Ik wil een wereld zonder ALS

Cees Dortland
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (3%)

Ik ben Cees Dortland, ik ben 68 jaar oud en hoop tijdens de komende vierdaagse 69 jaar te worden. Ik ben 46 jaar getrouwd, 2 kinderen,1 schoondochter en 3 kleinkinderen. Ik ben 7 jaar  gepensioneerd en werk nu als vrijwilliger in de activiteiten begeleiding en ondersteuning van audiovisuele middelen bij Aafje,locatie de Rozenburcht in Capelle ad IJssel.

Ik ga voor de 21e keer mee doen aan de Nijmeegse vierdaagse en voor de 9e keer voor de stichting ALS. 

Ik wil ALS de wereld uit helpen, maar dat gaat niet alleen, daar hebben we elkaar voor nodig, met elkaar kunnen we ALS de wereld uit helpen, samen met onze vrienden en kennissen. Ik droom vaak dat ik  niet meer hoef te lopen voor ALS, Uw bijdrage hebben we hard nodig om dit geen droom te laten blijven.

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 15-02-2020 | 16:45 Omdat ik mijn vader onlangs verloren ben aan deze vreselijke ziekte!
€ 25 14-02-2020 | 00:57