Annie Veurink

Annie Veurink

( Lid van team: Wandelende Beppies Annie en Jenneke )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (10%)

Vorig jaar heb ik samen met mijn zus voor het eerst de Nijmeegse vierdaagse gelopen. Dit was een hele bijzondere ervaring. Toen mijn zus vroeg gaan we dit jaar weer, hoefde ik hier niet lang over na te denken.
ja, wij gaan opnieuw de uitdaging aan. Ze vertelde dat ze erover aan het nadenken was om dit jaar weer voor een goed doel te willen lopen en of we dit ook samen konden doen. Vanzelfsprekend heb ik ja gezegd want
ik draag graag mijn steentje bij voor de hersenstichting.
Ik weet hoe belangrijk gezonde hersenen zijn en dat er veel geld nodig is voor onderzoek, preventie en verbetering van de zorg. Ik hoop, samen met mijn zus, een mooi bedrag bij elkaar te wandelen tijdens de Nijmeegse vierdaagse.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 06-03-2020 | 21:23 Annie, succes met de voorbereidingen, samen met Jenneke!
€ 5 06-03-2020 | 18:51