in te zamelen voor MS RESEARCH, voor nog meer onderzoeken naar MS,want er is nog zoveel onduidelijk en nog steeds geen tegen medicijn.

Winston heeft ook een eigen pagina op Facebook...Mijn Strijd Tegen MS.

Hier kun je lezen en zien hoe hij de strijd aangaat in zijn dagelijks leven.

Hieronder een stukje wat hij geschreven heeft

9 jaar was ik onzeker en 7 jaar was ik depressief. In 2006 liet de neuroloog en zijn assistent, mij grafieken zien van het verloop bij MS patiënten met PPMS die ook vanaf de diagnose hard achteruit gingen. ik ging zo hard achteruit dat de verwachting was dat ik binnen 5 jaar rolstoel afhankelijk zou zijn.

In 2008 werd ik afgekeurd. Na 10 jaar bij de KLM was het voor mij afgelopen. Ik voelde mij eenzaam en doelloos. Ik kon geen mooie toekomst voor me zien. Ik werd onzeker en angstig voor wat er nog zou komen. Want dit was nog maar het begin van de rest van mijn leven met MS.

De glinstering die ik altijd in mijn ogen had was weg. Ik was boos. Boos op de hele wereld. Ik werd depressief. Mijn wereld was donker. Al was het buiten 30 graden, in mijn wereld bleef het donker.

De depressie vond ik wel het heftigst wat ik heb meegemaakt. Eigenlijk was ik aan het rouwen omdat mijn oude vertouwde leven voorgoed voorbij was en ik kon er niks tegen doen. Daarnaast raakte ik alles kwijt. Ik had niks meer. Ik praat nooit over deze periode. Ik vertel daarom maar een heel klein beetje. De rest hou ik voor mezelf.

Ik had niet gedacht dat ik er ooit uit zou komen maar kijk mij nu. Ik werd gereset, opnieuw opgestart en ben nu de verbeterde versie van mezelf.Ik heb alles weer terug en nog zoveel meer. Ik ben nu de meest zelfverzekerde man op aarde. Zo erg dat het bijna arrogant is. Ik ben trots op mezelf en dat straal ik uit. Ik probeer niet eens bescheiden te zijn want mijn lichaamstaal kan mijn trots niet verbergen, ook al zit ik in mijn rolstoel. Ik kom van ver, heel ver, dus ik hou mij niet in. Ik ben weer gelukkig ondanks alles. MS kan mij niet meer breken. Het maakt mij sterker.

En daarom vragen wij jullie ...

Strijden jullie met ons mee??

Doormiddel van een Donatie?

Elke euro is er 1

#MS RESEARCH#

#WinstonheeftMS#

#MaarMSheeftWistonniet#

#NijmeegseVierdaagse#

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 133 23-07-2022 | 22:05
€ 25 23-07-2022 | 13:46
€ 10 23-07-2022 | 11:32 Trots op Dewi, en natuurlijk voor haar goede doel Winston🙏
€ 30 22-07-2022 | 23:35
€ 20 22-07-2022 | 16:36
Bekijk alle

Op naar de Nijmeegse Vierdaagse.....❤.voor Winston & MS Research ❤

24-04-2022 | 22:55 Het Promoten van me aktie is begonnen,beetje bij beetje lopen de Sponseringen binnen,Online maar ook Contant wat ik later zal gaan storten. Wat ben ik Dankbaar🙏,Dankbaar dat anderen met mij de strijd aan willen gaan voor meer onderzoeken naar MS.....voor Winston en nog vele anderen. Ik heb al vele lopen en akties gedaan met Winston en onze Team Gaaannnnn. Een aantal voorbeelden daarvan zijn De Mont Ventoux in 2018  Ms Moves in 2018 De Ms Motionloop in 2017 in Utrecht De MS Arena moves in 2017 ( 4000 treden lopen) De Dam tot Dam wandeltocht in 2017 De Ms Motionloop in 2016 Zwolle Nu ga ik de Nijmeegse Vierdaagse lopen voor het eerst, en zal jullie meenemen naar de weg erna toe. En alles voor een Goed doel. Voor Winston en MS Research.  Ik zal nog Promoten en vragen om mij te sponseren.. Want elke euro = er 1!! Bedankt voor jullie steun❤😘    
Lees meer