Ik wandel voor Stichting Dierenlot

Daniëlle van der Graaf
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 400 (2%)

Dit jaar wandel ik voor de allereerste keer de Nijmeegse Vierdaagse!! En dat is dus 4x 40 km per dag ...En daar heb ik heel veel zin en om het nog leuker te maken en als extra motivatie wil ik , als groot dierenliefhebber, een mooi bedrag proberen op de halen voor Stichting Dierenlot!!

De missie van Stichting Dierenlot: Vele dieren leiden een buitengewoon beroerd bestaan; ook in Nederland. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, ernstig mishandeld, of zonder pardon op straat gezet. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren aan en wil hen graag helpen en vraagt daarbij om uw steun! Dan helpt u, samen met Stichting DierenLot, lokale en regionale dierenhulpverleners in Nederland.

Een prachtig doel toch?! Help je mee?
Daar maak je mij heel blij mee en help je dieren in nood, win-win toch?!:-)

Alvast heel erg bedankt!!!

Lieve groet,
Daniëlle

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 10 27-02-2020 | 14:06